Árára kíváncsi lennék...
Azért elég jó 3d-és teljesítménye van....kérdés mennyire melegszik...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..
Árára kíváncsi lennék...
Azért elég jó 3d-és teljesítménye van....kérdés mennyire melegszik...
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Tetszik ez az új MSI dizájn, a bele is biztos jó lehet, főleg egy Mobility HD3850-essel. Kicsit fura, hogy a BT csak opcionális. Az ára biztos nem kevés lesz, már a G700-as is egy kisebb vagyon (volt).
No woman. No cry. No kidding.
Az árára énis kiváncsi lennék .
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
erre már lehet mondani, h laptop 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Egészen tűrhetően néz ki. Durva ára lehet az biztos. Mondjuk ez csak autóval "hordozható". ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''

Az én fejembe ez ütött szöget: "A beépített hangrendszer négy kisebb hangszóróból és egy mélynyomóból áll". Mi van
? Laptopba 4.1-es hangrendszer. Egy: minek? Kettő: vajon milyen mélyhangokkal szolgálhat az a mélynyomó amely elfér egy gémer laptopban 4db kisebb hangszóró társaságában. Ezekből adódik Három: hogy a fészkes fenében építettek be egy notiházba 5db hangszórót. Négy: az a mélynyomó nem rázza szét az egészet?
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Mondjuk ez csak autóval "hordozható".
Azért 3,2 kg-ot még csak elbírsz, ha nem is vagy már "gyorsvonat". 
[ Szerkesztve ]
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Az a mélynyomó olyan, mint amit a fejhallgatókban van. Maga a hangszóró elég kicsi, de egy lapos, összetekrt tölcsérrel, vagy reflex csővel kiemelhetőek a 120-150Hz körüli hangok. Ez még mindig nem mély, de mélyebb, mint amit a többi tud. Nem is foglal több helyet, mint egy 1.8"-os winyó. Persze, lehet többféle variáció, én nemrég olyat láttam, amit most leírtam.
jó-jó... de már játszottam CoD4-et egy 8600M-en, Core 2 Duo jelenlétében. 1440*900-as felbontáson élsimi is anizotóp nélkül szépen vitte, de mégsem akkora élmény játszani rajta, mint a nagygépen.. nekem
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Ennyi... Igazad van... Legalább 2x élsimi kell, különben ahogy lélegzek úgy mozognak a pixelek és csipázás közben mindent embernek nézek... Én már csak toom... Volt 86GT-m...
Valaki megmondaná hogy milyen chipset az RX781? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Hehe, az enyémen is elfut a cod4 de én 10m-en kívül mindenki csak egy pixel
Kéne már egy új. Valaki bökjön már egy árat és rohanok is.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
az RX780 elírt verziója 
extra

nem elírás, több más gyártónál is láttam már ugyanezt a jelölést. bár bevallom őszintén, nem tudom, mi köztük a különbség...
Az 1-es... 
Egyébként fura, hogy az AMD honlapján nincs semmi info 7xx mobil chipsetekről. Mintha nem is léteznének. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
MInden bizonnyal az M780G IGP nélküli verziója, hogy még annyit se fogyasszon.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Akkor nem kerested eléggé. Mondjuk tény, hogy nincs szétdokumentálva, de az AMD AM2 óta a procijairól sem sokat ír...
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.

Én nem vagyok oda az MSI notikért de ez szép lett. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Kicsit ACER Ferraris a design, de nem semmi az tuti.
Kivi vok mit tud egy ilyen 3850es mobility, mindjárt meg lesem a gúglba 
.::www.megadanceradio.hu::.

Izléses kis cucc
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Ááhhhhh csak nyakba akasztós jó! Valahogy a járókeretet is mozgatni kell!
![;]](/dl/s/v1.gif)

''Öregember nem gyorsvonat!''

Lehet ,hogy ezért is tetszik.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Biztos, hogy elég lesz CoD4-ben normális élsimítással natívban a mobil 4850-es ?
Biztos, hogy a legmegfelelőbb választás ekkora felbontással egy 17 collos kijelző ? 
Na, ezért szeretem én a gé... (bocs, most rókáztam egyet) ...mer cuccokat.
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

Vannak jelek, hogy feltamad az Ati
! Tessek, csak tessek.
www.oaziscomputer.hu
elég jól néz ki
MSI 4ever 
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Hmmm, ez fincsi. Küllemre is.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Nekem nem igazán tetszettek az MSI notebookok, viszont a gamer széria ár/érték aránya szerintem egész jó.PL: az asusnál a g2s 300 000 forint ami kb ugyanannyit tud mint z MSI GX700 240 000 forintért. Ennek fényébem szerintem a GT735 max 500 000 forint lesz, ami
az acer vagy az asus ilyen teljesítményű gépeihez képest nem sok. szvsz
(ha valaki másképp gondolja mindenképp írja le mert érdekel)

A GT735 kb. 1200euro lesz.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano