200 Ft/USD-s arfolyamon egyaltalan nem rossz az ara...csakhat....
[ Szerkesztve ]
JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-

200 Ft/USD-s arfolyamon egyaltalan nem rossz az ara...csakhat....
[ Szerkesztve ]
JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-

Pont mostanában tervezek valami hangtalan PC-t venni HTPC-nek.
Nagyon kíváncsi lennék rá mennyire zavaró a ventije.
rudi: ez jó hír! 
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Ha minden igaz, fog jönni tesztre.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Ami miatt még necces lehet HTPC-nek az a hangkimenet. 
TRON addict

Ha van eszük, akkor a kimeneti jack egyben optikai is (van pár ilyen megoldás, csak egy átalakító kell hozzá utána)
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Reméljük a legjobbakat. 
TRON addict
HDMI?
a hd2-ben a laptopokbol ismert megoldas van, gondolom a hd3 is hasonlo lesz. van remeny a hangtalan mukodesre, de durva terhelesnel megjohet a hangja ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Ahhoz le kéne cserélnem az erősítőmet, amit nem tervezek 
Jelenleg optikán megy a hang, HDMI-n a kép.
TRON addict
Ha van eszem, akkor egy USB-s DAC-ot kötnék rá, oszt csókolom. (Sztereóban gondolkodva.)
HDMI-n meg mehet a hang házimozi erősítőbe. Minden mai ismert formátumot tudtommal ki tud küldeni a videókártya ezen keresztül.
A kényelem nagy úr...

Nem rossz de nekem a brazos cpu-ja kicsit kevés. Mindig jönnek újabb formátumok amit nem tud majd gyorsítani a gpu.
Mikor lesz és mi a brazos útódja?

2012-ben is alap elvárás egy házimozi cuccnál az optikai out (ha már koax nem), rengeteg pár éves, kitűnő hangú erősítő van, ami még nem tud HDMI-t. Amíg egy felső-középkategóriás Dune vagy Popcorn Hour médialejátszón van optikai meg koax kinenet, addig a HTPC-ről sem kéne lespórolni.
Természetesen az igaz, hogy a HDMI-n keresztül a legegyszerűbb a dolog és az tényleg tud mindent.
szerk: 2011-et írtam, már fél hónapja 2012 van 
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Ha az e450 is meg tudná jeleníteni a 3D Blu-Ray szabványt tuti, hogy egy ilyet vennék és nem szuttyognék a htpc eszkábálással.
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►
Ha egyből ezt tették volna ebbe, akkor mi marad majd a frissített verzióra? Marketing...
A kényelem nagy úr...

De azért ez jobb alternatíva az Intel HD2000 vagy HD3000-nél, ugye?
Sorry nem vagyok képbe ilyen dolgokkal. 
TRON addict

elméleletileg a hd6os sorozat tud 3d szterejót, meg 1.4-es hdmit..mondjuk nem tudom hogy az apuban lévő cuccban benne van-e
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to!

HTPC-re szvsz a Brazos a mostani legjobb alternatíva (Attól függetlenül, hogy én eladtam a sajátomat
). HD 2000/3000 nem tud hardveres 23.976 Hz frissítést, van aki szerint ez nem fontos, szerintem csak annyira az, mint egy fényképezőgépnél az autófókusz 
Elvileg idén tavasszal jön a Deccan, az lesz a Brazos utódja. A Radeon HD 6000 szériás IGP-k GPU gyorsítás szempontjából minden ma létező és a jövőbe mutató szabványt támogatnak, szóval szerintem nem 1-2 év múlva lesz az, amikor nem tudnak majd megküzdeni valami HD++ formátummal.
[ Szerkesztve ]
A HD2000/3000 szívás, az biztos.
Én inkább a Trinityre leszek kíváncsi, lehet arra cserélek majd.
Tetszik ez a kis szerkezet, bár a fene tudja, hogy mennyire hangos az a légkavaró.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Köszi ez nem lesz rossz nem is tudtam hogy jön most tavasszal annyira nem reklámozzák.
Egyelőre maradok a c2d-nél mint htpc
A projektor úgyis fogyaszt sokat.
[ Szerkesztve ]

nem ugy volt hogy törölték a deccant?
deccan removed
up!
Na, ez lehet (sajnos), nem igazán követem ezeket a "varázsszavakat".
Na, meg is érkezett ma a kicsike, de február közepéig NDA-s, szólval nem beszélhetek róla, azt sem tudom mi az, ezt itt nem is én írtam 
[ Szerkesztve ]

Animek regota hasznaljak a 10 bit-et
Abu85: "Nem vagyok benne én sem biztos, de én is úgy tudom, hogy az UVD nem tudja a 10 bites anyagokat feldolgozni. Tudtommal ezt semelyik PC-s hardver sem tudja jelenleg. Idővel persze szerintem opció lesz a támogatás mindenkinél."
Végre nem azt a nyomorult Atom-ot használják.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

E350-en nem tud, nem tudom, hogy ennél más-e a helyzet?
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►