Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) HarapósKutya

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

Huha, biztos nem lesz olcsó a lenovonak kicserélni azt a sok akkut. Elég sok típusban található rossz aksi.

www.halivud.hu

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes hibajelenség az egyszer biztos. Feltölthetetlen akksi, pedig nem túl bonyolult a kémiája a dolognak, talán a kevéske elektronikai részével lehet a probléma?
Viszont kedves dolog tőlük, hogy ingyen cserélik, még ha ez alap is ilyenkor.
Mod: Kipróbáltam a progit, bár nem indult el, hibát írt ki. Mondjuk nem csoda, mert nem Lenovo az MSI. :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) kisninja válasza Kendek (#2) üzenetére

kisninja
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem kamuznak..... csak a védő elektronika végleg lekapcsolja az akkut pl Túlmelegszik (cellazárlat) és végleg leold a védelem.

powered by: ®MAJORMÜVEK®

(#4) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ahjajj, mellé nyúltak valamelyik akku gyártóval... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#5) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ki gyártotta a hibás akkukat? sony? ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#6) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Tud valaki ilyen progot ami más tipusu gépekhez is jo, és leteszteli az akksit?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#7) Loretto válasza HarapósKutya (#1) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Ilyen szintű tömeggyártásnál az egységnyi költségek nem olyan "egetrengetőek", nem lesz annyira érezhető számukra.

Soirée...

(#8) Male válasza Loretto (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Főleg ha az akksi gyártójára hárítják az egészet...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

A cellák természetesen Sony gyártmány.Ujabb blama

(#10) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Hoppá. Nálunk munkahelyemen csupa ilyen 6x Thinkpad üzemel, és nem is egynek halt be a leírtak szerint az akkuja. Le is voltam lombozva erősen. Ez jó hír, ezek szerint a látványosan hamar megpusztult akkuinkat ingyen újra cserélik? Még jó hogy nem vettünk már korábban iszonyat pénzért -ugyanolyan hibás- cseredarabokat.
Lenovo meg elhajthatná már a Sonyt a bánatba a bugos vackaival együtt, egyszer s mindenkorra. Hányszor égetik még be magukat más miatt?

(#11) mitulabattyi válasza Silentfrog (#6) üzenetére

mitulabattyi
(fanatikus tag)

Nem az akkut teszteli le, hanem csak kiolvassa a serialt belőle, és ez alapján mondja meg, hogy gariban cserélhető-e.

(#12) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég szívás, hogy ez leginkább pont business gépek közt is a prémium kategóriás X szériát sújtja. De úgy tűnik, hogy a Lenovo rendesen áll a problémához, és megoldani próbálja, nem szőnyeg alá seperni.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#13) macilaci78 válasza venember83 (#12) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ettől függetlenül nagy feketepont ez a cégnek. :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#14) venember83 válasza macilaci78 (#13) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mármint az akksigyártónak? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#15) Whiskys

Whiskys
(lelkes újonc)

Nekem már meg is jött a csere akksi. Nem tudjátok, hogy ilyenkor újra kezdődik-e az akksinak az 1 éves garancia ideje?

(#16) ronson válasza venember83 (#14) üzenetére

ronson
(senior tag)

Nem az akksigyártónak hanem a Lenovonak.

Minőségi alapanyag van, csak úgy néz ki minőség biztosítás nincs.

Mielőtt ajnároznánk a Lenovot milyen rendes, csak emlékeztetőül, amikor az Acer belecsúszutt ilyen minőségi blamába, ők is korrigálták a hibát.

Egyébként jók a Lenovo cuccok, csak a személyi állományben van a probléma.
Rájöhetnének a cégek, hogy nem a diploma és egyéb papír minősíti csak az embert.

A Sony meg már tönkremehetne, mert őket utálom. ;]

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#17) Devid_81 válasza ronson (#16) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

"A Sony meg már tönkremehetne, mert őket utálom"

Pont most, mikor kijött a slim píeszsztrí? :D
Hiszen kell nekünk mint egy falat kenyér ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18) Abu85 válasza Whiskys (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen ... újra kezdődik.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) Loretto válasza Male (#8) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

ilyenkor lehet ott izgalmas a QC engineering trs trió munkája, amikor detektálni kell a gondot a gyártósoron.

Soirée...

(#20) Whiskys válasza Abu85 (#18) üzenetére

Whiskys
(lelkes újonc)

Köszi :R

(#21) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

Még jó hogy az enyém nincs közte.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#22) v.tom

v.tom
(őstag)

Ez a megfelelő példaértékű hozzáállás egy ilyen probléma esetében szerintem. Előfordulhat az ilyen bármilyen nagy névről is legyen szó. A probléma ott kezdődik, amikor erre az a reakció, amit pl az nv csinált a hibás mobil gpu-k esetében...

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#23) KicsiUbul válasza v.tom (#22) üzenetére

KicsiUbul
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy mint az Apple általában tesz

Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

(#24) Yaye

Yaye
(őstag)
LOGOUT blog

Még jó hogy volt ez a hír, mert a támogatás oldalon az akksivisszahívás pont alatt csak a 2006 és 2007-es visszahívásokról van szó. :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.