Óóóó! Egy "koreai nagy menetelést" szívesen megnéznék a subnoti piacon is, hátha odavágna az áraknak! 
Alléz Olympique de Marseille!

Óóóó! Egy "koreai nagy menetelést" szívesen megnéznék a subnoti piacon is, hátha odavágna az áraknak! 
Alléz Olympique de Marseille!

Nem is tudtam, hogy létezik Samsung notebook. Bár hajókat is gyártanak, meg még ki tudja mit, úgyhogy nagyon nem lep meg...

Épp ezt akartam írni én is. Nem láttam még Samu notit. 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

pedig időnként feltűnik PHs hírekben is. csak magyarországon nincsenek tudtommal nagyon jelen. de ha az emlékezetem nem csal, az SSDs notik között elsők voltak.
A vér nem válik VAZZE!™

meg se lepődnék ha sikerülne nekik...
Eddig én is csak a német MediaM*rkt szórólapban láttam Samsung notikat. Szépek, és nagyon feketék. Szinte mindent magának gyárt a Samsung bele: ODD, HDD, RAM, LCD...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
az összes koreai osztálytársam olyannal rohangál (meg persze Samu telefonnal, stb). nem rosszak kívülről, szerintem nagyjából a Sony minőséget hozzák így ránézésre, de közelebbről még nem próbáltam őket.
powered by Meizu MX
Én sem láttam még sosem samsung notit.Illetve valami régebbit de az kb 3 éves modell az ujakat sosem láttam.A Sonyt be tudják hozni csak az a kérdés hogy mit reagál erre a Sony.
Egyébként szivesen megnéznék egy samsung notit.Csak ugy érdekességképpen.
DANSZ!!

Nekem egy samsung r70esem van es nagyon megvagyok vele elegedve. En azt mondom igy tovabb samu.

Samsung ram, hdd, a megbízható gép alapja.
Maradjon inkább a háztartási eszközöknél....
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

Biztosan jótékony hatással lesz majd az árakra... De maradok a HP-nál.
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Eddig még csak elvétve hallottam hírekben Samsung notikról.
Ami viszont jobban meglepett, hogy a HP ennyire elhúzott. Nekem is hp-m van, de tavaly-tavalyelőtt még olyan ritkán botlottam másoknál is hp-ba.
És a nagy OEM-ek (Clevo és tsaik) hol vannak, milyen arányban? Vagy az nem hozzájuk van számolva?
Magyaroszágon nem kapható hivatalosan Samsung notebook.
Note 2 ?
uram atyám samsung notebook
lassan majd jönnek a samsung kocsik, házak
és lassan a gyerekek is a samsunggyárban fognak készülni

Szóval még nem láttál Samsung óriás-konténerszállító hajókat?
Pedig olyan is van, sőt...
A Samsung noti hozzá képest nem is lóg ki annyira, mert lcd-paneleket, memóriát, egyebeket már így is gyártanak hozzá.