Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mcsabee

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

DX10.1? Hmm.. lehet kicsit perverz, de egykét játéktesztet megnéznék :D .

Stay a while and listen...

(#2) Gonosz15 válasza mcsabee (#1) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Utána lehet sírnál :DD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#3) radírfej válasza mcsabee (#1) üzenetére

radírfej
(senior tag)

kb az alsó kategóriás nvidia/ati megoldásokkal van partiban.

de azért töretlenül igyekeznek a piacon maradni...

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#4) mephi666 válasza mcsabee (#1) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

majd bacsis beszerez egyet és lekvárhűtéssel szénné húzza és megmutatja, mire képes a kártya :)

ui: amúgy viccet félretéve: ez a kártya nem játékosoknak készült :) (árára nagyon kíváncsi lennék, mert itt nagyon lényeges)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) alonso64

alonso64
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

De jó lenne ha a S3 visszatérne a GPU piacra :U

[ Szerkesztve ]

(#6) Dr. Romano válasza alonso64 (#5) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jelen van, csak a belépő szinten.

(#7) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Nekem az egyik lapomon integrált S3 DeltaChrome van, ha lehet kapni nálunk is emberi árban, komolyan beújítok egyet, ha lesz manim. Azért low end kategóriában nem olyan rosszak ezek :K

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#8) mcsabee válasza mephi666 (#4) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Bacsis tényleg ^^. Hallod bacsis, ez egy segélykiáltás :D .

Btw engem a melegedés érdekel leginkább, vajh lehet passzívan hajtani, vagy kell-e rá venti?

Stay a while and listen...

(#9) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Vajon a linux driver minősége milyen? :U

(#10) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"a Windows operációs rendszerek mellett a különböző Linux disztribúciókhoz is lesz driver."

Eddig is ez volt az egyik legnagyobb gond, nem a teljesítmény vagy a fogyasztás. Ha lesz driver, biztosan elterjed.

A jákosok felejtsék már el, hogy csak játék létezik... ez beágyazott rendszerekhez és multimédiára készült. :U

PH semleges

(#11) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

huha S3, sztem ez a legjobb márka... Még a mai napig S3 Trio 64V vel tolja a szomszéd.

(#12) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már legalább 1,5-2éve szeretnék egy ilyen tesztet összehozni, mármint S3-as VGA kártyás tesztet, de egyszerűen ezek az S3 Chrome-k nem jutnak el az országba, de még nagyo európába sem :( egyszerűen képtelenség beszerezni.. max az ebay jöhetne számításba de onnan meg nem tudok rendelni.. amúgy az áruk sem vészes, mert 10-15kért már hozzád vágnak egyet :))
pedig én is nagyon megnézném mit mennek játékba...
ráadásul ezek is támogatják a Multi GPU megoldásokat, szal 2db össze kötve már egész jó lehet :K

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#13) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#14) bsh válasza Bici (#9) üzenetére

bsh
(senior tag)

gondolom a szokásos... azaz: :W

[ Szerkesztve ]

(#15) Bici válasza bsh (#14) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Az gáz. :(

(#16) Televan

Televan
(senior tag)

Jó látni , hogy az S3 is fejlődik, igaz csak a low kategóriában. De azért jelen van a piacon.
Azért az Savage4 -es korszakomat soha nem felejtem.

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#17) Beaver válasza Televan (#16) üzenetére

Beaver
(lelkes újonc)

Nekem egy savage2000-es diamond viper ii-m volt. :) Szerettem nagyon, még gta3-maztam meg mafiáztam rajta :)

<?php die('R.I.P'); ?>

(#18) ngabor2 válasza bacsis (#12) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

max az ebay jöhetne számításba de onnan meg nem tudok rendelni..

imho ha csak ennyi a gond, akkor biztos akad egy-két segítőkész ember... akár én is.

via, s3: epia lapokban elég vékonyka, pontosabban jópárszor elrontott dolog. majdnem jó, csak a hűtés érdekes, majdnem jó, csak épp driver nincs hozzá, majdnem jó, csak épp magával is összeakad. ettől függetlenül most is van otthon 2 via-s gépem.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#19) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nosza mi lesz itt?
Meg a vegen begorombulnak es lesz uj elenfel :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Soha nem adják fel! :DD Jól jönnének most a felső kategóriába is ;]

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#21) akosf válasza ngabor2 (#18) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem úgy értette, hogy nem tud onnan rendelni, hogy ott sincs. Mindössze a német e-bay-en láttam S25-ösöket. Az "S3 Chrome" kulcs sokkal inkább alkalmas Audihoz való díszítőelemek keresésére... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) Neovenator válasza bacsis (#12) üzenetére

Neovenator
(fanatikus tag)

Club3D féle eredeti DeltaChrome S8 is megtenné, vagy csak az újabb Chrome széria tagjai?

"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"

(#23) glutamin válasza akosf (#21) üzenetére

glutamin
(őstag)

Pont ezzel találtam magam én is szemben, amikor pár napja rákukkantottam eBay-re ilyen kéréssel.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#24) nuke7 válasza Beaver (#17) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

a diamond viper nagyon komoly volt!! :DDD olyan volt az első gépemben fejlesztés után :D

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#25) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HTPC-be, vagy egyszerűbb gépekbe tényleg nem lehet rossz választás, nagyon kíváncsi lennék egy tesztre róla! Képminőség, videólejátszás, fogyasztás...
Hajrá, S3! :C

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#26) PAraNOia21

PAraNOia21
(lelkes újonc)

Szép dolog, hogy a VIA (S3) ilyen dolgokkal is próbálkozik, de az elmúlt években láthattuk, hogy nincs meg az a stabil anyagi bázisa cégnek, amivel markánsan meg tudnák ismét vetni a lábukat a VGA piac low end szegmensében. Ahhoz meg, hogy a GPGPU piacon számottevő szereplővé váljanak meg nagyságrendekkel nagyobb tőke kellene.

Többen, több, a VIA-val kapcsolatos hírhez leírták már, hogy mennyire látványosan vonult/szorult vissza a cég a maga alkotta mini-itx/pico-itx szegmensbe, ahol az intel épp most adja meg számára a kegyelemdöfést az atommal.

Mindenesetre nem sajnálom a VIA-t, amikor egy normálisan működő, a mai igényeket kielégítő linuxos drivert nem tud írni a videókártyáikhoz, akkor meg is érdemli a sorsát... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#27) ]Phobos[ válasza PAraNOia21 (#26) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Via vs atom - egyik nyomorultabb, mint a másik. Amúgy meg az Intel VGA-k jobbak? Ott van tőke, még sincs teljesítmény, meg ahogy hallom, ők is a driver készítő csapaton vezetik le a válságot( már néhány éve ). Használj windózt, ennyi. :DDD ;]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#28) PAraNOia21 válasza ]Phobos[ (#27) üzenetére

PAraNOia21
(lelkes újonc)

Önmagában az a megállapítás, hogy az Intel az atommal kannibál módjára zabálja fel a VIA utolsó menedékének számító mini-pc piacot, nem jelenti azt, hogy az atom jó lenne, sőt. :DDD

Windowst meg használjon az, akinek hat anyja van (természetesen használok XP-t is és Win7-et is, de amikor csak lehet menekülök az Ubuntumhoz) :))

(#29) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát majd meglátjuk

(#30) lezso6 válasza Duree (#29) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A vak is megmondta. :K

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#31) FireGL válasza Móci (#25) üzenetére

FireGL
(fanatikus tag)

Itt van pár S3 teszt:

HD 4550 vs HD 4350 vs Galaxy 9500 GT vs S3 Chrome 440 GTX
http://www.pcper.com/article.php?aid=628&type=expert&pid=10

HD 3450 vs HD 4550 vs 8400 GS vs 8500 GT vs 9400 GT vs 9500 GT vs Chrome 430 GT vs Chrome 440 GTX
>> Katt ide <<

Geforce 9400GT vs Radeon HD4670 vs Chrome 540GTX
http://www.youtube.com/watch?v=pmBd9HQgTCQ

Chrome 540 GTX vs GeForce 9600GT vs Radeon HD4670
http://www.youtube.com/watch?v=pGnrBu3N2QE

Chrome 540 GTX vs Chrome 440 GTX
http://www.youtube.com/watch?v=b32iKtPF15Q

Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#32) Zenty

Zenty
(őstag)

igen, ha lesz normális driver akkor jó. Egyébként esélytelen. :(
Pedig nem ártana egy harmadik versenyző, a belépőszinten is.

]Phobos[:
:D
a Via Nano nem rossz. Legalábbis az agyon butitott atomhoz képest...
A nettop kategóriában jó lenne a nano, de nvidia ional.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars - Zenty a survivor

(#33) Mackósajt válasza FireGL (#31) üzenetére

Mackósajt
(senior tag)

Argh, PC Perspective. Nem elég, hogy a teszt náluk egy 3DMark futtatást jelent, de még ki is fagy a Róka az oldaluktól.

(#34) ]Phobos[ válasza Mackósajt (#33) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Nálam nem.

A tesztekre:
No igen, elméletben meg van a hardver, néha mégis lemarad a 8500 GT-től, néha megveri. Driverrel valószínűleg még sokat javul(hat). De azért annyira nem szörnyű. Ráadásul én a minimum grafikát céloznám meg, nehogy már ilyen 3450, stb. karikkal nyomják a krízist meg a WIC-et :U :W

(#35) Móci válasza FireGL (#31) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak futuremark... hát, ez sokat nem árul el. A fogyasztás már inkább érdekesebb.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#36) FireGL

FireGL
(fanatikus tag)

Miről beszéltek ? Lapozzatok már és ne csak az első oldalt nézzétek ott van a PC Perspective oldalon a Crysis, Bioshock, World in Conflict teszt is.
Vagy nézzétek meg a többi belinkelt tesztet is.

Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#37) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

HTPCbe versenytárs lehet a Radeonokkal szemben. 70$ért mondják.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.