Ámen. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ámen. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Remélem süllyed még az ára 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Dollárban a 920 $195 még a 940 $235 lett. Mivel az Intel-es hírekben dollárban vannak megadva az árak...
Így a 920 majdnem pont annyiba kerül mint a Q8300, a 940 pedig 18 dollárral kerül többe így most mint a Q9400.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Óóó ez azzz, versenyezzetek is az árakkal, mi örülünk neki! 
Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

Csak a dollár ára elég magas nálunk. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

hajrá. végre bemozdult valami.... ezekszerint intel is felfigyelt a kis denebre...
pofátlan áron tolják a procijaikat. /intel/

Hja, csak a forint megint csúcsokat dönget...alulról! 
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

Jajj gyerekek, bár a lottószámokat látnám így előre mint az AMD árcsökkentését láttam meg azt, hogy lesz gyorsabb Phenom II 
Egyébként hátha hozzánk már eleve az alacsonyabb áran érkezik.
Szvázi tag

"940 pedig 18 dollárral kerül többe így most mint a Q9400."
- annyival azért többet is ér 
Szvázi tag

Köszi a kimeritő szakmai hsz-t.
Remélem az 7750 ára is csökken. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Még jó hogy most nyomok le épp egy jól fizető időszakos melót
Mire kifizetik, a Phenom II 940 ára is mérséklődik, remélem. Kár hogy ennyire gyenge a forint
Sebaj, addig beruházok egy 4850-es vga-ra...
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

Ha a 7750 ára csökkenni fog, és tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor best buy lehet belőle. Holnap kiderül, ugyanis reggel kapom kézhez. Be is izzítom.
Én 20 500 Ft-ért jutottam hozzá, ami szerintem elég kellemes összeg.
A külföldi teszteknek nem nagyon hiszek, mert nem láttam még két olyat, ami hasonló eredményt adott volna. Ha tényleg megfelelő lesz a sebessége, akkor már lesz sebességben is elérhető alternatíva a kétmagosok háza táján intelék ellen.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Lehet, hogy picivel drágább a Phenom II, mint Ci7. Ez a hátrány elszáll, mert az alaplap sokkal-sokkal olcsóbb.
LEgtöbb AM2+ lap viszi, és egy 770-es AM2+ lap azért nem sok.
Olcsón jót esete.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
mit tud ez?
órajel stb?
illetve mitől 7xxx?
[ Szerkesztve ]
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

várjuk a tesztet.... mert külföldi oldalak szerint egy e5200-is elpüföli, és igy nem túl biztató.
és lehet húzni mint állat
pedig alapvetően amd-fan volnék, dehát....

találtam egy tesztet róla
ebben nem tűnik rossznak, nem tudom mennyire igaz
[link]
"Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, rollerozz, hogy el ne hízzál. "
köszi, átnézem 
Bízom benne , hoy a magyarországi nagykerekben éppen ezért nem jelentek meg még az említett processzorok, tartva az árverseny kialakulásától.De mivel az intel kijátszotta a lapjait a mérséklést illetően, így most már user barát árakat fogunk látni az új procikon, ellentétben az előre beharangozotakkal.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Asszem pont Oliverdát nem kell meggyőzni erről 

Az mikor lesz?
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

A 7750-es $79 newegg-en. (~$90 környékén volt az árcsökkentés előtt.)
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

majd ha lemegy szépen a helyére, úgy 150ft környékére akkor lesz nagy áresés...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
Miért is?
EarL 007: Drágább? $294.99 az i7 920 az X4 940 pedig $235.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Én is nagyon kíváncsi vagyok rá. Holnap kiderül. 

Na már alakul az ára
Phenom II X4 920 BOX 42 101+fa
Remélem nem kamuznak bár azt kétlem már vásároltam itt egy párszor.Igaz ez csak rendeléses árak de akkor is jónak mondható.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Lehet csak jövőre, vagy csak karácsonyra lesz új procim? :S Most 6400-es van, de ha kijön még egy ilyen gta4 procgyilkos játék megin húzzam a számat???

Egyenlőre kíváncsian várom a Phenom 2 X4 - 8xx sorozat árát, majd meglátjuk mibe fáj. Ha az is jól tuningolható, és nem lesz valami oltári nagy difi a 9xx szériával szemben, akkor jó lesz az.
Close the World ..... Open the Next!
Ha tényleg csak az L3 cache lesz kevesebb 2 megával akkor alig lesz difi. Valószínűleg tuningban annyit fog tudni mint bármelyik más 900as. Legalábbis ugyanakkora lesz az esély rá velük.
[ Szerkesztve ]

Vagy ott a Phenom II X3 7xx széria az egzotikus 7.5MB
össz cachel, ahol a cache számít nem a magok száma ...
[ Szerkesztve ]
Close the World ..... Open the Next!
Mivel letiltottak 1 magot amiben van 512KB L2 ezért ennyi az össz. ache. Bizonyos esetekben jobb lehet majd mert itt 2MB L3 jut 1 magra és nem 1.5MB.
L1-eket (128KB/mag) nem számolva, hogy pontosak legyünk.

Egy kérdésem lenne hozzád, mint prociguruhoz. A 7750-ek, én úgy tudom, hogy egyedi magra épülnek (kuma), amik nem letiltott magos x4-ek. Sok helyen bizonygatják, hogy pedig akkor is hibás magos phenom, de én még nem találtam olyan infót, ami biztosnak nevezhető forrásból ezt állította volna, csak olyat, ami ezt cáfolta. Mi lehet az igazság?
[ Szerkesztve ]

Ez is a politika miatt van... 
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

pedig a selejt x4 a kuma....

Májusban 

Ezt már szeretem. Jó lenne ebben az évben már egy Phenom II nekem is. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Még a forinttal csinálhatnának valamit, aztán nekünk is megérné ez az árháború. Addig hiába csökkentenek, az max annyira elég, hogy nem lesz drágább
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Rosszul tudod.

beszólsz vazze? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként érték-ár arányukra gondoltam, az alapján a fél tucat teszt alapján, amit kb olvastam. 
Szvázi tag
Fektessünk állampapírba. 
Várom az olcsó 3 magosokat...
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8
Halkan megkérdem... PH!-n mikor lesz Phenom II teszt? 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Huráááá!
Én inkább várok pár hónapot ill. akkor már 925-ös lesz (ha minden igaz) 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
Már készül.
Different songs for different moods.
When it's done. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

bakke, ugy olvastam, hogy "well, it`s done", mar nyomtam is a cimlapra 
Jajjdejó
Lehet, hogy én vagyok a sügér, de inkább megvárom és itt olvasom el a PH!-n a tesztet, mint rohanjak át egy másik oldalra, aztán meg amikor itt feldobjátok, akkor már semmi "újdonság vará
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar