Jó elgondolás csak jó ár is társuljon hazánkban hozzá ha lesz itt egyáltalán
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Jó elgondolás csak jó ár is társuljon hazánkban hozzá ha lesz itt egyáltalán
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Internetes a szolgáltatás. Itthonról csak internetszolgáltató kell. A többit az AVerMedia intézi. Nekik is kell fizetni ... pl.: Paypal
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hi mindenki!
Nem értem...egy online streamet hoz végülis létre amit másik gépről is nézhetek?

Hi mindenki!
Nem értem...egy online streamet hoz végülis létre amit másik gépről is nézhetek?
így érdemes négymagos központi egységben és 2 GB memóriában gondolkodni, továbbá a tárhely esetében is nagyobb lesz a követelmény
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

Ezt nem értem ,minek a tunerkártya ha van net?
Vagy minek net ha van tuner?
EGY megabites letöltésre van szükség "jó" minőségben? Öhm.. 
Remélem jobb lesz, mint a T-home, ami nincs nálunk, mert nem tudja a rendszer a sávszélet biztosítani. A felcsatlakozó kliensek miatt meg a működőknek is fennakadások adódhatnak.....
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
Igen. Gyakorlatilag azt csinálja, hogy az ember bekapcsolja a PC-jét, a tuner bedigitalizálja a műsort, amit aztán ez a program megoszt a PC-n.
így elsőre semmi extra nincs ebben, az ingyenes MythTV ezt ezer éve tudja.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Na igen, és még jó néhány másik alkalmazás is képes erre sőt, akár többre is.
Az AVerMedia magához köti a szoftvert és a szolgáltatást, csak az ő kártyái támogatják. Azért kell a tunerkártya, hogy regisztrálj a szolgáltatásra. Utána a streamet ez osztja meg a másik internethez csatlakozó gépen.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Az adatforgalmat (mobil verzió esetében) gondolom nem fizetik. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Hát nem tudom, én jobban meg lennék békélve egy normális, magyar, online stream szolgáltatással, mondjuk egy átlagos kábeltv előfizetés áráért, mondjuk fullHD adással és műsorújranézési lehetőséggel.
Szép álom... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Mit várunk egy olyan országban ahol a digitális átállást sem tudják normálisan megoldani.
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Dehogynem. Még notit is vesznek neked, ha VIP csomagra állsz.

első gondolatom pont ezvolt, hogy tuti van ilyen ingyenes is. mi a francnak ehhez egyáltalán a szolgáltató, amikor az én gépem a szerver? persze ahogy elnézem itt is sokaknak nem esik le hogy miről van szó, mit várjunk el akkor a célközönségtől? báhh.
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem olyan kellene ahol par magyar csatornat is lehet fogni(rtl,tv2,viasat stb.) tudtok valami ilyet ajanlani?
msn: freddykruger23@hotmail.com
Akkor most jól értem, hogy bárhol nézhetem a TV-t neten keresztül, de csak akkor, ha otthon nem kapcsolom ki a gépet? Ekkora marhaságot még nem láttam.
Egy percet rászántam a honlapjukra, de se a csatornákat, se az árakat nem találtam. Olyan igazi átverés az egész.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Nekem valami olyan szolgaltato kellene ahol vannak magyar csatornak is, de szerintem vagy nagyon keves ilyen van vagy aranyaron.

miért lenne marhaság? mármint az marhaság, hogy ehhez ők kellenek, de az, hogy stremaeld magadnak a telefonodra az otthoni TV adást, az nem.
persze jobb ehhez egy dedikált kis cucc, hogy ne kelljen az egész gépnek mennie.
A vér nem válik VAZZE!™

ezzel pont azok a csatornak elerhetoek amik otthon is.
A vér nem válik VAZZE!™

A spanyol viasz esete 
Amennyiben nem ismerős a slingbox, akkor látogass el ide: http://www.slingbox.com
Nem kell a streaming-hez PC, csak internet és ez a doboz 
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...'' HTC Sensation 5.2.1 S-OFF

Sehol nem talaltam a csatornak listajat.

Nem is fogod, ugyanis a stream-et a Te géped állítja elő, amit máshonnan is tudsz nézni.
Igen erős lehúzás. A Leadtek PVR2 már évek óta tartalmazza ezt Live Broadcast! néven. Ingyen, konfigurálhatóan.
Az 1Mbps meg még 320x240-ben is kevés tud lenni, nemhogy 640x480-ban. Pláne, hogy utóbbi interlaced formátum, szóval szépen fésűsödhet. A WMEncoder pedig livestream esetén ténylegesen csak interlaced támogatja.
Az izmos processzor meg tényleg nem árt alá, bár 1Mbps-hoz még egy gyorsabb kétmagos is elég. Csak ne csináljon mást is mellette az ember...
Si vis pacem, para bellum.

nem találod otthon a saját TV előfizetésed csatornáinak listáját? az komoly baj szerintem
A vér nem válik VAZZE!™
Ő nem olyan megoldásra gondolt szerintem, mint ez, miszerint veszel magadnak egy tunert és magadnak streameled az adást. Eleve ez a megoldás egyáltalán nem eco. (Azért menjen otthon feleslegesen a nagy gép, mert mondjuk a suliban, szünetben akarok nézni egy sorozatot, vagy a híreket?)
Szerintem arra gondolhatott, mint én. Tehát egy normális stream szolgáltatásra, amihez egyáltalán nincs szükség kábelTV előfizetésre, hanem csak egy net előfizetésre, plusz esetleg egy streamTV előfizetésre, amit mondjuk annyi gépen nézhetnék, amennyi otthon van.
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Azzal az a gond, hogy ha már elhagyod az országhatárt azonnal felejtős magyar előfizetést szerezni- mocsok cégek pampognak érte, ahogy iptv-t sem tudsz külföldön használni magyart. 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Szóval internet díj+korlátlan mobilinternet+a legdrágább előfizetői díj+kártya megvéletele+nonstop járó otthoni 4 magos gép+otthoni TV csomag=mobil TV. Ha ez nem vicc, akkor mi az?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Mind a két szolgáltatás a neten alapszik. Egy cég legalább nagyobb eséllyel tud egyezkedni a külföldi szolgáltatókkal, hogy elérhető legyen. A Steam is elérhető mindenhol ahol van net...
Sőt ennél a szolgáltatásnál, ha pár hétre/hónapra/évre kimész külföldre, addig bekapcsolva kell hagynod a nagy géped, ami streamel, sőt még a kábelTV előfizetést is fizetheted itthon, tehát még mindig nem látom az előnyeit ennek egy streamTV szolgáltatással szemben. 
(#28) Depression: 
[ Szerkesztve ]
Ez igaz, ellenben jelenleg egyik magyar szolgáltatónál sem tudsz neten keresztüli tv-re előfizetni külföldön. Nem hajlandóak rá.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
"Nem hajlandóak rá."
Igazából ez nem rajtuk múlik, a sugárzási jogokat földrajzi alapon kapják meg, innentől kezdve túl nagy mozgásterük nincs.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Internetes streamingre nem vonatkozik éppenséggel a "sugárzási jog"