Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Arra azert kivancsi lennek, hogy mennyire uvolthet az a pici ventilator.

(#2) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vááá!!! Ne! Ismét egy Sparkle tünemény! :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#3) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Hoppá, nem rossz, de vagy nagyon melegbe lesznek vagy üvőlteni fognak, hát vagy mind kettő. :DDD Bár azt nem tudom mióta van a 9600GT-ben 96SP..... :(

(#4) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Alacsony profitú videokártyákat jelentett be a Sparkle
:DD

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#5) PH-User válasza Dyno (#3) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asszem vannak olyan 9600GT-k, amikben 96SP van, itt Sparkle-éknál. Szerintem ez is hasonló. :B

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#6) orbano

orbano
(PH! félisten)

Magyarul félmagasnak hívják az ilyen kártyákat...

Remélem elszaporodnak az ilen megoldások, a köv gépemet félmagas házba szeretném rakni, matx alaplappal...

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen! Még több 2-3-4 centis, üvöltő síkitó ventilátort HTPC-be, ezazzz! Egyébként a 2 giga ddr2-őt hiányolom róla. ;]

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#8) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Semmi 1 vagy 2 giga memória? Csalódtam a Sparkle kártyákban. :DDD

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#9) TTomax válasza Skizz (#7) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ha passzív az a baj,ha nem az... ha 512VRAM van rajta az a baj,ha 2G akkor az.. ha van kalapja az a baj,ha nincs az...
Szerintem semmi gond ezzel a kártyával ahová szánták..kivételesen nem lehet belekötni,még ha a sparkle gyártotta is, a keret nélküli venti meg nem lesz hangos,mert az a lemezél nem keret...Szerintem kár fikázni,abban a szegmensben nem sok alternatíva van amúgy sem...

(#10) Immy
:DD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#10) Immy válasza TTomax (#9) üzenetére

Immy
(senior tag)

Ha szemezevek vele akkor az a baj, ha nem szemezek vele az a baj.
Ha csak 5percig csinálom az a baj, ha egész éjszaka csinálom az a baj.
Ha odamegyek hozzá az a baj..... :D

Mail!

(#11) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Újabb PV system. Ventillátoros hűtés?! HTPC-be?! Azon úgysem szokás Far Cry 2 fullon, akkor meg inkább vegyen egy low-profile passzív 9400GT-t :DDD jobban jár, olcsóbb és halkabb.

amúgy meg vakulj paraszt vakulj :(

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#12) Skizz válasza TTomax (#9) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neked lehet hogy baj, szerintem viszont épp a passzív hűtés lenne az ideális ekkora kis szarra, főleg ha HTPC-be szánják aminek jobb esetben 0 hangja van. :U :N

(#13) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

64 bites memóriavezérlője lesz legalább? :DD

(#14) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Miért nem SD-RAM-ot pakoltak rájuk? :D Vagy SG-t. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#15) Mr.Csizmás válasza VaniliásRönk (#14) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EDO RAM? :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) VaniliásRönk válasza Mr.Csizmás (#15) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

FPM RAM ;]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#17) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hm hm. mai napi nv termés. holnap majd jön a negyedmagas sparkle csoda 64 biten 2giga ddr2-vel muhahaha :DD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#18) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha mar a kartya felmagas akkor a hatlap is az lehetne. Talan pakoljak hozza a csomagban.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#19) EarL 007 válasza subaruwrc (#17) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja, 9800GT Fatal1ty Sparkle 32sp-vel, 64 bites membusszal, 4G DDR2-vel, félmagas nyákkal, de 3 slotos hűtővel, rajta 3 db 4 cm-es ventivel... :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#20) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Sparkle... ááh.... :DDD

Végre hírek! :B

Kezd iPon szint lenni...

(#21) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

elég old style procihűtő feeling..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#22) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hmhm, és hol marad az audiokivezetés? vagy ha megoldották a hdmi csatiba való integrációt, akkor mindjárt jó dolog ez.

a hűtés nekem se tűnik olyan túl jó megoldásnak... aztán meglátjuk, mit bír.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) subaruwrc válasza EarL 007 (#19) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az gigalol :DDD írd meg levélbe a sparkle-nak szerintem piacra dobják :DD
jah mindezt kifejezetten HTPC-be :DDD

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#24) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

Megjött az újabb fűszállítmány a marketinges fiúknak a Sparkle-hoz. :C

-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#25) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

szégyen :D :))
Mármint amit művelnek egyes gyártók...

cars1dA

(#26) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

azma' valami :D

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#27) marcias válasza EarL 007 (#19) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ne feledd: a ventik 12V-on, egyenként 6000-es RPM-el pörögnek ;]

(#28) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Érdekesek :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#29) P.e.t.ya. válasza moha bácsi (#24) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Még a múltkorit tolják a srácok :DDD Bár lehet magukragyújtották az egész kazalt ;]

(#30) EarL 007 válasza marcias (#27) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sparkle 9800GTX Fatal1ty HS (Holy Shit) Edition, 16sp, 32 bites membusz, 8G DDR2, félmagas NYÁK, 4db 4cm-es venti egyenként 10000 RPM, külön adaptert is mellékelnek, mert nem 12V-ről mennek, hanem 24-ről... Updateteltem a 9800GT-t. ;] :DDD

moha bácsi: Brutális anyag lehet, az biztos, még a Planeáriumot is üti... ;]

[ Szerkesztve ]

(#31) Solten válasza EarL 007 (#30) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

alba gu brath

(#32) EarL 007 válasza Solten (#31) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vér Pistike forever!!! :DDD

(#33) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondja már meg valaki hogy ha egy ekkora helyre is be lehet nyomni egy full-featured felső kategóriás VGA-t, akkor mi a péknek gyártanak nagyobbat? Mert az úgy drágább? Biztos. Mi másért?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#34) TeeBee73 válasza simonzé (#33) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Mindemellett megjelenik a PCI, és a VLB verzió is.

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#35) EarL 007 válasza TeeBee73 (#34) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És most kihagyhatatlan ajánlatként VESA és ISA csatlakozóval is elérhető, a fenti 9800GTX Fatal1ty OC HS Edition.

(#36) VaniliásRönk válasza EarL 007 (#35) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ajándék CPU L2 cache modullal, a maximális kihajtás érdekében. :DDD

(#37) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon betegek :D
jön majd a WTF edisön is nem félek :DDD

(#38) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

Nos, a kilenchatost még úgy ahogy el tudom képzelni félmagas kivitelben, de hogy a nagyobbikra mi szükség :F Bár... ha belegondolok, vízzel is lehet ezeket hűteni, nem csak a rajtuk lévő turbinahajtóművekkel...
Ha valakinek teljesítmény kell, az úgyis beáldozza a méretet a csend oltárán. Maximum nem a nappali dísze lesz a szerkezet, csupán egy doboz a szoba sarkában. Na és ?

Nem mintha kapható lenne belátható időn belül bármelyik is emberi áron kishazánkban...

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#39) Hunter2 válasza EarL 007 (#30) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerntem dobj egy mail nekik, ilyen kvalitásokkal vezető mérnök leszel náluk. :DDD

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#41) Skizz válasza subaruwrc (#37) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az elvileg FTW, de nv esetében WTF-nek is jó lesz. :D

(#42) Dyno válasza PH-User (#5) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Azok a 9600GSO-k.....G92-es csippek(8800GS), 9600GT az G94 és 64SP....

(#43) proci985 válasza DuplaZso (#38) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gyakorlatban nálam a nappalimban ott egy Cosmos (de még illik is az erősítőhöz:) ), egyik barátomnál a Chieftec Dragon nagytorony be lett állítva a sarokba a kanapé mögé:DDD illetve anyámnál a kis Codegen házikó szintén két bútor között/alatt bújik meg a nappaliban.

másik verzió pedig a faház építése című művelet, ismerős azt csinálta. na nála pl abszolút csend van, és még a tuning is belefér. más kérdés, hogy ennek is megvolt az ára, mégpedig pénzben (lapra víz, procira víz, vidkarira víz, táppal nem tudom végül mi lett, vinyók eldugva az asztalba hangszigetelők mögött, stb).

meg lehet csinálni a kicsi, jól szellőzik, ízléses és baromi erős kombót, de minél több dolog kell, annál jobban fognak exponenciálisan elszállni a költségek. vagy pénzben, vagy időráfordításban, de leginkább mindkettőben.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#44) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát, nem gondoltam volna, hogy megérem azt a kort, amikor a VGA-k magasabbak lesznek, mint amilyen szélesek.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#45) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az "év legcsúnyább hűtése díj" várományosa... Rosszul fogalmaztam: ocsmány. :O

A másik, hogy mindig ezt a htpc-t hozzák fel, viszont oda minek mainstream kártya? Bőven elég (és halkabb) megoldás egy alsókategóriás kártya. Könnyű lowprofilera építeni, nem igényel aktív hűtést, viszont minden fejlett videodekódoló tulajdonsággal bír.

(#46) subaruwrc válasza cizoe (#45) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de arról nem lehet elmondani hogy aktív hűtésesss dupla szlotosssss kétgiga dédéerkettőősss :DDD

(#47) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a megoldás, mivel szeretem a retró cuccokat. A hangja "hallatlanban" is nagy lesz, az elődjére alapozva. Erős p3 slot1 hűtő utánérzés... ;]

(#48) BioNiCMaN válasza HummeRC (#47) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ejj a régi szép idők, a kellemes PIII 500-asom... :R Egy az egyben cseréltem egy 667-es Cerka 2-est, a Cerka 825-re húzva ment annyit mint az 500-as PIII alapon... :R

[ Módosította: BioNiCMaN ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.