Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) JoolsNOS válasza Taifa Díaz (#250) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én máig egy játékban látok különbséget: crysis. De mind a warhead-nél kiderült megoldható 9el is. :K

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#252) Pala válasza JoolsNOS (#251) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Sima Crysis esetében is könnyedén megoldható a dolog. :K

(#253) JoolsNOS válasza Pala (#252) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt hogy?
Nem tudtam.

(#254) Pala válasza JoolsNOS (#253) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Egyesek már gyakorlatilag aznap rájöttek, mikor kijött a demó. :D A Crysis\Game\Config\CvarGroups mappában találhatóak a grafika beállításai. Itt mindössze annyit kell tenni, hogy a "very high" opcióhoz tartozó értékekkel felül kell írni bármelyik másik alacsonyabb beállítás (pl. sima high) megfelelő paramétereit, majd ezután a játékban kiválasztod azt az opciót és máris játszhatsz very high-on, dx9-ben (a képminőség teljesen ugyanolyan, de a játék gyorsabban fut valamivel... ezért is nem igazán értem, hogy a nagy tesztoldalak miért (csak) dx10-ben tesztelnek crysis alatt, teljesen feleslegesen csökkenti a teljesítményt). A netről ez a módosított konfig fájl már készen letölthető. De nincs sok értelme, mert dx9-ben lehetséges még ennél is szebb látványt elérni (ráadásul magasabb fps mellett!), pl. a HP-féle Ultra Quality Configgal. :)

[ Szerkesztve ]

(#255) frame>24 válasza JoolsNOS (#249) üzenetére

frame>24
(őstag)

Ez hasznos infó volt, köszönöm!

Uhh, holnap elvileg megjelenik a cucc. Igazából ha a multi OK, akkor kell.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#256) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Nekem is lejött a demo és futott is szépen.2 meccset játszottam le..Nem lesz rossz game ahogy elnézem.A marine karakter mondjuk elég lassu, de meg lehet szokni, vagy legalábbis muszály lezsek.A grafikától nem ezt vártam.Egyáltalán nem nagy durranás, remélem csak ez a demo ilyen.
Predatorral miért nem lehetek?Eddig csak alient és marine-t adott.

A karakterem: takacsattila0

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#257) Brent válasza Ateszzero (#256) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Lehet karaktert választani a szobában. A jelükre kell kattintani a bal felső sarokban.

(#258) Ateszzero válasza Brent (#257) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, megnézem. :R

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#259) Süni 1985 F

Süni 1985 F
(senior tag)

A demóban csak a Multit lehet kipróbálni?

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#260) JoolsNOS válasza Süni 1985 F (#259) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. Sajnos.

[ Szerkesztve ]

(#261) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ennek a játéknak nincs saját topikja? mert csak a hírekhez látok mindenhol topikokat

(#262) ollie válasza fLeSs (#261) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

AvP topik ;)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.