Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ddr2 :(

ugyanakkor dícséretes, hogy ismét gyártanak sok az egyben kártyát :) kis gépbe nem is rossz választás

True Success is Blonde

(#2) Levin01 válasza Ste (#1) üzenetére

Levin01
(őstag)

Sorry, 10másodperccel gyorsabban csináltam topicot a témának :U

(#3) janpotocki válasza Levin01 (#2) üzenetére

janpotocki
(VIP)

Légy szíves, ha legközelebb egy hírhez kapcsolódó topikot akarsz nyitni, akkor a hír alatt válaszd a hozzászólás linket, és hagyd, hogy a motor nyissa meg! Kösz.

[ Szerkesztve ]

(#4) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt a külön csatlakozós panelt egy kábellal kell összekötni a karival? És külön be kell rakni egy kártya helyre a ház hátuljába?

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#5) detroitrw

detroitrw
(őstag)

na én meg azt hittem hogy kártyázó gép /ólin :Y /

:R

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#6) Male válasza Ste (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az tényleg érthetetlen... főleg, hogy ezek nem olyan olcsó kártyák.

Ami még fura: a kis kiegészítő kártya miért így csatlakozik??? Lehetne eleve kétslotos, vagy legalább fordítanák meg, hogy az összekötést ne kelljen már tekergetni... rövidebb is lenne akkor a kábel, ami analóg jelnél azért számít. (vagy lógó dobozka a millió csatlakozóval... akkor nem kéne a gép mögé mászni, és egy slotosan is elférne.)

WonderCSabo: Igen... ránézésre egy szép kis szalagkábelen utazik majd minden jel a kettő között.

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Aggregátor válasza Ste (#1) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én jobban örülnék egy HD3800 szintű AIW kártyának.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#8) Muton válasza Male (#6) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

egy htpc esetén viszont jól jöhet. nem mindegyi matx lapon van ugyan ott a 16x. egy fix 2 slotos megoldással meg lehet, h pont azt a pci/pcie1x slotot takarná el, amiben mondjuk hangkártyát vagy wlant rakna. ez szerintem pont így jó

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#9) Muton válasza Aggregátor (#7) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg jobb lenne egy erősebb gpu-val. akkor biztos h nagyobb kereslet lenne rá :U

(#10) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A delikvens mellé teszi a kártyának a vivo csatlakozó panelt és máris megszűnik minden légáramlás.

A hűtés nagyoni értelmes módon a hátlap felé fúj, és ha bármi mellette van akkor a tuner félmtokja és a szomszéd kártya (vivo panel :U ) körbe is zárja szépen a kifújt levegőt ... tapsoljuk meg :W

A ddr2 biztos eléggé visszafogja, de az egyslotos ddr3as hd3650 is fel tud kúszni 70 fok főlé ebben a melegen, ha valadmi nagyon durvát futtatok. Pedig nálam szabad a szomszéd slot takarólemeze is, hogy a friss levegőt be tudja szívni a kártya... mert egy házventi viszi ki a gép belsejéből a meleget.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#11) Male válasza Muton (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OK, ez igaz... ilyenkor jól jöhet, hogy külön "kártyán" van... erre nem gondoltam. Bár ott a teljes magasság is már probléma lehet. Nade az összekötés akkor is fura... miért nem fordították meg a kis kiegészítő kártyát??? (Vagy ha már úgy bevált a CF-nél, lehetne az élén is.)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hmmm...en ugy hittem, hogy mar nem fognak gyartani tobb all in wonder kartyat, ha jol emlexem ph is cikkezett rola...

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#13) Thrawn válasza monstre (#12) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerencsére meggondolták magukat :)

Different songs for different moods.

(#14) Muton válasza Male (#11) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

vagy megoldhatták volna cf híddal
csöppet elegánsabb lett volna

mod: mondjuk az a US-ben pár milla kártérítést vont volna maga után az r1 userek nemműködikaéef perei miatt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) marcee

marcee
(PH! addikt)

A cím alapján azt hittem egy RV770-es kártyáról lesz szó, így sajnos nálam nem játszik...

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#16) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

600MHz-es RAM? Ezt június végi tréfának szánták? :F Nem értem miért nem volt jó akkor egy 3450-re alapozni az egészet...

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#17) t72killer válasza Aggregátor (#7) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

remélhetőleg nagyon hamar kidobják a HD4650 alapút, ami teljesít majd úgy, mint egy 3870 :), ddr3-mal. az már döfi lenne. Ha nagyon gamer a tulaj, CF-be köti majd egy HD4870x2-vel, és számoltat rajta fizikát, ha épp nem TV-zik :C

Ez a példány is egész jó, ha nem a játék a fő cél, hanem egy jó TV-zős gép.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#18) azbest válasza VaniliásRönk (#16) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

The graphics core is derived from the Radeon HD 3650, 55 nm, clocked at 725 MHz (memory: 600 MHz DDR2). AMD claims that the graphics performance of the card will beat a standard Radeon HD 3650 by 5 to 15% in popular games. [link]

Valószínűleg a valós órajel 600, az effektív pedig 1200... legalábbis pár oldalon 5-15% gyorsulást írnak a 3650-hez képest (elvileg a 3670 lenne a ddr3as).

Persze lehet, hogy nem így van... de gondolom nem a ram melegszik elsősorban, hanem a gpu... bár ha nem elég gyors a ram, akkor a sok várakozás miatt lehet az sem melegszik annyira, de rá lehet írni a 725ös gpu órajelet. :U

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#19) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Nagyon barkasz. Még ha nem is hightech, de folytatódik a régi jó széria. Asszem eladom a régit most már :)

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#20) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nemtudom, de nekem nem is annyira a TV-tuner hiányzik, mert egy nagyobb teljesítményű kártyán úgyis bajonsan férne el, de egy sima kis analóg videóbemenetet olyan szivesen látnék viszont a mai kártyákon (pl. 4870) hogy 5-10k felárat tuti adnék miatta. Régen miért tudott az ATI meg NV is VIVO
(video in, vido out)-s kártyákat csinálni, arra rákötsz egy régi leselejtezett, de jó minőségű TV-tunerrel ellátott videómagnót, levágod a gép közelébe, rákötöd és faszább minőségben fogod a TV-csatornákat mint bármilyen tunerkártyával, meg normálisabb távirányítód van hozzá.

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#21) Male válasza janos666 (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezt én sem értem... régen az ASUSnak mindig volt TVR és Deluxe verziója, ami VIVO-s volt... ma meg ilyet nem is csinálnak... (vagy legalábbis amiket néztem, azok közül egyiknek sem volt ilyen verziója).

(#22) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

NEm rég szereztem be egy tv kártyát... ha ez előbb jön ki... Az AIW-okat mindig szerettem, bár ezen van még mit csiszolni (légáramlás, DDR2), de azért :C . A HD 4000 széria és még ez is. Nagyszerű!

PH semleges

(#23) sK0t válasza stevve (#22) üzenetére

sK0t
(tag)

Valahogy újra be kell lendíteni az üzletet :C

Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

(#24) Taky

Taky
(senior tag)

Én már nem is tudom, hogy melyik gpu-val hoztak ki All In Wonder kártyát utoljára, talán 8500 volt az utolsó....!?

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#25) waverider válasza t72killer (#17) üzenetére

waverider
(senior tag)

HD 4650 AIW?
na azt még lehet megvárom ;)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#26) Flashcash válasza Taky (#24) üzenetére

Flashcash
(PH! addikt)

x1900

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#27) Taky válasza Flashcash (#26) üzenetére

Taky
(senior tag)

:)
Köszi.

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#28) janos666 válasza Taky (#27) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagyis csak 1 szériát hagytak ki, a HD2-est :D

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#29) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Jó kis kártya, egy HTPC-be vagy egy általánosabb, otthoni multimédiás gépbe nem is nagyon kell erőseb VGA+tuner kombó.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#30) ChRiS_RS

ChRiS_RS
(fanatikus tag)

Így a remény is felcsillan az AIW használók között, hogy új drivereket is fognak csinálni. ;) Kérdés: visszafelé is kompatibilis lesz-e?

A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

(#31) Gave

Gave
(senior tag)

Nagyon helyes ,hogy megint gyartanak AIW karikat. :K

(#32) lapa válasza Flashcash (#26) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

és asszem az volt az egyetlen, amin rendes scart csati volt az rgb bemenethez. aztán lehet, hogy tévedek. punks & aiws not dead.

www.lapanet.hu

(#33) __Psion__

__Psion__
(kvázi-tag)

Ez a kártya akkor lenne igazán "tuti", ha Crossfire rendszerbe lehetne kötni, egy másik, nagyobb teljesítményű kártya mellé (alá).
Persze aki csak videószerkesztésre használja a gépét, annak így is tökéletesen megfelel (ha elfogadható áron beszerezhető).

╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛

(#34) joi29 válasza __Psion__ (#33) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ne haragudj de ha lehet csinálj egy kicsit rövidebb aláirást,mert az illetékesek
csúnyán megdorgálják azokat akik 3-sornál hosszabbat irnak
. ;)

(#35) __Psion__ válasza joi29 (#34) üzenetére

__Psion__
(kvázi-tag)

Nem haragszom, használj "intelligens" böngészőt és csak három sor lesz. :K
Sajnos Explorer alatt szétesik. próbáltam korrigálni, de akkor viszont Firefox alatt torzul el. s mivel én ez utóbbi böngészőt használom, eztért maradtam ennél.

╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛

(#36) Teaway válasza __Psion__ (#35) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

IE alatt is 3 soros.

Azért jó a külön hátlapos csati, mert a kártya mindkét oldalára lehet tenni.

[ Szerkesztve ]

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#37) zsid

zsid
(fanatikus tag)

Építhették volna HD3850ből, jobban örülnék neki. Remélem itthon is kapható lesz.

<tRucKdriFteR>

(#38) frankie!

frankie!
(őstag)

Video kódolás közben mennyit segíthet? És ez mit takar egyáltalán? Divx kódolást pl. lehet vele segíteni?

(#39) zsid válasza frankie! (#38) üzenetére

zsid
(fanatikus tag)

[link] Nekem egy régebbi All in Wonderem van, csak mpeggel kódoltam, divXszel nem, de azzal nem volt gondom.

<tRucKdriFteR>

(#40) frankie! válasza zsid (#39) üzenetére

frankie!
(őstag)

És mennyit gyorsít?

(#41) zsid válasza frankie! (#40) üzenetére

zsid
(fanatikus tag)

Nemtom. Sose foglalkoztam komolyabban ezzel a témával. :(

<tRucKdriFteR>

(#42) Mldcg2wd

Mldcg2wd
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek!

Nagyon kellene nekem egy ilyen cucc:

http://www.amazon.com/Diamond-AIWHD3650PM-Wonder-Premium-Control/dp/B001D5JP8Y/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1217410472&sr=1-4
D úgy tudtam EU-ban nem kapható!
Tudna valaki segiteni?!
Előre is köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.