Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) tablaskovics

tablaskovics
(újonc)

Sziasztok!
Itt van par redeem kod, aki ki szeretne probalni a teljes verziot!
EELEK3J33FHW
3A9AM99TK7JP
YLWTMFPEH6WN
3MPK73YMWANY

Elore is koszi mindenkinek aki csillagoz! :)

(#2) gaborbp

gaborbp
(kvázi-tag)

Egy újabb színvonalas iOS játék ;]

(#3) sien

sien
(tag)

nem csilivilinek kell lennie egy játéknak hanem ízlésesnek, stílusosnak. olyan érzésem van mintha maguk a programozók lettek volna a designerek is.

ja igen, a cikkhez: mit jelent hogy egy próbát megér? soha sem próbáltam még hogy a megvett játék árát visszakérjem ha nem tetszik, ezek szerint van rá lehetőség?

[ Szerkesztve ]

(#4) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jó ötlet ez a 2 játékos mód (bár nem tudom milyen a kínálat belőle még nem néztem) de a grafika egyszerűen ocsmány :) Nem is értem...

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#5) gaborbp válasza sien (#3) üzenetére

gaborbp
(kvázi-tag)

ja igen, a cikkhez: mit jelent hogy egy próbát megér? soha sem próbáltam még hogy a megvett játék árát visszakérjem ha nem tetszik, ezek szerint van rá lehetőség?

Ahogy azt a nemrégiben elhunyt nagyvezérünk, akit megörökítettek egy szobor formájában mint C3PIO-t mondta: Az Apple csodálatos világában bármi lehetséges.

(#6) Zsoo80 válasza tablaskovics (#1) üzenetére

Zsoo80
(tag)

Köszi a kódot ki is próbálom! :R
Természetesen megy a csillag!
:C

-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

(#7) sien válasza Zsoo80 (#6) üzenetére

sien
(tag)

remélem azért kipróbálás után adod a csillagokat :)

(#8) tablaskovics válasza sien (#3) üzenetére

tablaskovics
(újonc)

Ki lehet probalni ingyen is, mert van free verzioja a proginak, ahol gyakorlatilag minden mukodik.

(#9) HaRdCoRe^mp4 válasza tablaskovics (#1) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Köszi! UP!

Telszámom: 30/847-98-09

(#10) sien válasza tablaskovics (#8) üzenetére

sien
(tag)

jó béna vagyok, a cikk linkjét használva a fizetőshöz jutok, eszembe sem jutott rákeresni ingyenes verzióra. hasonlóan rutintalan egyének kedvéért a cikkbe egy linket nem lehetne betenni a próbaverzióra?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.