Nekem is sikerült kicsit játszani vele.
Marine-val toltam. Nem volt annyira gyenge szerintem. Elsőre sem az uccsó helyen végeztem vele. Hanem az 5-en 
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

Nekem is sikerült kicsit játszani vele.
Marine-val toltam. Nem volt annyira gyenge szerintem. Elsőre sem az uccsó helyen végeztem vele. Hanem az 5-en 
Szíved joga eldönteni, én örülök neki, egész jó a cucc, nekem tetszik. Bár egy single demot ahamrabb kipróbáltam volna... Bár ez kicsit eszetlen hent kategóriába tartozik, az AVP2 multijában rendesen volt para.
Trolololololol | Steam: thomahu

Nekem nem indul.
Csatlakoztam már jobbra -balra, online friendekhez.
Start game és megfagy az egész.
Első csalódás!

Megnéztem, kipróbáltam. Ez az online így siralmasan érdektelenül gyenge. A kivtelezés kb a Doom3 szintjét éri el, annál semmivel sem többet. 2010-ben ez így nagyon édeskevésnek tűnik.
Nem ez lesz az év játéka. Természetesen a véleményem szubjektív.
Azt viszont nem értem, hogy a játéknak már kész kell hogy legyen a kódja, mivel febr.26-án a boltokban lesz a korong, dobozolva csomagolva, lesállítva tehát már aranyon kell lennie. Így viszont miért egy ilyen pre korai verziót kellett kitenni demonak, ami inkább elrettent, mint meggyőz?

"Szerver indítás ha nem vagytok 8-an:
legyetek min 3-an és kell cheat engine
"a" ember índítja a demot de nem megy a quick mach-re
"a" cheat engine-vel az 1-re first scan-el
"b" csatlakozik "a"-hoz
"a" rákeres ce-ben 2-re next scan-el
"c" csatlakozik "a" hoz
"a" 3-ra next scan
"c" lelép "a"tól "a" 2-re next scan stb..
ezt addig amíg 2 érték nem marad azt addoljuk és ha fenn van mindenki 8-ra átírjuk és mehet a quick mach majd visszaírjuk arra ahányan vagyunk ha szervert indít."
működik?
Én már párszor játszottam, de úgy tűnik mára elhasználtam a fejadagom, mert többet nem akar csatlakozni. 
Ahogy nézegetem a fórumokat, ez a demo is csak arra volt jó, hogy kiborítsa a népeket.
A népítélet az most valahol a facepalm, és a szódával elmegy között ingadozik.
smkb: Negatv reklám is reklám.
Vagy mittomén. Egyre valószínűbb hogy tényleg a tavalyi E3 demót adták ki most. Biztos túl jól megy a cégnek. Nem baj, majd elmúlik.. 
[ Szerkesztve ]
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Én aszondom csináljuk mi egy mulit.
Csak összejövünk 8 an.
neit így rám lehet keresni.
Így egy kalap
se ér az egész multi.
Kit keressek, hol keressek?Magányos vagyok hogy játszak?

Na már megijedtem hogy nálam van baj, nekem is a mikor rámegyek a play gamre jó pár percet kell várni.. aztán ha csatlakoznék valahová : connenct lost steam, vagy valami ilyesmit ír ki.....azért jó lenne megnézni milyen lesz .. remélem kijavítják ezt a hibát..
Visca el Barça! Visca Catalunya!

Mi ez a hülyeség?
És miért érzem, hogy ez nem teljesen kóser ?
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

csinálnék vidit csak kéne pár ember -.- steam: zamekzorg
én már 1x toltam,nagyon zsír lesz, sztem nekem nagyon bejön,csak pont épp a mplayer mód nem jön be, a single kampányokat szeretem 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Kipróbáltam aliennel is.
Hát azzal mekkora flash
Jobb mint a marine.
hát nekem el sem indul...

le is töröltem, kár volt kipróbálni. 
Ezt én sem értettem, érdekelt volna, hogy egyáltalán elindul-e a gépemen ez a fú, de DX11-es szoftver, erre most: Nézd itt a játék demonstrációja. Tetszik? Igen? Oké,de egyébként tökre nem ilyen lesz... 
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

hát ez egy nagy kaktusz 1-8 éves korig ajánlom, azt tudtam hogy játék élményre fos lesz a multi de hogy grafikailag is ekkora nulla legyen...

ja hát persze hogy semmi értelme nem volt.
Ez egyértelmű. Deathmatch-ben az egész egy káosz és a megjelenítés sem ilyen lesz.
Nem volt sok eszük hogy a legrosszabb részeket tették bele a demoba de érthető hogy a nagy poénokat nem lehetett lelőlni mert gondolom nem időlimites a demo. Szóval ha épp vmi jóféle co-opot tettek volna bele akkor azzal tolnák 1 hónapig ahelyett hogy megvennék a játékot.
De hozzá kell tennem hogy még így is élvezetes volt aliennel a plafonon mászkálni meg ugrálni, pedig marine párti vagyok.

nemrég volt update és úgy látszik a szerverkeresés megváltozott
most keres 1 darabig aztán indít egy szervert és vár játékost
Nekem csupán a grafikával van gondom, a játékmenet élvezetes volt. Nem tudom, hogy most maximumon robog majd 60fps fölött avagy minimumon fog akadni 10fps-el, számomra nem mind1, és a mai pc játékoknál már nem kis pénz(kidobás)ról van szó.
[ Szerkesztve ]

Hát nekünk még mindig nem sikerült játszani. Talán majd holnap eljutunk addig, hogy nem a startnál fagy ki, hanem már a játékban. 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Na most nekem updatelt a steamen a demó.
Ha jól olvasom hozzáadták a DX10.1 és 11 ficsöröket a gémhez. Mindjárt meglesem mi is történt. 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
Nekem az Steam Kliens frissítésnek tűnt.
[ Szerkesztve ]
Added DirectX 11 and DirectX 10.1 support from the in-game overlay
Ebből arra következtetek, hogy a Steam in-game kapott dx10.1 és 11 támogatást.

Hatalmas csalódás eddig minden téren... talán majd a teljes játék
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!

10ből 9 meccset megnyertem XD
de én a dx11re lettem volna kíváncsi -.-"
meg multit kidobni úgy h single-ben nem ismerhettük meg a játékot... 
mire rájöttem h hogyan kell futni meg életet tölteni... 
kipróbáltam, nincs a játékban Dx9-nél magasabb mód. Írja az elején, hogy DX9. 
[ Szerkesztve ]
Akkor valóban csak Steam frissítés szóval: Nem lett DX11-es a demo. 

Így kiadni valamit. Akkor már mindegy lett volna ha még plusz videókat tolnak, mert abban lehet valamit élvezni. Most nagy szenvedés után elindult valami de ki is lépett kapcsolati hibával.
Erről ennyit.

Utolsó kommentem a témában.
Nem értem azokat akik teljesen leírják a játékot. Sajnos/nem sajnos kaptunk egy demo-t, ami szerintem mindenkit meglepett, hogy multiplayer demo lett. Én is azthittem, hogy kapunk 1 rövid ízelítőt a marine kampányból, de nem így történt. Hát mondom jó, úgy is rengeteget multiztam az 1. résszel itt is lehet egy szempont, hogyha jó a multi. És szerintem itt jön elő a legtöbb ember csalódottsága, mert kaptunk a legalapabb játékmódból 1 "kis", zárt és egyszerű mapot. Persze ez így nem sok és ennek a játéknak nem is ez volt a leghatásosabb multi módja, most sem ez lesz. Grafikailag szerintem így Dx9-ben helyén van multiban és nagyon keveseknek kell majd kompromisszumot kötnie a látványt tekintve. Emlékeim szerint itt is volt hír, hogy lesznek dedikált server-ek tehát valószínűleg a demo-ban alkalmazott hányadék rendszernek nyoma sem lesz a végleges változatban. Na meg attól, hogy ez a DM mód nem a legdurvább(bár sztem élvezhető), még a Single kampányok lehetnek nagyon hangulatosak.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

Mit várnak itt sokan én tanultam bc2 betaból és valahogy éreztem ha multi demoról lesz szó akkor jól nem sülhet el a dolog, bár nyilván szétcsúszik a rendszer ha mindenki egyszerre szeretne játszani vele, ezt képtelenség megoldani, így meg nem lehet eldönteni hogy jó játék, igaz van egy rakat fanatikus aki kapásból megveszi és közbe lehet egy fos az egész, bár egy fannak mind1 hogy fos neki az akkor is jó lesz. Gépigény miatt meg nem kéne aggódni mivel egyáltalán nem néz ki jól ami indokot adna rá.
[ Szerkesztve ]
Nekem csupán a grafikával van gondom: jó, hogy nem kell kompromisszumot kötni a demo-hoz,de a teljes játékhoz már *lehet*, hogy kell, *lehet*, hogy nem, és ez aggaszt mivel szeretném tudni, hogy fog-e menni a játék ha már van demo amiből ez kiderül, vagy ki kéne derülnie. Anno az arkham asylum demo-nál kiderült, hogy milyen gép kell hozzá.
Szerk.: bocsi, nem tudom elkészíteni az ígért képeket.
[ Szerkesztve ]

vegyetek fel a játékba pls : hmate94 
Suhognak a Fuck.

Batman -nél nem volt nehéz amúgy sem mert UE3-as gém és azok esetében nagyon hasonló szokott leni a gépigény. Én löttem pár képet Fraps-al de valahogy nem lettek elég élesek így inkább hagytam őket
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
A lényeg, hogy kiderült, még ha könnyű is volt kitalálni, míg itt nem, és ez szerintem gáz, még nem tudom, hogy megveszem-e, pedig eddig úgy volt, hogy meg fogom.

Egy demónak nem az a célja, hogy felkeltse az érdeklődést, és bemutassa, hogy mi az új, a jó, a szép? Magyarul, hogy demonstrálja a játék képességeit, és az ember kedvet kapjon megvenni. De egy ilyen gagyi, csak arra jó, hogy még azt is elriassza, aki amúgy megvette volna.
Csak magánvélemény, de egy bemutatónak egy normálisan letölthető, és telepíthető egyszemélyes játékrészt (is) kéne tartalmaznia, amiben izelítőt kap az ember, hogy mit is fog tudni a teljes verzió.
Örülök, hogy azért sokaknak tetszik, nekem a grafika 2010-ben nézve harmatosan gyenge.
Ne legyen igazam, de a teljes verziótól sem várok már sokkal többet.

Na sikerült kipróbálni. Ez alapján egyáltalán nem jött be
Marine vér gyenge, egy ütés az alientől és máris vége. Az alient meg túl erősnek érzem. Valamiért az irányítás sem ment túlságosan, nem írom le de tesztek előtt megvenni sem fogom. 80%-ot jósolok neki.
Suhognak a Fuck.
hát igen kicsit csalódásnak tűnk, de ne feledjük ráakolódik a DX11-es grafika ill ha jó lesz a játékmenet akkor jó lesz
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Na, vettem fel egy kis frapos őrültködést, demonstrálva, hogy hogy futtatható a játék rajta. Úúúbázeg, annyira profin toltam, hogy 9-es streakot lenyomta, utána 1 hülyeségből meghaltam. (beszaladtam egy ember és egy alien közé, és nem az embert lőttem, hanem az alient...)
Az a helyzet, hogy ez a játék überb@szottul bejön nekem! 
Mámint a notimon...
Az kimaradt a mondatból.
Hehh, összekerültem 3 csapatban játszó némettel, így tdm lett a játékból. 3 aliet nyomattak, én meg pred voltam. Hát kapták az osztást. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Állandóan beszéltek, egymás micsodájának a fogdosásáról, nem viccelek, ez ment... De hát a németek már csak ilyenek 
Itt éppen az egyiknek tépem le a fejét:
[link]![]()
Sajnos azt már nem tudtam lekapni, ahogy kezemben volt a feje. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nagy buli predatorral lenni, az a penge zsír faja dolog, meg az enregia bizbasz sem rossz.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

nekem bejött, a grafikáról csak annyit hogy szerintem arra gyúrnak hogy menjen azért mindenkinél frankón.
1280x1024-ben minden game randa, számolom a pixeleket, 1680x1050-ben szép igazán.

Hát ez nagy faxság hogy 1280-ba minden randa, a többségnél még mindig ez a max felbontás. Amúgy most toltam vele egy 5 percet de elég is volt, grafika elmegy semmi extra, marine-al voltam 2 alien ellen, eléggé egyoldalú volt, nah mind1 nekem annyira nem jött be így, bár nem is érdekel annyira. Ez is csak haverokkal fun multiba, mint left 4 dead.
[ Szerkesztve ]

1 + . tőlem a játéknak
most jöttem ki a multi demóból, 5 perc alatt kilőttem 2 világháborúra való lőszert és kiizzadtam 1 liter folyadékot, de jó volt. Pörgős volt , félős volt, alien -es volt 
persze nem tökéletes, de nekünk jó lesz 
hideg pizza, meleg sör

nálam minden maxon volt ,de nem voltam elájulva tőle:S lehet többet vártam:S így nem biztos hogy kell a game ... kiváncsi vagyok hogy lesz a folytatás...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Ennek a multinak nem jósolok nagy jövőt.. 

PS3 demó megrekedt a lobbiban, PC-n is csak nagy nehezen sikerült játékba kerülni és csak marine voltam. Nekem ez a fajta multi semmi hangulatot nem ad, tipikusan az "átlagközönség" lebiztosítása. Még a pálya sem tetszett. Stalkerben többször megijedtem játék közben, ez meg tipikus sima darálós Deathmatch amit már kb. 10 évvel ezelőtt is untam.
Ellenberger nem olyan régen néztem végig az Alien részeket HD felbontásban 5.1-ben, tehát valamennyire van friss élményem. Bíztatóan nem durrog hanem rendesen "cerreg" a fegyver és a "micro changes in air density" is rendben van. Fegyverek és a lények kinézete autentikus, bár gyanítom a single részben jobb lesz a mozgásuk mint itt multiban. Szóval a jelek azt mutatják, hogy a single még jó lehet. Remélem félelmetes lesz és meg kell gondolni minden lövést, hogy megéri-e... Gondolom a multiban más módok is lesznek, csak ezt kaptuk demónak.
Valószínűleg a frissítés előtt szedtem le a Steam-ről, mert nekem kiírta, hogy a demó DX9 stb... Gyors mint állat a játék így. DX11-től annyiban tartok, hogy beüt-e vajon az Unigin demó effektus? Attól tartok, hogy sokat lassít a tesszelláció és ezt a feature-t alapul véve készítik el a modelleket: DX10 alatt a normálisnál laposabb, gyengébb geometria. A nevetséges rámpákra és a butuló modellekre gondolok amikor a "tesselation off" látszik.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive

Az új AVP nekem is nagyon bejön !
Nekem nincs semmi bajom a grafikával még a server keressésel se mert a steam frissités óta 0,1 s alatt talál servert egyből !
Amugy az Alien meg a predator a kedvencem !
Alien azért mert nagyon gyors gyilkológép
A predator meg azért mert álcázva nagyon tud darálni !
Na meg kifejezetten tetszik a frizbi és a lándzsa !
Na meg volt egy trophy kill predatorral amikor keresztül szurja a fejét szemen keresztül ! 
Ime néhány kép !
Phoenix vagyok !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

A gépigényról csak annyit, hogy a gamer notimon ami nem mai darab, 1200x800ban highen hibátlanul akadásmentesen fut, T8100 húzva 2,6ghzra, 8600mgt szintén húzva.
Jól optimalizálták.
Jól optimalizálták.
A demót. Azt meg kitudja, hogy milyen lesz a teljes...majd a bolti 16ezer után kiderül heh-heh. 
[ Szerkesztve ]