Én máig egy játékban látok különbséget: crysis. De mind a warhead-nél kiderült megoldható 9el is. 
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
Én máig egy játékban látok különbséget: crysis. De mind a warhead-nél kiderült megoldható 9el is. 

Sima Crysis esetében is könnyedén megoldható a dolog. 
Azt hogy?
Nem tudtam.

Egyesek már gyakorlatilag aznap rájöttek, mikor kijött a demó.
A Crysis\Game\Config\CvarGroups mappában találhatóak a grafika beállításai. Itt mindössze annyit kell tenni, hogy a "very high" opcióhoz tartozó értékekkel felül kell írni bármelyik másik alacsonyabb beállítás (pl. sima high) megfelelő paramétereit, majd ezután a játékban kiválasztod azt az opciót és máris játszhatsz very high-on, dx9-ben (a képminőség teljesen ugyanolyan, de a játék gyorsabban fut valamivel... ezért is nem igazán értem, hogy a nagy tesztoldalak miért (csak) dx10-ben tesztelnek crysis alatt, teljesen feleslegesen csökkenti a teljesítményt). A netről ez a módosított konfig fájl már készen letölthető. De nincs sok értelme, mert dx9-ben lehetséges még ennél is szebb látványt elérni (ráadásul magasabb fps mellett!), pl. a HP-féle Ultra Quality Configgal. 
[ Szerkesztve ]

Ez hasznos infó volt, köszönöm!
Uhh, holnap elvileg megjelenik a cucc. Igazából ha a multi OK, akkor kell.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Sziasztok.
Nekem is lejött a demo és futott is szépen.2 meccset játszottam le..Nem lesz rossz game ahogy elnézem.A marine karakter mondjuk elég lassu, de meg lehet szokni, vagy legalábbis muszály lezsek.A grafikától nem ezt vártam.Egyáltalán nem nagy durranás, remélem csak ez a demo ilyen.
Predatorral miért nem lehetek?Eddig csak alient és marine-t adott.
A karakterem: takacsattila0
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

Lehet karaktert választani a szobában. A jelükre kell kattintani a bal felső sarokban.
Köszi, megnézem. 
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

A demóban csak a Multit lehet kipróbálni?
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!
Igen. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
ennek a játéknak nincs saját topikja? mert csak a hírekhez látok mindenhol topikokat