Amennyiben a képen látható tv-t tartalmazná az ár nem is lenne rossz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Amennyiben a képen látható tv-t tartalmazná az ár nem is lenne rossz .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Teljesen igazad van. Nagyszerű az ötlet, de ezer ajró nagyon sok pénz.
Sokkal jobb vétel egy multimédiás noti pl. az Acertől vagy az Asustól. Ennyiért már távvezérlővel is megkapod őket, és még a kijelző is benne van.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Jujujj, tényleg benne kőőne legyen az a kijelző is az árba.. 
.::www.megadanceradio.hu::.

Az az nv8200 1080i .mkv-hez kevés lesz
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
X2 6000+ és nV8200. Gratulálok a gyártónak. 
4850e proci illetve egy 780G chipstes lap alá szvsz némileg jobb válaszás.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
downclockolt e6600 @ 1500MHz+ GMA3100 reccsenés nélkül visz bármit. azért annál több a kraft a 8200ban...
szerk: látom a shuttle árazása még mindig agyatlan. az a baj hogy komoly konkurenciájuk meg nincs, és így annyiért adják amennyiért...de aki azt a tápot tervezte... ha fog az átkom... rég halott kéne legyen...
[ Szerkesztve ]
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Nevetséges ez a gép.... Ki az aki ezt megveszi ennyiért?
Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178
Méregdrága a kis gép, de valóban, 780G-vel jobb lenne.
Jó áron még így is elgodnolkoznék rata, de ennyiért tartsák meg.
Az 1080-as mkv-nak CoreAVC a megoldása. Anno a 8200-es XFX is szépen vitte vele, ha meg tetszik, meg lehet venni a sáttülhöz.
200 ropi környékén már fel sem tűnik az a pici kodek, kb. 15 dollár. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Hmm. komoly HTPC-re nem szokas tenni valami minosegibb hang outputot? Ha az ember komolyabb surround hangrendszeren hallgatna a filmeket, pl.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ahogy néztem a pdf-ben, van rajta pci, azaz X-Fi powa.
Úgy van, ahogyan mondod.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ezt a masinát max 80 ból össze lehet dobni..........és még bőven is számltam.......
de tuti sok májer megveszi usában ittt-ott európában..... 
merthát a nemtudásban van a legnagyobb biznisz... 
http://www.tavsegitseg.net --> Keresés, karbantartás távolról!!!

Gyönyörű 
Walter White is Bad*ss!!

Annyiért ezerszer különb hangkártyák vannak. Komolyabb surround hangrendszerre meg kösse az ember SPDIF-en (vagy HDMI-n) a hangot, és akkor totál mindegy milyen hangvezérlő van a gépben.
Nem egyszerűen jobb lenne 780G-vel, hanem úgy lenne az igazi.
(Az mkv nem formátum, hanem konténer, szóval önmagában nem jelent semmit.)
Az árazás meg tényleg brutális. Mellesleg minek bele 300W-os táp?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
"Akinek nem lenne elég az integrált chip teljesítménye, az egy tizenhatszoros PCI Express foglalatba kiegészítő videokártyát is illeszthet, a hibrid tunerkártya mellé."
Tunerkártya is van benne?

Different songs for different moods.
Ennyiért? Há' hogy lenne mán?
Hát igazából teljesen igaza van a gyártónak. Erős proci kell a Blu-Rayhez és a HD minőségű dolgokhoz, de nem ennyire. 3800+, max 4400+-os tökéletes. A probléma akkor jelentkezik, ha egy tuner kártyával minőségi videófelvételt akarunk csinálni a TV adásokból. Ebben az esetben már indokolt a jobb processzor. Ha ezt az árrést nézzük, oda befér a 790GX alaplap és már jók is vagyunk. Ennyi pénzért felejtsék el. Tiszta Apple árban mérik.

Kell a túrót erős proci a tuneres felvételhez! HW encoderes tunerkártya kell.
Si vis pacem, para bellum.

Sajnos nem lehet belepasszirozni egy X4 9850BEt.

Ez teljesen jó, kár hogy 1080p -k lejátszásához már nem biztos hogy elég. Ui: az hogy xyz videókártya támogatja hd videó gyorsítást semmit sem jelent, ill akkor ér sokat ha eredeti blue-ray -t, illetve DXVA kompatibilis flagekkel kódolt h264(mkv konténerben) videót nézel. Manapság kevés az "illegális" 1080p anyagok között az olyan ami ezt teljesíti (mivel jobb minőség érhető el), tehát a dekódolás marad a processzor dolga (coreacv-t vagy libavcodecet(ffdshow) használva).
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Szvsz teljesen igazad van! Én ezt a konfigot így nem venném meg. A külcsiny viszont nagyon tetszik 
Csak az vicc, hogy Shuttle ezt a formát már évek óta nyomja, persze szép, csak több éves. 
daa-raa: Valószínű a 6000+ miatt tettek bele 300W-os tápot, bár az ennyit nem fogyaszt.
Sokkal értelmesebb gép lenne ez, ha lenne optikai S/PDIF kimement, nv8200 helyett 780G (esetleg 790GX, hogy maximalisták legyünk) egy 45W-s X2-vel, pl 5050e-vel (ez a leggyorsabb 45W-s X2).
mod: Úgy tűnik mégis lehet rajta optikai kimenet. A jobb felső sarokban, a kártyák helyett fölött az olyan, mint az optikai kimenet.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
És hol vannak hozzá a csatlakozók a gépen? A hátlapon nem látom..
Hangkártyapican nem vagyok tájékozott. Nekem X-Fi van, ezt ismerem.
Viszont érdekelne, hogy milyen van ilyen áron, mai jobb ennél. Komolyan, nem kötözködésből kérdem.
Az mkv-t meg ismerem, sőt, naponta 'használom'.
A kollega a lejátszásra célzott szerintem, én meg válaszoltam rá, de inkább a h264-en volt a hangsúly codec szempontból.

Gyári lemezt tud az Nv8200 is gyorsítani, 1080p-s h.264-et 5.1 AAC hanggal meg ASS felirattal még az én 4200+ -om is (igaz 80-90%-on megy mindkét mag) le tud játszani komolyabb hardveres gyorsítás nélkül. Szóval szerintem is teljesen felesleges a 6000+ bele.

pont ezt akartam irni. szep haz, de igp is lehetett volna ati.

Dzsíforszot a népnek!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
A Geforce az milyen alakulat? 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Ejtőernyősök
Az adatlapomon szereplő Shuttle gép, ami egy éves, kb ugyanezt tudja, és 160k-ból jött ki (DVD író nélkül). Mivel hulladék volt a hűtése hang szempontjából, az még további 30k-ba került, de most már jónak mondható. Szóval nem értem ezen mi kerül 915 euró+ áfába. Egyébként ez bőven elegendő a HD-s tartalmak lejátszásához. Az enyémben NV 7050-es GPU van és az is szépen viszi.
http://www.flickr.com/photos/brumi/

Ez a gep lazan kijon egy szazasbol, nekem egy formara megegyezo antec hazam van, talan 1-2 centivel nagyobb mert 3 bovitohely van a hatan, de a tapventi is nagyobb, 120 mm-es es gyakorlatilag hangtalan (nem tudom a zalman procihutom fordulatat olyan lassura venni, hogy hallatszodjek a taphuto....). Ara 20000 alatt, ami benne van, az meg nem er fel 80-ra, tehat ugy 9-szeresen tul van arazva ez a kis shuttle... 
nekem intagrált 7100-am van egy E1200 dual celeron társaságában. és minden 1080-at lejátszok vele...
ez a gép több, mint a duplája, amit ér...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

érdekelne engem is.

Figyelj már, neked most minden topic-ban a három smile a mániád? 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Az élet kegyetlen .

Én is ebben a problémában utazom éppen, pedig jó lenne, ha több mindent lehetne a videokártyára hárítani. Viszont a MPC-HC oldalán erre lettem figyelmes:
nvidia cards now support level 5.1 streams - 857-es build
Lehet reményledni, hogy AMD kártyákra is megoldják, illetve ez nagyobb részét fogja lefedni a HW gyorsítással lejátszható filmek halmazának? Nagyon remélem, de nem értek hozzá, ezért kérdezem. Esetleg aki tudja, megnézhetné.
No woman. No cry. No kidding.

Érdekes, mert a 780G BE2450 combon akad az 1080i mkv...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Akkor ott valami nagyon nincs jól beállítva. 780G+4850e, 1080p DXVA simán megy <10% @1GHz, a többi 1080p (ami nem DXVA komp.) meg 60-70% @2.5GHz. Előbbi MPC-HC internal codec, utóbbi szintén MPC-HC, de CoreAVC-vel.
No woman. No cry. No kidding.