ez a jetway klon? jah, ez az.
[ Szerkesztve ]

ez a jetway klon? jah, ez az.
[ Szerkesztve ]

Egész pofás kis lap...
Hűtés, tápellátás rendben van és a déli híd kissebb bordája miatt egy hosszabb vga is befér kényelmesen 
Vhogy a Gigabyte lapok jönnek be a legjobban. De ez se rossz.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
elég szép, rendezett cucli. bejövős.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#5) TomBoy1986
A SATA portok elhelyezése rossz, mert ha hosszú, két helyet foglaló kártyát teszünk be, akkor minimum 2db-ot veszítünk, de lehet 4-et.
Ilyen megoldáshoz vajon túl sokat kellett volna gondolkodni?
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Nem, de mivel nem melegszik a 780 sem ezért nem kell rá hullám vasút.
Ezzel és egy matx alaplappal adós/adós volt a zafir.
Ha nem lenne ilyen bitang drága rácsapnék mint tyúk a takonyra. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Jó szép. Akarom. Pláne hogy full passzív.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
a két helyet foglaló kártyák nem a mag felőli oldal felé vastagabb a kártya? a foglalat vonalában csak a nyák van, és a többi foglalat felé van a hűtés. ergo a sata csatlakozók közelében sem jár a kártya.
szigorúan szvsz!
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

tudtam hogy ismerős valahonnan 
HA07-Ultra
a "Martin Cheng" feliratot simán csak átmatricázták 
[ Szerkesztve ]

Szépen rendezett, átgondolt ,sallangmentees cucc.Teccik!
Zárójelben üzenem a sapphire-nak:csináljatok ilyet Intelesbe is ATI chipsettel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Majd zotac néven. Amúgy meg minek az intel alá ilyen lap? Nem érdemlik meg. 
Én az elforgatott SATA csatlakozókra gondoltam.
NoLF:
Én már vesztettem így el 4db SATA-ből kettő. Pedig az csak egy 3870-es volt, a mostani "nagyágyúk" pedig annál is hosszabbak (kifelé fújós megoldásról beszélek, melynek a hátulján a venti).
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Na azokat a ref helikoptereket nem kell megvenni. A his tulajok meg így jártak. 
Akkor most ki gyártja kinek a lapot?
A Jetway a Sapphire-nak v. fordítva? 

Minek az a "8 tűs" csatlakozó a FET-ek hűtésénél? Nem elég a 4?
[ Szerkesztve ]

Gyártója felkészítette az AM3-as "okozású" processzorok fogadására is. 
Ezt lehet javítani kellene.

Kellemes felépítés.. letisztult forma.. tetszetős hűtés... beszavaznék egyre, bár kihasználni úgy sem használnám.. jó nekem a jelenlegi konfigom is 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Ezeket egy öreg bácsi faragja bambuszból a Pekingi Mao utcában. Aztán olyan matricát ragaszt rá amilyet kérsz. Nekem inteles kell.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

ki forgalmazza itthon? szép lap, de ha nem kapható, max megint nyálcsorgatásra jó. 

nagyon nem vagyok AMD párti, de ez nagyon szép lap, bejövős!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/
...és milyen órajelen üzemel a bam-busz?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
szerintem hatvan és miskolc között valahol.
De amúgy a lap nagyon bejön,de én egy Giga lappal jobban elvolnék,mint ezzel. 
[ Szerkesztve ]
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

"Teccik"... még sohasem volt Sapphire alaplapom. 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

Most se lesz! 

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

Ez igaz... mivel most nemrég vettem egy ASUS lapot. 
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

Csak a jetway-re jutottak rendes kondik is
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

És a fehér nyák hol marad kérem szépen?
Walter White is Bad*ss!!
6+1 fázis a procinak, Omg - készülnek a túlhajtásra a fiúk 
A déli híd hűtése tetszik a legjobban. Komolyan, ilyet még nem láttam 
Valaki igazán hozzámvághatná procival együtt. Üsse kavics, a ramokat állom mellé 
True Success is Blonde

Ha itthon nem is de forgalmazzák azért beszerezhető. Vehettem volna az elözö dfi klón fehér (piszkos fehér) csokit is. Csak 60k volt az ára. Az meg akárhonnan nézem nem baráti ár. 
[ Szerkesztve ]

az AMD-s lapokhoz miert csak 1066MHz-es ramokat lehet rakni?
ddr3 nincs?

ahogy megláttam a fet+nb hűtést, első gondolatként az beugrott be, hogy de nagyon "ismerős" valahonnan... majd következett a south bridge hűtés és mint fény az alagút végén... 
aztán az még haggyám, hogy elcsúfítottak egy relatíve pofás lapot ezzel a bilikék-romlott tojássárgája (ukrán zászló), illetve fakópiros színkombóval (+ a kék nyák), de hogy 790gx mellé is ddr2 sp... 
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Ez engem is érdekelne! #15-re vki?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

szlovi, belaazallat: válasz
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Csinos. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

lesz majd az is ;)
lásd: http://prohardver.hu/hir/erkezoben_az_uj_phenom_ii_processzorok.html
Szvázi tag

Nekem 5+1-esnek tűnik a proci tápja. 
6 Phase Vcore + 1 phase NB PWM design
Different songs for different moods.

"Gyártója felkészítette az AM3-as okozású processzorok fogadására is."
Ok okozat, vagyis tokozat 
.::www.megadanceradio.hu::.
De ehez kevés a tekercsek száma.
A tápban csak 5 egyforma tekercs van (R56M, gondolom 560uH), ami a CPU core feszültséget állítja elő.
Egyébként a HA07 is 5+1-es.
[ Szerkesztve ]

Egész szép lenne, csak ugye nincs esata (csak a helye, de a Jetway-n legalább beforrasztották), és nincs firewire. Tudom, hogy sokaknak nem kell, én is évente párszor használnám csak, de az aranyárba már igazán beleférhetne. (És nem, nem akarok egy plusz kétezres kártyát a gépembe. Főleg ha elférne bőven az alaplapon..)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

énis egyböl ezt hiányoltam..
nemeröltette meg magát..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

a ddr2 es sideport igen nagy parasztvakitás, rakhattak volna rá 512mb t és egy sparkle matricát.
Átlagban a Sapphire gyártat. Azt nem tudom, hogy egyéb alaplapjaikat ki gyártotta, de az biztos, hogy pl a legutóbbi 790FX-üket a DFI.
Szerintem nem volt rossz ötlet részükről a Jetway. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Nagyon jó kis lap, tetszik.
Viszont csak nekem szúrt szemet hogy nem szilárd elektrolitos kondik vannak rajta? Ezt én furcsállom... Amúgy szépen át van gondolva rajta minden. 
Voltam
Szép deszka. Bejövős lenne egy ilyen AM3 fogalattal, valamint Phenom II 9x0 (BE)-vel, 2x2GB 1600MHz CL8 rammal, meg egy Toxic 4870 1GB-val. Ami egyébként nem tetszik, az a retro PATA meg floppy csati, helyette szívesebben látnék még 2 SATA-t.

Szép ez alap 
• De hova temetik a túlélőket? •

Azért van a nagy hasonlóság a Jetway és e között, mert valószínűleg ugyanaz a tervezés. Érdemes megnézni a sapphire holnapján a lapokat, és a dfi honlapján a lapokat. Érdekes dolognak lesztek tanúi. A DFi tervez, a Sapphire meg a felesleges gyártókapacitásával csinálja az alaplapokat.
Ha jobban figyeltek, akkor a sapphire-on még a lanparty felirat is látszik.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance