Huha, biztos nem lesz olcsó a lenovonak kicserélni azt a sok akkut. Elég sok típusban található rossz aksi.
www.halivud.hu
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Huha, biztos nem lesz olcsó a lenovonak kicserélni azt a sok akkut. Elég sok típusban található rossz aksi.
www.halivud.hu
Érdekes hibajelenség az egyszer biztos. Feltölthetetlen akksi, pedig nem túl bonyolult a kémiája a dolognak, talán a kevéske elektronikai részével lehet a probléma?
Viszont kedves dolog tőlük, hogy ingyen cserélik, még ha ez alap is ilyenkor.
Mod: Kipróbáltam a progit, bár nem indult el, hibát írt ki. Mondjuk nem csoda, mert nem Lenovo az MSI. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment
Szerintem kamuznak..... csak a védő elektronika végleg lekapcsolja az akkut pl Túlmelegszik (cellazárlat) és végleg leold a védelem.
powered by: ®MAJORMÜVEK®

Ahjajj, mellé nyúltak valamelyik akku gyártóval... 
.::www.megadanceradio.hu::.
ki gyártotta a hibás akkukat? sony? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
(#6) Silentfrog

Tud valaki ilyen progot ami más tipusu gépekhez is jo, és leteszteli az akksit?
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ilyen szintű tömeggyártásnál az egységnyi költségek nem olyan "egetrengetőek", nem lesz annyira érezhető számukra.
Soirée...
Főleg ha az akksi gyártójára hárítják az egészet...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

A cellák természetesen Sony gyártmány.Ujabb blama
Hoppá. Nálunk munkahelyemen csupa ilyen 6x Thinkpad üzemel, és nem is egynek halt be a leírtak szerint az akkuja. Le is voltam lombozva erősen. Ez jó hír, ezek szerint a látványosan hamar megpusztult akkuinkat ingyen újra cserélik? Még jó hogy nem vettünk már korábban iszonyat pénzért -ugyanolyan hibás- cseredarabokat.
Lenovo meg elhajthatná már a Sonyt a bánatba a bugos vackaival együtt, egyszer s mindenkorra. Hányszor égetik még be magukat más miatt?
(#11) mitulabattyi válasza Silentfrog (#6) üzenetére

Nem az akkut teszteli le, hanem csak kiolvassa a serialt belőle, és ez alapján mondja meg, hogy gariban cserélhető-e.
Elég szívás, hogy ez leginkább pont business gépek közt is a prémium kategóriás X szériát sújtja. De úgy tűnik, hogy a Lenovo rendesen áll a problémához, és megoldani próbálja, nem szőnyeg alá seperni.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#13) macilaci78 válasza venember83 (#12) üzenetére

Ettől függetlenül nagy feketepont ez a cégnek. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
(#14) venember83 válasza macilaci78 (#13) üzenetére
Mármint az akksigyártónak? 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Nekem már meg is jött a csere akksi. Nem tudjátok, hogy ilyenkor újra kezdődik-e az akksinak az 1 éves garancia ideje?

Nem az akksigyártónak hanem a Lenovonak.
Minőségi alapanyag van, csak úgy néz ki minőség biztosítás nincs.
Mielőtt ajnároznánk a Lenovot milyen rendes, csak emlékeztetőül, amikor az Acer belecsúszutt ilyen minőségi blamába, ők is korrigálták a hibát.
Egyébként jók a Lenovo cuccok, csak a személyi állományben van a probléma.
Rájöhetnének a cégek, hogy nem a diploma és egyéb papír minősíti csak az embert.
A Sony meg már tönkremehetne, mert őket utálom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

"A Sony meg már tönkremehetne, mert őket utálom"
Pont most, mikor kijött a slim píeszsztrí? 
Hiszen kell nekünk mint egy falat kenyér ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Igen ... újra kezdődik.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

ilyenkor lehet ott izgalmas a QC engineering trs trió munkája, amikor detektálni kell a gondot a gyártósoron.
Soirée...

Köszi 

Még jó hogy az enyém nincs közte.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Ez a megfelelő példaértékű hozzáállás egy ilyen probléma esetében szerintem. Előfordulhat az ilyen bármilyen nagy névről is legyen szó. A probléma ott kezdődik, amikor erre az a reakció, amit pl az nv csinált a hibás mobil gpu-k esetében...
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Vagy mint az Apple általában tesz
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!