Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Freedom Force :F
Ezt a nevet inkább egy szélsőbaloldali terrorszervezetnek adnám.

Twin Turbo utánérzés.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#2) P00By válasza rup1u5 (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

:D
Nem túl sűrű a bordázat? :F

(#3) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Hát nem tudom ára nem olyan sok elnézve a többi vga hűtőt, bár de sok lesz az.....de az a két kerepelő rajta kicsit szerintem sokat fordul, 1600rpm, tökéletesen elegendő lenne, főleg hogy ketten vannak.

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én inkább az alsó grafikonokat nézem... fok/W-ban adják meg a hűtési teljesítményt a gtx280gyári hűtőjéhez viszonyítva... a zajszint grafikonja meg aztán vicces :) 2200 vs 3000 rpm között nincs akkora különbség, mint a "gyári 2200-on hajtva vs akasa" esetben... gondolom a bizonyos távból mért adatokat hasonlítgatták össze valahogy, de eléggé homályosnak tűnik... nem lett volna egyszerűbb fokokat és dB-t megadni? én egyszerű ember vagyok és ahhoz vagyok szokva... :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Láttunk már több ilyen heatpipe-nagy borda-2 venti kombót, de azért kíváncsi leszek, hogy mit mutat a 'kicsike'.
Hangra nem tűnik annyira rossznak, de ezt sem lehet gondolom pontosan megmondani, a marketing tuti nem írná le, ha pöttyet zajosabb.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#6) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én arra leszek kíváncsi,hogy a 4890-t hogy hűti le. Ha jó lesz a hűtése, alacsony zajszint mellett, akkor lehet bevállalok majd egyet. :K

(#7) old gray

old gray
(PH! addikt)

Fix 2200RPM? Részemről itt megbukott a cucc, sok értelme van ha pl. zenehallgatás közben a vga-d ventije maxon teker. :W És biztos, hogy nem halk.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#8) mephi666 válasza Móci (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a leadtek heatpipe-os megoldása tetszik nagyon... oké, hogy szépen dolgoztak rajta a marketingesek is, de akkor is jó szerintem... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) old gray válasza mephi666 (#8) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez is érdekes, ok, hogy a GPU-t jól hűti, de házon belül marad a hő, ill. pont a csupasz fetekre (amik önmagukban is szeretnek 80-100fok körül lenni) tolja a forró levegőt. Bár lehet az nvdidia parancsba adta, hogy a gpu-t hűteni kell, minden áron. :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#10) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Ha jó lesz a teljesítménye halkan, akkor jó opció lehet, főleg, hogy az ára elfogadható.

(#11) mephi666 válasza old gray (#9) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, de nekem az ilyen megoldások tetszenek, ahol a kártyával párhuzamosan is keltenek légmozgást és nem arról szól a hűtés, hogy vadállat módjára fújnak egy böszme bordát 2-3 ventivel... :) ott is elmozog azért a meleg levegő, de ez szerintem hatásosabb... igazából az lenne a legjobb, ha 1db nagyobb venti lenne a tápcsatlakozó felőli oldalon kicsit slégan és úgy fújná a nagy bordát, hogy a meleg levegő a dupla széles kártya hátsó rácsán távozhatna... elég jó kis szélcsatornát lehetne kialakítani +1 ház elejére rakott 12centis ventivel :)

(#12) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

"9 darab hűtőbordát a memóriákra"

paritásbit? :)

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#13) mephi666 válasza plömplöm (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem gondoltak az ilyen 1.5-2giga rammal megpakolt csodakártyákra, ahol ha nem marad az utolsó pár modulra borda, az sem baj, mert úgysem mozog benne adat soha :)

(#14) retexis

retexis
(újonc)

Ez tisztára olyan mint a GFX Chila, csak mások a ventik.

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ízléstelen a műanyag borítása, és még hangos is lesz :(

True Success is Blonde

(#16) kelzsoca

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ügyes próbálkozás, vagy inkább koppintás, majd élesben kell bizonyítania :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#17) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom megmagyarázni, de nekem nem tűnik szimpatikusnak ez a hűtő. Lehet hogy azért mert a gyártó ismeretlen számomra. :F Olyan "gagyi" érzésen van a képek alapján.

Milyennapvan?

(#18) daa-raa válasza old gray (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Az a forró levegő még mindig sokkal alacsonyabb hőmérsékletű, mint amit a FET-ek elviselnek. Utóbbiak a 140-160°C-ot simán bírják.

Si vis pacem, para bellum.

(#19) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

kinézetre tetszik. bár már hűtő fronton sem igazán lehet újat alkotni...

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#20) zed1983 válasza old gray (#7) üzenetére

zed1983
(őstag)

Pont ezt akartam írni...ha fix a fordulatszám, az egy kicsit gáz és azért meghallgatnám azt a 26dBA-t

(#21) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felteszem a barátnőm 7100GS HyperMemory kártyájára :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#22) dying_star válasza rup1u5 (#1) üzenetére

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Freedom Force

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#23) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossznak!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#24) e00dgy

e00dgy
(tag)

26 dB elég hangos...

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#25) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

kinézetre tetszik de elég zajosnak vélem,meglátjuk milyen is lesz.

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#26) DarPet válasza e00dgy (#24) üzenetére

DarPet
(tag)

Attól függ, hogy mikor van a 26db... Ha teljes terhelésnél, akkor nem olyan vészes, meg úgyis lehet szabályozni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.