Hát, embörök, elvileg segítségért jöttem, miután átolvastam a külföldi fórumokat... dee...
Ahogy elnézem, még szerencsém is van, mert nálam megy a kártya. Engem az idegesített fel, hogy nem tudom a CCC-ben felnyomni a AGP gyorsítást, bekapcsolni a fast RW-ot stb. Aztán utánaolvastam odaát, írták a 8.12-höz a hotfixet, próbáltam, de semmi változás.
Asus k8ne-deluxe az alaplap (3000+ AMD64 a proci), lehet ez a szerencse. A táp csak 400W, lehet ezért nem megy feljebb az AGP szorzó? Egyébként a kártya gyors, de többet tudna. Jóval.
Rövid sztori: _nagyon_ sokáig AMD+ATI párti voltam de az inkompatibilitások, meg a szupport miatt rövid kitérőt tettem egy Gainward 6600GT-re. Úgy döntöttem, nem gépet fejlesztek, hanem visszatérek egy kártya erejéig az Atihoz Rohadtul sajnálom, hogy ugyanaz a szar van most is, mint rége(bbe)n. Legalább Nvidiánál ott van a RivaTuner, az mindenre jó. Persze ATI-val nem megy, és a RaBit sem indul el. Szóval fos.
Ennek ellenére, ha bárki megoldotta ezt a Smartgartos okoskodást, ami fölülírja az én beállításaimat, kérem szóljon. Az a marhaság úgy felhúzott, hogy egyelőre az agp hotfixes 8.12 driver van csak fent, a körítés (CCC) inkább kösz, de nem.
Miért nem engedik nekem eldönteni, hogy fusson a kártya??? Ehh...
Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!