Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Külsőre elég randa. Viszont a tudása tiszteletet parancsoló.
Az viszont nem jön le a cikkből hogy a TV-re kötve csak a menüben van piros keret, és a filmeket sarokig kitolja, vagy ott is keretet tesz?

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#2) worxland

worxland
(tag)

WoW! Még egy-két év és mehet a gyerekeknek az autóba, hogy hosszabb úton lefoglalják magukat. :R

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#3) rudi válasza rankesz (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A filmet kitolja sarokig. Nem is gondoltam rá, hogy valakiben esetleg felmerül, hogy filmnél is van vörös alátét, de jogos, nem voltam elég körültekintő.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) tiborandras válasza rankesz (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ronda, de finom :DDD nekem a kulso nem lenyeges, fontosabb a tudasa ;)

rudi! a kepek alapjan massziv darabnak tunik. eloben milyen?

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#5) Brown ügynök válasza worxland (#2) üzenetére

Brown ügynök
(senior tag)

+1

Meggyőző, nagyon jól felszerelt.

"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

(#6) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Átlagos kínai pmp, viszont nem sokkal drágább, mint közvetlenül kínából rendelve.. ennyit megér a garancia :)

A videó kimenet jó eséllyel kompozitot is tud a komponens mellett, beállítás kérdése.
Hdmi kimeneten 720p a max, nem lehet feljebb állítani 1080p-re? (elképzelhető, de nem jellemző)
Az alcor oldalán már pdf támogatást is emlegetnek újabb firmware-nél.

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#7) azbest válasza azbest (#6) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

user manual:
TV-hez történő
kapcsolódás
Komponens
HDMI 720p
HDMI 1080p

(#8) oxox

oxox
(őstag)

wow nem is rossz...bar szerintem a tablagepek kigyilkoljak ezt a kategoriat

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#9) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tényleg wow :) Nem egy rossz kütyü, de szerintem előbb-utóbb kihalnak ezek a cuccok.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#10) rudi válasza azbest (#7) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, 1080p-t lejátszik, de a kimenete 720p-re kever fel/le mindent.

(#11) pusi1981

pusi1981
(kvázi-tag)

Kár hogy dvb-T vevő nincs benne már rendelném is!

(#12) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

ennyi pénzért nem rossz:)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#13) Lacus MD válasza rudi (#10) üzenetére

Lacus MD
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Akkor mi a halálnak játszik 1080p-t?

(#14) Jassz

Jassz
(lelkes újonc)

Na végre valami azoknak is nem százezrekért, akiket mint engem pl teljesen hidegen hagynak a játékok, viszont egy-egy two and half men-t vagy big bang theoryt megnézegetnének, szigorúan munkaidőben persze :D
Ennek ellenére viszont szerintem is ki fog halni ez a kategória.

(#15) Gabor970

Gabor970
(őstag)

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy VOB dvd formátummal boldogul-e, és a HDMI-n kimegy-e az 5.1-es hang? (gondolok itt arra, hogy HDMI házimozi erősítőbe be, és onnét HDMI-n a kép tovább TV felé)

Köszönöm, ha valaki tudja!

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#16) shteer válasza Lacus MD (#13) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

térdeljen le inkább tőle? ;] így is jobb mint a semmi

ezket a funkciókat kérném a következő telefonomba :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#17) Gabor970 válasza Gabor970 (#15) üzenetére

Gabor970
(őstag)

nincs 5.1 támogatás, HDMI a digitális videojel átvitelére szolgál. Ok, túl szép lett volna...

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#18) flexxx2 válasza Gabor970 (#17) üzenetére

flexxx2
(tag)

Akkor tényleg nem sok értelme van, ki a fene néz fullhd-t 5.1 v. dts hang nélkül, stereóban.

[ Szerkesztve ]

(#19) D1Rect válasza shteer (#16) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a nokia még vevő is lenne rá.

Milyennapvan?

(#20) Flatron710

Flatron710
(tag)
LOGOUT blog

Ez jó kis ketyere! Kellemesen csalódtam az Alcor-ban már másodjára..

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWp acc : Zolika_tm

(#21) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

így hogy 720p-re alakít át, egy picit tényleg cinkes az értelme, viszont a támogatás az akkor jó ha fullos... meg gondolom elég jó minőségű lesz még a kimenet akkor is ha az 1080pből 720at csinál.

Jó kis kütyü ez, nincs itt sok gond, azt az 1080p-t kimeneten megoldhatták volna de így is bámulatos.

asd fgh jkl éáű

(#22) bLaCkDoGoNe válasza Lacus MD (#13) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Inkább átalakítgatnád az 1080p-s videókat lejátszás előtt?

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#23) BiP válasza flexxx2 (#18) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

Pl. én. Tudom, barbár vagyok.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#24) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem is rossz :)

"There is nothing permanent except change"

(#25) domi007 válasza shteer (#16) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

LG Optimus 2x - a jövő már ittvan :DD :DD :DD :DD :DD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#26) rudi válasza flexxx2 (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem azért elég sok mindenkinek van otthon simán csak tévéje, nem költött még (és nem is fog) komoly hangrendszerre. Aki meg házi-mozi erősítővel tolja, kétlem, hogy ilyesmi kézi készülékkel akarná meghajtani. Arra viszont egészen jó, hogy utazás közben rácsapja az ember a hotelszobában a lapostévére.

(#27) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jó kütyü, jó teszt köszi :K

azt szokták mondani az okosak, hogy 1080p és 720p között 2m felett már nincsen különbség
ha hinni lehet nekik akkor nem is olyan nagy baj, hogy nem tud hdmin full hd-t

(#28) kenand válasza worxland (#2) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én is azért vettem, de Kínából olcsóbban, jobbat
Írtam is róluk teszteket a logoutra, akit érdekel a blogombam talál linket.

Mindegyik támogatja az 1080p-t TV-n , de nem fogjátok arra használni, arra jobb egy WD TV.
Akkor meg minek kell az 1080p támogatás? Azért., hogy ne kelljen konvertálgatni a netről levett filmeket, egyszerűen csak rárakni a készülékre.

Jó ez az Alcor, csak egy évet késett...

[ Szerkesztve ]

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#29) rudi válasza kenand (#28) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, első kézből olcsóbb onnan. Csak a magyar ember olyan, hogy szeret biztos garit tudni, meg a magyar kezelőfelület és használati útmutató is sokaknak fontos. Ha jól tudom, november végén mutatkozott be a WoW.

[ Szerkesztve ]

(#30) avman válasza flexxx2 (#18) üzenetére

avman
(őstag)

és én. méghozzá 720p vetítőn, de rühellem a térhangzást.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#31) kenand válasza rudi (#29) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Biztosan jó dolog, hogy itthon is elérhető egy magyarított MP5
Nagy előrelépés kétségtelen.
Chip Sochip 8900 azt hiszem az Alchor alapja, az jó választás, csak a karakter támogatása nem túl jó. És mivel védett a firmware-je (persze az Alchor megkaphatta) nem is lehet módosítani.

Csak talán lehetett volna egy jobban sikerült/szebb/érintő képernyő+nyomógombos készüléket választani.

Magyar kezelőfelületet én is készítettem a Window G89 hez :)

Javítani nem sokat lehet ezeken, max cserélni az egész készüléket
( az LCD és az akksi cserélhető külön, persze azt is forrasztani kell)

[ Szerkesztve ]

(#32) BiP válasza kenand (#28) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

"Jó ez az Alcor, csak egy évet késett..."

Nem most jelent meg. Már jópár hete (inkább hónapja) már láttam az egyik PH partner (a nyereményjátékos :) ) oldalán. (asszem pont a legutóbbi játék alkalmával.

De amúgy meg ha az árát nézzük, akkor nem késett semennyit, mert egy ilyen tudású készülék alapból nem nagyon volt korábban, de főleg nem ilyen olcsón.

[ Szerkesztve ]

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#33) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi cumó. Külsőre kicsit alakíthattak volna rajta, de tudásra nagyon tuti :))

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#34) dime27 válasza tiborandras (#4) üzenetére

dime27
(senior tag)

[link]

hát ilyen :DD

3 honapja nyüstölöm nagyon bejött! :C :R

[ Szerkesztve ]

(#35) azbest válasza BiP (#32) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a teszt késett egy évet, hanem az eszköz legalább 1-2 generációval korábbi, mint az aktuális modellek. Az igaz, hogy az itteni viszonyok közt (gagyit de legalább drágán típusú lejátszók) kimagasló képességű, de a hardver valódi gyártói legalább egy évvel ezelőtt jöttek ki hasonló modellekkel. Pl egy hasonló: [link]

Nem tudom ez milyen chipsetes, lehet hogy macerásabb a magyar nyelv felvitele.. de pl Kenand tudna mesélni, hogy a rockchipses lejátszók milyen egyszerűen változtathatóak magyarrá és még az ékezetet is kezelik.

Egyébként tényleg az ütne nagyot, hogyha egy dvb-t tunert beleintegrálnának, némi szoftveres gány után simán képes lehetne mobil tv-ként működi egy ilyen kis készülék. Arm mag(ok) + hardveres video dekódolás sokmindenre képes.

[ Szerkesztve ]

(#36) kenand válasza BiP (#32) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dehogy nem késett , egy éve lehet SOCHIP 8900-as procival venni MP5-ket
Sőt, érintő képernyősöket.
Nem itthon, közvetlenül Kínából, vagy Hong Kongból

Most már kicsivel drágábban iPad klónokat lehet venni.
Telechip 9802-es chipstesek bár iPadhez képset gyengébbek, csak Android 2.1 megy rajtuk, Flashoz ez kevés, és az ARM11-es mag gyengécske is is, de a DSP SOchip 8900-as szintű, azaz 1080p-t simán viszik.

Szóval MP5 + Android+ Wifi..... 170 USD-ért

Láttam már (teszteltem/van nekem ) Sochip 8900-as, Rockchipes és Amlogic chipsetes MP5-t is. Ismerem mit tudnak.
Legszebb és legkedvesebb a Ramos T13FHD Amlogiccal, csak sokat fogyaszt és ezért rövid az akksi idő.

De a Bmorn HD 888 F10 Sochip 9800-al sokkal jobb, mint ez: 7" érintő képernyő, 5000mAh-s akksi (10h lejátszás) Gyerekek imádják az autóban hosszú utazáskor

[ Szerkesztve ]

(#37) BiP válasza kenand (#36) üzenetére

BiP
(PH! addikt)

kenand+azbest:
Ezesetben viszont én maradtam le egy évvel :) . Köszi a kiigazitást. Annyira nem vagyok képben ezekkel a pmp-kkel. A Wow előtt meg én még nem láttam ilyen árban hasonló készüléket, azért gondoltam (igaz, olyan részletesen nem is néztem körül).

(#38) kenand válasza BiP (#37) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia !

Semmi gond, nagyon jó hogy van hivatalos magyar forgalmazó, mert így több emberhez eljutnak ezek a szuper és nem drága lejátszók.

Nagymama 450 KM-re lakik tőlünk, a gyerekek nem bírnák az utat, ezekkel viszont simán megy. Teszteknél készítettem is fotót az autós alkalmazásról.

Az lenne az igazán jó, ha valamelyik nagyobb gyártóval tudna egy magyar cég megegyezni
És az első vonalbeli készülékek is jönnének, bár az az Alchor szerencséje, hogy PMP fronton igazi nagy újítás nem volt az elmúlt fél évben.

Magyar menü és rendes magyar felirat támogatás, magyar support homepage.
5-8" kivitel.
Pl vannak szuper képernyővel is, Ainol V9000HD-nek sokkal jobb a látószöge ennél.
Az érintő+ nyomógomb irányítás meg a legjobb.

(#39) kovy79 válasza rudi (#26) üzenetére

kovy79
(őstag)

Pont erre a "hotelszobás" témára gondoltam én is.
Meg arra, hogy lehet kapni valahol, valahogy csak alaplapot ebbe a kis masinába?
Pöpec kis HTPC-t építenék belőle, a hálószobába tökéletes lenne.
Egy pirinyó házba elférne egy 2,5"-os vinyóval és még hordozható is lenne (kb. mint egy könyv).
Nekem a WD tv nem jön be, meg ott ugye nincs meg a barkácsolás és a saját ízlésnek megfelelő "design" kialakításának az öröme. :)
Ötlet az alaplap beszerzésére? :)

(#13) Lacus MD, azért ,mert ha van egy fullHD anyagod, így legalább valahogy meg tudod nézni! Legyen már egy kis képzelőerőd a kérdésed megválaszolására!

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#40) azbest válasza kovy79 (#39) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked egy ilyen kéne akkor [link] Vagy egy wdtv.

(#41) kovy79 válasza azbest (#40) üzenetére

kovy79
(őstag)

Áh, köszi, de ez nekem túl unalmas. :DDD
Érdekes a beszerezhetősége, alig találtam infót róla...
A WDtv, mint említettem, nekem nem jön be.
Árilag is biztosan jobban járnék, ha arányos árban (értsd, 30K -kijelző -ház) tudnék venni egy ilyen, vagy hasonló PMP alaplapot. Kis vinyóm van itthon "dögivel". No, meg ahogy már céloztam rá, nekem a barkácsolás élménye "megfizethetetlen". :)
Mod: bár a zárt firmware nem túl bíztató, úgyhogy kenand blogjában majd olvasgatok kicsit, ha lesz időm. :)

[ Szerkesztve ]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#42) azbest válasza kovy79 (#41) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor szerintem valami törött kijelzős kínai pmp lehet nyerő neked :) Külön alaplapot nem hiszem hogy árulnak. A ramos t13fhd firmware-jét nézegettem, valami linux szerű dolog fut azon, de nem tudtam becsatolni mint fájlrendszert :(

[ Szerkesztve ]

(#43) wxppro

wxppro
(fanatikus tag)

Két ilyet össze lehet kötni? Mert mondjuk állat vagyok, és beépítek egyet-egyet a kocsiba a két fejtámla seggére... :DDD

Mondd inkább te, a te hangod mélyebb... Minek járnak ide olyan kretének, akik nem képesek privátokra válaszolni...???

(#44) ch003067 válasza wxppro (#43) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ötlet, csak kicsit drága lesz :DDD

(#45) master12

master12
(lelkes újonc)

Komoly kis masina, emelem kalapom. :)
A lejátszón lévő képet megkaphatom? :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

Komolyan ha a hülyeség fájna---->bash.hu/3290<---- /// Samsung Wave

(#46) hattorihanzo

hattorihanzo
(fanatikus tag)

mit nem adnék, hogy 10centin élvezhessem a hd-t. :))

sok értelme van, igazi pénzkidobás
akkor inkább egy 7" portable dvd amiben van tv és usb

(#47) DMG válasza ^Clown (#9) üzenetére

DMG
(fanatikus tag)

Majd ha a tabletek lemennek 30k-ra, na majd akkor halnak ki. Manapság ilyen áron max egy 5"-os GPS-el lehetne helyetesíteni, de az meg nem tud ennyi mindent a lejátszás terén.

Ami az összekötést illeti szerintem ahhoz már gyenge, hogy két monitort vezéreljen, vagy rosszul gondolom?

[ Szerkesztve ]

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#48) ch003067 válasza DMG (#47) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem se lehet 2db összekötni, bár ki tudja... :)

(#49) azbest válasza ch003067 (#48) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

legfeljebb a videókimenet jelét lehetne szétosztani külső kijelzőkre (de olyankor a saját kijelzőt szerintem nem használja). Lehet drágább lenne egy külső videó monitor mint egy ilyen készülék.

[ Szerkesztve ]

(#50) morgyi válasza master12 (#45) üzenetére

morgyi
(kvázi-tag)

Tessék :D itt vannak a leányzó képei :P :D
[link]

Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.