Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) rudymester

rudymester
(senior tag)

Én szinte minden Androidos progit kipróbálok, amit az oldalon megjelenik. Eddig eléedett vagyok a felhozatallal, mindjárt töltöm ezt is. :K

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#2) milangfx

milangfx
(fanatikus tag)

Az az érzésem, hogy nem fog tarolni... az emberek nem szeretnek gondolkodni, főleg ha telefonos játékról van szó (tisztelet a kivételnek). Ezért hódítanak az engribördz-típusú meg a hasonló mértékű intelligenciát igénylő játékok... Én mindenesetre letöltöm, támogassuk a hazait! :)

szerk. csak egy kis észrevétel: mobilon a halványszürke alapú 'szövegbuborék' fele lelóg a képernyőről..

[ Szerkesztve ]

"If you're afraid to fall, you fall because you're afraid. Everything is choice."

(#3) rudymester

rudymester
(senior tag)

Jó lenne egy pálya utáni mentés lehetőség, hogy később is lehessen folytatni. 15 percet játszottam vele, de mennem kellett melózni és ki kellett lépnem, a pontok meg mentek a levesbe... :( Esetleg egy online ranglista sokat dobna az újrajátszhatósági faktoron (a Facebook megosztás helyett jobb lenne).

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#4) janos1988

janos1988
(őstag)

Még pénzt is láthatna belőle ha vmi jelképes 50 Ft-ért árulná.

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#5) wandor0930

wandor0930
(tag)

Már rég vártam egy ilyent, s60-on volt azt hiszem quadrapop volt a neve, de androidra még nem találtam.

milangfx
Nem tudom meddig játszottál az angry b.-vel de egy idő után ott is gondolkodni kell, mert a vaktában lövöldözéssel nem jutsz sehova.

(#6) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Jó játék, de így nem jó, hogy mindig elölről kell kezdeni. A megszerzett pályáknak nem kéne eltűnnie.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#7) milangfx válasza wandor0930 (#5) üzenetére

milangfx
(fanatikus tag)

(PC-n végigvittem, androidon már nem kérek belőle)

..Level 7 mindig kifog rajtam:( (37972 pts) , egy mentési lehetőség tényleg jó lenne,.. meg nálam egyszercsak elszálltak a hangeffektek(vagyis csak egy részük) , pedig nem kapcsoltam ki..

"If you're afraid to fall, you fall because you're afraid. Everything is choice."

(#8) Gyula88

Gyula88
(lelkes újonc)

A támogatásért mindenképp letöltöm :D

A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...

(#9) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Az én rekordom 9es szint, 53867 pont. Az is zavar, hogy nem lehet a játékot "lefagyasztani" a záró gombbal, mert újjáéled magától. Remélem érthetően írtam le.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#10) domperke

domperke
(őstag)

Jó kis játék nekem tetszik.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#11) papaiatis válasza rudymester (#3) üzenetére

papaiatis
(újonc)

Már elkezdtem csinálni két másik játék módot, az egyikben lesz lehetőség a mentésre, vagyis épp úgy mint az Angry Birds és hasonló játékoknál, hogy ha egy szintet teljesítesz akkor legközelebb a következő szintről folytathatod.

Az online ranglista is már tervben van, ehhez az OpenFeint SDK-t fogom használni.

Amint befejeztem egy másik projektem, ezeknek mind nekiállok és megcsinálom :)

Várom továbbra is a véleményeket!

Frame It! - Android játék - https://market.android.com/details?id=com.papaiatis.games.android.frameit

(#12) papaiatis válasza Laci.M (#9) üzenetére

papaiatis
(újonc)

Lefagyasztani a BACK gombbal tudod. Vagy nem erre gondoltál?

Frame It! - Android játék - https://market.android.com/details?id=com.papaiatis.games.android.frameit

(#13) rudymester válasza papaiatis (#11) üzenetére

rudymester
(senior tag)

OpenFeint jó ötlet, sokan ellene vannak, szerintem jó dolog, kicsit az Xbox Live/PSN acsi/trófea rendszerére hasonlít, amit sokan szeretünk. :)

(#14) Laci.M válasza papaiatis (#12) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

Nem egészen. Ha bármilyen programnál benyomom a képernyő lezáró gombot, akkor a képernyő kikapcsol, és úgy is marad a kijelző egészen addig, amíg újra nem kapcsolom be a kijelzőt a fölső gombbal. Itt ha benyomom a lezáró gombot akkor nekem 1 másodpercre elsötétül a kijelző, de egyből vissza is jön a program. Másnál nem csinál ilyet??
Telefonom: Motorola Defy CM7 2.3.7 - 1.0 stable

(#15) rudymester válasza Laci.M (#14) üzenetére

rudymester
(senior tag)

Nekem is ilyen. Lezárom a képernyőt, majd egyből fel is éled és kéri a felnyitást. Ha mégegyszer megnyomom a kikapcsolást, akkor már úgy marad.

(#16) Apika válasza rudymester (#15) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Én is kipróbálom...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.