ddr2 
ugyanakkor dícséretes, hogy ismét gyártanak sok az egyben kártyát
kis gépbe nem is rossz választás
True Success is Blonde
ddr2 
ugyanakkor dícséretes, hogy ismét gyártanak sok az egyben kártyát
kis gépbe nem is rossz választás
True Success is Blonde

Sorry, 10másodperccel gyorsabban csináltam topicot a témának 

Légy szíves, ha legközelebb egy hírhez kapcsolódó topikot akarsz nyitni, akkor a hír alatt válaszd a hozzászólás linket, és hagyd, hogy a motor nyissa meg! Kösz.
[ Szerkesztve ]
Azt a külön csatlakozós panelt egy kábellal kell összekötni a karival? És külön be kell rakni egy kártya helyre a ház hátuljába?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

na én meg azt hittem hogy kártyázó gép /ólin
/

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)
Az tényleg érthetetlen... főleg, hogy ezek nem olyan olcsó kártyák.
Ami még fura: a kis kiegészítő kártya miért így csatlakozik??? Lehetne eleve kétslotos, vagy legalább fordítanák meg, hogy az összekötést ne kelljen már tekergetni... rövidebb is lenne akkor a kábel, ami analóg jelnél azért számít. (vagy lógó dobozka a millió csatlakozóval... akkor nem kéne a gép mögé mászni, és egy slotosan is elférne.)
WonderCSabo: Igen... ránézésre egy szép kis szalagkábelen utazik majd minden jel a kettő között.
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Én jobban örülnék egy HD3800 szintű AIW kártyának.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
egy htpc esetén viszont jól jöhet. nem mindegyi matx lapon van ugyan ott a 16x. egy fix 2 slotos megoldással meg lehet, h pont azt a pci/pcie1x slotot takarná el, amiben mondjuk hangkártyát vagy wlant rakna. ez szerintem pont így jó
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
tényleg jobb lenne egy erősebb gpu-val. akkor biztos h nagyobb kereslet lenne rá 
A delikvens mellé teszi a kártyának a vivo csatlakozó panelt és máris megszűnik minden légáramlás.
A hűtés nagyoni értelmes módon a hátlap felé fúj, és ha bármi mellette van akkor a tuner félmtokja és a szomszéd kártya (vivo panel
) körbe is zárja szépen a kifújt levegőt ... tapsoljuk meg 
A ddr2 biztos eléggé visszafogja, de az egyslotos ddr3as hd3650 is fel tud kúszni 70 fok főlé ebben a melegen, ha valadmi nagyon durvát futtatok. Pedig nálam szabad a szomszéd slot takarólemeze is, hogy a friss levegőt be tudja szívni a kártya... mert egy házventi viszi ki a gép belsejéből a meleget.
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
OK, ez igaz... ilyenkor jól jöhet, hogy külön "kártyán" van... erre nem gondoltam. Bár ott a teljes magasság is már probléma lehet. Nade az összekötés akkor is fura... miért nem fordították meg a kis kiegészítő kártyát??? (Vagy ha már úgy bevált a CF-nél, lehetne az élén is.)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
hmmm...en ugy hittem, hogy mar nem fognak gyartani tobb all in wonder kartyat, ha jol emlexem ph is cikkezett rola...
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Szerencsére meggondolták magukat 
Different songs for different moods.
vagy megoldhatták volna cf híddal
csöppet elegánsabb lett volna
mod: mondjuk az a US-ben pár milla kártérítést vont volna maga után az r1 userek nemműködikaéef perei miatt 
[ Szerkesztve ]

A cím alapján azt hittem egy RV770-es kártyáról lesz szó, így sajnos nálam nem játszik...
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

600MHz-es RAM? Ezt június végi tréfának szánták?
Nem értem miért nem volt jó akkor egy 3450-re alapozni az egészet...
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
remélhetőleg nagyon hamar kidobják a HD4650 alapút, ami teljesít majd úgy, mint egy 3870
, ddr3-mal. az már döfi lenne. Ha nagyon gamer a tulaj, CF-be köti majd egy HD4870x2-vel, és számoltat rajta fizikát, ha épp nem TV-zik 
Ez a példány is egész jó, ha nem a játék a fő cél, hanem egy jó TV-zős gép.
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
The graphics core is derived from the Radeon HD 3650, 55 nm, clocked at 725 MHz (memory: 600 MHz DDR2). AMD claims that the graphics performance of the card will beat a standard Radeon HD 3650 by 5 to 15% in popular games. [link]
Valószínűleg a valós órajel 600, az effektív pedig 1200... legalábbis pár oldalon 5-15% gyorsulást írnak a 3650-hez képest (elvileg a 3670 lenne a ddr3as).
Persze lehet, hogy nem így van... de gondolom nem a ram melegszik elsősorban, hanem a gpu... bár ha nem elég gyors a ram, akkor a sok várakozás miatt lehet az sem melegszik annyira, de rá lehet írni a 725ös gpu órajelet. 
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Nagyon barkasz. Még ha nem is hightech, de folytatódik a régi jó széria. Asszem eladom a régit most már 
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
Hát nemtudom, de nekem nem is annyira a TV-tuner hiányzik, mert egy nagyobb teljesítményű kártyán úgyis bajonsan férne el, de egy sima kis analóg videóbemenetet olyan szivesen látnék viszont a mai kártyákon (pl. 4870) hogy 5-10k felárat tuti adnék miatta. Régen miért tudott az ATI meg NV is VIVO
(video in, vido out)-s kártyákat csinálni, arra rákötsz egy régi leselejtezett, de jó minőségű TV-tunerrel ellátott videómagnót, levágod a gép közelébe, rákötöd és faszább minőségben fogod a TV-csatornákat mint bármilyen tunerkártyával, meg normálisabb távirányítód van hozzá.
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Igen, ezt én sem értem... régen az ASUSnak mindig volt TVR és Deluxe verziója, ami VIVO-s volt... ma meg ilyet nem is csinálnak... (vagy legalábbis amiket néztem, azok közül egyiknek sem volt ilyen verziója).
NEm rég szereztem be egy tv kártyát... ha ez előbb jön ki... Az AIW-okat mindig szerettem, bár ezen van még mit csiszolni (légáramlás, DDR2), de azért
. A HD 4000 széria és még ez is. Nagyszerű!
PH semleges

Valahogy újra be kell lendíteni az üzletet 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.

Én már nem is tudom, hogy melyik gpu-val hoztak ki All In Wonder kártyát utoljára, talán 8500 volt az utolsó....!?
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

HD 4650 AIW?
na azt még lehet megvárom 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

x1900
[ Szerkesztve ]
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

Köszi.
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
Vagyis csak 1 szériát hagytak ki, a HD2-est 
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Jó kis kártya, egy HTPC-be vagy egy általánosabb, otthoni multimédiás gépbe nem is nagyon kell erőseb VGA+tuner kombó.
VIGYORRRGAZMUS.....

Így a remény is felcsillan az AIW használók között, hogy új drivereket is fognak csinálni.
Kérdés: visszafelé is kompatibilis lesz-e?
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.

Nagyon helyes ,hogy megint gyartanak AIW karikat. 

és asszem az volt az egyetlen, amin rendes scart csati volt az rgb bemenethez. aztán lehet, hogy tévedek. punks & aiws not dead.
www.lapanet.hu

Ez a kártya akkor lenne igazán "tuti", ha Crossfire rendszerbe lehetne kötni, egy másik, nagyobb teljesítményű kártya mellé (alá).
Persze aki csak videószerkesztésre használja a gépét, annak így is tökéletesen megfelel (ha elfogadható áron beszerezhető).
╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛

-Ne haragudj de ha lehet csinálj egy kicsit rövidebb aláirást,mert az illetékesek
csúnyán megdorgálják azokat akik 3-sornál hosszabbat irnak. 

Nem haragszom, használj "intelligens" böngészőt és csak három sor lesz.
Sajnos Explorer alatt szétesik. próbáltam korrigálni, de akkor viszont Firefox alatt torzul el. s mivel én ez utóbbi böngészőt használom, eztért maradtam ennél.
╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛
IE alatt is 3 soros.
Azért jó a külön hátlapos csati, mert a kártya mindkét oldalára lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Építhették volna HD3850ből, jobban örülnék neki. Remélem itthon is kapható lesz.
<tRucKdriFteR>

Video kódolás közben mennyit segíthet? És ez mit takar egyáltalán? Divx kódolást pl. lehet vele segíteni?

[link] Nekem egy régebbi All in Wonderem van, csak mpeggel kódoltam, divXszel nem, de azzal nem volt gondom.
<tRucKdriFteR>

És mennyit gyorsít?

Nemtom. Sose foglalkoztam komolyabban ezzel a témával. 
<tRucKdriFteR>

Üdv mindenkinek!
Nagyon kellene nekem egy ilyen cucc:
http://www.amazon.com/Diamond-AIWHD3650PM-Wonder-Premium-Control/dp/B001D5JP8Y/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=electronics&qid=1217410472&sr=1-4
D úgy tudtam EU-ban nem kapható!
Tudna valaki segiteni?!
Előre is köszi!