Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) vgergo

vgergo
(fanatikus tag)

Jetway NC94-LF alaplap elég szimpatikus, főleg, hogy nincs rajta venti és várhatóan kevesebbet áramot fog fogyasztani, mint bármelyik Atom. Kíváncsi vagyok, hogy Intel Pine Trail-D cpu mire lesz képes egy kétmagos Atomhoz képest.

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/RcvuahpV

(#2) Balika911 válasza vgergo (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nekem inkább a 785G-re épülő mATX lapok tetszenek. Lehet, még a végén itthonra is kinéz egy hasonló.

(#3) DBob válasza vgergo (#1) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Mi is egész pontosan ez a Pine-Trail D cpu hozzá tiger chipset? Hírek voltak vmi új 32nm-es atom-like cpuról ami corei7-5höz hasonlóan magában tartalmaz majd integrálva cuccokat. Ő már ez lenne?

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#4) akosf válasza vgergo (#1) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Itt az NC94-LF adatlapja: [link]

( Ugyanaz mint a fotón. )

szerk.: Remélem lesz DVI ( HDMI ) csatlakozóval megáldott változat is...

[ Szerkesztve ]

(#5) DBob válasza DBob (#3) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Közben megtaláltam

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#6) Solten válasza Balika911 (#2) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, fainok.

alba gu brath

(#7) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"az eddigi megszokott kettő helyett, egyetlen chipsetet találni csak"

Mármint egy chipből áll a chipset... mert chipset eddig is egy volt, csak két chipből állt többnyire...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) M107

M107
(senior tag)

Intel Pine Trail-D

Atyaúristen ez a név vajon kinek a fejében született meg
De jó most már végképp elfogják veszíteni a fonalat az átlag userek de szerintem még a kicsit tapasztaltabbak is
Régen
Intel Celeron Pentium Core 2
Amd Athlon Duron X2
S tudtuk miről van szó
Most meg....
Most meg tényleg mi lesz a következő név?
Intel Six Core Woodflare X6 Delux
Névadás az Intel részéről :)

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#9) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak én érzékelem az AsRock Inteles és AMD-s lapja közt az orbitális különbséget? Megértem én, hogy más kategóriába van szánva a két lap, de azért, ha akarnának, AM3-as lapot is tudnának kiadni a prémium kategóriában és biztos lenne rá annyi vevő, mint az Inteles változatra... Sőt, megmerem kockáztatni, egy komolyabb 790GX lapra talán még több vevő is lehetne. Vagy egy AsRock-os öszvérmegoldásként egy 790X lap, integrált RV740-el... :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#10) D.Orion válasza Balika911 (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

:K Nekem is tetszenek, kíváncsi vagyok, hogy pontosan mit tud az a HD4200-es integrált cucc. :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#11) HERR Z válasza leviske (#9) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tri-CF lap elég jól felszerelve van asrocknak(790gx)
ill ott az Nv 780a-s lapja is, jó horroráron

(#12) Balika911 válasza D.Orion (#10) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Meglátjuk. Ha lemondok a játékról, akkor a sejthető GPU teljesítmény bőven elég lenne, hiszen így a HD filmek jelentenék a legagresszívabb felhasználást. :)

Könnyen lehet, hogy a közeljövőben meglépem a dolgot, s felszámolom a masinám játékgép jellegét. Viszont kérdés, hogy AMD, vagy Intel alapra építkezzem-e. Utóbbi helyzeti előnnyel indul, mert van egy bikás E8600-am amiről nem szívesen mondok le. :)
Viszont az Intel integrált GPU megoldásai a leggyengébbek. Lehet elég lenne az X4500 is, még utána kell olvasnom.

[ Szerkesztve ]

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tetszik a jetway lapocska

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Az NVidia mikor jon ki vegre DDR3-at tamogato AMD-s alaplappal?

(#15) D.Orion válasza Balika911 (#12) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Akkor te építesz egy Intel-est én meg egy AMD-set aztán megharcoltatjuk őket. :DD

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#16) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A GA-HDB nagyon tetszetős. :)
Kéne egy ilyen kinézete van. :D

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#17) Balika911 válasza D.Orion (#15) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Még az is lehet. :D

(#18) DarkByte válasza vgergo (#1) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha olcsó lenne.. és itt be is fejezem a mondatot mert már ez sem fog összejönni. :(((

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#19) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

VIA Nano a tuti!! ...kár, hogy nem írtak róla többet...

www.keytar.hu - improve yourself

(#20) tlac válasza Balika911 (#12) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

vagy Intel alapra építkezzem-e. Utóbbi helyzeti előnnyel indul, mert van egy bikás E8600-am amiről nem szívesen mondok le. :)
Viszont az Intel integrált GPU megoldásai a leggyengébbek

nvidia-t ne felejtsd el
pl. zotac-nak van elég jó 9300-as itx-es lapja

(#21) szki válasza leviske (#9) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Az AsRocknak vannak AM3-as lapjai olcsón, és mindkettő IGP-s és ATX-es. Lesz szeptemberre 785G-s lap is, melyben SB710+HD4200 lesz (DX10.1, UVD2).

IGP miatt nem lehet 2x16 CF, de egy 1x16+1x8+1x4 elvileg megy mindhárom lapban.

[ Szerkesztve ]

(#22) Balika911 válasza tlac (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Az ITX nekem már túl pici, inkább egy mATX lap az esélyes. Jó lenne némi CPU tuning, s HDMI kimenetet is szeretnék. Az nVidia is képbe jöhet, de majd ha aktuális lesz, úgyis körbekérdezek a megfelelő topicokban. :)

(#23) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyi remek alaplap, már alig várom, hogy forgalomba kerüljenek, és lenyomják a 775-ös procik árát. :))

Milyennapvan?

(#24) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

Jó kis lapok, várom a fejleményeket.

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.