Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

pont ilyen számítógép talpat keresek ami ilyen gumis :K :R

(#2) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon vártam az Asus modelleket, és eddig az árban és felszereltségben sem csalódtam. Reméljük a teszt is igazolja az elvárásaimat. :K

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#3) N€T0X|N

N€T0X|N
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy az új Ferraris kormány mennyivel gagyibb technológiájában (nincs ffb, wtf), anyagokban (sok a műanyag), mint a korábbi. Pedig elvileg ez pont egy nagyobb/erősebb modell mintájára készült... :F

Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

(#4) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

de jó hogy akcióban van a Enermax Magmá venti pont ilyenre vadásztam már egy ideje, de mindig olyan ocsó volt ..és sosem adtak hozzá egy ~60k tápot.
Most végre benevezek egyre :DD

(#5) proof88 válasza Findzs (#1) üzenetére

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sharkoon Silencer Kit hasonló, ilyenből vettem 2 dobozzal régebben :)
egyébként én nem tudom ezeket a kis kék bizbaszokat használni. :S értem én hogy pl hdd-hez, meg gondolom középen a mélyedés azért van mert úgy lehet beilleszteni a csavar helyére a lyukba, de utána hogy tudom betolni a vinyót? nem fér be :S vagy csak béna vagyok :D

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#6) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

"A kis hűtőbordával is ellátott Value Plus sorozatba tartozó 4 GB-os DDR3-1600 modulhoz akciósan akár 7290 forintért is hozzájuthatunk"

ez valoban jo vetel, 30k-ert lehet az embernek 16g garis ramja. a bordak miatt valoszinuleg a hutokkel sem lesz gond. bravo! :C

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#7) Youri

Youri
(PH! addikt)

Azért nevetséges, és a jogszabályok szégyene, hogy a 300.000+ HUF-os laptopra 1 kerek év gari van....

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#8) waverider

waverider
(senior tag)

Az ASUS "mindkettőből sokféle változat" notebookokból várható olyan ami több usb3.0-ás kapuval érkezik? Tudnátok erről infót szerezni tőlük Rudi mester? Köszönöm! Persze köszönet a cikkért is megint lett egy kellemes szombat délelőttöm! :R

[ Szerkesztve ]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#9) nyunyu válasza Findzs (#1) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

pont ilyen számítógép talpat keresek ami ilyen gumis :K :R

Bemesz egy tetszoleges barkacsboltba, aztan feleennyiert vannak az ontapados ajto utkozok.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#10) radi8tor1 válasza nyunyu (#9) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Csak az nem fogja elnyelni a rezgéseket.

Én ilyet fogok rendelni hamarosan: [link]

TRON addict

(#11) adalbert1 válasza Youri (#7) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább a gyártóé... Ha annyira prémium gyártóként és termékként pozícionálják magukat nyugodtan beleférne a 3 év gari, habár a célcsoport így is megveszi a termékeiket, plusz költséget meg minek vegyenek a nyakukba? :)
Viszont ha 300k-t kiadnék biztos nem vennék Asus, Acer vagy Samsung cuccot, így ha mindenképp ultarbookra fájna a fogam valószínűleg én is az Airt választanám.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#12) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bejövősek ezek a füzetlap vastagságú notik :K

(#13) Youri válasza adalbert1 (#11) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

A jogszabályé is, ami engedi ezt.... a gyártó jó hogy a lehető legkevesebbet adja, pláne egy apple az "új év, új kütyü" filozófiájával.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#14) radi8tor1 válasza adalbert1 (#11) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Úgy tudom néhány helyen lehet extra garanciával venni a gépet. (természetesen felár ellenében)

TRON addict

(#15) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Nem tartom praktikusnak az olyan ventillátor szabályzót amit a gép hátuljárol lehet szabályozni.
Ki mászik be a gép mőgé állandoan ha vezérelni akar?

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) blint63

blint63
(kvázi-tag)

Az Asus K73SV i7-es változatát pár hete még 185-ért adták... :Y Ennyit nem drágult az euró. :(((

[ Szerkesztve ]

(#17) avman

avman
(őstag)

remélhetőleg 2-3 év, és a ledes projik tényleg eljutnak egy belépő 1080p-s szintre. cserébe monnyuk a gyártói lcd panel, színkerék és lámpabiznicnek meg vége lesz.

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#18) AkosL válasza Youri (#13) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

nem vagyunk a kommunizmusban, hogy mindent szabályok irányítsanak.
A piac eldönti, hogy kell-e neki 1 év garival és úgy tűnik, hogy igen.

(#19) radi8tor1 válasza AkosL (#18) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

De ez is csak azért van, mert jó a marketingje. (no meg mindenki majmolja a másikat - én sosem vennék Apple-t)
Az is durva, hogy szinte minden fórumban az Apple kelti a legtöbb "indulatot".

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#20) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ezeknek a kivetítőknek az ára valóban indokolt, vagy egyszerűen csak fizessen aki ilyet akar?

(#21) AkosL válasza radi8tor1 (#19) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

szóba sem hoztam az apple-t....

(#22) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A samsung megfogott, szép formaterve van. :)

(#23) AkosL válasza Recon666 (#22) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

de az anyagminősége kritikán aluli. nagyon ronda műanyag öntvény.

(#24) Youri válasza AkosL (#18) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Nagyon nincs fogalmad a dolgokról, hogy mire vannak a szabályozások

(#25) AkosL válasza Youri (#24) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

valóban nincs fogalmad róla, hogy mi az a piacgazdaság.
részemről befejezve, menj kínába, az talán tetszene neked....

[ Szerkesztve ]

(#26) MZperX75 válasza antikomcsi (#20) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Én is drágálom,reálisabban 60-70e Ft-ra kóstálnám!
500lumen? Azegy kicsit gyengusz,kb 2m-ről világítani egy max 1.5m -es képet,vak sötétben! 146.000ft-ért! mondjuk 720p az nem rossz 16:9......

Az enyém(projektor 2200lumen fényerővel bír,éphogy elégséges)
3lcd-s hitachi (1024x768) 120.000Ft 4000óra lámpaidő / eco üzemmódban 6000!
eco-ban használom ,
2 éve vettem pont! 1600óránál járok!(pedig sokat megy)
az barátok között is 5év-7év!

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#27) eca

eca
(lelkes újonc)

MacBook Air-t csak sznobok vesznek :F

(#28) Recon666 válasza AkosL (#23) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miről beszélsz? Kívül szál csiszolt alu, belül műanyag és alu. ;)

[ Szerkesztve ]

(#29) Hobbbyt

Hobbbyt
(fanatikus tag)

Valaki megtudná mondani, hogy azokat a gumi "rudakat" miképp lehet alkalmazni ventilátor felfogatásra? Nem tartom magam idétlen embernek, de kb. félévvel ezelőtt vásárolt ventimhez is ilyet adtak és majd 2 órát gondolkodtam rajta, hogy hogyan is kéne.. utána meguntam és felcsavaroztam a hagyományos módon :D

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

(#30) AkosL válasza Recon666 (#28) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

Próbáltad is?
Én igen, és nem olyan volt, amire kiadnék 300-at.
A belső műanyag nagyon ronda.

(#31) kpal

kpal
(PH! kedvence)

tetszenek a notik csak akkor lesz ilyenem ha havi félmillat keresek!:)

(#32) nyunyu válasza radi8tor1 (#10) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Csak az nem fogja elnyelni a rezgéseket.

Mar miert ne nyelne el a rezgeseket a szilikon gumi?

Elvileg ezek az ontapados izek arra vannak, hogy raragasztod a falra, aztan lenduletbol nekivaghatod a kilincset, akkor sem serul a fal.

Ilyesmire gondoltam, van kisebben is.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#33) adalbert1 válasza radi8tor1 (#14) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de ha már kiad az ember 3-400k-t akkor elvárná a három év garanciát, és nem azt hogy még adjon extra pénzt érte. Viszont ezzel együtt is a 4 modell közül továbbra is az Airt választanám.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#34) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

A Geil memóriák tényleg jó áron vannak.Lehet tartalékba vennem kellene 1-2 darabot.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#35) Mercutio_ válasza AkosL (#25) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Te meg kevered a piacgazdaságot a vadkapitalizmussal :DDD
Meglepő módon pl. a Tamron objektívekre nálunk 1 év gari van és kész, a valódi piacgazdaságban tőlünk nyugatra meg felárért +2-3 év, nem beszélve az USA-ról ahol alapból 3 év, persze ott sok a kínai, biztos azért;)

Aki sokallja az új túllihegett kategória az "ultrabook"-ok árait vessen egy pillantást a Samu Series 3-as NP350U2 notijaira. 12,5" Matt kijelző, 1,4kg súly, i3/i5 proci, 2év gar 150ezerért

Ezekben a Geil ramokban mi a nagy durranás, mivel jobb, mint egy 8GB-s (2x4) Kingston HyperX 1600-as kit?

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#36) Recon666 válasza AkosL (#30) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, miért te igen, tudom milyen a szál-csiszolt alu, nem kell próbálnom, mellesleg egy szóval sem említettem, hogy kiadnék 300k-t érte.

(#37) sti10p

sti10p
(senior tag)

Csak nehogy az legyen végeredménye az Ultrabook-os árversenynek, hogy az Air-eket gyengébb minőséggel szerelik. Nekem még mindíg az a legszínpatikusabb, ha már ilyen az árfekvésben keresgélek, bár az az Asus kicsit megingatott ebben.

XY

(#38) economist

economist
(kvázi-tag)

Érdekesek ezek az Ultrabookok, a többség talán hozza a Air szintjét alacsonyabb áron, persze tudom az PC, hanem Mac! :)) A Samsung hozta megint a formáját, ugyanazt a konfigurációt árulja xarabb kijelzővel, mint a legértelmesebb Air verzió, persze ugyanannyiért, és persze messze a többi ultrabook ára felett. Annyira számomra nem bejövős a Samu logó, hogy ennyivel többet csengessek ki érte. Azt még kinézem egyesekből, hogy az almáért hajlandók ennyi pluszra, de ez nem egy kategória! Anno emlékszem az első 15,6-os Samu tesztjére itt a Prohardveren, agyon istenítették, pedig egy átlag jól felszerelt konzumer gép volt horror áron. :N Tudom, szponzor is kell az oldalnak! :R

(#40) Tikakukac válasza radi8tor1 (#10) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

El fogja nyelni a rezgéseket. Mondom ezt 3 darab 12-es, 3 darab 9,2-es meg 2 darab 14-es ventikkel és egy vízpumpás házzal. 5 darab 9,2-es van a külső boxban a radiátoron, egy szimpla közepes keménységű gumibakra lett téve a dobozán belül, és jól működik. De ha betonkemény gumit veszel, akkor igaz is lehet...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#41) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Úgy tűnik, a 13,3 hüvelykes méretosztályban elég komoly a feltörekvő konkurensek árelőnye, MacBook Air vásárlása előtt érdemes lehet kicsit elgondolkodni a lehetséges alternatívákon."

Biztos rosszul látom, de akinél a MacBook (Air) számításba jön, annál az embernél az OSX a húzóerő, nem a hardveres körítés. Picit vicces is, hogy ennyire közelre lőnek árban, mikor a szoftveres hátteret nem nyújtanak semmilyen formában. :U

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#42) Youri válasza AkosL (#25) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Szerinted csak a kapitalizmus, meg a kommunizmus, mint két statikus állapot lézetik, mint a digitális világban a 0 meg az 1? A világ közel sem ilyen egyszerű. Fogalmad sincs mit jelent a szabályozott piacgazdaság? Nem azt, amit a kommunizmus, annak semmi köze nincs a piachoz. Nem az ertéelhírekből kellene megtanulni a világgazdaságot.
Peace

[ Szerkesztve ]

(#43) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Azt a kis Asust sunáznám... :DDD :DDD

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#44) Recon666 válasza pusszycat (#43) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D :D

(#45) economist válasza leviske (#41) üzenetére

economist
(kvázi-tag)

Ez az, amit nem értek én sem. Kíváncsian várom, hogy alakulnak majd az eladások.

(#46) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Valaki véletlenül nem tudja, hogy az AC S1 Plus itthon mikor lesz kapható? :U

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#47) stifi

stifi
(senior tag)

14"-os ultrabookot akarok matt kijelzővel és 1600*900-as felbontással!
valaki kapjon már észbe és gyártsa le!

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#48) hypno skate válasza Hobbbyt (#29) üzenetére

hypno skate
(tag)

Ez most komoly, vagy hülyéskedsz?

Mondjuk hogy komoly.

Megfogod a gumirúd kis golyóban végződő végét, és kidugod a háznak azon a lyukán, amelyiken a most a csavar van áthajtva. Addig húzod, amíg a kúpos rész át nem ér és középen lévő gallér fel nem fekszik a lemezre.
Ezt megcsinálod mind a négy csavarhelyen.
Ezután fogod a ventillátort, a belül lévő rudacskákat átbújtatod a ventik sarkán lévő lyukakon, majd - a ventit a lemeznek támasztva - addig húzod, amíg a belső kúpos rész át nem ér a venti peremén.
Készen vagy és a jól végzett munka öröme melengeti a te szívedet.

Ezután megnézed a ventihez kapott használati utasítást amin pontosan ugyanez a módszer le van rajzolva. Ekkor gondolkodóba esel, hogy miért is nem nézted meg korábban. :DDD

[ Szerkesztve ]

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''

(#49) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Acer Iconia A100 3G-s mikkor lesz? Tudja e valaki?

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#50) gekkoXT

gekkoXT
(tag)

Ki a rák vesz 100ezerért tápot egy venti miatt?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.