Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Alwares

Alwares
(fanatikus tag)

IOS eszköz híján nem tudom megnézni milyen lett, de az úton is grat, szép munkának tűnik!
Az mikor két repülő van az milyen. Egyszerre mozog a kettő? Arra gondoltál már, hogy kettőt lehessen irányítani multitouch segítségével? Elég lazán nézne ki és ilyesmi szerintem ritka konzolon is. Persze lehet hogy a képernyő már kicsit kicsi lenne ehhez a bravúrhoz.

Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

(#2) silkWorm

silkWorm
(újonc)

Ime nehany promo kod a jatekhoz:

TTLJJYL3TT4M
6J7YLTFAPMY6
PK7XYYMLEHYE
7LLH46MFNNN6
AHYAHFREKLE6
A6FN9KEEAKWJ

Na, már el is mentek :)

[ Módosította: yetike ]

(#3) silkWorm válasza Alwares (#1) üzenetére

silkWorm
(újonc)

Amikor tobb repulo van:
- Klasszikus Player + 2 Wingman felallas akkor egyutt mozognak
- Multitouch iranyitas erdekesnek tunik, iPhone kepernyoje keves hozza egy iPad-on viszont erdekes lehet

(#4) rybank

rybank
(senior tag)

Nem vagyok képben ezekkel az i-s dolgokkal, de a játék 300 forintos ára megdöbbentett. Tökre elérhető mindenkinek és tök király! Ott megéri pénzt költeni!

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#5) rudi válasza rybank (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaja, ez az üzleti modell kulcsa, hogy bőőőven fájdalomküszöb alatt adják a dolgokat és észre sem veszed, hogy havonta (hetente) elköltöd egy AAA-s PC/konzol játék árát :) Mondjuk az is tény, hogy játékórában rendszerint többet elvan az ember egy nagy marék appal, mint egy drága PC-s vagy konzolos címmel.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) HerrMajor

HerrMajor
(újonc)

Csak én értettem félre vagy tényleg a japánok az ellenfelek?! És Gunczer Róbert magyar egyáltalán? :W Hát ez gáz. Miért ne lehetne éppen egy ilyen "mini" játékban végre valahára az amerikaiakat "írtani"?
Na ezt sem azért nem fogom játszani, mert soha nem veszek Apple terméket. :K

(#7) Abysmal válasza HerrMajor (#6) üzenetére

Abysmal
(tag)

Na ja, egy csapásra híres lenne, mikor tele lenne az amerikai sajtó azzal, hogy a szemét magyarok olyan alkalmazást fejlesztettek, amiben hazájuk fiait lehet aljas módon legyilkolni. stb.
Mikor egy fordított szereposztású játékot készít valaki egyből ezzel van tele a sajtó. Mindenesetre reklámnak biztos jó lenne :)

Az érdekelne, hogy miért 3.2 a minimális követelmény? Kipróbálnám, de 1G-s iPod Touchra 3.1.3 a legújabb :(
Nem vagyok hozzáértő, de nem úgy tűnik, hogy van benne bármi is ami igényelné az újabb rendszert

[ Szerkesztve ]

(#8) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én sem vagyok iPhone-os, de szép igényes munkának tűnik! :R

(#9) Misi1979 válasza silkWorm (#2) üzenetére

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

Koszonom a kodot. Tesztelem.. Ipad2, i4.

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#10) Ragnar95 válasza silkWorm (#2) üzenetére

Ragnar95
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm énis a redeem kódot, iPhone 4S-en tesztelem majd a játékot :R

Amúgy az alsó 4 redeem kód már nem él, elhasználták őket.

iPhone 4S 16GB Black | Eladó Sony DCR-DVD202E videókamera: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

(#11) ittakary válasza silkWorm (#2) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Óóóó :(

Ragnar95: Az összes meghalt már...

[ Szerkesztve ]

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá:  i3-540 dobozaban hutovel!! | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#12) vadászcsiga válasza silkWorm (#2) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Köszi

iPhone 4S

(#13) Ragnar95

Ragnar95
(őstag)
LOGOUT blog

Eddig olyan negyed órát játszottam a játékkal, leírom az eddigi tapasztalataimat:
Ahogy elkezdtem játszani,retro feelingem lett, olyan 6-8 évvel ezelőtt játszottam legutóbb ilyesmi játékkal, még a nyomógombos Sharp telómon :DDD
Az irányítás elsőre nem egyértelmű,de max 1 perc alatt rá lehet jönni a nyitjára.
A játékmenet tetszik, esetleg azt lehetne megoldani, hogy az elején is lehessen venni upgrade-eket és ne vesszen el az addig összegyűjtött pénz, bár így is jó a játék.
És a Highscore-nál jó lenne, ha megjegyezné a játék a legutóbb beírt nevet, hogy ne kelljen mindig kézzel beírni :R
Összességében gratulálok a fejlesztőnek, jó játék lett ez :R :D

iPhone 4S 16GB Black | Eladó Sony DCR-DVD202E videókamera: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

(#14) Keksz

Keksz
(senior tag)

Pont ma gondoltam arra hogy milyen régen játszottam ilyen játékkal és mennyire tolnám iphone-on ;) erre tessék!

(#15) Beri

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon primitív kinézetű játék, plusz a felhők sokszor eltakarják az eksönt.
Akinek tetszik a stílus, tudom ajánlani a Sky Force nevű "régi" játékot, még annó a 3660-asomon játszottam az első kiadásával. Azóta megjelent egy reloaded belőle (teljesen új pályák, nagyobb felbontás, stb.), meg felújították az első verziót is. Létezik androidra, symbianra, iOS-re. Vigyázat, függőséget okoz!
A modernebb címek közül az AirAttack (HD) tetszik nagyon, sokkal szebb grafika, lehet venni is powerupot, nem csak összegyűjteni, szintén létezik iOS-re és droidra is.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#16) persil válasza HerrMajor (#6) üzenetére

persil
(senior tag)

"Na ezt sem azért nem fogom játszani, mert soha nem veszek Apple terméket.:)"

Köszönjük Emese :) Csak tudnám, hogy akkor ezt egyáltalán miért írtad ide le.

Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

(#17) csaabz

csaabz
(senior tag)

Hajrá magyar fejlesztők!

:R

World of Tanks - Forza 4

(#18) Beri válasza persil (#16) üzenetére

Beri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert majd ő példát mutat. Azért.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél! Azok az emberek, akik teljesen végiggondolnak mindent, mielőtt egyet is lépnének, egész életüket fél lábon töltik.

(#19) Phvhun

Phvhun
(fanatikus tag)

A régi klasszikust semmi se fogja felülmúlni :D

Raptor: Call Of The Shadows

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#20) HerrMajor válasza persil (#16) üzenetére

HerrMajor
(újonc)

Ugyanmár nemérdekel az Apple. Én a történelemről beszélek és ezekről a kis rohadtul idegesítő szarokról, mint pl. ez a játék is. Persze maga a program feleannyira sem idegesítő, mint amiről szól, és negyedannyira sem, mint annak a ténye, hogy magyar a fejlesztője. :W Azért, mert az amerikaiak voltak az ellenségeink és nem a japánok, ennélfogva nem értem, miért fordított a szituáció. Már bocsánat ha iFanb-ba botlottam ;)

(#21) rybank válasza rudi (#5) üzenetére

rybank
(senior tag)

Barátomon keresztül ismerem ezt az egészet. És nagyon tetszik. Vagy iphone, vagy ipod-ja van. Be lehet tőle szarni. Szép. Kezelni külön öröm, az Apple megjósolta az ösztöneim vagy nem tudom. :DDD
A játék élmények is jók! Különben így okos! Az embernek általában nincs, vagy nehezen ad ki egyszerre 10 rongyot. Ilyen összegektől aprajassával, pláne úgy, hogy azonnal megkapja a sok-sok féle játékélményt... Könnyebben megválik.

[ Szerkesztve ]

"sokat kívántok, holott édeskevés fér belétek"

(#22) Ragnar95 válasza HerrMajor (#20) üzenetére

Ragnar95
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg azon problémázol, hogy az amerikai repülőkkel lövöd le a japán repülőket és nem fordítva? :U :W
Észre se lehet venni, hogy melyik-melyik, másrészt pedig nem tök mindegy? :U
Nem erről szól ez a játék, hanem a szórakozásról :U

(#23) Karma válasza Phvhun (#19) üzenetére

LOGOUT blog

Na, ez az a játék, amit nagyon szívesen látnék újra kiadva mobileszközökre. A 2010-es GOG.com-os újrakiadás az első vásárlásaim egyike volt az oldalukon :D Az a zene és a feeling!

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.