Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

a koncepció tetszik, a formaterv annyira engem nem fogott meg, de a belső elrendezés, a táp mindenképp figyelemre méltó

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Bejövős! Csak sajnos az egyediségét nagyon meg kell fizetni...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#3) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alien fejet leszámítva a kinézete tetszik, a koncepció meg frankó. El tudnám képzelni itthon. Néha egy nagyon kevés játék, filmnézés, kis munka...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyiba kerül mint egy PS3 és egy kinectes Xbox 360 együtt...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) BotaN

BotaN
(senior tag)

Mondjuk a hangjára kíváncsi lennék, mert nem hiszem hogy egy ekkora házban olyan csúcs lenne a szellőzés, engem meg semmi nem zavar jobban mint a gépek hangja.

(#6) zserbox válasza atike (#2) üzenetére

zserbox
(tag)

oké h. microATX de valahogy akkor se h61 kéne(se sata 6gb/s se usb3)
amúgy jó ötlet csak magyarhonba drága móka

(#7) Móci válasza zserbox (#6) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem nem csak nálunk túl drága móka ez.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik, valaki tudja ,hogy a benne lévő VGA-k mire elegek? FHD-s játékhoz még jó?

(#9) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

nagyon jól néz ki, szó nélkül kéne :K a klaviatúra már megvan :DDD

EVO & STi power

(#10) Archer

Archer
(őstag)

A monitor tetszik de a belső elrendezése így oldalról nézve nem egy nagy was ist das.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#11) lujó55

lujó55
(őstag)

Azbeszt megb...! :R
Nagyon tetszik. Végre egy stílusos, de nem hülyegyerekeknek való áldizájnos gép. :C

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) zserbox

zserbox
(tag)

most nézem hogy H61 ellenére van benne két usb3,korrekt

(#13) Angel1981 válasza BotaN (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, erre én is háklis vagyok! :)

(#14) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Játékra szvsz kevés a hardver, inkább gyengíteni kéne, kevesebbet fogyasztana, és még olcsóbb lenne.

(L) Atiradeonika (L)

(#15) macilaci78 válasza X Factor (#14) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Mire megfizethető lesz, gyengének is fog számítani. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

h61, és a GTX555 nem kellene....

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#17) Löncsi válasza Mr.Csizmás (#16) üzenetére

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

+1.

De az mini-házikó tetszetős, ebben azért jók az Alienware-s gépek.

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#18) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Azért nyugodtan belepakolhattak volna valami potensebb VGA-t, mert a GTX 555 nem egy gémer kártya.

Lásd lista:
GeForce GTX 590
GeForce GTX 580
GeForce GTX 570
GeForce GTX 560 Ti
GeForce GTX 560 Ti (OEM)
GeForce GTX 560
GeForce GTX 560 (OEM)
GeForce GTX 555 (OEM)
GeForce GTX 550 Ti
GeForce GT 545 GDDR5 (OEM)
GeForce GT 545 DDR3
GeForce GT 520
GeForce GT 520 (OEM)
GeForce GT 530 (OEM)
GeForce 510 (OEM)

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#19) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudtam hogyha meglátom a végén az árat,elmúlik a lelkesedés

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#20) Apika

Apika
(PH! addikt)

Az árától eltekintve nagyon jól néz ki...

(#21) Runo válasza banhammer (#18) üzenetére

Runo
(őstag)

Erre gondoltam én is.. ez így "annyira" nem gémer....

[ Szerkesztve ]

(#22) Apika válasza Runo (#21) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Mostanában nagy divat lett mindenre azt mondani, hogy gémer gép, gémer cucc... Hátha erre jobban felkapja a fejét a nép...

(#23) lajtika

lajtika
(tag)

Nagyon korrektül néz ki. Egyedi, és a mértéhez képest nem is gyenge hardver.

0630/353-03-29

(#24) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ó ha lenne műhelyem akkor csinálnék én is egy hasonló gépet csak jobb belsővel...

Kezd iPon szint lenni...

(#25) syl5

syl5
(őstag)

Baromi jól néz ki, meg jó az elképzelés, de vannak itt azért kérdések.
-Ugye 720p-hez talán még éppen elég a HW, de fullHD-hoz semmiképp.
-Kell az az embernek, hogy ha le akar ülni a fotelba játszani, hogy akkor még egerezzen, billentyűzetezzen?
-Ha lenne is hozzá egy jó joy, amivel teljes értékben lehet vezérelni, akkor is miért nem inkább egy x360 slim kinect-el? Feléből megvan, és öröm bódottá!

Go Hard or Go Home!

(#26) Legendd

Legendd
(tag)
LOGOUT blog

Ennyiért irreális :D dizájn ide, dizájn oda, inkább van egy kicsit nagyobb házam, de kétszer ilyen erős PC-m ennyiből :D Bár én már úgysem játszom, igaza van az előttem szólóknak:
- xBox 360 plusz Kinect
- normális i3-i5 gép
EGYÜTT kijön az árából kb...

Alea iacta est! Ha a hülyeség hajtaná a biciklimet, kontrázva mennék fel a Himalájára!

(#27) Peak válasza banhammer (#18) üzenetére

Peak
(őstag)

azért annyira nem gyenge az a kártya, de viszont egyben egyáltalán nem éri meg az árát... a programozható karácsonyfafényektől meg igazából hányok... teljesen baleknak nézik az embereket a gyártók :D

H/K AVR460 / RTi A7 / CSi A6 / RTi A3 / LG 47LD750 / InAkustik Referenz HDMI / Acer TM6594G - XBMC HTPC

(#28) zed1983 válasza zserbox (#6) üzenetére

zed1983
(őstag)

Az Mini ITX! nem micro ATX :N

Vártam már egy ilyen megoldást! :R

(#29) syl5 válasza Peak (#27) üzenetére

syl5
(őstag)

Hát nem tudom én sem, hogy melyik vásárlói csoportot akarják ezzel a géppel megcélozni. Talán a jobb PC-s grafika lehet mérvadó, de az egyszeri embert, aki csak hétvégén le akar ülni 1-2 órát fifázni, vagy codozni azt nem biztos hogy érdekli az a kis vizuális plusz, annál inkább a pénztárcája. Meg ugye nem is túl acélos a HW, szóval kérdés az is, hogy ki lehet e hozni azt a vizuális pluszt értelmes sebességgel.

Go Hard or Go Home!

(#30) zed1983 válasza banhammer (#18) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nem egy gémer kártya, de szerintem a hőelvezetés és hang miatt esett inkább erre a választás!

(#31) MZperX75

MZperX75
(őstag)

Csak ilyen házat kellene árusítani! tökre felesleges a belseje,majd én beleteszek amit akarok.

A ház bitang jól néz ki!(játékgép GTX555-el) inkább csak játékos nem?

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#32) Teréz Atya

Teréz Atya
(újonc)

Bakker, én meg azt hittem, h a 2,5 éves konfigom már kezd kiöregedni, erre egy ugyanolyan erős masinára rámondja az Alienware h gamer. :D

(#33) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ennyiért inkább veszek a mostani 82cm-es tv helyett egy sokkal nagyobbat és az mögé befér a mostani gépem, a nagy led tv ugyis eltakarja. :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#34) Szlovi válasza Silentfrog (#33) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

A GTX555 az egy butított GTX460SE-nek felel meg. De a GTX545 milyen nem OEM kártyával pariban?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#35) Duree

Duree
(PH! addikt)

Miért is gondoltam,hogy nem lesz drága?Valaki lekoppinthatná ezt a házat,és én szívesen megvenném.

(#36) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes koncepció, de a fejlesztés benne, elég korlátozott vga terén.

(#37) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Dizájnos, de gyengus.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#38) Dilikutya válasza syl5 (#25) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Hogyne birkózna meg 1080p-s videókkal, arra már rég képesek a PC-k... az ATI 2xxxHD sorozatától kezdve mindenképp, de szerintem már előtte is, 720p-t az enyém is lejátszik.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#39) syl5 válasza Dilikutya (#38) üzenetére

syl5
(őstag)

:) Öööö...nem video lejátszásra gondoltam, hanem játékra 720p és 1080p felbontásban.

Go Hard or Go Home!

(#40) Cyberpunk válasza syl5 (#39) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ha nincsenek nagy igényeid, akkor még elmegy. Csicsás grafikához nagyon harmatos ez már 1080p-ben. 720p-ben viszont nem rossz még.

[ Szerkesztve ]

(#41) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

"egy konzolhoz a tévé mellett találja meg a helyét, de azzal ellentétben potens és naprakész hardverelemeket tartalmazzon." - Hogy aztán a user játszhasson tök ugyan azokkal a játékokkal, egy konzol árának sokszorosáért :(

Félreértés ne essék, nem vagyok konzolpárti, mindössze ennek a gépnek az értelmét nem látom.

(#42) syl5 válasza Cyberpunk (#40) üzenetére

syl5
(őstag)

Tudom, ezt írtam én is #25-ben, 720p körül még éppen elmegy. Báár azért ha nagyon kekeckedni akarunk, akkor még 720p-ben is egy Crysis 2 alatt igencsak besírna dx11 módban, élsimítással, full grafikával. Ha meg lejjebb vesszük a grafikát, akkor már ugyanott vagyunk, mintha konzolon játszanánk, csak éppen kétszeres, háromszoros árért. És akkor még nem említettük a konzol portokat, a később vagy egyáltalán nem megjelenő játékokat, folytonos patcheléseket.

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#43) Cyberpunk válasza syl5 (#42) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Kinek mire van szüksége. Ha dizájnos PC kell, amit nem csak játékra használnál akkor jobb lehet mint egy külön asztali + konzol. Persze ha nem kellenek a konzol exkluzív címek. Mondjuk azokról egy komolyabb géppel is le kell mondanod. De legalább megy a Cysis 2 full-on. ;]

(#44) ng0ofy válasza Silentfrog (#33) üzenetére

ng0ofy
(fanatikus tag)

Nem rossz ötlet :D A hátuljára is felerősítheted szigszalaggal és mehet a falra :D

(#45) syl5 válasza Cyberpunk (#43) üzenetére

syl5
(őstag)

Hát ilyen ez!
Egy ilyen nappaliba elhelyezhető konfignak jó lehet, és akkor erről tolni a játékot, meg a Blueray filmeket is, zenét hallgatni, youtube-ozni, esetleg netezni fotelból.
De akkor én elvárnék tőle még joy-t játékhoz, távirányítót filmezéshez, zenehallgatáshoz, stb.
Mindegy nem én vagyok a célközönség.
Amúgy meg kell egy jó, fejleszthető PC, és egy konzol is ;] Esetleg egy media lejátszó ;]

Go Hard or Go Home!

(#46) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A képekből ítélve még az ufófej orientációja is állítható? Az emblémát én sem bírom, de hát a márkanév kötelez. Egy SSD-vel és egy jobb VGA-val inkább lenne gémer, mint így, valamint a szokásos túlárazás itt is tetten érhető.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#47) Silentfrog válasza ng0ofy (#44) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

A szigetelőszalag lenne a legdrágább!
Rengeteg kellene,hogy rajta maradjon! :DDD

(#48) mepet

mepet
(fanatikus tag)

Na az én asztali minigépem is gamer, ez számomra most derült csak ki. :K

Az enyém:
ASUS PUNDIT P6-P8H61E alaplap+ház+táp+proci cooler
i7-2600 proci
8GB DDR3 1333 ram
6570 (1GB DDR3) Low-Profile vga
1TB 7200RPM Seagate vinyó

És nekem van USB3 is a gép elején, meg kártyaolvasó. :P

De ha a cikkben szereplő masina "időben" megjelenik, akkor azt veszem, mert mindig vágytam egy Alienware gépre... :B

(#49) waithEard

waithEard
(senior tag)
LOGOUT blog

Az biztos, hogy nem a PH-s arcoknak rakták össze... :) De elképzelem a gazdag srácot, akinek ott figyel mindhárom legújabb konzol, és van néhány pc-s cím, amit szeretne tolni.
Milyen barón mutat mellettük ez a kis ügyes. Ami meg a hangját illeti: a box úgyis levisítja... :)

Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

(#50) Silentfrog válasza waithEard (#49) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

A slim x boxnak már semmi hangja...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.