Most valamit frissítettek. Már nem kell órákat várni 
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

Most valamit frissítettek. Már nem kell órákat várni 
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

Köszi, ennek örülök, mert olyan kariban gondolkodom 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

#87:
Szintén köszi! 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Na tegnap este próba volt. 
Ment a gyilok rendesen. Egyszer sikerült Preda lenni, de többször Marines voltam. Mint a korábbi is, ez sem lett rossz. Igaz a játék újat eddig nem hozott (történetileg), grafikailag viszont nagyon tettszik.
Csak egy alkalommal nem tudtam csatlakozni, de a többi pár menet alatt sikerült. Nem döcögött, nem laggolt.
Szóval jó a játék.
Fizetem az előrendelést

Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
vedd meg 5500 ért a zavvi-ról.... 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Ahhoz képeset hogy DM pálya, egész jól játszható a demó. Grafikailag nem rossz, hangra sincs hiba. Nekem az irányítás kicsit esetlen alien nel, marine nal meg nem tudom mire gondoltak a készítők h tartsam nyomva az "X" billentyűt az "Y" fegyver felvételéhez..mindezt úgy h üldöz mindenki aki nem ember.. Mellesleg kisméretű zárt dm pályán távcsöves sniper puska...meg is állt az egyik preda előttem annyira meglepődött.
Btw, más játékmóddal, normális szerverkereséssel nagyon jó kis játék lesz ez.
# ANTAL Tuning #
Jah, ez a felvételi idő elég hosszú, és képtelenség megállni. Ha egy pillanatra megállok, pl. hogy célozzak a predának a korongjával vagy azzal az enregia bigyójával, akkor már el is kapott valaki, és meghaltam...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Predatorral a távolsági fegyverek szinte használhatatlanok. Ha meg is ölt vele valaki az kb akkor volt, mire én megöltem őt, és pl a korong visszafelé hátulról leszedett...
De amúgy a kézi tusa + kivégzés kombó a legjobb.
Marine-nal a legjobb amúgy. 1. lettem 23 killel, 12 egy huzamban. A 2. helyezett csak 12 killel volt. Szal jó lesz ez a játék. 
Szóismétlés rulez. 
[ Szerkesztve ]
Lala42, fejezd be az értelmetlen offolásokat! Legközelebb nem elégszek meg egy figyelmeztetéssel.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Ott veszem...vettem volna. Várok a megjelenésig és a tesztekre, aztán meg, hogy újra lemenjen az ára zavvin (ott valahogy az előrendelhető játékok olcsóbbak, mint a megjelentek
)
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Pont most játszottam predatorral, a kézi tusa nagyon el lett találva...egy blokkolás, két light attack és grab...ennyi egy alien.
# ANTAL Tuning #

A marine ezen a pályán egyeduralkodó shotgun meg gránát miatt... majdha lesz olyan pálya amin a predator a az ugrást, alien meg a lopakodást tudja jól/jobban alkalmazni, sokkal kiegyenlítettebb lesz a játék.
# ANTAL Tuning #

Tök jó, tegnap is lefagyott.
ma már az első klikkelésnél lefagy.
Nem tudom mi a probléma! 

Nem tudom, hogy mi lehet nálad a baj, én kb. 7 órát játszottam eddig fagylalt nélkül.

Ja elég gáz ez igy,élvezhetetlen,na majd késöbb jobb lesz. 

lépj ki a steam-ból is, majd lépj be újra. Ez nálam tegnap bejött. 
Bocsi nem görgettem az egeret. Vagy ez a csodalapos t***op xaraxik.
hsz. tárgytalan.
(#171) Colex123
Tűzfal? Esetleg a MW2 próbaverziója?
, vagy amiatt nem vagy-e bannolva a STEAM-ról? (hallottam már olyat. 
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

srácok télleg nem tudja mi a baj elindítom steamből gamet és azt írja ki h a steam nem elérhető más oldalakon sincs nagyon iylen próbléma csak 1 embernél láttam de ő se vágja... nem indítja el a gametse nekem:S próbálkoztam directx újra tenni gamet letöröltem feltelepítettem megint.... semmi nem elérhető a steam mikor beakarok lépni..
Na, csináltam egy kis videjót a humánusból, itt van a link: LINK
Eléggé töröm az angoltot, a német az én nyelvem, nézzétek el a sok angol helyesírási hibát!
Trolololololol | Steam: thomahu

Nagyon ott van. Nem mentünk este egymás ellen? mmszabolajos vok. 
Nem hiszem hogy mentünk egymás ellen, de nem tudom, nem igazán néztem a résztvevőket! 
Felveszlek steamre, aztán csaphatjuk! 

lala tűzfal nem lehet gond hisz a játékot se indítja el MW2foggalmam nincs miaz a bannról lehet szó ugyan is 1.6ban bannoltak már le serverről "csalás" miatt asd egyébként meg próbálkozom báttyám steam accjáról is és ő nem kapott még bant szal nem hiszem el h 2 acc és ugyan az a hiba ...
Ha tovább olvasod van benne Counter Strike fixed cucc is.
Nem irja hogy milyen patch csak a steam saját update logját dobja ki.
Más szóval nem a játék patch infóját olvasgatjuk hanem a steam progiét.
Milyen aranyosak 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Nem találtalak meg, azt írja ilyen játékos nem létezik. PÜ-ben lősz nekem egy steam nevet?

Kipróbáltam a multit. Azt kell, hogy mondjam ez kibaszott jó lett
4. menet után sikerült 1.-nek lenni 2 predator és 2 alien előtt emberként.
Az külön tetszik a játékban, hogy az avp2-höz képest végre van esélye az embernek 1v1-ben a predátor és az alien ellen.
Egyre érik bennem a gondolat, hogy megvegyem ezt a játékot!

Nekem a hangulat, graf., hangok tetszenek.
VISZONT, valami határszar az irányítás, nem reszponzív, nehézkes és idegesítő. Lassan kezd reagálni, majd túl nagyok a mozgások, nem tudom, egyáltalán be lehet-e lőni.
másik: a menü villódzó hexa-mintás fénycsöveitől hamarosan epilepsziás rohamot kapok. Most komolyan, ez volt a cél, hogy habzó szájjal fetrengjek otthon? (lehet
)
Ha olyan lenne az irányíthatóság, mint az új CoDMW2, akkor a hüvelykujjamat álmomban boldogan szopkodva várnám a teljes verziót, de így...

A szerverkeresés szintén zenész... 
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Megnéztem milyen, a szubjektív véleményem az hogy ez egy kalap szar. 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

Nekem se tetszik, aliennel azt se tudni hol vagy, össze vissza ugrál a kép, marine-t még én is megöltem aki életébe nem játszott avp-vel, meg a marine alíg sebez a gépfegyverével, predator meg a legerősebb innentől meg mi értelme a játéknak, aki predatorral van az lesz a best. Bár engem úgy önmagába se hat meg ez az avp dolog, csak kíváncsi voltam rá, de nem hatott meg, leléptem a picsbe kedvem sincs ilyennel játszani, pláne ha marine-al vagyok, akkor kb csak azért játszok hogy várjam hogy megöljenek. Mondjuk lesz két új mod preadator hunt és valami infestes, azok jónak tűnnek, ezek szerintem nem voltak a régikbe, ott csak az volt ha jól tudom hogy mindenki egymás ellen.
[ Szerkesztve ]
Hát aliennel kicsit furcsa ez tény. Marine-el simán alázok csak rohadtmód sasolni kell. Ez a paráztatós mód 
Predatort meg simán alázom akárhogy bujkál előlem. Aliennek nem gond a marine-nál meg van mozgásérzékelő ha valami közelit löni kell azt hullik a férgese ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem az alien jön be ha rájössz a mozgására és jól beállitod verhetetlen. Predatort csak ugy kajálom megfelé 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Az a helyzet, hogy szerintem a predator a leggyengébb...
Közelharcban valszeg kigyak, de ha meglátod, 10-15 méterrel előtted, akkor még letudod lőni.
A marineról is más a véleményem, sőt, ez a videó egész mást mutat: LINK

Nah mind1 én valahogy nemtudok sokáig játszani vele 10 perc max, azt elég is volt
azaz nem köt le túl sokáig, az újdonság varázsa miatt érdekelt de én nem is tudom mit vártam, biztos hozza a régiek hangulatát, mert végülis abba is ezt kellett csinálni. Amúgy marine-al érzem magam úgy hogy játszok valamivel, benne érzem magam otthonosan
predatorral meg még nem voltam. Én nem mondom hogy szar csak nem jön át a feelingje és ezért nem is tudok vele sokat játszani. Amúgy a játék faszán fut 80-100 fps, bár mint már mondtam nem is a grafikájáról lesz híres.
[ Szerkesztve ]

hát komolyan nem tudom, hogy te miről beszélsz
.. még hogy a predátor a legerősebb.. ezen a pályán rohadtul nem. Én csak az emberrel megyek, ha találkoztam egy predátorral 10-ből 6x én nyertem meg a párbajt. Persze volt egy-két skillesebb predátor akik már elég jól tudták használni a plasma lézert vagy mi a picst velük már azért keményebb volt a duel. Alieneket meg szint úgy könnyen lelehet vadászni csak tényleg nagyon kell sasolni a plafont meg mindent.. Ha előbb látod meg mint ő téged akkor már nyert ügyed van.
Nem sebez a pulse ? Hát b@szod célozni kell, ha ellősz mellette akkor tényleg nem sebez.. Ez egy újabb pozitívum az avp-ben, hogy normális sebzése van a Pulsenak. Már nem csak a gránátjára lehet hagyatkozni..
Mondom, emberrel ezen a pályán nagyon jól lehet küzdeni szal ha nem megy neked, akkor az a te sarad, nem a játéké...

Nem tudom mi bajod az irányítással. Én nem állítottam semmit és tökéletes. Időben kitudok térni az karmolások szúrások elől ha kell, semmi nem nehézkes. Minden úgy reagál ahogy kell.

attol függ ki hogy játszik
marine-pred-alien , ha mindenki rohangál
aztán ha preddel veszel fel valamit akkor már rögtön ö van nyert helyzetben, aliennel meg ha gubbaszto-stylet vesznek fel s az instantgrabkillre áll be akkor a marine már esélytelen...
amugy lol h az aliennek kilátszott a farka a falon keresztül amikor az egyik kis szobában bujkált...- frag - ö disconnect 
a billentyüzet beállitás pedig borzalom igy 2010 elején, h nem képes felülirni az uj beállitást a régit kiszedve, neeem, inkább kiirja figyelmeztetésbe h többszörös használat van 
egyébként biztos a dm hibája, de egy fél pillanatig se volt "avp hangulatom" benne..
...gyenge kezdés után erős visszaesés...

Na én meg pont fordítva tapasztaltam: nekem aliennel könnyű ez a pálya. Számomra nagyobb előny a gyors mozgás/ugrás és a falon/plafonon járás képessége, mint a másik két faj spéci eszközei. Ráadásul a falon át látás miatt gyakorlatilag én döntöm el, hogy mikor kerülök kontaktusba (az álcázott predátorokat is észre lehet venni).
Pont ez a jó ebben a játékban, hogy mindenkinek más fajjal megy jól. Megnéznék három vérprofi marine-t, alient és predátort egymás ellen.

Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond mikor már meg volt a lobby elindul a betöltés, betölt mindent és már indulna a pálya kivág a Win 7

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

Hát gyerekek kipróbáltam... és ez nagyon üt!! Hatalmas, csak az a gond, hogy olyan régi gépem van, hogy minimumon fut csak rendesen... :S...és mire betölt a 10perces meccs, addigra nekem kb 20mp múlva azt mondja: "5 minutes remain" ... 
Gépet kell újítsak, pedíg a StarCraft 2 előtt nem akartam, de ez elcsábított.
Hogy negatívumot is mondjak: ALIEN...az irányítása borzalmas, egyszerűen megszokhatatlan, talán még roszab mint az AVP2-ben... Viszont minden más istenkirály! nálam 10/9, és ez még csak egy DEMO!!!
(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

sikeresen elindult avp és már olyannyira megy h csak hátulról tudnak lekaszálni 1v1 face to face csak alázok pulse riflevel
ám Sello716 steam acc ha valaki akar gamelni együtt az vegyen fel nem tom h nyomjátok e már bandába...

Aki arra is lusta, hogy az irányítást beállítsa, vagy azt se tudja melyik faj mire képes, nem tudom, hogy alkot véleményt valamiről 
Tökéletesen beállítható mindegyik, hogy a képességeinek megfelelően nyerő lehessen. A deathmatch- ben csak az nem nyerő számomra, ha aliennel vagyok legtöbbször a fajtársak azok, akik megölnek. Olyan tökéletes lopakodó, hogy másnak nem sok esélye van, ha nem vesz észre.
A fajok közti balansz nagyon jól be lett lőve, mindegyiknek van erős és gyenge oldala is (esetleg minimális finomítás még lehet rajta). Ha valaki veszi a fáradtságot (esetleg játszott a korábbi részekkel), az sikerre tudja vinni bármelyik fajt. A marine-nal én pl. nem kezdenék közelharcba, mert esélytelen, de smartgun-nal pedig a többiek vannak verve minden helyzetben (csak a lőszer kevés hozzá, de ha az is lesz a pályán tuti az első hely).
Aki nem tud térben tájékozódni, az meg ne próbálkozzon aliennel, mert elveszik. A folyamatos kapaszkodást bekapcsolva, jó tájékozódóképesség esetén még vert helyzetből is vissza tud vonulni. És sosem szabad frontális támadást indítani vele. Csak lesből, hátulról
.
Predatornál pedig ki kell használni a high-tech felszerelést. És akkor lehet vele is alázni. De aki azt se tudja mivel mit lehet, azt azzal is lehet verni, pedig közelharcban a dupla pengék mindenkit felnyársalnak.
A grafikát meg ne fikázzuk előre, ez is elfogadható, megy gyengébb gépeken, és aki többet akar, ott lesz a DX11 és a full HD. Azon meg nem hiszem, hogy lesz ok a panaszra...

Igen én is sajnálom, hogy a dm-et rakták bele a demoba. Avp2-ben is a deathmatch volt a legsz@rabb mód.
Egy TDM-el jobban kiegyeztem volna. 

Arról egyébként van infó, hogy lesz-e predalien, mint az előző AvP-ben?

Szerinted?
Ahol alien, arctámadó és predator van ........
A játék úgy kezdődik,hogy egy halott predator mellette egy arctámadó.(pred első 10 perce)

ha megnézed akkor lehet castokon belűl választani fajtákat... predatorba láttam xy neveket és végén alien nemtudom de nagyon úgy tűnik valszeg az a pred aly és azzal sztem lehet majd zúzni mind avp2be

Ahhá...megnéztem, valóban lesz ott még egysmás. Kár, hogy a demóban ezek le vannak tiltva. Bár - ha jól emlékszem, mert elég régen volt - az avp2-ben a predalien mintha még külön fajként szerepelt volna a választóképernyőn.

avp2ben alieneknél lehetett 3.ként még arra is emléxem
egyébként nem tudja valaki lesz-e SP demo mert kipróbálnám azt is... ez a multi jó csak DMet utálom szánalomnak tartom semmi értelme csak a hentelés megy...

Hehe...volt egy tök jó meccsem most. 3-an voltunk a pályán ebből 2 ember, 1 alien... 
A srác nagyon tudott bánni a kis féreggel, mert mi ketten csak félva mertünk arréb menni 1 métert is akár... Ilyen játékélményben az AVP2 óta nme volt részem, mert ugye ott is eluralkodott a darálda pár hét után. Ahogy látom a legtöbb játékos tesz rá mivel megy, csak megy és zúz... de mondom ez a hármas meccs... kellett e lekemnek... régi szép idők! 
(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87
Hát megnéztem a demót, szerintem ez elég gagyi lett.
Milyen mozgás van már benne? Kb 2000-es szintű az animáció.
Azért fullt megnézem majd szvsz
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.