Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sonky

Sonky
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész pofás az a Scythe szabályzó :)

Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!

(#2) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Az első oldalhoz ' Cooler Master házak' van írva, de én CM házakról nem látok semmit :F

(#3) zoli03

zoli03
(senior tag)

"Ilyenkor jogos a kérdés: mint nyújt az árban rendszerint jobb AMD oldal?"

Gondolom mit nyújt akart lenni.

(#4) TK36

TK36
(tag)

Jó írás. Köszönöm. Nagyokat nyeltem a notebook leírások kapcsán.

sp@rtan: biztos még a cikk írójának kora reggel van ill. nem itta meg a kv-ját. :DDD

Ki írta a mostani hétvégi cikket? Mivel az elején, a főcím alatt "Írta: eszterencs" a legvégén meg "rudi" van írva (esetleg ugyan az a két személy, csak én nem tudok valamit). ;]

És a végére, ami nagyon tetszett :"végre nem kényes fényes" - látom brillirozik a cikk írója. :D

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#5) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Szintén nagyon érdekes jószág a 11,6 hüvelykes Acer Aspire 1551. Ugyancsak új AMD platformra épít, a Nile elnevezésűre. Lelke a csupán 1,30 GHz-es, de kétmagos Athlon II Neo K325 processzor, mely a 15 wattos fogyasztási kategóriába tartozik."

A 12 wattos fogyasztási kategóriába tartozik:[link]

Az Acer Aspire 1551-ről lesz itt teszt? Vagy esetleg valamelyik Danube alapú gépről (is)...

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Az a kis acer 1551 nagyon tetszik. Eredetileg a 1810TZ-vel szemezgetek, de ez az amd-s jobban bejön. :K

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#7) eszterencs válasza Sonky (#1) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elnézést, rendkívül rohanva és kapkodva töltöttem fel a mai hazai pályát (Tajpejből, a kiállításon egy sajtószobából..), úgyhogy maradhattak benne kisebb hibák, mint pl. hogy nem írtam be a szerző nevét vagy hogy nem vettem észre a fura oldalcímet. :B Javítva ez a kettő.

A kettes hozzászólásra akrtam reagálni, bocs.

Kissé szórakozott vagyok ma, nagyon úgy fest. :U

[ Szerkesztve ]

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Előlapi panelok egész jók...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jól láttam az árakat??? :Y Mit keres a HD5870 140-160k környékén??? Akkor mennyibe kerül a HD5970? :F

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#10) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Amelyik notigyártó még nem rak szinte minden gépére hdmi kimenetet(manapság csak egy két modell van ahol nem lenne értelme) így 2010-ben az megérdemli hogy lecsússzon a ranglistán. Már a telefonokba is jön de a kínai 20e ft-os médialejátszókban is benne van standard módon.

(#11) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Khamázom az új AMD-s noteszeket :DD

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#12) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Ezek az új AMD-s Toshiba notik nagyon tetszenek ám! Ritkán érzek ilyet mint most, ezt a hírt olvasva egy jókora elégtételt érzek magaban azért az éveken át tartó hiányért amit el kellet "szenvednem" a Toshiba-tól a direkt és jól palástolt AMD mellőzése miatt. Mondom ezt úgy hogy az elmúlt 16 évben volt 3 Tecra (P1-P2-P4) és 1 Satellite Pro (P3Tua) noti után éppen a második ACER AMD-s TravelMate notiját nyüstölöm, de istenemre mondom hogy legközelebb ezúttal ismét Toshiba-t veszek, méghozzá AMD processzorosat ATI video-val! :))

Tomcat

(#13) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre lépett az AMD! Hajrá

Kár hogy nem kapható már most a Fusion család, Intel bajban volna most :W

(#14) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még itt az oldalon nem olvastam róla de lesz ill. van Nile alapú Dell és Lenovo gép is.

Inspiron M301z , [link]

Ideapad U165

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#15) MAMO33 válasza Oliverda (#5) üzenetére

MAMO33
(újonc)

Kategória, azaz tól-ig! Mond ez neked valamit?

(#16) Oliverda válasza MAMO33 (#15) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

Mond. Ez egészen pontosan 9-12W-ig. Már ami a 12W-os besorolást illeti. :)

(#17) Boxi88

Boxi88
(őstag)

jó írás lett! Grat!

Nagyon bejön ez a V12XT előlapi panel, bár nekem nincs rá szükségem...de azért tetszik!

(#18) Füleske

Füleske
(őstag)

A kis Acer nagyon tetszik , minden megvan rajta ami nekem kellene. A hdmi nélküli Toshibák a másik véglet , drága és vacak.

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#19) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jók ezek a kis fogyasztású AMD procik kár, hogy nemvanrápénz :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Az ASUS Radeonjan a HDMI csati feletti fekete negyzetes cucc vajh micsoda? Valamilyen gomb, vagy esetleg SPDIF? Bar utobbit videokartyan meg nem lattam... :)

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#21) Chaser válasza nbg (#20) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem displayport? Bár annyira nem néztem.

"Ahogyan a többi duplának, ennek a processzornak is magonként 1 MB másodszintű gyorsítótára van,..." Nem minden "duplában" van magonként 1MB cache, a 215-ben biztos csak 2x512kB van, csak úgy kötözködésképp :P

A C650 tetszene, de HDMI nélkül? :(

"Ezek gépek már kaptak HDMI, sőt eSATA csatlakozót, bár a Bluetooth adapter nem minden esetben része az " kimaradt egy "a"

New world...old thinking...IBM T60;)

(#22) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Az a bosszantó ezekkel a rádiós egerekkel, hogy egy egyébként könnyen elvesző kis biszbasszal lefoglalnak egy USB portot.
Inkább legyen BT-os vagy Wireless USB-s (az újabb notik ezt már igazán tartalmazhatnák).

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#23) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az érintős panel bejövős. meg egy két új proci is teccik. jó lessz:)

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#24) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

a Matrix kari jöhetne ... pontosabban minnyá 2 is CF-be ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#25) K!LLeR

K!LLeR
(senior tag)
LOGOUT blog

ez a Modern-V és a V12XT elég durván néz ki :D

minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

(#26) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Ez az Easy watch tetszik :)
Jó ötlet, hogy az előlapról lehet a ventilátort szabályozni és látom a hőfokokat.

(#27) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Danube procikról teszt van-e már? Vagy csak én vagyok az olyan buta h nem találok egyet sem.
Azoknak a Toshibáknak a bele nagyon tetszik Athlon II meg az a HD4250 :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#28) Geri9159 válasza luw2win (#27) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Tesztről én sem tudok, de specifikációt itt és itt és talán kicsit frissebb infót itt találsz.

[ Szerkesztve ]

(#29) Chaser válasza Geri9159 (#26) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gate Watchot láttál már?:)

(#30) Geri9159 válasza Chaser (#29) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Még nem :N. De küldhetsz tesztet róla ha van. :)) De találtam is infot róla. Nagyon ronda :DDD

[ Szerkesztve ]

(#31) Chaser válasza Geri9159 (#30) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez GW2 teszt, de ott van az első GW is. Hát ha szted ez ronda majd nézd meg bekapcsolva is :P Még a hangerőt is lehet vele szabályozni, sajnáltam is eladni.

(#32) Geri9159 válasza Chaser (#31) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Valahogy bekapcsolva sem az igazi, de lehet hogy csak én vagyok túl finnyás. ;]

[ Szerkesztve ]

(#33) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

szerintetek ez a matrix is olyan hangos ,mint a gtx285 matrix? katt

just be

(#34) aram01 válasza zH. (#33) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azt a qrva jó hangos
más, venni kéne egy V12XT-et nagyon bejövős

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#35) bucu

bucu
(lelkes újonc)

na még várok egy félévet és lecserélem a phenom x4-esemet vmi phenom II-esre :) ha kijön a következő kupac AMD CPU (és a forint is erősődik) tuti még lejjeb csusznak az árak :)
Az a baj hogy ezzel alaplap és mem csere is kinéz ezt meg nem akarom :(

A 5870 árárn én is meglepödtem... ennyivel drágább mert 2Gb memóriáva szerelik?? Vagy ez is az árfolyamnak betudható drágulás??

(#36) rudi válasza Oliverda (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

N830-as Asus tesztjét hétfőn készülök megírni, és ezen a kis Aceren is gondolkodom. Bár tőlük talán valamelyik Ethos formaterves gépet nézünk meg legközelebb.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#37) sephi

sephi
(őstag)

Alap 900 MHz-es 5870 nagyon tetszetős, csak az árából faragnának le.
Az előlapi szabályzók közül a Cool Panel 3 nagyon bejön, van rajta minden, ami a hétköznapokon szükségeltetik.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#38) Oliverda válasza rudi (#36) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Erről lenne szó? Elég sablongép jellege van ígí első blikkre. Mondjuk az érdekelne, hogy vajon csak elírás vagy tényleg 890FX az északi hídja. Szvsz inkább elírás és 880G van rajta de akkor meg nem igazán látom sok értelmét annak, hogy rádobtak pluszban egy nem sokkal gyorsabb HD 5470-et. Persze arra jó hogy kevesebbet bírjon a gép akksiról...

Az Acer gép szerintem összességében egy érdekesebb darab.

(#39) Z_A_P

Z_A_P
(fanatikus tag)

Ki venne ennyiert 5870-et amikor majd 160-ert van 5970? :F

OK

(#40) Isee válasza zH. (#33) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy ekkora kártyánál kell is ilyen hűtés, amik ha maxon mennek, nem nevezhetőek halknak.... Viszont ha valaki ennyi pénzt áldoz egy vga-ra, az vegyen rá waterblokkot, és hűtse vízzel ha csendet akar ;]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#41) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen, vagy ilyesmi előlapi panelokat lehetne még bemutatni, mert van akit érdekel (pl. én), de tesztek alig, és mintha a boltok is "dugdosnák" a neten... :)

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#42) Quan-Chi válasza Isee (#40) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

vagy valami nagyon masszív és teljesen zárt és hangszigetelt házat ( pl CoolerMaster Cosmos vagy Corsair D800 )

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#43) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A mobil AMD procik nagyon érdekelnek, remélem lesz teszt a közeljövőben!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#44) nyunyu válasza Alchemist (#22) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Az a bosszantó ezekkel a rádiós egerekkel, hogy egy egyébként könnyen elvesző kis biszbasszal lefoglalnak egy USB portot.

Lehet kapni BT egereket is, de azok a szabvany szabta keretek miatt lassuak.

Cikk: Emellett oldala gumis, érzékelője pedig 500 és 1000 dpi között állítható.

Van ember a foldon, aki leveszi 500-ra???
Szvsz tok felesleges feature, max marketing parasztvakitasra jo.

Gigabyte notiegeremet mondjuk 800-on hasznalom, nem 1600-on. Utobbi mar tul gyors lenne a noti 1280-as kepernyofelbontasahoz kepest.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#46) kayman válasza eszterencs (#7) üzenetére

kayman
(senior tag)

:D

HyperTransport az ÚR!

(#47) Isee válasza Quan-Chi (#42) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Akár az a megoldás is jó lehet :DDD

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#48) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak spontán érdekel, mennyi árréssel számoltok? Vagy mennyi jellemző Pesten alap hardverelemekre?

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#49) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Hihetetlen giccsesek ezek az Aerocool panelok. Undorító! ;]

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#50) freestailo

freestailo
(senior tag)

Hangerőszabályzós előlapi panelekről hallott már valaki? Ha igen légyszi szánjon meg egy PÜ-vel! Köszönöm

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.