Indul a Skynet! 
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20o T-Mobile HUN rom; HP Elitebook 8530w

Indul a Skynet! 
Még ha csak ez lenne az indulása...
Voltak már hasonló hírek korábban is... Más országokban.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Igen egyébként, ez egy az egyben ugyanannak tűnik...
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ
Úgy tűnik három színtéren lesz egyszerre a jövőben háború: biológiai, kiber- és közvetlen hadseregi színtéren...
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7
(#5) Nagy Gábor

A hírt a prim.hu-n már kommentáltam, de itt is érvényes:
Negyedévente újabb és újabb pihentagyúaknak jut eszébe a vírusprogramok "békés célú" felhasználása. Az egész elképzelés azonban alapjában hibás. Ami ellenőrizetlenül futhat, az veszélyes, mert...
- nincs rá garancia, hogy nem írják át,
- ha kellően kicsi, hogy vírus lehessen, akkor nem fér bele minden, így nagy eséllyel hibázik,
- ha minden belefér (nyelv ellenőrzése, verziószám ellenőrzése, telepített patch-ek, fixek SP-k ellenőrzése, egyedi és eseti kivételek ellenőrzése stb.), akkor annyira elvonja az erőforrásokat, hogy egyszerűbb az élet nélküle.
dr. Nagy Gábor

Hogyhogy lesz? Már van! És nem ezzel a japán csodabogárral kezdődött, hanem már a PC és az első vírusok megjelenésével...
dr. Nagy Gábor
elsőre ezt írni... 
legalább 5hsz-t kellene várni a szokásos skynet hasonlat előtt.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Ezek csak csaták, de amire én utaltam, az csöppet nagyobb lesz, és egyszerre fog több színtéren zajlani...
Sony Xperia S | 6.0.A.3.73 | Android 2.3.7

Hát ha nekik ez kell, akkor csak költsék a pénzüket...
A legbiztonságosabb, ha internetről lekapcsoljuk az adott gépet. 
2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

Gondolom láttátok a Ghost In The Shell című remekművet! 
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.

Írod:
A legbiztonságosabb, ha internetről lekapcsoljuk az adott gépet.
Igazad van!
Kotont a csatira!
dr. Nagy Gábor

Közeleg a Tél...
hogy jön ez ide?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Most írtam le életemben először, valószínű nem bújok minden fórumot egyszerre.
Mellesleg valahogy a Terminator ugrott be először a címről, de legközelebb várok a kedvedért vagy 5 hsz.-t amire írok valamit.
[ Szerkesztve ]