szep szep, csak mar 1 hetes hir [link] 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
gyiku
(PH! kedvence)
A hivatalos oldal szerint nem 
NG: Szívás 
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.
és mi van, ha a fedélzeti memória megdeglik? 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
LGA775 
Amúgy: végre kidobásra jelölik a helyrabló standard ramokat. Viszont hol a hiegészitő tápcsatlakozó?
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Asus -ék nyomulnak rendesen. 
és ezzel az ups-el hogy vészeli át mondjuk a tápra kötött vinyó az áramszünetet?
hoppá!
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
A bal felső sarokban. De persze az is lehet hogy erre sem kell rádugni a P4-12V csatlakozót. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Engem az érdekelne, hogy hova lehet beszórni a memóriamodulokat? Vagy fedélzeti memória és csókolom?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
(#9) Depression
Nem is láttam alaplap fejlesztést már vagy 1000 éve. Örvendetes, hogy van aki ezzel is foglalkozik.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

sNORh
(PH! addikt)
azta decsúnya..
elég cyber..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Inkább designoltak, mint fejlesztettek, valamiért az az érzésem, hogy ezen újítások egyike sem fog betörni a piacra, max a rendkívül túlárazott alaplapokra aggatnak pár ilyen feature-t, aztán kalap.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ottv an az a régi helyén, csak fektetett so-dimm slot -ok, mint a notikban. 
btw. ez a ups az alján okos elgondolásnak tűnik
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
A proci melletti két rövid fekete csaziba lehet két ilyet betenni:
A notikba is ilyesmik vannak.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Ribi
(PH! kedvence)
van 2 notikbol ismert csatlakozó, de érdekes kérdés hogy miért nem normál csatlakozót raktak rá. Lehet már nem fért el a sok bizgentyű miatt.

cain69
(őstag)
/nyelvtantanár on
"A [...] felvonultató termék egyedi hűtőrendszert kapott, amelynek hatékonyságát megduplázták..."
tehát kapott egy egyedi (előtte még nem alkalmazott) hűtési megoldást, dupla akkora hatékonysággal. mihez képest dupla akkora ez a hatékonyság? önmagához?
/nyelvtantanár off
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Most akkor laptop memót is fogad?
Az ára is sztem az egekben, ha vmi hasonlót kiadnak, de inkább kisebb csíkszéleségű chip kellene....
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

engusz
(PH! nagyúr)
Csak növelni akarták a lap extrém mivoltát. Később biztos lesz rá marketing-magyarázat. 
Marine cool? Én azt hittem akvárium PC-be tervezték. Már csak a neve miatt is, meg hát úgy is néz ki. Bioshock PC alapja... 
gyönyörűűű
csak kár hogy a büdös életbe nem fogjuk látni, max ezeken a képeken. 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................
Lehet tudni milyen foglalathoz tervezték? Egyébként brutális design és jó ötletek kombója. Talán elcsábulnék ASUS irányban.
[ Szerkesztve ]

engusz
(PH! nagyúr)
Bazz, látható a képen, hogy LGA775.

Balika911
(PH! kedvence)
Pontosan. Ez az egész egy nagy parasztvakítás. 

zed1983
(őstag)
Hát nagyon úgy néz ki, hogy az Asus akar lenni a Cebit sztárja!
Brutálisan kinéző lap
látszik, hogy minden alkatrész minőségi, ilyen kondikat nem is láttam még lapon...
Látsz rajta 'normál' mem foglalatot?? Ez a cucc csak 'laptop memót' (aka. SODIM) fogad.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

engusz
(PH! nagyúr)
Eddig csak a képeket nézték meg, most már azokat sem, csak a hír címét olvassák el... 

.mf
(PH! addikt)
Nem laptop memót is, hanem csak azt.
Amúgy szerintem nem lenne rossz, hogy az EDO óta nagy RAM modulok után visszatérnénk a kisebb modulokra, mint ahogy azelőtt volt; főleg a mATX és ITX-lapok elrendezésének-helykihasználásának tenne jót.
A hátlapi hűtés nem rossz ötlet;
a hátlapi akkunak viszont nem sok értelmét látom: monitor, winyó, stb nélkül ugyanúgy nem lehet tovább dolgozni...
Jogos. Elvesztem a hűtés szépségében. Amúgy azért furcsa, hogy nem 1366 vagy 1160 mert már 775-höz nem nagyon ad ki újabb lapot senki, főleg nem ilyen volumenű fejlesztéssel.
csak so-dimm memókat fogad
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
ez koncepció, nem kiadott lap
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

engusz
(PH! nagyúr)
Ez csak erőfitoktatás, egy bemutató, hogy "hé, halló világ, mi ilyeneken is törjük a fejünket"! Mire piacérett típus lesz ezekből a dolgokból, addigra bármilyen foglalat szerepelhet a lapon.
Szerk.: shteer beelőzött. 
[ Szerkesztve ]

helkis
(PH! addikt)
a marine-ról egyből a vízhűtés jutott eszembe, meglátva a chipsetet van némi seaquest-es beütése..
fedélzati ram már volt 486-osoknál is igaz ott csak cache, illetve régebbi P3-as notiknál is bevett szokás volt 64Mb SD-t rászórni a lapra, mi meg cserélhettük le naphosszat, hogy melyik "chip" a sz@r, ha fagyott .. 
(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''
meg úgy telerakták apró kütyükkel h se i7 foglalat, se normáld DDR nem fért rá 
igazi vicc kategória
inkább csili-vili az egész
ha kerámia kell, menjenek inkább herendre vagy hollókőre 
engusz: inkább úgy fogalmaznék: addig is rólunk beszélnek
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde

Balika911
(PH! kedvence)
Arra azért kíváncsi lennék, ha ott a hátulján a UPS, ami akár az egész gépet is elviszi kis ideig a hátán, mi a fenének külön elem a lapra.
Illetve ha notebook memóriákat fogad, akkor tuning nyilván nem lesz, így extra melegedés sem. Ezért a hűtésbe sem kell az a sok spéci megoldás, különben is, többet nyernének, ha nem takarnák le a bordákat, ill. nem olyan trehány módon pasztáznák a lapjaikat, mint ahogy azt jelenleg teszik!
Külön-külön persze lehet fantázia a megoldásokban, de így együtt ez elég gáz. Kíváncsi vagyok, hogy vajon 10 év múlva is meglesz-e még a floppy csatlakozó. Egyáltalán lehet még valahol floppy lemezt venni?
Az egész gépet? Azt hittem csak egy gyors hibernálásra elég max, meg a zavarszűrésre.
Mondjuk biztos vannak ennek is korlátai. Egy meggyalázott quad és 2db dupla gpu esetén érdekesen bírhatja.
Apropó akku a hátoldalon: az áramellátást valami nyákok közötti réteggel oldják meg ha a táp nem ad több energiát?
True Success is Blonde

Balika911
(PH! kedvence)
Azt írják, hogy kisebb áramszüneteket át tud hidalni, nem tudom ez mit jelent. Notebook memóriák mellett nem nagyon gyalázod meg azt a Quad-ot, hacsak úgy nem, hogy vizesblokkot raksz rá, s szűrt ganyét keringetsz a rendszerben.

Innentől kezdve a több GPU értelme is megkérdőjelezhető.
"meggyalázott quad"
Ez teccik 
A lap egyébként éééééredekes. Rampage extreme-en használt 16 fázisú pwm, brutál hűtés, 2fázis Nb és 2 memóriáknak, ami viszont so-dimm, integrált memóriával plusz még egy akksi is van rajta. Kicsit olyan übertuning lap, de azért inkább mégsem. Mintha egy hibrid autóban egy V12-es 6 literes benzinmotort raknának, de a fútóművet meg a kipufogót azért egy trabantról szedték.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

Antibazsi
(fanatikus tag)
Azt a q... majdnem belehánytam a billentyűzetembe. Ezt vmi új dzsémszbond filme tervezték?
Ezek a színek és formák...bűnranda!
jobban nézve inkább ez a transzformerszre hajaz.
[ Szerkesztve ]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Nem biztos, hogy ez kijön a piacra... inkább csak egy ilyen mutogatós darab lesz ez mind 1 éve a Pinot Noir. Plusz LGA775, arra már nem költenék vagyonokat... 40-50k alatt még oké, de efelett már nem szabad alaplapot venni 775-ből.
[ Szerkesztve ]

Ijk
(PH! kedvence)
Már csak azt nem látom mi ezen az a nagy fejlesztés. Tettek bele egy aksit, normális olcsó ddr2-t nem fogad, csatlakozók ugyanúgy vannak, tettek hátulra egy borítást, hogy beszerelésnél ne szurkálja a kezünket, és került rá egy igen giccses hűtés.
Pl. lehetne költségcsökkentés céljából ritkábban rakni kevesebb pci slotot, ugyanis az ember berak egy vga-t, az már mindjárt kitakar egyet.
Igaz giga lapom van, de a pci-exp hangkártya nem fért el a vga felett, hanem csak alatta, viszont így nincs rendes hely a vga-m bordájára a ventinek, holott lentebb még focipálya nagyságú hely van.
[ Szerkesztve ]
Beginning is easy - Continuing is hard.

Ribi
(PH! kedvence)
Te is csak a képeket nézegeted 
[ Szerkesztve ]
Hmm elég pofás lap. Most divat notimemóriát pakolni asztali pépbe?
Semmi értelme, kevesebb fér bele fizikailag, aztán a tuningnak is annyi...
Csak feltűnés miatt van benne.
A hátsó kerámia merevítést viszont jó dolognak tartom, egyrészt viszonylag jól elvezeti a hőt, másrészt nem fog meghajlani a lap a nagyobb toronyhűtők terhe alatt. Az aksi szerintem felesleges, áramszüneteket maximum 1 perc alattit tudhat áthidalni, főleg ha a Quad proci, meg egy 200W-os VGA megy benne. Az áramingadozásokat viszont kiküszöbölheti...
PC-STYLE.hu
lehet, ahogy drive-ot is
ipari területen alkalmazzák még
Érdekes... so-dimm memók, UPS... Mintha laptophoz tervezték volna
Na és ha eltörik a kerámia hűtés a hátulján? Akkor helló mi? 
Kezd iPon szint lenni...
eltörik? 
hát nem kell rajta ugrálni 

spln
(fanatikus tag)
Lehet én tudom rosszul, de a kerámia az pont kifejezetten hőszigetelő tulajdonságú, nem?
Pl űrhajók borításaként is azért használják
Itt is jönnek már a koncepciók meg tanulmányok mint a kocsiknál
végülis Genf is pont most nyit
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"
Szereléskor történik valami véletlenül 
De majd dobbantónak használom mikor a törött kerámia miatt kidobtam egy valag pénzt és az ablakon akarok kiugrani
(Feltéve ha kapható lesz a boltokban!
)
Kezd iPon szint lenni...
nem herendi ez
bénának meg nem szabad lenni 
igen, ezt is akartam írni, de megelőztél.
az a lap is csak egy divatmajom volt sok közül a kiállításon...de a valóságban 1 se volt üzemelbe.
ennek is ez lesz a sorsa, szép meg minden, de egy baromság.
eleve az LGA775 foglalat már lejárt lemez, nem hiszem hogy arra fejlesztene az ASUS csúcskategóriás lapot, mert csak pénzkidobás.
a többi csicsa ami meg rajta van, csak púder : mi a gyásznak egy sz...r lapra kerámia meg az a hülye memófoglalat.
nagyon unatkoznak a tervezők úgy látszik, inkább ezt a hülyítéses 16 fázissal kezdenének már valamit 
...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................