Igen, de a 400-as sem sokkal drágább egy-két helyen .
Az élet kegyetlen .
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Igen, de a 400-as sem sokkal drágább egy-két helyen .
Az élet kegyetlen .

HELP ME!
Várom a válaszait azoknak akik eddig is segitettek es ma is idetévedtek!
Rákotottem a HD3850et a rendszerre, lehuztam a rendszerhutoket, a kartya elindult.. felraktam alatta a windowst, jo egy jatekot is,aztan mikor elinditottam a Call of Duty 4-et, a toltéskor megallt..
Felraktam a 3Dmark06-ot és az is toltés kozben lefagyott.. 9.6-os drivert szedtem le hozza az AMD oldalárol. Elkepzelheto hogy a tap miatt csinalja ezt? Nem indul ujra a gep,csak ott lefagy az egesz, es nezhetnem akar keso estig, mert nem tortenik semmi. Ha a tap csinalja akkor nemgond, délutan veszek egy 420W Chieftecet. Remelem csak ez a baja. És még egy kerdes: nemtudom ponotsan hogy hivjak, de van egy atalakito kabel amit radugok az egyek vegen a kartyara, es a masik vege, ( "Y" alaku kabelrol van szo) ket 3tus molex csatibol all. Most mindkettot rakell dugni a tapra vagy csak az egyiket?
U.I: a processzorom, gyari orajelen 60fokos... nemtudom eldonteni hogy most a nagy melegmiatt csinalja-e, vagy kene egy bioszfrissites, netalantan az idosebb processzorok icsnalnak ilyet hogy egy ido utan jobban melegednek? 3,4Ghz-en marcius kornyeken jo ha elerte jatek kozben az 50egynehany fokot... Na ennyi, a valaszaitokat varom!

Az Agp kártyákhoz nem biztos hogy jó a sima driver, mert ha jól tudom akkor kell a [Hotfix] hozzá. Telepítsd fel, és próbáld úgy. A Trémárk is lehet hogy ezért nem megy, de ott még más is lehet mert annak is van (mark hotfix) A kártya tápcsatit rá kell dugni, és mind a két molex csatit használni kell, de lehetőleg ne 1 ágra kösd a kettőt. Tápot nem tudom vettél e, ha nem akkor vegyél, ha valami gagyi. A procid még nem vészes ha terhelés alatt 60 fokos, de sokat segít, ha a ház is jól szellőzik. Remélem tudtam valamiben segíteni.
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Koszi a segitseget! Kedden rakom be az uj tapot, kivancsi leszek azzal hogy mukodnek majd a dolgok. Ismerosom aztmondta hogy neki csak egy molex van radugva a tapra, es ugy megy..
Egyebkent meg terheles nelkul 60fokos a 3ghz prescott, zalman cnps7000alcu huti. nemtudom mi lehet vele, de taphiba lehet az hogy csak lefagy a gep es nem csinal smit?:S ja igen, es csak jatek alatt fagy le, sima windows alatt nem.

Hát szerintem a táp végett is fagyhat, ha nem kap elég kraftot a kártya 3D-ben. Ezért is írtam hogy mindkettőt, és lehetőleg ne 1 ágra. Ha jól olvastam vissza akkor a ringyózt újra raktad, így azzal nem hiszem hogy gond lehet. Directx 9.0c, Net2.0, meg a Hotfix legyen fent. A procit esetleg újra pasztázhatod, meg portalanítod a hűtőt, meg persze a ház szellőzés is fontos. Win alatt mehet attól még hogy nem elég neki a fesz.
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Hat mar ujra pasztaztam, raadasul azelott egy ezusttartalmu volt rajta, es az 3,4en jatek kozben nem nagyon ment 55fölé. Es ezert nem ertem hogy most ilyen 58-60 miert megy huzas nelkul
haz oldala levan szedve, elol egy fuj, hatul egy sziv, tetejen is egy fuj, es oldalt 2 sziv... fogalmam sincs mi lehet
mondjuk perpill a hd3850er jobban izgulok. Lehet az a proci hibaja, hogy ha jatekok kozt neha 2mp-et beszaggat? CoD4.rol van szo, es 640x480 minden low-on vagy 1280x1024ben is highon ezt csinalja... szoval nem az a gond hogy nem birja a hardware....:S megprobalom majd ugy h ujrarakom a windowst,hotfix meg a jatekokat is hatha... de csak az uj tappal 
Ha addig tud vlki irni erre vlmit azt nagyon megkoszonnem!

A ház oldal levétel nem a legjobb megoldás szerintem, mert a légáramlás így nem jó. Meg aztán én másképpen raknám a hűtőket 1 elől be, 1 hátul/felül ki, oldalt 1-2 be, a képébe az egész lapnak
A szaggatás elég sokminden lehet pl. kevés ram, driver hiba, (másikkal lehet hogy jó) kevés a proci. Egyenlőre más ötletem nincs.

2giga ram van neki dualban, nemhinnem hogy ez a gond, ennyivel boven jonak kell lennie, 1024ben konnyeden elment high-on anno 768-al...:S
(#559) Alaska Can't válasza Alaska Can't (#558) üzenetére

tap hiba volt... :/

Na csakhogy megoldódott a gond akkor örülök neki 

FSP EVEREST 500W nagyonviszi
Ajanlom ezt a tapot mindenkinek, modularis, es 15k..
bestbuy egyertelmuen!
üdv,
és Neked kulon hatalmas koszonet, peldaul a hotfixer! 
Kriszbon 

Ezt a hotfix-t asszem én is kipróbálom.
Pár napja én is vettem egy ilyen karit a 2600-ra felhúzott Athlon X2-höz.
A lemezen mellékelt driverrel pillanatok alatt működésbe lépett.
De egyszer csak elszállt a windózom és csak az utolsó jó konfiggal volt hajlandó elindulni, normál indításal nem.
Azóta viszont nem tudom felrakni a karit, csak azzal a driverrel, amit a win update ajánl hozzá. Az meg lefagyasztja a CCC-t, meg a tweak progikat is, szóval szinte semit nem tudok beállítani. Max a RivaTunerrel a frekit növelhetem, de az meg tök felesleges, mert a proci nem bírja a lépést.
Másrészt ezzel a driverrel sokkal gyorsabb lett a kari, igaz szerintem az AA-t teljesen kikapcsolta! Amit viszont annyira nem is venni észre az 1920*1200-as felbontás miatt, amiben pl a Call of Juarez 2 demoja rezzenés nélkül szaladgál.
(Na jó néha csinál egy V-sync hibát
)
Szal a kari jó, majd a drivert is megbuherálom valahogy, csak valami gyorsabb proci kéne hozzá.

A régi drivert ami az előző kártyádhoz volt rendesen letakarítottad, és milyen is volt? Uninstallálod a régit, csökkentett módban újraindítod és a (Driver Sweeper) progival letakarítod ami még maradt! Aztán újraindít és fel az újat vagy ami Cd-n van (Agp Hotfix Driver) Remélem jó lesz, a prociban meg sajnos nem tudok segíteni
Ja igen, még az is előfordulhat hogy a rendszert is újra kell rakni, ha nem oldódik meg a gond, főleg ha előtte Nv. volt.

Köszi ezt a hotfixet!!!
Végigúgliztam a fél világot, vagy 5X legyalultam mindent a Driver sweeperrel is, aztán újra telpítettem, meg mindenféle fórumokon jártam, de máshol nem nagyon írták, csak jöttek a hülye ötletek, csirkebélből jósolás, vöröshajú szűzlány beáldozása, meg a számítógép felturbózása egy mikróból kiszerelt magnetronnal és végül a jól bevált gyufabenzin módszer. 
Most minden műxik!
És még a rencert sem kellett újrarakni, pedig még az nvidia driver is ott volt nyomokban.

Szerintetek, ha nincs 6 pin-es csati a tápon, nem lesz gond az átalakítóval? Mondjuk egy 3650/3850-hez.
(#566) Alaska Can't válasza zbettenbuk (#565) üzenetére

Nem, a kártyához alapesetben adnak egy 6pin>2 molex- átalakitot. 
(#567) Business1988 válasza Alaska Can't (#566) üzenetére

Mennyit hoz a kari 3dmark 06-ban?
[ Szerkesztve ]

Alulról 10 000.
Remember, Elvis will be with you...always.

Tud valaki valami hatékony, de nagyon halk hűtésmegoldást a Sapphire 3850AGP kártyámhoz? 13%-on forogva is illetlenül hangos a gyári ventillátor.
Remember, Elvis will be with you...always.

Hy! Nekem egy 3850 agp-s kártyám van egy k8ns-ultra 939 -es lapban athlon x2 4800+ os procival! És az érdekelne hogy windows 7 alatt miért nem tudja elindítani a kártyát? Lehet hogy csak xp-n menne? Köszi

Gondolom még nem tünt fel a Gigabyte oldalát kutatva,hogy a lapodhoz egy szem Vista/Win7 driver nincs, a gyártó nem támogatja XP "túl"...
[link]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Jó köszi! Azt észrevettem! De a mostani lapomhoz sincs win7 ill. vista driver és azzal meg működik! Meg ahogy nézegettem az agp-s alaplapokak azoknak sincs vista driverük! Meg akkor egyébként is miért csinálnak vista drivert ha az alatt nem működik! De azért köszi!

Hello! Egy olyan kérdésem lenne hogy cseréljem le a videókártyámat egy jobbra vagy ne? Most Asus Ah 3650 Silent AGP-m van(Gpu:725 Mhz, Ram 500 Mhz DDR2 512 mb 128 bit).A gépem Intel Core 2 Duo E7500(2x2,93 Ghz),2x1Gb KINGSTON DDR2 667 Mhz ram,egy Sapphire HD3850-et néztem ki (Gpu:670 Mhz, Ram:830 Mhz GDDR3 512 Mb 256 bit), véleményetek?(Alaplapot "NEM" akarok cserélni)
Cserélj, sokkal gyorsabb lesz, remélhetőleg a tápod is bírni fogja. Még annyi hogy pcie-ben féláron megvehetnéd .
Az élet kegyetlen .

Chietec 550 w-os tápom van(tudom hogy ezért kapnák egy 1 GB-os HD4850-et de alaplapot nem akarok cserélni)

Hello! Egy olyan kérdésem van hogy, Sapphire Hd 3850(GPU:670Mhz, Ram 830Mhz 256bit, 512Mb) vagy Powercolor Hd 4670(GPU:750Mhz, RAM:800Mhz 128bit, 1Gb)
sztem egyértelmű mert a 256bit nagyot dob.
~ Arcana ~

Hello van egy alaplapom Gigabyte GA-EP45-UD3LR és ehez szeretnék 2x1 Gb ramot csak nem értek hozzá annyira és a Gigának van ilyen Memory Support List-je itt ezt mennyire kell figyelembe venni(ezek lesznek benne Intel E7500, Giga Hd 4850)

Na mi van mégis lecserélted az AGP-s konfigod?
Itt érdeklődj a lapoddal kapcsolatban!
Amúgy jó kis lapot vettél!
Q9550 jobban illene bele!
Nálam is az hasít az UD3R-ben. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Hát úgy gondoltam inkább 50-ért alaplap+vga mint 30-ért Vga

Akkor inkább INTEL Core2 Quad Q9650 3.00GHz csak kicsit drága 70-ért

Miota van a ramod a lapban???????????????????????

Egyrész 1 darab kérdőjel is bőven elég, másrészt már mondtam, hogy lapoddal kapcsolatban a megfelelő topikba fáradj át!
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

szia
Milyen duo core II-s AGP-s csatis alaplapod van? Mert akkor lwecserélném a P4 rendszeremet és a kari megmaradna

Hello! Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0("VIA" chipsettes) az alaplapom neve kb.15e Ft-ba kerül, nem tudom mennyire értesz hozzá DDR és DDR2 667Mhz ramot tudsz belerakni max.2Gb-ot a legnagyobb proci bele az E7500-as (2x2,93 Ghz) ez kb.27e Ft-ba kerül ,PciE 4x csati is van rajta de az "nem" jobb mint az AGP 8x szóval ebbe csak az AGP kártyák királyát tudod belerakni az meg a Sapphire Hd 3850, ez meg jó hütövel olyan 30-35 körül van és ezért inkább lecseréltem egy Giga alaplapra Intel P45 chipsettel3 Giga Hd 4850 és HiperX 2Gb 1066-os Ram

tehát azt mondod,hogy nem érdemes olyan alaplapot venni ami tudja kezelni a core duo II proccival együtt az AGP kártyát
inkább egy teljes új rendszert vegyek 

Gombhoz ne vegyél kabátot, ne kövesd el ezt a hibát. Ha egy Core 2-t akarsz venni, azt amúgy sem tudod másmivel, mint újabb gyártású alkatrészekkel egyberakni.

Köszi,amúgy is gondoltam rá,hogy nem menne tökéletesen a két rendszer
Akkor marad az öreg P4 deszkám intel 3-s procckóval,2 giga rammal,és a 3850 karim egy darabig.
Majd jövőre a mostani csúcs holmik leesnek majd

Segítsetek please!!!!
Kb 2 hete vettem egy HD 3850 AGP-t, hogy majd én milyen jókat fogok játszani. Ehelyett a 2 hét alatt csak a tesztelések, kisérletezések mennek.
A konfigom:
Asus A8V-X (939)
Athlon XP 3800+ X2
2 GB Samsung 400Mhz dualba
360 W Chieftec táp
A problémám az, hogy egyszerűen nem megy stabilan a gépem.
Zsír új windows SP3 .Net 2.0 ati catalyst 9.10 AGP hotfix feltelepítve és olyan hibák jönnek elő, mint FarCry 2 telepítésnél hiba, miszerint a CAB fájl hibás. Másik gépen tökéletesen megy ugyanez a letöltött verzió.
COD 4 a 2. pálya töltésénél kilép hibával.
NFS Undercover legelején a videónál lefagy, de csak a játék.
Mióta megvan a kártya semmivel nem tudtam játszani és nagyon elszomorító a helyzet. Kicsit kezdem bánni, hogy megvettem ezt a kártyát.
Próbálok olvasgatni, hogy mi lehet a hiba, de nem tudok rájönni.
Memtest 86 lefuttatva hiba nélkül végig ment.
Probáltam csak egy memória modullal ugyanúgy hibák.
Vinyó letesztelve hibátlan.
Olvastam olyat, hogy az is hiba lehet ha a kártyára nincs rádugva az Y elosztóra minkét helyre a tápból áram. Azt is próbáltam most mindekttő be van dugva.
Egyedül a táp amire gondolok, de itt azt írtátok korábban, hogy a Chieftec 360W simán el kell, hogy vigye.
Próbáltam a 9.11-es drivert. Fel se tudtam rakni:S
Segítsetek légy szíves mit próbáljak meg, mi lehet a gond?

A procid esetleg nincs húzva? Ha igen akkor állítsd alapra az egész rendszert, vagy csinálj egy biosz resetet, mert néha megoldódnak tőle a gondok. 

Soha nem volt még húzva a proci...Bios-t pedig már próbáltam hogy beállítom a default állapotra, de az sem segített, viszont a "hardveres" bios resetet még nem próbáltam, megnézem hátha...

az AGP kártyák királyát tudod belerakni az meg a Sapphire Hd 3850,
Francokat....
HD4670...az az AGP teteje...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Teszteld le a kártyát valaki másnak a gépében, és telepítsétek ugyanezeket a dolgokat. Írd majd le a következtetéseket.
Tévedsz, teljesítményben nem az.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

De bizony az... 

Mitől nem az? Szinte nincs olyan tesztelési "tárgy", amiben rosszabb lenne. Vagy megegyezik a teljesítményük, vagy jobb 10-20%-kal a 3850-esnél.
Ráadásul mindezt csak 128 bit-es memóriavezérlővel.
..ne már.[link]
Mielőtt meg lennék vádolva, nézzetek szét a 4670 topikban..nekem is volt.
Fogyasztásban és HD-s funkciókban nyerőbb, ezt aláírom természetesen.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★