A Lian Li topicban is leírtam, de röviden ezekkel nem voltam megelégedve:
- az alaplaptartó tálca nincs kivágva, hogy a kábeleket el lehessen mögötte vezetni
- a felső kivetetések kábele fix, nem lehúzható - a CM Stacker után ez csalódás volt
- felülre, lefelé fordított ventilátorral nem célszerű beépíteni a tápot, mert a lyuggatott lemez lefogja a légáramlatot (Ezt az elemet kivenni sem egyszerű, mert szegecselve van.)
- ha gyári görgőket veszel hozzá, nem tudod beépíteni a HDD tartó keretet, mert a csavarhelyek fedik egymást
- a felső HDD tartó keretet alulra nem lehet beépíteni, pedig praktikus lenne
- a Power LED fénye itt is túl erős, ráadásul kék (belülről le lehet tompítani - de egy ilyen háznál nem szívesen szigetelőszalagozom)
Apróságokról van szó, de néhány ilyen apróságot szívesen vettem volna, ha szem előtt tartanak, főleg a CM Stacker után. Az a ház kialakítás szempontjából máig a kedvencem, csak külsőre nagyon "gépőrült" hatást kelt. 
Külsőre viszont etalon a ház, ráadásul két 1200-as S-Flex úgy átszellőzteti, hogy 32 fokos a HDD, s 40 fokos a 4 GHz-re húzott Core 2. Terhelés alatt sem éri el az 50 fokot, nagyon meg vagyok vele elégedve. (Scythe Mugen hűtőm van.)
Az Antec nekem is bejön, gondolkoztam az egyik házukon. De a Lian Li sokkal jobban tetszett. Az én házam régebbi konstrukció, az A20-on látszik, hogy újabb tervezésű, korszerűbb.