pont ilyen számítógép talpat keresek ami ilyen gumis

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Nagyon vártam az Asus modelleket, és eddig az árban és felszereltségben sem csalódtam. Reméljük a teszt is igazolja az elvárásaimat. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Érdekes, hogy az új Ferraris kormány mennyivel gagyibb technológiájában (nincs ffb, wtf), anyagokban (sok a műanyag), mint a korábbi. Pedig elvileg ez pont egy nagyobb/erősebb modell mintájára készült... 
Total Fun Racing Club - http://bmwm1.ucoz.hu --- Sent from my keyBoard

lorcsi
(PH! addikt)
de jó hogy akcióban van a Enermax Magmá venti pont ilyenre vadásztam már egy ideje, de mindig olyan ocsó volt ..és sosem adtak hozzá egy ~60k tápot.
Most végre benevezek egyre 
Sharkoon Silencer Kit hasonló, ilyenből vettem 2 dobozzal régebben 
egyébként én nem tudom ezeket a kis kék bizbaszokat használni. :S értem én hogy pl hdd-hez, meg gondolom középen a mélyedés azért van mert úgy lehet beilleszteni a csavar helyére a lyukba, de utána hogy tudom betolni a vinyót? nem fér be :S vagy csak béna vagyok 
Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3
"A kis hűtőbordával is ellátott Value Plus sorozatba tartozó 4 GB-os DDR3-1600 modulhoz akciósan akár 7290 forintért is hozzájuthatunk"
ez valoban jo vetel, 30k-ert lehet az embernek 16g garis ramja. a bordak miatt valoszinuleg a hutokkel sem lesz gond. bravo! 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Youri
(PH! addikt)
Azért nevetséges, és a jogszabályok szégyene, hogy a 300.000+ HUF-os laptopra 1 kerek év gari van....
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

waverider
(senior tag)
Az ASUS "mindkettőből sokféle változat" notebookokból várható olyan ami több usb3.0-ás kapuval érkezik? Tudnátok erről infót szerezni tőlük Rudi mester? Köszönöm! Persze köszönet a cikkért is megint lett egy kellemes szombat délelőttöm! 
[ Szerkesztve ]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

nyunyu
(PH! kedvence)
pont ilyen számítógép talpat keresek ami ilyen gumis

Bemesz egy tetszoleges barkacsboltba, aztan feleennyiert vannak az ontapados ajto utkozok.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Inkább a gyártóé... Ha annyira prémium gyártóként és termékként pozícionálják magukat nyugodtan beleférne a 3 év gari, habár a célcsoport így is megveszi a termékeiket, plusz költséget meg minek vegyenek a nyakukba? 
Viszont ha 300k-t kiadnék biztos nem vennék Asus, Acer vagy Samsung cuccot, így ha mindenképp ultarbookra fájna a fogam valószínűleg én is az Airt választanám.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Bejövősek ezek a füzetlap vastagságú notik 

Youri
(PH! addikt)
A jogszabályé is, ami engedi ezt.... a gyártó jó hogy a lehető legkevesebbet adja, pláne egy apple az "új év, új kütyü" filozófiájával.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Úgy tudom néhány helyen lehet extra garanciával venni a gépet. (természetesen felár ellenében)
TRON addict

Silentfrog
(őstag)
Nem tartom praktikusnak az olyan ventillátor szabályzót amit a gép hátuljárol lehet szabályozni.
Ki mászik be a gép mőgé állandoan ha vezérelni akar?
Aki másnak vermet ás az sirásó!

blint63
(kvázi-tag)
Az Asus K73SV i7-es változatát pár hete még 185-ért adták...
Ennyit nem drágult az euró. 
[ Szerkesztve ]

avman
(őstag)
remélhetőleg 2-3 év, és a ledes projik tényleg eljutnak egy belépő 1080p-s szintre. cserébe monnyuk a gyártói lcd panel, színkerék és lámpabiznicnek meg vége lesz.
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

AkosL
(fanatikus tag)
nem vagyunk a kommunizmusban, hogy mindent szabályok irányítsanak.
A piac eldönti, hogy kell-e neki 1 év garival és úgy tűnik, hogy igen.

radi8tor1
(PH! nagyúr)
De ez is csak azért van, mert jó a marketingje. (no meg mindenki majmolja a másikat - én sosem vennék Apple-t)
Az is durva, hogy szinte minden fórumban az Apple kelti a legtöbb "indulatot".
[ Szerkesztve ]
TRON addict

antikomcsi
(PH! kedvence)
Ezeknek a kivetítőknek az ára valóban indokolt, vagy egyszerűen csak fizessen aki ilyet akar?

AkosL
(fanatikus tag)
szóba sem hoztam az apple-t....
A samsung megfogott, szép formaterve van. 

AkosL
(fanatikus tag)
de az anyagminősége kritikán aluli. nagyon ronda műanyag öntvény.

Youri
(PH! addikt)
Nagyon nincs fogalmad a dolgokról, hogy mire vannak a szabályozások

AkosL
(fanatikus tag)
valóban nincs fogalmad róla, hogy mi az a piacgazdaság.
részemről befejezve, menj kínába, az talán tetszene neked....
[ Szerkesztve ]

MZperX75
(őstag)
Én is drágálom,reálisabban 60-70e Ft-ra kóstálnám!
500lumen? Azegy kicsit gyengusz,kb 2m-ről világítani egy max 1.5m -es képet,vak sötétben! 146.000ft-ért! mondjuk 720p az nem rossz 16:9......
Az enyém(projektor 2200lumen fényerővel bír,éphogy elégséges)
3lcd-s hitachi (1024x768) 120.000Ft 4000óra lámpaidő / eco üzemmódban 6000!
eco-ban használom ,
2 éve vettem pont! 1600óránál járok!(pedig sokat megy)
az barátok között is 5év-7év!
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
Miről beszélsz? Kívül szál csiszolt alu, belül műanyag és alu. 
[ Szerkesztve ]

Hobbbyt
(fanatikus tag)
Valaki megtudná mondani, hogy azokat a gumi "rudakat" miképp lehet alkalmazni ventilátor felfogatásra? Nem tartom magam idétlen embernek, de kb. félévvel ezelőtt vásárolt ventimhez is ilyet adtak és majd 2 órát gondolkodtam rajta, hogy hogyan is kéne.. utána meguntam és felcsavaroztam a hagyományos módon 
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

AkosL
(fanatikus tag)
Próbáltad is?
Én igen, és nem olyan volt, amire kiadnék 300-at.
A belső műanyag nagyon ronda.

kpal
(PH! kedvence)
tetszenek a notik csak akkor lesz ilyenem ha havi félmillat keresek!

nyunyu
(PH! kedvence)
Csak az nem fogja elnyelni a rezgéseket.
Mar miert ne nyelne el a rezgeseket a szilikon gumi?
Elvileg ezek az ontapados izek arra vannak, hogy raragasztod a falra, aztan lenduletbol nekivaghatod a kilincset, akkor sem serul a fal.
Ilyesmire gondoltam, van kisebben is.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Igen, de ha már kiad az ember 3-400k-t akkor elvárná a három év garanciát, és nem azt hogy még adjon extra pénzt érte. Viszont ezzel együtt is a 4 modell közül továbbra is az Airt választanám.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Találtgyerek
(fanatikus tag)
A Geil memóriák tényleg jó áron vannak.Lehet tartalékba vennem kellene 1-2 darabot.
BF3:[V8]Talaltgyerek

Mercutio_
(PH! addikt)
Te meg kevered a piacgazdaságot a vadkapitalizmussal 
Meglepő módon pl. a Tamron objektívekre nálunk 1 év gari van és kész, a valódi piacgazdaságban tőlünk nyugatra meg felárért +2-3 év, nem beszélve az USA-ról ahol alapból 3 év, persze ott sok a kínai, biztos azért
Aki sokallja az új túllihegett kategória az "ultrabook"-ok árait vessen egy pillantást a Samu Series 3-as NP350U2 notijaira. 12,5" Matt kijelző, 1,4kg súly, i3/i5 proci, 2év gar 150ezerért
Ezekben a Geil ramokban mi a nagy durranás, mivel jobb, mint egy 8GB-s (2x4) Kingston HyperX 1600-as kit?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
Nem, miért te igen, tudom milyen a szál-csiszolt alu, nem kell próbálnom, mellesleg egy szóval sem említettem, hogy kiadnék 300k-t érte.

sti10p
(senior tag)
Csak nehogy az legyen végeredménye az Ultrabook-os árversenynek, hogy az Air-eket gyengébb minőséggel szerelik. Nekem még mindíg az a legszínpatikusabb, ha már ilyen az árfekvésben keresgélek, bár az az Asus kicsit megingatott ebben.
XY

economist
(kvázi-tag)
Érdekesek ezek az Ultrabookok, a többség talán hozza a Air szintjét alacsonyabb áron, persze tudom az PC, hanem Mac!
A Samsung hozta megint a formáját, ugyanazt a konfigurációt árulja xarabb kijelzővel, mint a legértelmesebb Air verzió, persze ugyanannyiért, és persze messze a többi ultrabook ára felett. Annyira számomra nem bejövős a Samu logó, hogy ennyivel többet csengessek ki érte. Azt még kinézem egyesekből, hogy az almáért hajlandók ennyi pluszra, de ez nem egy kategória! Anno emlékszem az első 15,6-os Samu tesztjére itt a Prohardveren, agyon istenítették, pedig egy átlag jól felszerelt konzumer gép volt horror áron.
Tudom, szponzor is kell az oldalnak! 

Tikakukac
(őstag)
El fogja nyelni a rezgéseket. Mondom ezt 3 darab 12-es, 3 darab 9,2-es meg 2 darab 14-es ventikkel és egy vízpumpás házzal. 5 darab 9,2-es van a külső boxban a radiátoron, egy szimpla közepes keménységű gumibakra lett téve a dobozán belül, és jól működik. De ha betonkemény gumit veszel, akkor igaz is lehet...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
"Úgy tűnik, a 13,3 hüvelykes méretosztályban elég komoly a feltörekvő konkurensek árelőnye, MacBook Air vásárlása előtt érdemes lehet kicsit elgondolkodni a lehetséges alternatívákon."
Biztos rosszul látom, de akinél a MacBook (Air) számításba jön, annál az embernél az OSX a húzóerő, nem a hardveres körítés. Picit vicces is, hogy ennyire közelre lőnek árban, mikor a szoftveres hátteret nem nyújtanak semmilyen formában. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Youri
(PH! addikt)
Szerinted csak a kapitalizmus, meg a kommunizmus, mint két statikus állapot lézetik, mint a digitális világban a 0 meg az 1? A világ közel sem ilyen egyszerű. Fogalmad sincs mit jelent a szabályozott piacgazdaság? Nem azt, amit a kommunizmus, annak semmi köze nincs a piachoz. Nem az ertéelhírekből kellene megtanulni a világgazdaságot.
Peace
[ Szerkesztve ]

pusszycat
(senior tag)
Azt a kis Asust sunáznám...

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

economist
(kvázi-tag)
Ez az, amit nem értek én sem. Kíváncsian várom, hogy alakulnak majd az eladások.

D.Orion
(PH! kedvence)
Valaki véletlenül nem tudja, hogy az AC S1 Plus itthon mikor lesz kapható? 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

stifi
(senior tag)
14"-os ultrabookot akarok matt kijelzővel és 1600*900-as felbontással!
valaki kapjon már észbe és gyártsa le!
Nincs időm kedvesnek lenni...

hypno skate
(tag)
Ez most komoly, vagy hülyéskedsz?
Mondjuk hogy komoly.
Megfogod a gumirúd kis golyóban végződő végét, és kidugod a háznak azon a lyukán, amelyiken a most a csavar van áthajtva. Addig húzod, amíg a kúpos rész át nem ér és középen lévő gallér fel nem fekszik a lemezre.
Ezt megcsinálod mind a négy csavarhelyen.
Ezután fogod a ventillátort, a belül lévő rudacskákat átbújtatod a ventik sarkán lévő lyukakon, majd - a ventit a lemeznek támasztva - addig húzod, amíg a belső kúpos rész át nem ér a venti peremén.
Készen vagy és a jól végzett munka öröme melengeti a te szívedet.
Ezután megnézed a ventihez kapott használati utasítást amin pontosan ugyanez a módszer le van rajzolva. Ekkor gondolkodóba esel, hogy miért is nem nézted meg korábban. 
[ Szerkesztve ]
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász''

Cyberpunk
(PH! kedvence)
Acer Iconia A100 3G-s mikkor lesz? Tudja e valaki?
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD