Egész jó lett! Nekem a zseblámpa fényéről egy fénykard jut az eszembe...
Javítva! 
[ Szerkesztve ]

Egész jó lett! Nekem a zseblámpa fényéről egy fénykard jut az eszembe...
Javítva! 
[ Szerkesztve ]

Sugárpallos.
“Jobb csendben maradni, és hagyni, hogy azt gondolják buták vagyunk; mint megszólalni, és minden kétséget elolszlatni e felől.” (Abraham Lincoln)
Már megint a lézerkard... FÉNYkard az nem lézer 
"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g

Elég jól néz ki...hát kíváncsi vagyok a GTX285-öm ,hogy fog teljesíteni...Előre félek. 
"MOSH TO KILL!"

Elég jól néz ki. De lehet h ezzel nem nagyon kell játszanom, egy Mobility HD4570-el.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)

Kicsit szomorú vagyok hogy xbox-on nem így néz ki.... 

Kicsit szomorú vagyok hogy pc-n csak így néz ki... 
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

Miért? Nem elég jó a grafika? 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu
Háát, a modellek és a textúrák részletessége sok esetben egyszerűen kétségbeejtően rossz. A fények viszont baromi jól néznek ki, és az összhatás is.
Nagy kár, hogy a Max Payne 3-at nem a Remedy csinálja. 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Nem. Oké hogy a jobbak közül való port de nem fog gyorsabban futni a gépemen mint a c1 és az mégis 5 éves és jóval szebb. Persze tudom, nem ez számít.

Jah, amúgy dx11-es lett végül vagy 9-es?

DX9, de alacsony textúrák, nyakon öntve blur-rel. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

9.
(#12) Sonja : Az pont megfelel a konzol grafnak. Ami ronda azt el kell kenni, úgy szép effektes.
[ Szerkesztve ]

Mindig szimpatikus volt nekem ez a játék, de amikor megláttam, az elég kellemes 6 ezres árat nem tudtam ellenállni. 
Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

A fények azért szebbek lettek. A blur-t meg végülis ki lehet kapcsolni a -noblur parancssori opcióval.
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Szépnek szép, de ha az itt linkelt teszteknek hinni lehet azért elég gyatra teljesítményt hoz pl egy hD6850-70 ahhoz képest hogy egy port, normál esetbe azt hittem volna full hd-re egy 50-es lazán elég neki. Igaz ha nem lenne nagy igénye akkor senki nem venne 200ezres vga-at.
[ Szerkesztve ]

Csak mert több helyen olvastam, hogy minimum Vista, meg dx10 stb és január végi hirek voltak, közben január közepén itt a gamepod-on meg pont az ellentéte ezeknek...

ha már portolgatnak PC-re.. jöhetne még a Red Dead Redemption, de nagyon.
"Testre szabható grafikai beállítás 4:3, 16:9 és 16:10 képarány használatával"
Ejha, ez pár éve kb annyira alap volt, mint hogy van menü. Úgy látszik ebben a mai konzolportos világban már ez is fícsör. 
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Azért azt érdemes lenne megjegyezni még, hogy hivatalosan csak Xbox360 kontrollert támogat, ami érthető, de azért gáz. Hálistennek a rumblepadem szoftvere okos, és sikerült is frankón belőni rá.
[ Szerkesztve ]
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

Nagyon szép a grafika, sajnos box-on kihagytam de lehet PC-n megpróbálkozom vele.
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

lehet ha nightmare módban nyomnám és nem easyben nekem is ennyire félelmetesnek nézne ki 
3D támogatás Nvidia és AMD kártyákon...
Akkor az én Intel integrált csodámon csak 2D-ben fut? Ki kell próbálnom...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''
Bizony. Monokróm monitoron meg csak egy pöttyöt fogsz látni, de mivel a kép többi része feketeség, ezért utolér a sötétség és meghalsz. 
Komolyan ki kellene próbálnom...valaki írja már meg, olyan, aki egy középkategóriás noteszen játszik (i3 2 GHz, 2GB RAM és maximum egy HD6470), hogy mégis mennyire játszható a cucc?
A haverom a következő konfigon tolta végig:
C2D E4500
Radeon 4830 512MB
2GB Ram
1024-es felbontáson, medium közeli beállításokon, kétszeres szűrőkkel simán ment neki.
Bár a te mobil VGA-d nemtom mennyire lenne elég neki, márha egyáltalán támogatja.
[ Szerkesztve ]

Nekem AMD Phenom II X3 (2.2GHz[*3)]
4GB ddr3 ram
Ati radeon 5650 1gb
laptop
Én low-on nyomom mert bár próbáltam és simán elviszi a maxot is, annyira melegszik, hogy kb low-on 1,5 után kikapcsolt mert túlmelegedett és nincs nálam hűtőpad most.
Amúgy még low beállításokon is egész jó a grafikája, ha nem túl távolra nézel ( pl. a hegy árnyéka a tó vizén elég pixeles, ha azt figyeled és nem a történetet)
X3100 melett neki sem megyek, főleg egy giga RAM-mal, a T2390 még úgy, ahogy elég lenne, csak a jövőben tervezek egy új masinát vásárolni (a mostani már 3 éves múlt, a billentyűzete sem a legjobb már, és amit néztem, számomra elérhető kategóriában (max. 150k, csak újonnan.), azokban szinte mindig AMD féle 6470 van, 1 GB saját memóriával, ezért kérdeztem, hogy hogy mehet. Olvastam, hogy azért van igénye...