Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) believil válasza feka007 (#200) üzenetére

believil
(tag)

Gondolom itt elsősorban az ALIEN-re gondolsz...

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#202) feka007 válasza believil (#201) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Marineoknak is béna. 2010-ben lehetne igényesebb már sztem..

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#203) believil válasza feka007 (#202) üzenetére

believil
(tag)

Hümm...nekem pl csak az alieneké nem tetszik, de lehet, hogy béna vagyok. Viszont a predivel a focus módban való ugrálás sztem tök jó.

(Battlefield 3): ngthemask; (COD:MW2; COD:BO): medokacod ; (COD:WAW; MW; 2 ): believil87

(#204) feka007 válasza believil (#203) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak öcsémnél néztem eddig hogy milyen, de lehet letöltöm én is, mert végülis nem tűnik rossznak, egy próbát megér. :D

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#205) T54B4 válasza feka007 (#200) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

Vedd figyelembe, hogy az online játék miatt a mozgás nem mindig élethű, mert ha magas a ping akkor kívülről néha akadozottnak tűnhet a mozgása a karaktereknek. Amúgy meg nem egyszerű megalkotni pl az Alienek bonyolult mozgását, és sztem nagyon jó lett. Hogy úgy mondjam ez az eddigi legjobb gamma ezen a téren, ez látszik a demóból is :C

"Nem tudom, hogy mit mival, pedig dehogy"

(#206) Brent

Brent
(fanatikus tag)

Most nyomtam egy iszonyú kemény menetet! :D

Az embernek azért vannak mankói a közelharca! Éppen most gyakoroltam a block/light attackot! Volt egy kemény ütközetem egy predátorral, leakart szúrni a dupla pengével.. pulse-al kivédtem majd hátráltam 3 lépést és ez a kis idő elég volt ahhoz, hogy szét sorozzam a fejét :C Az a baj, hogy a predátor akkora darab, hogy hiába ütlegelem puskatussal meg se érzi. Az alien viszont gyakran megszédül tőle.

(#209) frame>24 válasza JohnR (#192) üzenetére

frame>24
(őstag)

Na az a helyzet, hogy a keyboard konfig átbarmolásával csak ütközések voltak, így megtanultam a default kiosztással irányítani. És eddig a predatort akartam kiismerni, hát sikerült is. Disc-el, combistickel remekül lehet dobálózni, pláne zoommal, megfelelő nézetben pedig shoulder cannon. Elég szemét dolog a mozgásérzékelő akna is, amit elhintek a forgalmasabb helyeken... Ilyen "persecutor" címeket kapok + 6-os kill streak-ek.

Mindig is szerettem a ragadozót.

szerk: az automata szerverkeresés továbbra is gyatra.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#210) losi73 válasza IronSpidey (#208) üzenetére

losi73
(senior tag)

hali szerintem inkább a te bajod nem a segáé.szar játék mert steames ez meg milyen baromság? :Y

(#211) IronSpidey válasza losi73 (#210) üzenetére

IronSpidey
(újonc)

Hát figy nem az én bajom!
Mert:
1. legalább megmarad a pénzem
2. megkímélem magam a Steamtol
3. majd elköltöm ezt a pénzt más játékra amire nem kell Steam
És a Sega baja hogy -1 emberrel kevesebben veszik meg a játékukat mert annyival kevesebb lóvéjuk lesz! És hidd el nem csak én vagyok az aki a Steam miatt nem veszi majd meg hanem nagyon sokan!

(#212) BalaNce87 válasza IronSpidey (#211) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Az tényleg gáz hogy ehhez kötik (de így bonyolultabb feltörni a játékot és ezért valaki inkább megveszi), csak éppenséggel semmi hátrányod nem lesz belőle.

[ Szerkesztve ]

(#213) L4D1K válasza IronSpidey (#211) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

Miért haragszol ennyire a Steamre? Úgy írod le mintha anno meglopott volna, rajta keresztül törték fel volna a gépedet, vagy havidíjat kérne az online chat/voice chat ért...

Véleményem szerint inkább legyen egy játék steam alatt futtatva, mint sehogy...

Nem mellesleg az összes "steames" játékodat bármikor bárhonnan letöltheted, futtathatod. Sose történjen veled olyan mint velem és 1-2 ismerősömmel h az eredeti játék vagy felrobbant vagy megsérült az olvasóban. A Steam ettől is megvéd.

Btw nem akarlak meggyőzni, és szerintem nem is foglak. Csak néha meglepődök egyes emberek reakcióin.

+1

Ha csak MOL nál lehetne tankolni , nem vennél kocsit?

# ANTAL Tuning #

(#214) Brent válasza IronSpidey (#211) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Én sem örülök neki,hogy steames (sőt szerintem az emberek 80%-a) de hát most bumm annyira azért nem nagy dolog, hogy emiatt ne vegyem meg..

(#215) drherbyke

drherbyke
(újonc)

Egész vasárnap este multiztam.
Alien szerintem fenomenális, a predi se rossz sőt, a tengerész meg ember......
Nekem teljesen átjött az alien fíling.Ha normális történet lesz mellé ott helye a polcomon.
MOndjuk már megrendeltem az arctámadó replikást 40 dollárért.
Reméljük lesz is belőle valami.

(#216) emmm

emmm
(senior tag)

Én is kipróbáltam.

A grafikája nekem bejött. A hangulata is ott van a toppon, emberrel elég parás menni. Azt kell mondanom, hogy mindegyik faj más játékstílust igényel, de abszolút ki van egyensúlyozva. Ez a hátulról támadás valami félelmetesen látványos, predátorral és aliennel egyaránt! Látszik, hogy sokat dolgoztak vele. Egy valami azonban nagyon zavar. Az előző Alien vs. Predator rész (2000-es?) valahogy mégis sokkal jobb érzés volt multiban. Valahogy...dinamikusabb volt az egész. Bár lehet, egy TDM mód már tetszene, meg jobb pályákkal...lehet, hogy többet kellene játszani vele, hogy jobban megszokjam. Az irányítása nekem sokkal gyengébb, mint az előző résznek.
Bejön a játék...de nem volt az az érzésem, hogy meg is vegyem. Egy picit többet kellene mutatni, mert nagyon a határon vagyok, hogy esetleg mégis megrendeljem.

(#217) L4D1K

L4D1K
(senior tag)

Ehm predatorral ugyanúgy kell felvenni a többi fegyvert mint a marine nal? Vhogy a csata hevében sose szántam még rá időt h megnézzem merre van a többi felvehető tárgy a predatornak.

# ANTAL Tuning #

(#218) believil válasza feka007 (#204) üzenetére

believil
(tag)

Figyelj...próba cseresznye, még az is lehet, hogy megszereted a játékot... és a mozgást is. :)

(#219) believil válasza Brent (#206) üzenetére

believil
(tag)

Jaja, hatalmas lett a közelharci rész, egy sima FPS-hez képest! Tetszik vannak jó kis ALIEN-MARINE fightok... Predivel eddig nem mertem ujjathúzni közelharcban. :)

(#220) believil válasza L4D1K (#217) üzenetére

believil
(tag)

Ugyanúgy kell, csak általában olyan helyekne is vannak fegyverei, ahová pl egy marine nem jut fel, egyébként ugyanúgy nyomni kell hosszan az interakció gombot (alapértelmezett E gomb).

(#221) Taifa Díaz válasza believil (#219) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Predator erőteljes a közelharcban, de az Alien igencsak gyors. Mindig hátulról kap el, a jó qrva anyja, igaz, eddig két 10 perces fightom volt, és a Predatorral 8x kaptam el idegent a második 10 percben.

emmm: azért biztos sokkal-sokkal többet nyújt a full verzió, és a demóban csak DirectX9 van még, ezt ne feledjük, és már ez is nagyon élvezetes grafikailag is. Szerintem megéri megvenni-megrendelni, ha van HD5xxx kártyád, akkor pedig kötelező :K

[ Szerkesztve ]

"F**king Windows ninety-eight! Get Bill Gates in here!" (South Park)

(#222) T54B4 válasza IronSpidey (#211) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

Szerintem sincs baj a Steam-el. Ha belegondolsz a legtutibb Online gammákat ott nyomják (CS, L4D, stb). Jó stabil rendszer, egyszerű és könnyű kezelni. Viszont, hogy menteni is csak ott, vagy azon keresztül lehet, az kicsit zavar, no de ennyi legyen a legnagyobb hibája. :P
Am néztem az irányítást, hogy mennyire hozzászoktam. Sztem okosan osztották ki. Kicsit fura, de meg lehet szokni. A hülye voice chat, amit nem lehet kikapcsolni, viszont gagyi. A sok majom ott szürcsög, meg röfög a háttérben, míg tölt a gamma :DD LOL

(#223) ÁDI

ÁDI
(fanatikus tag)

Nekem még mindíg csak a hirdetés jön be, ha elindítom a gamét.... :F
Help!!!! :Y

JG G3-SG1, 370 FPS; Jó Szerencsét, www.24th.hu; BF2 mod:Forgotten Hope2. ; Tournamentek :WaW és Forgotten Honor

(#224) emmm válasza Taifa Díaz (#221) üzenetére

emmm
(senior tag)

Én is ezt remélem...amúgy nem a grafika miatt van bajom. Ez nekem már most is megfelelő, DX 11-es kártyám meg nincs, és nem is veszek ilyen árak mellett... :(

(#225) Taifa Díaz válasza emmm (#224) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Hát én sem terveztem be idén ilyen kártya vásárlását. Az Assassin's Creed II-t várom már nagyon, de érzésem szerint ez sem az a játék lesz, ami miatt kártyát kéne cserélnem :N Az AvP-nek meg a feeling miatt senki se nézi annyira a grafikáját, jó lesz az dx9-ben is.

(#226) BalaNce87 válasza Taifa Díaz (#225) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nehogy már azt higyjétek hogy DX11-be sokkal szebb lesz, egyenlőre ez a DX11 arra volt jó hogy állítólagosan jobban fut egy játék 11-be mint 9-be, én még de szerintem más se látta az hogy egy bizonyos játék szebb lett volna 11-ben, de pl ott a dirt2 a különbség nem mérvadó senki nem marad le semmiről, pkláne hogy rohadt drágák a dx11-es kártyák és azok amik jók is vmire nem a HD5450 és az ilyen.

(#227) doddy válasza Ricco_hun (#50) üzenetére

doddy
(tag)

nekem is ezt csináltampárszor pause, resume, és ment is max sávszéllel.

Ha elégedett voltál az adásvétellel, kérlek értékeld itt: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/friss.html (be kell linkelni az apróhirdetést is)

(#228) T54B4 válasza BalaNce87 (#226) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

De reklámnak jó :)
Van aki csak azért fog venni vidkarit, hogy DX11-e legyen. A DX10 sem volt nagy durranás. Egy két jobb effect, és ennyi. Habár azt írták, hogy a 11 már sokkal több újdonságot tartalmaz majd, mint a másik 2. De általában azért jobb, mert könnyebb rá írni PC játékot. A fejlesztőknek könnyebbség. No meg el lehet vele adni 50-100 ezres vidkarikat. Mert ha azok csak DX9-esek lennének kutya nem venné meg őket. Na mondjuk most sem kell sok embernek ennyi pízér :U

(#229) kissd01

kissd01
(kvázi-tag)

Üdv!

Egyetértek azzal,h jó gamma.Ha kijön a teljes sztem kitör az Avp3 láz :)

De az mitől lehet,h nálam min graf fölött akad mint állat egy E8500 és Ati4850 mellett! :F Win7 az oprendszerem,mindenből új driver.Sztem jobban kellene,h menjen.

(#230) drherbyke válasza kissd01 (#229) üzenetére

drherbyke
(újonc)

Nekem is gond volt a WIN7 tel, Vistán ellenben semmi probléma, sőt sokkal gördülékenyebb az egész.

(#231) L4D1K válasza kissd01 (#229) üzenetére

L4D1K
(senior tag)

Nekem E8200, GF9800 GT, és Win7 rc, igaz 2 helyett 4 giga ram van a gépben.
Bár nem hiszem h medium grafra 2 giga kevés lenne...

# ANTAL Tuning #

(#232) kissd01

kissd01
(kvázi-tag)

Hát akkor a Win7 a ludas... :((( Lehet újrahúzom hátha úgy hasít majd :C köszönöm

(#233) Pala válasza kissd01 (#232) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Egy tanács, hátha segít: ha újrahúzod, rakj fel 9.8-cas (!!) catalystet (CCC nélkül). Szvsz a legjobb driver 48xx karikhoz! :K

(#234) emmm válasza Pala (#233) üzenetére

emmm
(senior tag)

Az én konfigomhoz a Win 7 64 bit alá a 9.12 is tökéletes, sőt. :K Csőmaxon, FullHD-ben, V-sync off-al átlag 60 FPS stabilan megvan, max az elején töltésnél kezdi 30-40 FPS-sel. Néha felugrik 90-100-ra is.

(#235) believil válasza emmm (#234) üzenetére

believil
(tag)

Jó neked! Nekem nem megy csak full minimumon normálisan, e nekem kövületem van, de azért szeressük... nembaj most újítok gépet! Aztán én is tolhatom csőmaxon! :)

(#236) Pala válasza emmm (#234) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nemtom, nálam a 9.8 mindent überel, teljesítmény szempontjából is, meg probléma-mentességben is (pl. DiRT2-ben sokan panaszkodtak, hogy a lakókocsiban szaggat a menü, utána mindenféle hotfixeket kellett telepítgetni, 9.8-cal semmi ilyen gond nem volt). Én augusztus óta ezt használom, és igazándiból nem látom okát, hogy lecseréljem. :K Szintén Win7 64-bit.

believil: nincs nagy gépigénye, egy mai alsó-középkategóriás gépen is simán elfut maxon.

[ Szerkesztve ]

(#237) kissd01 válasza Pala (#236) üzenetére

kissd01
(kvázi-tag)

Oké megpróbálom azt is hátha...mert ez nem állapot így :((( simán mennie kellene maxon.ha nem akkor marad a MW2 :)

(#238) believil válasza Pala (#236) üzenetére

believil
(tag)

Hát túl vagyok sok meccsen, éd engedi a maxot, de akkor addigra tölt be a 10perces menet, mikor a kedves néni bemondja 3 minutes remain... :)
Jó nem?! :) :DDD

(#239) T54B4 válasza kissd01 (#229) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

Nekem sem megy fullon a gamma. Win7 alatt a 2 giga ram kevés a full textúrákhoz. Elfogy és akadozik mint állat. Nem a vidkari gyenge (nekem ATI 4830 van+E3700). Simán futna, csak kevés a RAM. Egy program esetleg segíthet: Game Booster. Elindítod és játék alatt több memód lesz. Próbáld ki hátha segít. :DDD

(#240) Pala válasza believil (#238) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Na jó, de te magad mondtad, hogy őskövületed van. :) Pontosan milyen is ez az "őskövület"? Mert ha P2+Voodoo2 kombón sikerült működésre bírnod, akkor speciel igen szép eredmény az is! :)

(#241) kissd01 válasza T54B4 (#239) üzenetére

kissd01
(kvázi-tag)

Hehe az ész hova mész!? :D Kösz szépen!:R

(#242) T54B4 válasza kissd01 (#241) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

Nincs mit :))

(#243) T54B4 válasza T54B4 (#239) üzenetére

T54B4
(lelkes újonc)

Hinnye most nézem elírtam nem E3700, hanem E7400 :DDD
Ez így sütibb :DD

(#244) Pala válasza T54B4 (#239) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nemá", tényleg kevés lenne neki 2 giga ram fullhoz!? :Y Pedig semmi olyan eget rengetőt nem látok benne, ami indokolná. Erre kiváncsi vagyok, kiveszem az egyik modult...

(#245) believil válasza Pala (#244) üzenetére

believil
(tag)

Én egy gigával nyomom...:)... És tényleg csak minimumon fut rendesen...mondjuk örülök, hogy fut! :)

(#246) believil

believil
(tag)

Ááááá elfelejtettem, hogy tegnap megvettem az első cuccot az új gépemhez...HD4870 :) remélem azzal már jó lesz... hejj de örülök... Megmondom őszintén, hogy nem nagyon érdekel a DX11-sége a játéknak, de ha majd nagyon zavar, akkor lehet, hogy lecserélem... :)
Vajon lesz az AVP-ban DX10-es opció is, vagy csak dx9/dx11? Tudja valaki esetleg?

(#247) believil válasza Pala (#240) üzenetére

believil
(tag)

P4 2,66 Ghz, HD2600 Pro 512mb, 1Gb ram... :) Ezen tényleg nem megy maxon....háháháhháááááááá :):):) :DDD
Őszintén bevallom, azt vártam, hogy diavetítés lesz, úgyhogy meglepődtem, hogy így is tudok vele játszani folyamatosan minimumon... :) Úgyhogy szerintem már a demo is egy jól optimalizált valami.... grat a fejlesztőknek! :C

(#248) drherbyke

drherbyke
(újonc)

Nehogymár egy core2 7400 en és 4830 on ne menjen maxon!
Nekem a laptopomon 1200x800 high gördülékenyen simán fut.
Pedig nem mai vas, t8100 2,6ghz és nvidia 8600m gt. 3 giga rammal.Igaz vin7 tel voltak gondok.Vista vissza és azóta no problem!

(#249) JoolsNOS válasza frame>24 (#209) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a billt akarod állítani mindegyiket duplán állítsd és akkor nem lesz ütközés, mert nem rak másodlagos billt. Énis azzal kezdem az összes játékot, hogy újrakonfig. Anno a terminator future shocknál rászoktam az a-y- shift-x mozgásra és azóta is jobbnak érzem ezt a kiosztást.

believil (246) : sztem csak dx9, 11 lesz, bár elvileg az lenne a lényege a 11nek, hogy amit éppen tud a hardware azt adja, tehát akár 10et is. Bár sztem a 9 tudja azt amit a 10. Legalábbis látványban.

[ Szerkesztve ]

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#250) Taifa Díaz válasza JoolsNOS (#249) üzenetére

Taifa Díaz
(senior tag)

Vagy legalábbis nincs nagy különbség :K

(#251) JoolsNOS válasza Taifa Díaz (#250) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én máig egy játékban látok különbséget: crysis. De mind a warhead-nél kiderült megoldható 9el is. :K

(#252) Pala válasza JoolsNOS (#251) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Sima Crysis esetében is könnyedén megoldható a dolog. :K

(#253) JoolsNOS válasza Pala (#252) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt hogy?
Nem tudtam.

(#254) Pala válasza JoolsNOS (#253) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Egyesek már gyakorlatilag aznap rájöttek, mikor kijött a demó. :D A Crysis\Game\Config\CvarGroups mappában találhatóak a grafika beállításai. Itt mindössze annyit kell tenni, hogy a "very high" opcióhoz tartozó értékekkel felül kell írni bármelyik másik alacsonyabb beállítás (pl. sima high) megfelelő paramétereit, majd ezután a játékban kiválasztod azt az opciót és máris játszhatsz very high-on, dx9-ben (a képminőség teljesen ugyanolyan, de a játék gyorsabban fut valamivel... ezért is nem igazán értem, hogy a nagy tesztoldalak miért (csak) dx10-ben tesztelnek crysis alatt, teljesen feleslegesen csökkenti a teljesítményt). A netről ez a módosított konfig fájl már készen letölthető. De nincs sok értelme, mert dx9-ben lehetséges még ennél is szebb látványt elérni (ráadásul magasabb fps mellett!), pl. a HP-féle Ultra Quality Configgal. :)

[ Szerkesztve ]

(#255) frame>24 válasza JoolsNOS (#249) üzenetére

frame>24
(őstag)

Ez hasznos infó volt, köszönöm!

Uhh, holnap elvileg megjelenik a cucc. Igazából ha a multi OK, akkor kell.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#256) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Nekem is lejött a demo és futott is szépen.2 meccset játszottam le..Nem lesz rossz game ahogy elnézem.A marine karakter mondjuk elég lassu, de meg lehet szokni, vagy legalábbis muszály lezsek.A grafikától nem ezt vártam.Egyáltalán nem nagy durranás, remélem csak ez a demo ilyen.
Predatorral miért nem lehetek?Eddig csak alient és marine-t adott.

A karakterem: takacsattila0

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#257) Brent válasza Ateszzero (#256) üzenetére

Brent
(fanatikus tag)

Lehet karaktert választani a szobában. A jelükre kell kattintani a bal felső sarokban.

(#258) Ateszzero válasza Brent (#257) üzenetére

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, megnézem. :R

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#259) Süni 1985 F

Süni 1985 F
(senior tag)

A demóban csak a Multit lehet kipróbálni?

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#260) JoolsNOS válasza Süni 1985 F (#259) üzenetére

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. Sajnos.

[ Szerkesztve ]

(#261) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ennek a játéknak nincs saját topikja? mert csak a hírekhez látok mindenhol topikokat

(#262) ollie válasza fLeSs (#261) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

AvP topik ;)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.