Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) khron78

khron78
(kvázi-tag)

Jöhetne androidra is!

(#2) Wave86

Wave86
(tag)

Szuper! Ugyanezt Androidra is szeretnénk! :)

(#3) Lazika

Lazika
(újonc)

Szerintem, nagyon hasznos alkalmazás! Most töltöttem le és minden tiszteletem a fejlesztőnek,csak így tovább! Amúgy meg nem értem, miért fikázzátok a grafikát, nincs vele semmi baj!

(#4) Rav3n02 válasza Lazika (#3) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Az adatok helyesek legyenek, a rendszer pedig stabil. A grafika egy ilyen program esetében abszolút másodlagos tényező :U

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#5) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most őszintén:
Ez mire jó?

Másik útvonalon mész, hogy elkerüld a szmogot? :F
Vagy ha szmog van nem indulsz el?

Jó neked bármire az, hogy tudod mekkora a szmog?

Milyennapvan?

(#6) Rav3n02 válasza D1Rect (#5) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Pl, ha ki akarok menni tekerni egyet, akkor vagy kerülőútvonalon megyek, vagy teljsen másfelé indulok, mert pl full erővel tekerni a szmogban elég tüdőgyilkos :U

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#7) D1Rect válasza Rav3n02 (#6) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eszembe nem jutna a városba menni "tekerni egyet", de nem vagyunk egyformák.
Ha meg menni kell valahova, akkor nem mehetsz 3 kerülettel arrébb, mert ott kisebb a szmog.

Milyennapvan?

(#8) Rav3n02 válasza D1Rect (#7) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD

Pl 3. kerületben lakom. Válaszhatok, hogy átmegyek az árpád-hídon végig újpesten pl újpalotára.

Ha a váci környéke nagyon szmogos, akkor pl elmegyek az északi összekötőig és ott megyek át. Vagy ha be akarok menni a belvárosba, de a megszokott útvonalon magas a koncentrátum, akkor egy kerületet simán kerülök :U

De tényleg nem vagyunk egyformák :)

(#9) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

33 város 54 mérőállomása azt teszi, hogy 54/33=1,6x mérőállomás városonként, vagy mind a 33 városban 54 mérőállomás található? :U

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#10) D1Rect válasza Rav3n02 (#8) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. Én nem kerülnék a szmog miatt, hanem felvennék egy szűrőt. ;)

Milyennapvan?

(#11) Rav3n02 válasza D1Rect (#10) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyébként én is ha lenne :)

(#12) D1Rect válasza Rav3n02 (#11) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lehet kapni vagy neked nincs?

Milyennapvan?

(#13) Rav3n02 válasza D1Rect (#12) üzenetére

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nincs :DDD Lehet, majd beruházok egyre, csak kicsit drágák a szűrők..maga a maskz nem annyira vészes, mert csak egyszer kell kifizetni :)

(#14) szentkuti11 válasza D1Rect (#5) üzenetére

szentkuti11
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem mint hobbibiciklista, tök mind1 merre tekerek otthonomtól (rakpart, fel a hegyre, vagy át Pestre), és ha épp nincs nagy szmog a rakpartokon, akkor megyek arra, mert nekem tetszik az a környék, de ha épp szmogos, akkor inkább feltekerek Hűvösvölgy felé. De ha iskolába megyek, akkor is vagy 3 féle különböző út van arra. Szerintem hasznos, bár otthon is meg tudom nézni, így inkább csak a "mégiscsakatelefonommondtameghogyszmogosalevegő" feeling.

(#15) iDHT válasza daninet (#9) üzenetére

iDHT
(újonc)

Budapesten 12, a nagyobb városokban 2 vagy 3 és a legtöbb vidéki helyen 1 mérőállomás van! Egyébként az adatok pont olyan pontosak és frissek, mint amilyen a hivatalos mérőhálózatban van. Ja és az idokep.hu-hoz képest nagy eltérés, hogy a por esetén is az órás átlag látszik, nem pedig az előző napi 24 órás átlag!

Köszönöm az értékeléseket!

üdv.
a fejlesztő

(#16) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem, mint tüdőbetegnek tök jól jönne 1 ilyen alkalmazás androidra, hogy vigyek-e magammal gyógyszert, avagy sem... szmogriadóban pl 30 méter séta után behorpad a tüdőm, de ha nincs szmog, akkor megvagyok gyógyszer nélkül is

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#17) Revolit válasza kiskaktusz (#16) üzenetére

Revolit
(tag)

Hát nem tudom, ha nekem lenne ilyen betegségem, akkor mindig lenne nálam gyógyszer... most azért hogy 5g-al könnyebb legyek nem éri meg hogy esetleg behorpadjon a tüdőm...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.