vakítson Ön is parasztot, még ma! ...
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
vakítson Ön is parasztot, még ma! ...

Most már egyértelmű, hogy a gyártók a vásárlók tudatlanságát próbálják kihasználni, azért tesznek alsókategóriás vga-ra ennyi ramot.
Szakmai szemmel nézve elítélendő, de ugyanakkor a kereslet határozza meg a kínálatot is, márpedig ha a userek 80%-a memóriaméret alapján vásárol videókártyát, akkor a gyártók szemszögéből nézve logikus, hogy minél több rammal fogják árulni őket.
Akármennyire is "parasztvakítás" (amúgy nem szeretem ezt a szót), de érthető lépés. Eladni mindenek felett. Ennyi.
lol
kő rá az az 1giga dédéerkettő nem? 128 biten
mehetne physxet számolni a radeon mellé.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Jólesz ez felvágni a gyeróknak az ovodába vele...

Persze kell!

Apááám! Több ram van rajta, mint a GTX-eken. Tyűűűű! Biztos gyorsabb is.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Jelenlegi ram árak mellett gondolom ez ilyen 2 dolláros kérdés, hogy 512, vagy 1024. És akkor már inkább 1024
Genesis Montana - újra kétkeréken

Hú b+
Ennyi ostoba ember lenne a világon? Mondjuk én ismerek olyan számtech bolt tulajt, aki maga is elhiszi, hogy az ilyen típusú kártyák jók valamire... Egyszerűen az ilyen kártya említésre sem érdemes... 
JoeYi: Látszik, hogy a DDR2 a vga-ra a hozzáértő usernek nem kell. A raktárakban meg biztos raklap számra állnak a chippek.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Régi kártya új köntösben, karácsony előtt jó marketing húzás. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

HTPC-be abszolút alkalmatlan 5000-es fordulaton pörgő légkavaróval...
szerintem lesz 2 gigás is 64bites busszal a bloodystevek-nek
( vérpistike ) by Skizz lol 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
ez még semmi, volt anno 2 gigás Sparkle 8500GT

subaruwrc:

Aki megveszi meg is érdemli...
nem tudom sajnálni. Nézzen utána...
[ Szerkesztve ]

HTPC-be ideális lenne, ha nem aktív hűtés lenne rajta. Btw ha HTPC a célközösség minek raktak rá 1GB-t RAM-ot? 
VIGYORRRGAZMUS.....

Aktív hűtéses, 1 GB-os 9400GT, HTPC-be. Már vártuk nagyon. 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
Ha jól értettem a win7 egyik bemutatóját, akkor végre a vga ramját használja az ablakok tárolására, nem pedig a rendszermemóriát... bár 256 mega ramba is beleférne vagy 60 ablak.
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
OLLÁLLÁ ![;]](/dl/s/v1.gif)
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Asszem ez lesz a következő video karim... 
Akk vedd meg de izibe, mert elkapkodják
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Ennek a kártyának mintha a memória nyolcada is elég lenne
Mi lesz a következő húzás? Low-end GPU és 2 GB GDDR5-ös hipergyors memória? No comment... 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
Ez jó volt!

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
inkabb tennenek ra 128-256MB gyors gddr3-at, tobb ertelme lenne (bar lehet olcsobb 1 GB ddr2) - anno galaxy 7300gt-vel nagyon klassz volt az a megoldas, es ugy tudom azt is sokan megvettek. bar nem hibaztatom az xfx-et, ezt a vasarloi reteget is ki kell szolgalni.
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

Húúúú, de szííp! 
.::www.megadanceradio.hu::.
képzeld el egy szürke bordával. 50 bloodysteve-ből csak 25 venné meg, így viszont "erőt sugároz" ez a fostaliga és sokkal többen fogják venni. 

haha, ez odavágott azért

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

lol
Pistike majd kisírja karácsonyra , hogy jácodjon a legújabb Need Fos Speeden ! 
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
ennyi pénzért millió más kártyát már inkább
ha low profile, akkor meg passzív hűtés nem 1 giga rammal
különben is milyen bután hangzik, hogy Xfx vga egy mozigépbe
True Success is Blonde
Egy oldalon láttam tesztet amelyen hasonlították a Radeon HD 4550 -el hát a pirosak ismét jobbak bár ugye a radeon ddr3 -as csak 64 bites ugye
bár így is jobb.
Mondjuk az oldalon a zotac passzív változatát használták GeForcnak ami htpc -be ajánlanak bár fogyasztás szempontból ismét az ati a jobb 

[ Szerkesztve ]
-
Micsoda hihhhetettlen teljesítmény A grafikus kártya Microsoft Windows 98...
Ez valami hihhhetettlen!
Na menjenek a fa mögé inkább... 
Kezd iPon szint lenni...
Eszméletlen sok állat lesz aki megveszi...
Ilyen sz@rt csinálni... Erre aztán nagyon kell az 1GB... Pff gratu XFX 
ui: szerintem ezzel csak szégyenítik magukat...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
jobban belegondolva még fényezhetik is magukat: ők még a htpc júzerekre is gondolnak, nehogy azok kifogyjanak a Vram-ból 
vagy ők ott is minőségit tudnak alkotni, hisz 1 giga vg memó csak az igazán nagyok gépében van
pr-ra kellene járnom inkább 
True Success is Blonde

Tudom már mitől nem tudtam aludni tegnap ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Hát nem tudom, hogy sikerül-e nekik a fényezés... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

"bár ugye a radeon ddr3 -as csak 64 bites ugye"
És mégis gyorsabb. Szóval felesleges a memória sávszélességen megdöbbeni, a teszt ezt is bizonyítja. Elég a 64 bit is, akár több is lehet, mint a 128bit.
Si vis pacem, para bellum.

"valamint ........... és Mac OS X operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis."
Ez most fényezés, vagy tény? Szerintem tulzás.
Kérnék pontositást a cikk írójátol.
Hivhato vagyok Viberen
kellett ez mint egy köröm a farkunk végére 

Igen, ez egyébként nekem is megkapta a szemem. valahogy nem vizualizálom, ahogy a világon elkezdik szétkapni a MacPro-kat, és beletuszkolják ezt 
eleve, miért cserélnének benne bármit is? Nem egy megszokott dolog Apple termékekhez ilyesmit külön venni 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Lehet hogy lassan ez az idő is eljön majd. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Én mondjuk nem bnnám, csak hihhetetlen 
pfff... 1GB RAM erre a karira? Ha legalább pendriveként lehetne használni, akkor volna értelme 
[ Szerkesztve ]
aktív hűtéses pendrive.
mondjuk arra hamarabb tennék ventilátort, mint egy 9400GT-re.
HTPC-be szánják:
HDMI nincs rajta
aktív hűtéses
[ Szerkesztve ]
Őőő...most veszem észre, h nem fejeztem végül is be, szóval a végére egy Grat!ot, akartam még. 

Azt azért én is megnézném, hogy valaki PCI-E-s alaplappal még win98-at futtat. :-)

Ezekben a kártyákban is van jó!
Példáúl a megjelenésükkel kapcsolatos hírek, hozzászólásainak olvasgatása!

laikus vevő szempontjából:
- fekete nyák : omg
- pofás hűtő, még matrica is van rajta
- 1GB!! ram : Ó, ez még a szomszéd pistike GTX 260 nál is jobb mert ezen több a memória
- olcsó: úristen ezek biztos rossz árcímkét raktak rá!
Kettőt kérek! 
"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

Nagyon gyengusz........... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/