Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

Sajnos a böngészős verzió is csak makkos vagy ablakos rendszer alatt működik. :W

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#2) Karma válasza Tutu7030 (#1) üzenetére

LOGOUT blog

Ezzel kapcsolatban panaszt a Unity fejlesztőinél tegyél, a platformokat ugyanis az engine határozza meg, amit az Artex csak felhasznál.

Break Driven Development

(#3) Tutu7030 válasza Karma (#2) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Mindegy, kipróbáltam a telefonon. :)
Az unity szótól is már rosszul vagyok, mióta az ubuntuban ezt a felületet eröltetik. :W :DDD

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#4) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már küldtem is a linket anyámnak! :)
Ő odavan az ilyenekért! Thx!

(#5) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a ma kiválasztott játék neve helyesen: Fairy Cubes.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#6) Totheground

Totheground
(senior tag)

"amely néhol Fairy Mahjong 3D néven nyomul"

Hogy ennek a mahjong-hoz mi köze van...

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

(#7) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Kár hogy a Mahjong nálunk Európában ezeket a kirakós játékokat jelenti (Mahjong Solitaire), miközben Ázsiában az eredeti játék egy nagyon szórakoztató és komoly logikai játék

(#8) bambano válasza Totheground (#6) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mahjongban is azonos mintázatú köveket kell párosával leszedni. szerintem a mahjonghoz hasonlításnak van reális alapja.

egyébként jó játék, tökéletesen alkalmas arra, hogy szétborítsa az android grafikus felületét :) [link] (tyűű, ezt még tavaly júliusban írtam... na, itt vannak a friss hírek :P )

[ Szerkesztve ]

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#9) doc válasza bambano (#8) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

senki nem mondta hogy ez friss hir, ez egy app-ismerteto... :U

"mahjongban is azonos mintázatú köveket kell párosával leszedni. szerintem a mahjonghoz hasonlításnak van reális alapja."

ilyen erovel a felforditgatos memoriajatekhoz is hasonlithatjuk, ott is parosaval kell leszedni az egyformakat :D

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#10) Tigerclaw válasza bambano (#8) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem csak párosok vannak, hanem hármas és négyes összeállítások. Mondjuk én nem vagyok szakértője a mahjongnak, de azt látom hogy eléggé összetett játék. Ezekben a solitaire verziókban pedig csak a "kockáit" használják fel építőkockaként. Mintha sakkfigurákból csinálnának piramisokat. Persze ez is lehet szórakoztató, de jobb lenne ha az eredeti játék elterjedne.

[ Szerkesztve ]

(#11) Totheground válasza bambano (#8) üzenetére

Totheground
(senior tag)

Az a mahjong soliter. Ugyanazok a tileok, de egészen más játék.
Az igazi mahjong ez, és piszok jó, bár eddig csak a japán "verzióval" japátszottam. Imádom, de nem vagyok túl jó benne, a pontozásban meg még annyira se. :DDD

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

(#12) Rav3n02

Rav3n02
(senior tag)
LOGOUT blog

Ugyanez Facebookon majdnem függőséget okozott számomra :C

►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

(#13) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszi a tippet! Le is töltöttem. Gyönyörű a grafikája! :C

(#14) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

nem rossz. kipróbáltam.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#15) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Most próbálom leszedni, igazi kínszenvedés, mivelhogy a marketon nincs meg (rákerestem)

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#16) Karma válasza LEFTHORSE1 (#15) üzenetére

LOGOUT blog

Fenn van a Marketen, de "Fairy Mahjong 3D"-nek hívják :U Legalábbis a Note ezen a néven találta meg, ingyenes (Magyarországról más nem is lehetne), reklámos a bal felső sarokban a menüben.

Öt percet élt a telefonomon, nem nagyon fogott meg. A felhasználói felület valahogy nem sikerült túl jóra: a 3D-s rész szép, de a menük elég baltával faragottak - ez a legtöbb eddig bemutatott alkalmazás rákfenéje valamiért... (meg sok másiké, ez most önkritika is részben).

Az irányítás so-so (vö. például a Zen Bound forgatásával), nomeg a "regisztrálj a noname játékprofilos rendszerbe" és az agresszív "töltsd le ezt is" notifikáció tényleg felrakta az utolsó kenetet.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#17) jtrencsenyi

jtrencsenyi
(újonc)

Először is köszönet a Mobilarenának a leírásért, nektek pedig a véleményekért, kritikákért. Ez egy elég régi játékunk és az első olyan, ami Unity3D-vel készült és az első iOS és Android játékunk is.
Remélem később még jobb és hibamentesebbek kerülnek ki a kezeink közül! ;)

(#18) Apika

Apika
(PH! addikt)

Én fent hagytam a telefonon. Szeretem a logikai játékokat. Nagyon tetszik, időnként játszom vele...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.