Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Daveedka

Daveedka
(tag)

Asrockék sem szeretnének lemaradni... :DDD

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lemaradtam szerintem valamelyik kanyarban... integrált gpu és lehetőség 3way crossfirex-re is? ennek mi értelme van? ez nem megszokott asrock-os megoldás... minimum még egy agp-t vártam volna rá :D
(amúgy ne értse félre senki, nincs semmi bajom az asrock-kal, mert én is használtam... ha nem tuningol az ember és működik a lap, akkor szerintem ár/érték arányban nagyon jók...)

mod: BUÉK mindenkibe!

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok mikor fogják kihozni ezt:
AM3 foglalat (plusz egy egyedi foglalatba illeszkedő AM2+ foglalat modul), 2x1 db DDR1 foglalat, 2x2 db DDR2 foglalat, 2x2 db DDR3 foglalat, AGP-vel, PCI-E-szel, SiS chipsettel, stb... :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#4) mephi666 válasza EarL 007 (#3) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ali csipszettel még bizarrabb lenne... :D meg integrált 2.1-el... és AT-s billentyűcsatival... :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a gond, hogy még a sima AM2+-os 790GX-es lapjukat sem lehet itthon kapni. Fantasztikus importőrökkel állnak kapcsolatban...

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#6) EarL 007 válasza mephi666 (#4) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ISA és VESE csatlakozókkal... Plusz lehetne még Socket 462-es, 754-es, 939-es foglalat modul is tartozékként is. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#7) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nemtudom,hogy ti,hogy vagytok vele,de nekem kezdenek tetszenni az asrock új lapjai.Most biztos sokan kiröhögtök,de nekem ez a lap bejön :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#8) mephi666 válasza EarL 007 (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jahm meg slot1 foglalat és slot1-ppga átalakító is tartozéknak :D és egy vesa-s trident kártya, plusz memóriákkal ajándékba... (hátha valakinek nem tetszik az integrált gpu és az alaplap megvétele után nem marad pénze 3db 4870x2-re) :D

ui: szerintem kezd meglenni az alaphangulatom az újévhez: 3feles házi, 1unicum, 2sör és 1pohár pezsgő... ha valami okosság beugrik még, majd beírom :D

(#9) daa-raa válasza EarL 007 (#3) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Soha. AM2 és AM3 alapból kizárja a DDR1-et. AGP-t meg max nF3-mal vagy Via K8T800-zal. Egyik se kell már a kutyának sem.

Si vis pacem, para bellum.

(#10) VargaI válasza daa-raa (#9) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

Irónia, szarkazmus...ezek ismerősek? :U

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#11) daa-raa válasza VargaI (#10) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Kicsit már uncsi a dolog... Olyan, mint a vérpistikézés.

(#12) hackeeeee válasza daa-raa (#11) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mi az az SLI felirat azon az SLI/XFIRE switch cardon? :U

ATI chipkészlet SLI-vel? :DDD

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#13) Cadal

Cadal
(őstag)

AsRock végre visszatért az oldalankénti 3 lefogatófüles processzorkerethez (Ez nem volt nagy divat AM2 és AM2+ körökben)! Így legalább nem kell parázni, minden egyes hűtő le és felszerelésnél hogy letörnek azok a kis pöckök!!!
Bár egy erős freezer mindent eltör.. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14) daa-raa válasza hackeeeee (#12) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Két okra vezethető vissza.

1. Az Asrock nem képes, vagy nem akarja megvalósítani az automatikus SLI/CF konfigurálást. Vagy akár a BIOS-beli állítást.
2. Ezek után már nem fog kétféle switchcard-ot gyártani.

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább legyen Am3-as lap ddr2 rammal
3 Pci és 1 Pci-e szerintem bőven elég lenne a lapokra

True Success is Blonde

(#16) Dr. Romano válasza 14adam (#7) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért lennél kiröhögve? Szerintem egy normális, kulturált deszka. Én minden további nélkül építenék rá rendszert.

(#17) daa-raa válasza Ste (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Annak semmi értelme. Az AM3 procik belemennek az AM2+-os lapokba. Szóval megvan a DDR2.

AM2(+) procik viszont nem rakhatóak AM3 lapokba.

(#18) mephi666 válasza daa-raa (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szilveszteri, illuminált, szarkasztikus poénkodás volt az egész, amiért a cég majd mindig "fura" megoldásokkal jön elő... :) írtam is, hogy nekem beválltak az asrock lapok eddig... (egyébként am2nf3 vsta-m volt: am2 socket, ddr2 800 támogatás és agp slot...)

ui: BUÉK mindenkibe mégegyszer!

(#19) VaniliásRönk válasza TomBoy1986 (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

newegg-en is elég soká jelent meg...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) HERR Z válasza mephi666 (#18) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez korcsabb lap
am2(+) ddr2, agp, pci, 4 ide, 4 sata ,[B]2 chipset[/B

szal ennek fényében van remény valami atomkorcs ddr2-3-mas lapra, akár pci-agp-vel :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos innen a környékről is bannolták az AsRock-ot, szinte semmelyik boltban sem kapható, ahol mégis, ott csak a nagyon régi lapok vannak.
A héten gondolkoztam egy netmegosztó/letöltő/filmnéző kis fogyasztású gépen, ahova nem kell tunning. Gyorsan szét néztem a piacon, de itt sajna semmi olcsó, új chipsetes lap nincs.
Nem hiszem el, hogy tényleg annyira rosszak lennének, mint amilyennek mondják őket, mert a garanciát hiába a bolt intézi, a céghez jut vissza, és nekik lenne kész bukta az egész. De nem az!

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#22) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nekem is tetszik ez a lapjuk is.

Őszinte leszek, már több lapjukat is kipróbáltam volna az utóbbi időben, csakhogy valamiért nállunk egyiket sem lehet kapni a mai napig sem.

Raktam volna velük össze, olcsó, költséghatékony rendszereket, de attól tartok egy felsőbb hatalom nem engedi be ezeket a darabokat erre a piacra. Mert kb. ugyan ezért az árért egy "másik" gyártó gyengéb lapjait mérik, amit szerintem senki nem venne, ha az asrock újdonságai kaphatóak lennének.

(#23) TomBoy1986 válasza VaniliásRönk (#19) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég szomorú. Pedig a Pentium D-m alá is elég jó kis lapot raktak össze a 4CoreDual-VSTA formájában.

Ezekről meg azt olvastam, hogy a tuning sem lehetetlen velük.

antikomcsi:
Sajnos nagyon gyér az itthoni ellátottság.
Van Misi, Giganyál, meg Ánusz. A többi lényegében ritkaság számba megy...

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#24) .mf

.mf
(PH! addikt)

Fura, én úgy tudtam, hogy az Asrock az Asus leányvállalata, erre ez a lap Gigabyte színekben pompázik :DDD ;]

(#25) mephi666 válasza .mf (#24) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem nagyjából jól tudod, mert én úgy tudom, hogy tényleg az asus leányvállalata és csak a régi gépsorokon futtatnak újabb szériákat, stbstb... így ahogy az asus név alatt kimennek az új sorozataik, termelésre tudják használni ugyanazokat a gépsorokat, "kombós" megoldások gyártására, asrock név alatt... :) nem hülyék...

(#26) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem sajnálják a pci-e slotokat a lapról :) Multkor a SuperComputer, most ez... de mintha lett volna egy másik ehhez hasonló lap is a hírekben, ja igen a N7AD-SLI .

Úgy látom több tonnányi készletük lehet a kis sárga hűtőbordából :D

Szal, ez egy jó kis lapnak tűnik, teljesen korrekt integrált vga-val és rengeteg bővíthetőségi lehetőséggel.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#27) Dr. Romano válasza TomBoy1986 (#23) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem volt S939 Dual-VSTA lapom és bizony nagyon korrekt kis deszka volt. Tuningolni sem lehetetlen az AS-el. Én az A64 3200+-os cpu-mat 2,5-ön járattam vele.

(#28) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

helló mindenkinek!
Az lenne a kérdésem h az útolsó képen - a két pci-e között - az a valami az ugye az integrált videóvezérlő memóriája és ha igen akkor az ha jól látom cserélhető??

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#29) mephi666 válasza FRENK1988 (#28) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az - ha jól vettem ki - a pcie foglalatok sávjainak szétosztására szolgál sli módban... 4-16 vagy 8-8...

mod: ott is van a leírásban, hogy a zöld-kék-sárga slotok 16-8-4x-es sávszélességgel rendelkeznek és 2kártyás rendszerben nyer értelmet az a megfordítható kártya... de ha kinagyítod a képet, ott van rajta a felirat...

[ Szerkesztve ]

(#30) VaniliásRönk válasza TomBoy1986 (#23) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

OCW teszt szerint a "mezei" A770CrossFire-ben is simán mennek 3GHz körül az X4-ek, azért az nem rossz. Már nagyon rég kinéztem az AOD790GX-et, de lassan azok az ASRock lapok is eltűnnek a kiskerekből, amiket eddig kapni lehetett...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#31) MolGabi válasza VaniliásRönk (#30) üzenetére

MolGabi
(kvázi-tag)

Én is egy olyan lapot néztem ki magamnak (kösz VR. a tippet ) ,de sehol nem találni még igazán infót sem a lapról (AOD790GX).

Külföldön forgalmazzák egyáltalán őket ? Érdekességképp megnéztem a hivatalos honlapon, a "Where's buy" opciónál, nem lehet rámenni Európára, ill. nem tölt be semmit. Nem forgalmaznák errefelé őket ? :S

Külföldről rendelni meg rizikós ?

B.Ú.É.K. mindenkinek !!!

(#32) hackeeeee válasza daa-raa (#14) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ja értem. Köszi :]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#33) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez egy teljesen korrekt alaplap. Szó szerint mindent rátettek, amit csak az előfutár ECS esetében hiányoltatok (SidePort, VGA kimenetek sokasága). És akárhogy is szidva vannak, komolyan mondom, az újabb AsRock lapok az ASUS alaplapjainál sokkal korrektebbek. A BIOS-uk is kevésbé bugos.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#34) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ebbe bele lehet tuszkolni a "regi" Phenom CPUkat?

(#35) nesa válasza twollah (#34) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Tuszkolni persze sot meg a 754 es is belemegy csak azt megerosebben kell tuszkolni :D

Nem ezekbe csak AM3 proci megy.

[ Szerkesztve ]

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#36) daa-raa válasza twollah (#34) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem.

(#37) TK36

TK36
(tag)

Már annyi alaplap megjelent az AM3-as foglalattal, hogy nemsokára szerintem lehetne egy tesztecskét összehozni belőlük.
Persze előtte meg kéne jelenniük forgalomban az AM3-as processzoroknak is.

Várhatóak tesztek belőlük?

da-raa: Nem csak a ECS-től, hanem ha kijönnek a többi gyártó már bejelentett AM3-as foglalatú lapjai is.

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#38) daa-raa válasza TK36 (#37) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Mármint azt a két lapot letesztelni? Kár, hogy egyelőre nincs bele proci.

[ Szerkesztve ]

(#39) daa-raa válasza TK36 (#37) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Akkor viszont nem úgy kellene fogalmazni, hogy "Már annyi alaplap megjelent az AM3-as foglalattal". Eddig összesen kettő lett bejelentve, meg még egy sem jelent.

Majd valamikor március után lesz egyben minden ahhoz, hogy lehessen tesztelni.

(#40) TK36 válasza daa-raa (#38) üzenetére

TK36
(tag)

Igen, sajnos.
Igazad van, rosszul írtam. Elnézést kérek.

Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de én nem emlékszem olyanra, hogy (jóval) előbb jöttek ki/jelentek meg az új foglalatos alaplapok, mint a belé illeszkedő procik.

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#41) daa-raa válasza TK36 (#40) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Megjelenni még egy lap sem jelent meg, csak be lettek jelentve. Eleve nincs is értelme piacra lépni velük, mivel csak AM3 procit fogadnak. Az meg majd valamikor március után lesz. Nyilván a többi cég is készül a lapjaival, csak nem veri nagydobra.

(#42) .mf válasza mephi666 (#25) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Persze, hogy jól tudom, csak a hagyományosan Gigabyte-os kék lapszín, rózsaszín-világoszöld ram-foglalatok, és világoskék-narancssárga pcie színkombinációra céloztam ;) :DDD

(#43) Taky

Taky
(senior tag)

Hmmm... egész jók lennének ezek az Asrock lapok, csak a kondik szinte törvényszerűen 2-3-4 év múlva felmondják a szolgálatot... :S

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#44) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi értelme van a CF-nek, ha a 2. kettő PCIE csatlakozó 8x illetve 4x? :(((

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#45) Csuki

Csuki
(lelkes újonc)

asRock szerintem most a legjobb vétel...

(#46) HERR Z válasza 04ahgy (#33) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

-ecsen is van sideport
-ecsen van dsub+hdmi utóbbi dvi-vé alakítható elég könnyen
+annak van fethűtése
+ott legalább nincs ez a pci-e-es bohóckodás

szal egyik se hibátlan még...

(#47) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Nekem volt régenbben több ASROCK alaplapos konfigom is (pl.: AM2NF6G-VSTA stb...).Az ASROCK 775i915P-SATA2-be Raktam egy P4 661 procit (elméletileg nem támogatja a 6xx sorozatot, gyakorlatilag mégis :R ) és 2x512/667 KINGSTON ValueKIT-et (szóval az akkor létező legolcsóbb ramot).Ezzel a fos rammal és olcsó alaplappal 4,4Ghz ig volt stabil a proci.Én itt szerettem meg az ASROCK lapokat.A P35-ös ASROCK pedig ugyanazt nyújtja tuningban mint a P35-ös ASUS.Csak sokkal olcsóbban.Ár/érték arányban nagyon jók. :C

Lehet én vagyok perverz de a következő lapom biztosan ASRock lesz. ;]

MOD: Ez a mostani lap pedig igen bejövős. :K

[ Szerkesztve ]

(#48) 04ahgy válasza HERR Z (#46) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ez jogos. Akkor az áruk fog dönteni. A verseny kimenetele innentől egyértelmű.

Már csak az kérdéses, melyik lap meddig bírja majd az évek – évtizedet már itt nem merek leírni – megpróbáltatásait.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#49) Shapord válasza mephi666 (#4) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

retards :DD

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#50) fekeandras

fekeandras
(őstag)

"A P35-ös ASROCK pedig ugyanazt nyújtja tuningban mint a P35-ös ASUS.Csak sokkal olcsóbban."

Erről beszéltem: ADAM1337 P35-ös ASRock -ja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.