F*xa memóriák, ha az áruk is jó lesz akkor lehet beruházok rájuk , úgy is kéne már egy kis bővítés
[ Szerkesztve ]

F*xa memóriák, ha az áruk is jó lesz akkor lehet beruházok rájuk , úgy is kéne már egy kis bővítés
[ Szerkesztve ]

Jól néznek ki. De a G.Skill nem a legolcsóbb márka.
0630/353-03-29

2133-as ramoknak kiváncsi lennék az áraira...az már ddr4-nek is elmenne, mondjuk ezek az időzítések...
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!

2133@CL9 nem olyan rossz...
Aludni kell, anélkül meghalok.
Tetszetősek. Bár nem nagyon van G.Skill memó ami szarul néz ki vagy épp szarul dolgozik.
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Azért az sem egy 9,9,9 (nem mintha elvárnám) de igen, tényleg jó.
Amúgy én nem is tudom mekkora különbséget adhat egy jobb időzítés, órajel, de sztem nem akkora a különbség amekkora az árkülönbség lesz. 
[ Szerkesztve ]

Erős a gyanúm, h 8GB 2133-as nem 12k -ért lesz, mint az 1600-os Corsair-em 
Chiwasuu!!!
Sőt kb nagyon sok különbség nincs is a Mhz-ek között. Win-ben max csomizásnál számít egy picit, de játéknál szinte semmit. Azért mégis 1600-as ramot vettem 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Jófélék, de biztos nem a legolcsóbb kategórába lesznek majd besorolva ár-ügyileg.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Ja... Hát azért egy 1600Mhz CL9-es belefér, az még teljesen korrekt áron van egy 1333-ashoz képest.

Már nem azért, de az alacsony profilú memória az ilyen, a cikkben szereplő meg normál magasságú. Mivel a rajta levő borda a szokásos gagyi, de legalább nem 10 centi magas, azt is mondhatjuk, hogy semi-gamer fajta.

Tetszetősek, de gyanítom csak addig, amíg nyilvánosságra nem kerül az áruk 
Egy bizonyos idő után meg már nem éri meg drága új ramokat venni a folyamatosan fejlesztgetett gépbe.
Persze a célközönségnek megérheti olyan áron is, amilyenen majd forgalomba kerül.
Ez alacsonynak számít. Az meg nem is ram amit Te linkeltél 

Ha valaki olyan RAM-ot keres, amelyik megéri az árát, akkor a fenti linkemben talál is egyet. Ezek a G.Skillek másról szólnak.
KaiotEch: LoL. 
kovy79: Hát ez az, hogy a low profile egy szabványban lefektetett dolog: 1,2" magas modulokat jelent, amelyek az 1U magas rack-ben függőlegesen elférnek.
[ Szerkesztve ]

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Én is azt néztem, hogy hol alacsony profilú ez a G.Skill memória?
Esetleg nézőpont kérdése, mivel a "gamer" moduloknál valóban alacsonyabb, de normál magasságú!!
Ma már az is nagy szó, ha valami normális és megfelel egy szabványnak?? 
(#13) KaiotEch, miért, szerinted mi? 
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
Fésű 

Úgy is bővíteni szerettem volna, legalább kipróbálom. 
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

Nem rossz válasz... 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Pontosan, ezek másról szólnak. Például, hogy lehet az órajelüket emelni valamilyen szinten.
Ja Republik ihlette őket 
A kéknek nagyon szép színe van.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
ez az elnevezes nalam is kiveri a biztositekot, nagyon felrevezetonek tartom... 
4 sale http://tiny.cc/aprok

IGP-knek már többet számít.
És ahogy már többen is mondták, ez csak normál méretű, nem LP.
Amúgy mi ez, 1,5V-on csak 1866, az is elég laza időzítésekkel? Másfél-két éve lett beharangozva a "hamarosan érkező" csodaram, ami 1,5V-on a 2400-at tudja hasonló időzítéssel, csak nem elveszett útközben? Pedig ahogy a SoC-ek és az egyre erősebb, de a közös IMC-t használó IGP-k felé haladunk, egyre égetőbb szükség lenne rájuk.

Egyetértek, IGP -nél többet tud dobni néha a gyorsabb memória, mintha az IGP órajelét húznád.
Chiwasuu!!!
corsair is LP-nek nevezte ezen normál méretű moduljait, nekik is szóljatok ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Sőt, szerintem jelenleg nem kapható olyan ram, ami 1833 feletti sebességet hozná 1,5Volt mellett.
Vagy én néztem el valamit?
kétszer volt g.skill ramom, mind a kettő jó vétel volt 
ez meg egy simán normál magasságú, csak nincs koronás hűtője.
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Az a gigamegaultralowprofile... 
A sima Vengeance-hez képest azok valóban LP-sek, szóval maradhat rajta jelző.

Ezek a memóriamodulok már kinézetre is nagyon szépek...
Csalogatják az embert a vásárlásra...

Ez csak a Vengeance-hoz képest alacsony profilú,a többi gyártó alacsony profilú ramjaihoz képest magas.Szóval nem illik rá az alacsony jelző 
üdv.

+1
Kb, mintha az autókereskedésben kitennék a dízel kocsira, hogy benzines. Elvégre úgy megy, mint a másik...
Tudom, hogy sarkítás, de szerintem ez már majdnem átbaxás. Ha valakinek lp kell és árlistán látja az elnevezést és megrendeli a neve, tudása alapján, akkor mi van??
[ Szerkesztve ]
Tudása rendben lévőnek látszik, de a kinézete nekem túl izés... 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

egyet értek
a mai világban nagyon oda kell figyelni,a termék bemutató ,figyelem felhívó reklámszövegekre. sajnos többnyire a fele sem igaz.
üdv.
Itt sem latni mar 2x2 kitet ... 
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™