Igy a két kép között csakugyan látni a különbséget.
Nem rossz!
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

Igy a két kép között csakugyan látni a különbséget.
Nem rossz!
Vagyis az elsőn nem látni semmit 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
lehet elfelejtették bekapcsolni
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Ha jo a képzelőerőd bármit odaképzelhetsz! 

Nem lenne egy ilyesmi rosz az új Iphoneba

Az okostelefonok és az e-book cuccok eddig a kijelző túlzott fogyasztása miatt hasaltak el. Reméljük, pont az ilyen perifériák hatásárára ez a közeljövőben megváltozik... Az 1,5W nagyon jóól hangzik 
[ Szerkesztve ]
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

Bizony,kicsit sokáig bírnák a telefonok

Tök nagy a különbség szerintem.. első tetszetős, második tetszetősebb 
(Egyébként akkor máris van mivel használni azt a bizonyos "wireless usb"-t
)
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Azért, ha utánaszámoltok, ezzel még egy 22 colos asztali HD monitor is 10W alatti fogyasztásra jöne ki! TETSZENE! 
¤ÚJ AMD Tuning-lista:www.cpu-tuning.joruska.com/amd.htm¤¤¤

De gondolom a másfél watt kikapcsolt háttérvilágításnál érvényes. A HP-ban is voltak olyan PDA-k, amik napsütésben is tökéletesen olvashatóak voltak. Ennek az ára, hogy háttérvilágítással viszont nincs olyan jó képe, elég fakó.
de akkor is ahoz képes sokkal jobb ha ez be van kapcsolva
dd
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

Nagy UP!
Ilyen fejlesztések kellenek méggg
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Ez a reflektív mód azt jelenti, hogy kvázi e-ink kijelző lesz és a külső fényt (pl. napfény) veri vissza és nem a háttérvilágítás miatt látszik a képernyőn a tartalom? Mert ez tetszene 
Legyen szép napod!

Nédda, visszatér a transzflektív, s most már nem csak ipari/rugged területre... hogy mik vannak... meg hogy miért is hanyagolták ezt olyan sokáig... ja tudom, a másik két centtel olcsóbb...
Igen. De egyébként az OLPC-ben eddig is ilyen volt. Mármint, volt reflektív módja. Itt most inkább a korábbinál is alacsonyabb fogyasztás az újdonság. És persze az, hogy így más cuccokba is belekerülhet.
[ Szerkesztve ]

Közben utánanéztem és el kellett könyvelnem magamban, hogy ez még 3-5év mire olyan készülékbe is kerül ami engem érdekelne, addigra meg talán lesz jobb is. Jelenleg csak 10"-ost gyártják a 7"-os talán majd jövőre, nekem meg telefonba kellene (3,5"-4"), amibe a 262 ezer szín miatt nem fog belekerülni. Szóval ezt sem nekem fejlesztik. 
Sőt mire ez a technológia kijön 4"-os telefonra már lehet nem is tudnám elolvasni ekkora kijelzőn a betűket. 
ui.: Azért jelenlegi állás szerint az e-ink-et nagyon veri. Ha nagyot fordulna velem a világ és e-könyv-olvasót vennék, ez a fajta kijelző nyerő lenne.
ui2.: veri az e-ink-et a több szürke árnyalat miatt és hogy van színes módja is (és talán a felbontás miatt is), nagyobb képfrissítés, stb.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
Az e-ink azért jobb olvasásra, papírszerűbb.

Én ezt a kijelzőt egy mirasol megjelenítő mellé téve nézném meg, vajon melyik fejlesztés életképesebb.
Mondjuk szerintem a mirasol még a 1.5 wattnál is kevesebbet ehet, viszont a képfrissítése nem a legjobb. De azért e-readerbe tökéletes.
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Hú, nagyon megnéznék egy olyat!

csatlakozom hozzád , 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

nekem tetszik.Nem lehet rossz
További jó forumozást mindenkinek,én ma voltm itt utoljára.Sziasztok.

telefonoknál lessz szerintem a legnyerőbb,ez a fogyaszttás.végre hosszabodna a készenléti idő