Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gzbotii

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vartam ezt a tesztet, oszinen nem gondoltam, hogy ilyen hamar kijon (a tobbi droidos alcatel tesztjet szamitottam).
A baratnomnek ez egy alomtelefon (miutan mutattam neki a multkori MATV adas utan). Ezt a tesztet szerintem meg o is elolvassa :D

No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/

(#2) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Jézusom, ez így reggeli indításnak elég meredek volt.
Nem baj tudjuk, hogy ilyen is van. Amúgy buzitelefonnak is kiváló. :DDD

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#3) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Ííííí, ez már olyan cukiédes, hogy kirohad tőle a fogam... :C

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#4) tommjee válasza misx (#2) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

A Totally Spies-ba volt ilyen telefon kb ...

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#5) debrejo válasza tommjee (#4) üzenetére

debrejo
(fanatikus tag)

Te ilyen rajzfilmeket nézel?! :DDD

(#6) Colonel993

Colonel993
(újonc)

Szerintem egyszerűen undorító... : /
és még úgymond "buzi telefonnak" is az...
Kiváncsi vagyok hogy hány készülék lesz visszahozva széria hibának titulált Szallag kábel töréssel (kijelző) ;]

Telefonon hamarabb elérsz; 06205546629 - Ha nem veszem fel azonnal akkor hívj újra 5 perc múlva mert lehet béna voltam és kinyomtalak...

(#7) gzbotii válasza debrejo (#5) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy O is nem, de a celkozonseg igen :D
Szerintem meg a 10-16 eves korosztajnak simman bejon/bejohet ez.

(#6) Colonel993: Az mas kerdes, hogy egy 20-60 eves ferfinak ez undoritoan nez ki meg aki SGS-hez szokott annak kacat kategoria, de van akinek nincs igenye 100e Ft keszulekre..inkabb nezzen ki jol

[ Szerkesztve ]

(#8) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Srácok, ez női telefon, a buzik meg nem nők. :D Nem értem. :D

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#9) tommjee válasza debrejo (#5) üzenetére

tommjee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem csak hugom néha nézte és annyira megtetszett hogy én is nagy fanboy lenne :DDD :B

[ Szerkesztve ]

Gondolkozz ép ésszel kapaszkodj két kézzel !

(#10) 06209976900

06209976900
(tag)

Nekem nem tetszik,az asszonynak igen :DD

Tel:0620-99-76-900 (vodafone) vennék iphone 4-et galaxy s2-öt xperia s-t kp-ra

(#11) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Első gondolatom a cím elolvasása után: Ez inkább Gagyifon :DDD
Mindegyis nem ítélkezek mert korántsem én vagyok a célcsoport. De azért randa ;]

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#12) barky

barky
(újonc)

Nesze neked puder doboz xDD hát nem tudom első ránézésre azt hittem valami alcatel feliratú sminkes doboz ;] és hogy ez telefon legyen hát sok sikert hozzá csajok :D

"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."

(#13) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

szörnyű. ha a kinézetét nem is kommentálom (nem én vagyok a célcsoport), akkor is az. Azt a kijelzőt nem szabadna már 5000 Ft feletti mobilokba beletenni.

[ Szerkesztve ]

(#14) lacix76

lacix76
(senior tag)

Nem igaz,hogy páran nem tudják megérteni,hogy ez nöknek készült telefon,és rengeteg nöt nem érdekel az android rendszer.Mit kell hasonlítgatni egy csúcstelefonhoz nem értem.

(#15) Ricardo válasza lacix76 (#14) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ez a többi hagyományos telefonhoz képest is gyenge.

(#16) gzbotii válasza Ricardo (#13) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aval a kijelzovel van szerelve egy HTC keszulek, amihez nekem is volt szerencsem
Es ott meg 3,2" nem 2,8"...Szoval itt szerintem meg megalja a helyet (ha a felbontasra gondolsz nem meg a fako szinekre stb.)

(#17) lacix76 válasza Ricardo (#15) üzenetére

lacix76
(senior tag)

Mármint hagyományos női telefonhoz?Az milyen?

(#18) formax

formax
(kvázi-tag)

Gyerektelefon, nőitelefon - ez igaz, de nem szokványos, az biztos. Én örülök az ilyen kísérletező telefonoknak, kíváncsi vagyok, életképes lesz-e a piacon. Nem mintha ez a púderdoboz lenne az álmom, de egy ilyen telefon piacra dobása mögött azt feltételezem, hogy a gyártók a vásárlóknál unatkozást látnak, és várnak egy extra formára. Ha bejön, lehet, hogy előállnak jobb minőségű, korszerűbb, formabontó telefonokkal.

[ Szerkesztve ]

(#19) domperke

domperke
(őstag)

Hát cukifon tényleg... :) Nejemnek is tetszik.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#20) Ricardo válasza lacix76 (#17) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Mitől lesz női egy telefon? Hogy kiadják babarózsaszínben, vagy hogy lefaragnak mindent a tudásából?

(#21) gzbotii válasza Ricardo (#20) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talan mindketto kell hozza. Az egyik a kinezehez a masik meg, h ne legyen tul bonyolult :B

(#22) Ricardo válasza gzbotii (#21) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ok köszi. Ismét tanultam valamit. :DDD

(#23) domperke válasza Ricardo (#20) üzenetére

domperke
(őstag)

jogos a kérdés.Szerintem a szín végett..

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

(#24) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ilyen készülékre is szükség van, egykor a samsung nagyon tudott ebben a kategóriában gyártani, de az már a múlté. :)

A cikkhez: a táblázat felett a Értékelés: Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus szöveg van.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#25) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Cukorfalat ez a mobil. Tény, nem én vagyok a célközönség, de akkor is aranyos...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#26) forintuser

forintuser
(senior tag)

Amikor elolvastam a cikket, a következő kérdés fogalmazódott meg bennem.: Hát ez mi a sz@r?

Holnapkészítést vállalok.

(#27) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Erdekes telefon :)

"There is nothing permanent except change"

(#28) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dr. Kind, király lehetett az az egy hét, amíg ezzel kellett járnod :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) opeter87

opeter87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez hogy néz ki? :DDD

pdtdi

(#30) Gery85

Gery85
(kvázi-tag)

Pár hibát találtam.

"A telefon hátlapján egy fixfókuszos kamera csücsül, mellyel maximum két megapixeles, azaz pixeles felbontású fotókat lőhetünk"

"Az alsó, enyhén csillogó műanyagdarabot mindössze egy one touch, a lefejtése után az akkumulátorhoz és a kártyafoglalatokhoz jutunk."

Amúgy nem rossz, páromnak bejövős :)

(#31) punky10

punky10
(senior tag)

Az Alcatel 808 ráncfelvarrása,ami néhány helyen visszalépés lett.A forma maradt,kissé kerekitettek a sarkokon.A dupla kártya ujdonság(bár nem biztos,hogy mindenki 2 SIM-et használ,föleg a célcsoport...)a kijelzö viszont egyértelmö visszalépés.Az elöd nagyon szép,élénk szinekkel operálo megjelenitöt kapott.Ugy nézem a kamera is gyengébb lett,és néhol mintha lassabban müködne,mint az ös.A lányom nagyon szerette a 808-at,csak egy X10 miniért volt hajlando eladni.Ez legfeljebb szebb(bár ez relativ)de semmiképp sem jobb,mint az elöd. :(

(#32) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

A dobozban jár hozzá törpe yorki ? Mert akkor feltétlen veszek :D

>> ЯeSpΞkT <<

(#33) noxwill válasza manoarc (#32) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Viccelsz? A blöki többe kerül mint a telefon xD XD :DDD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#34) Duree

Duree
(PH! addikt)

Csúnya,nem praktikus,bár ismeröseimnek(ezek mind nők) nagyon bejön.Igaz nagyon egyedi a formája,nem fog visszaköszönni mindenhol.

(#35) sien

sien
(tag)

aranyos a sok férfi geek reakciója egy női telefonra :D

a feleségem amikor új telefont kért a következőket kérte: legyen piros vagy sötétrózsaszín, és tudjon napközben is emailt váltani a barátnőjével, bár most már néha fényképez is vele. kapott egy bada-s samsungot és teljesen meg van vele elégedve, holott szerintem egy használhatatlan telefon.

(#36) V.T.CS.

V.T.CS.
(fanatikus tag)

ha ez tetszene a nőmnek azonnal lapát lenne.
ez az eltérő kulturájuaknak lenne jó akik még a star 2-höz is hülyék.

.

(#37) gzbotii válasza V.T.CS. (#36) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes hozzáállás...az én barátnöm nem hinném, hogy müveletlen lenne, és neki igen is tetszik a telefon..mert cuki.. Androidon meg iOS-en is folyton The Smurf village nevű játkkal szórakozott...mert cuki. De neki mindegy ha van a telefonban WiFi, mert ugyse használja, habár tudja, hogy kell, csak egyszerüen hidegen hagyja... (és nem, nem 16 éves)
Elég csölátású a vélemenyed..

(#38) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Ha már megírtad a tesztet , csinálhattál volna egy képet is , amint éppen ezzel telefonálsz :DD

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#39) V.T.CS. válasza gzbotii (#37) üzenetére

V.T.CS.
(fanatikus tag)

hozzáteszem hogy tisztelet a kivételnek. az én b.nőm sem csípi a droidot pedig már próbáltam rávezetni.ez nem szűklátókör,előitélet.
inkább szubjektív magánvélemény és utóitélet.szerinted 26ért nincs jobb/szebb/minőségibb csajtelefon?

.

(#40) gzbotii válasza V.T.CS. (#39) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az biztos, h nem adnek erte meg a baratnom kedveert sem 20e Ft, de maga a keszulekenk jobb varon van celkozonsege..

(#41) V.T.CS. válasza gzbotii (#40) üzenetére

V.T.CS.
(fanatikus tag)

akkor már inkább arany szinű c3. mi 8 ezerért vettük a djuice-nál. eldobós cicafonnak tökèletes.

.

(#42) gzbotii válasza V.T.CS. (#41) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eldobos cicafon :DDD Hat en a C3at sem tartom olyan keszuleknek ami megeri a jelenlegi arat, de azert nem mondanam egyszerhasznalatos keszuleknek :DDD

(#43) V.T.CS. válasza gzbotii (#42) üzenetére

V.T.CS.
(fanatikus tag)

nem 1szer hasznalatos csak a b.nőm előszeretettel nyirja a telcsiket és egy 8ezres telcsiért sztem nem kár.ezért az alcatelért viszont 1fillért sem adnék.

.

(#44) gzbotii válasza V.T.CS. (#43) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy szinte tokeletes allapotu SE W800i keszuleket 6 honap altt annyira hazavagot, h kettenyilt szegeny telefon. Szoval az enyemnek sem adnek a keze koze egy SGS 2-t vagy HTC rhym-ot :DDD

(#45) dr. Kind

dr. Kind
(HÁZIGAZDA)

Javítottam a hibákat, köszi, hogy szóltatok :R

(#46) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Nem azzal van a gond, hogy nem okostelefon. Nem mindenkinek van rá szüksége,, és ez jól is van így. Az a bajom, (bár ahogy látom sokaknak tetszik) hogy giccses púderdoboz kinézete van, és paraméterei is viccesek.Akkor már inkább egy piros Asha 300

gzbotii: :Y Mit művel a telefonjaival?

[ Szerkesztve ]

(#47) gzbotii válasza Ricardo (#46) üzenetére

gzbotii
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hat esek..zseb..taska..meg kitudja meg mik..en csak a vegeredmenyt lattam :(

(#48) V.T.CS. válasza gzbotii (#47) üzenetére

V.T.CS.
(fanatikus tag)

ezert kapott a c3-hoz bumpert. hasznos cucc. pl ehhez a toy-hoz nincs is tok szerintem.

.

(#49) Telomanikus válasza Ricardo (#46) üzenetére

Telomanikus
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Tényleg nagyon olyan mint egy púder :DD De belülről nem olyan borzasztó ez.

LG Optimus 3D P920 // http://www.youtube.com/watch?v=z9eOQOHeJR4 The best!

(#50) xlife11

xlife11
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég csúnyán lekopizták a Symbian ikonkészletét.:)

Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.