Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) elttiL

elttiL
(senior tag)

Valaki tudja hogy ez mire jó? Van 2x3 tű a PowerColor hd3850agp-n, ebből 2-2 van összezárva jumperrel. ld. a képeket.
[link]
[link]

....::: SE K800i házat keresek /nem csak elő és hátlap, hanem a középső rész is kell, főleg az/ vagy beázott rossz komplett teló is érdekelne. :::....

(#452) Str8 sk8r válasza elttiL (#450) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...jaja...ezt el is felejtettem írni...ezt nekem is csinálgatja néha...ezt is... :O ...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#453) elttiL válasza Str8 sk8r (#452) üzenetére

elttiL
(senior tag)

nekem futnak a gémek, meg a 3dmark06 is szépen lefut kb. 8200 ponttal. jövő héten szabin leszek, és kivesézem a dolgokat /pci fronton is van valami gond, mert tv tunernél a timeshifting-nél beáll a gépmint a szög./ lehet, hogy nem elég a 2.65V az agp-nek? vissza kellene vennem a 2d órajelét a vga-nak, és ha indul pöpetül, akkor megvan a gond, gondolom a külön táp a vga-nak a 3d alatti áramellátást hivatott ellátni.

nincs az adataidnál, hogy milyen géped van...

[ Szerkesztve ]

....::: SE K800i házat keresek /nem csak elő és hátlap, hanem a középső rész is kell, főleg az/ vagy beázott rossz komplett teló is érdekelne. :::....

(#454) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

omg!!!

faja tudjatok volt bajom a 3850 emmel..nemindult...kiderult alaplap nem kombi.
most elindul orulok mint allat erre alandoan kikapcsolja a monitort befagy ki be kapcsolja a monitort....
neha kiirja,hogy driver parancsaira nemvalaszol a kari,neha kiirta,hogy nemjo hoza a driver...millio driverel probalkoztam de azota se tudok jacani...max netezni de aztis csak akor.ha bealitom,hogy hibaelharitasnal ne legyen harvergyorsitas,ha kicsit jobra huzom mar fagy a gep kikapcs monitor...
sp2 sp3 ua
probaltam csak display driver probaltam catalist AI nal is mindent biosban osze visza mindent es semi
szerintetek mi lehet a problema
vetem uj alaplapot is asrock k8upgrade nf3 evel elindul a regi abittal meg enyit se de igyse jo mert nemtok gamelni egyaltalan
hiba:alandoan befagy neha mar visza se kapcsolja magat a monitor,neha 10 szer valtoztat valamit...es pont betudja allitani de par parc utan megint csinalja.AGP hotfixet is felraktam mindent de nemjo
neha ugy indul el a gep hogy tul magas neki a herc a monitornak es egybol kilovi
ááááááááá elegem van fujjj de utalom az ati-t GRGRGR
HELP!!!!!!!!!!!!!!
jah meg anyit hogy win reinstal megvolt minden akor semi baja ha nincs fent a drivere
ha drivert adok neki meghal,de mar minden drivert felraktam regit ujat mindent.

[ Szerkesztve ]

Üdv:Bandi

(#455) elttiL válasza smithbandi (#454) üzenetére

elttiL
(senior tag)

Nekem elindulási gondjaim voltak a géppe. /ld adatok/, de szépen megoldódott /külföldi forumok döngészése kifizetődő/: agp aperture size vissza 128-ra, fast write kilőve, agp-nek biosból 1.65 v adás, megy mint a kisangyal. /má gém alatt se csíkozódik.
...
agp meghajtó alaplaphoz vfent van nálad? vista vagy xp-alatt akarod?

(#456) smithbandi válasza elttiL (#455) üzenetére

smithbandi
(lelkes újonc)

agp hotfixet raktam most csak fel,amugy mindig masal probalkoztam korabi verziok ujak....
biosban is oszevisza mindent de nem segit semi.
proc mhz fel le ugyanaz,memoria mhz fel le semmi,buszok mhz fel le semmi,agp fesz fel le semmi,semi semi semi...nemtom mivan
aperture size ot is fel 512 le 64 semmi,fast write ki be semmi....
agp meghajto fent elvileg felraktam mindent az alaplapi cd rol.
amugy teleg az AGP hotfix az miert masabb mint a sima driver vagy ugyanaz csak javitott?mit tegyek fel szerinted?neked mid van fent verzio tipus...

(#457) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

jah amugymag xp sp2 sp3 mivel probaltam

(#458) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

bealitotam agp fast write ot disablera ok...bindul es kiirja ,hogy nemfog mukodni a hardver mert nincs fent a drivere..ezt szokta amugy...
jah meg nemirtam ha bevan hardvergyorsitasnal neki alitva maxra full fagy meg ki be kapcsolja a monitort vegen meg meghal es ujraindull alltalaban...ha nincs akor siman megy persze akor semit nemtok vele kezdeni...
VPU recover az minden perces jelenseg:(

(#459) elttiL válasza smithbandi (#458) üzenetére

elttiL
(senior tag)

a kv8 abit -ban van? ati drivert szedd le teljesen /ati eltávolító, a C meghajtó ati könyvtárban van egy exe, az leszedi/ utána [link] -via 4 in 1 /amiben vadiúj agp driver is van/ újraindít és ezután csinálod a driver telepítést. fast write kikapcs, agp-nek emelni feszt, és agp aperture size 64 MB, a biosszal többet ne is foglalkozz.
asszem hotfixes drivert raktam fel...

[ Szerkesztve ]

(#460) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

kv8 pro es abit alaplap ja...de aval be se indult a gep!ezert venem kelett uj alaplapot,ami asrock k8upgrade nf3:)evel beinmdult csak nemtok jacani:)majd kiprobalom amit irtal es kosz szepen a segitseget!meg kis dolgom van de lehet estefele kiprobalom es irom mizu...

(#461) elttiL válasza smithbandi (#460) üzenetére

elttiL
(senior tag)

pedig kellene mennie a kv8-al is. ugyanúgy via k8t800 körüli a chipset-je.

(#462) smithbandi válasza elttiL (#461) üzenetére

smithbandi
(lelkes újonc)

hat na de megse ment:)de halod jo hirem van letoltotem a windows 7-et es evel megy faszaul a gep semni problema...csak nemtom a kepfajlokat megnyitni marcsak enyi a problem...iso..
letoltom 64 bit driver es aszondja nemjo hm...vlki help?

(#463) Drexler

Drexler
(kvázi-tag)

Hali! A mai napon vettem egy 3850 -est. Az lenne a kérdésem, ha everestel nézem az orajelet ezt irja:ATI PowerPlay (BIOS)
State #1 GPU: 669 MHz, Memória: 829 MHz (Boot)
State #2 GPU: 669 MHz, Memória: 700 MHz (OverDrive)
State #3 GPU: 669 MHz, Memória: 700 MHz
State #4 GPU: 669 MHz, Memória: 700 MHz (UVD)
akkor most csak 3d-ben van meg a 829MHz és 2d-ben visszaveszi?.
Sajnos nem értek hozzá, segitsetek plz! :R

A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!

(#464) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

en sajnos nemtok segiteni:(

(#465) Drexler

Drexler
(kvázi-tag)

Visszaolvastam, nálam ugyan ez a felállás:
"Egy Abit Ic-7be vettem egy Sapphire Radeon 3850 AGP vidkarit. Olyan kérdésem lenne, hogy mikor elindítottam, láttam, hogy a gyári órajele: 668/1400MHZ. De ez hogy a fenébe??
Mindenhol azt olvastam, hogy a Sapphire HD 3850 agp vidkari órajele: 668/1656MHZ.

Most én vagyok a hülye vagy mennyi ennek az agp-s karinak a tényleges órajele?"

A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!

(#466) elttiL válasza Drexler (#465) üzenetére

elttiL
(senior tag)

Hali! 2d-ben halál fölösleges sok megahercen mennie a vga-nak, 3d alatt kell a kraft. a kb dupla annyi freki a ddr miatt van. az 1400 vs. 1656 témában nem tudom mi a helyzet.

(#467) benz válasza Drexler (#465) üzenetére

benz
(újonc)

nincs vele semmi gond, nekem is olyan a húzott 7600gtm hogy ha nincs 3d akkor visszaveszi, egyébként rivatunerrel betudod állítani ha neked más alkalmazásoknál is kellenek a mhzk.

(#468) djculture

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy épp a sapphire szokásos termékbutításaiba futott bele..mert a gpu-t is visszakéne vennie nem csak a memóriát idle-be.

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#469) thumb

thumb
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sziasztok
nemrég vettem egy agp ati hd 3850-et de akad vele a játék az összes szerintetek mi lehet a gond? amikor még nem raktam újra a gépet akkor mondjuk zanzás volt a kép (megjelenítés stb.) de egyáltalán nem akadt most meg újraraktam a gépet XP és a kép nagyon jó csakhát most már meg akad? ötlet?? THX

konfig: p4 cerka 3 Ghz, 2 gb ram 400 mhz, 400 W táp, HD 3850

mégegyszer THX

"A föld azé aki megeszi" - Földigiliszta

(#470) dassved

dassved
(újonc)

Sziasztok!
Ma kaptam kézhez egy AGP-s Radeon HD 3850-es kártyát, de be sem merem rakni, amíg nem tudom milyen catalyst kell alá! Tulajdonképpen tudja valaki, hogy konkrétan melyik /hotfix vagy sima catalyst/ kell neki? Előre is köszi!
D.
Intel P4 3000, Abit IC7, 2x1gb Kingston a konfig

[ Szerkesztve ]

(#471) Zsotti824

Zsotti824
(lelkes újonc)

sziasztok.nem tudjátok hol tudnék ilyen kártyához hozzá jutni olcsobban mint a bolti ára?akár használtan is.most egy 6600gt-m van egy x2-es 4400+os procival.nem akarok cserélni konfigot mert szerintem ez az s939-es proci böven elég lenne neki.de nekem drága a 28ezer ft-os bolti ára.szoval ha tudtok olcsobban szoljatok pls.köszi

(#472) Drexler válasza dassved (#470) üzenetére

Drexler
(kvázi-tag)

8.10 hotfix nekem az van tök jó hozzá.Configom ue.

(#473) hcpetrov válasza dassved (#470) üzenetére

hcpetrov
(újonc)

PÜ ment!

(#474) hcpetrov válasza Zsotti824 (#471) üzenetére

hcpetrov
(újonc)

Pl. nézd meg az aukciós oldalakat

teszvesz.hu és vatera.hu

(#475) imi86fuck

imi86fuck
(újonc)

Hello!
Olvasgattam a forumon!Van ez is az is....

A segitségeteket kérném!
Ati 3850 Vga agp röl van szo!

Van egy linkem!Van rajta egy vga DEE! nem 3850 egy más kari!
Csak azt szeretném meg tudni,hogy van a képen az AGP csatlakozo a FÖLÖTT,de a proci alatt,van egy nagy ................CSIPPP!!

http://www.hardwareoc.hu/upload/news/9822_PCIE-AGP.jpg
.........................
........................................
Na az mi?........................................................................................................
És Mire szolgál?..........................................
................................
..............
.........................
Mert nekem az kurva meleg,és gyanitom,hogy azért szaggat az NFS UC az uj!
Szaggat és Becsikozodott!(+++nem birja a proci.........)
Szeritem az a baja,mintha csöppet melege lenne!!

Abit IC7 4*512Ram P 4 3Ghz HT 550W Táp!

Hütésem van a karihoz a régi x1950 röl,mert az + zajos volt!
Tényleg kihaloban van az AGP,mostanában szerintem DIREKT elbaszák öket..........

Köszönöm!

Ha Tudtok Segitsetek,Létszi!!

(#476) Zsotti824

Zsotti824
(lelkes újonc)

aukcios oldalakat megnéztem de ott még drágábban adják mintha boltba venném meg.ha netán valaki tudna olcsobban akár használtat az nagyon jo lenne.aki tud olcsobban ilyen karit az irjon pls.

(#477) Drexler válasza imi86fuck (#475) üzenetére

Drexler
(kvázi-tag)

Az a csip kell ahoz hogy a pci os karibol agp legyen, ugyanis a pci-os kar ue. csip nélkül. Aszem rialto a neve

(#478) imi86fuck válasza Drexler (#477) üzenetére

imi86fuck
(újonc)

Köszi Szépen!!
Majd lehütöm!!Kerva anyát...

(#479) oz82

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok

Most akarom lecserélni a kártyámat egy Sapphire 3850 AGP-re,és nem volt időm végigolvasni a topikot.
Kérdésem Vista alá létezik normális, vagy inkább működőképes driver? (Eddig egy 7600Gs-em volt, fájó szível megváltam tőlé :O , időszakos megoldás egy - >radeon 9250 :B )

régebben olvastam vhol, hogy vista-alá agp-re nem igazán van .
Most mi a helyzet?

Amúgy a gyári sapphire hűtéséről mi a véleményetek?
pl. erről:[link]

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#480) Steve-0 válasza oz82 (#479) üzenetére

Steve-0
(őstag)

hi, a hűtése elég hangos, ha nem hallgatsz zenét és full csend van a szobába akkor elég zavaró lehet.

[ Szerkesztve ]

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#481) Szentes

Szentes
(kvázi-tag)

Üdv Mindenkinek!
Van itt valakinek ATI 3850 AGP kártyája? Driver frissítéssel kapcsolatosan szeretnék segítséget kérni. Úgy látszik, elment felettem az idő (megöregedtem) az eszemmel együtt, mert már ez is problémát jelent......

(#482) Steve-0 válasza Szentes (#481) üzenetére

Steve-0
(őstag)

itt megtalálod: [link]

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#483) Szentes válasza Steve-0 (#482) üzenetére

Szentes
(kvázi-tag)

Nagyon köszi, de ennél frissebb nem létezik hozzá? Ne haragudj az idióta kérdésért, de miként is kell illetve célszerű frissíteni a drivert?
Megpróbáltam az ATI eltávolító programmal, ami nagyon jó volt, de kérdés nélkül mindent letakarított aminek az ATI-hoz csak köze van. (pl. ATI demok amiket előszeretettel gyűjtögetek) Ezért szeretném segítségedet kérni, mert nagyon szokatlan most ez a rendszer.... Az NVIDIA kártyánál elég volt magát a VGA drivert és a Control Centert eltávolítani......

(#484) scedamadre

scedamadre
(újonc)

hali!
a cod4-nél van egy ilyen problémám, hogy single módban indítás után alighogy bejön a menü, kidobja magát desktopra ezzel az üzenettel:

http://kepfeltoltes.hu/081212/COD4_SINGLE_ERROR__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

sajna nem értek hozzá, multiplayerben nincs semmi gondja.
régi 6600 gt-vel ment rendesen, azóta csak a vga kártya lett cserélve.
XP sp2; 8.11-es katalyst van fent, játékhoz is szedtem le patch-et (1.7).

ötlet?

(#485) oz82

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziaszok

Van egy problémám.

Letöröltem a gyári drivert és a hotfixet (8.1 + 8.12 AGP hotfix) és azóta nem ismeri fel az új driver a kártyát mintha fennt se lenne. Az everest és a többi látja. Csa a Vista és a Catalist nem :O . Hiába telepítem fel kiírja hogy nincs a drivernek megfelelő grafikus adapter!
Az eszközkezelő annyit ír ki, hogy "szabványos VGA adapter"

Tud vki segíteni.

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#486) mikesa válasza oz82 (#485) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

Szia!
Én a 8.12 RC3-at használom (ezzel a trükkel bármely ATI drvert fel tudsz tenni), ugyanez volt a gondom, mint neked, itt a megoldás:

1: Extract the driver package, you don't need to let it continue the installation process, since it won't work anyway.
2: Open the file called INSTALL.INI located @ \\ATI\SUPPORT\8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226\Driver, or wherever u extracted the files.
2.1: Find the following text 0x9505:0x25421002 and replace it for 0x9515:0x0028174B .
3: In the same directory, open the file called CX_70226.INI.
3.1: Same step as 2.1, find the following text 0x9505:0x25421002 and replace it for 0x9515:0x0028174B .
4: Open the file called CX_70226.inf located @ \\ATI\SUPPORT\8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226\Driver\XP_INF.
4.1: Find the following text "ATI Radeon HD 3850" = ati2mtag_RV630,
PCI\VEN_1002&DEV_9505&SUBSYS_25421002 . Replace 9505&SUBSYS_25421002 with 9515&SUBSYS_0028174B.

Remélem vágod az angolt... :)

[ Szerkesztve ]

...már majdnem kész, de csak most kezdtem el... ASUS P5B, E6420 @3.2G, HyperTX2, GEIL ULTRA 2x1GB DDR2, Chieftech 550W 12cm Fan, Zafír 4830

(#487) oz82 válasza mikesa (#486) üzenetére

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia

Köszönöm. Ráleltem erre a megoldásra vlhol a neten. De azért köszönöm, segített.

üdv.

[ Szerkesztve ]

(#488) Szentes válasza Steve-0 (#482) üzenetére

Szentes
(kvázi-tag)

Hello Steve-0,

tudsz nekem egy olyan linket is adni, amelyiken kizárólagosan, minden nélkül, csak a Display Driver van?
Gondolom a Control Centert nem muszály lecserélni, elég, ha csak a drivert cserélem le.?

(#489) oz82 válasza Szentes (#488) üzenetére

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

He, megelőzöm a bajt.. :DD

[link]

Válaszd ki mi kell és továbbvisz a megfelelő oldalra. (pl. Vista x32 ->Radeon -> pl Radeon HD3850 és GO).

És lentebb külön le tudod szedni a driver önmagában.

üdv.

(#490) HaaS

HaaS
(PH! addikt)

Hát, embörök, elvileg segítségért jöttem, miután átolvastam a külföldi fórumokat... dee...

Ahogy elnézem, még szerencsém is van, mert nálam megy a kártya. Engem az idegesített fel, hogy nem tudom a CCC-ben felnyomni a AGP gyorsítást, bekapcsolni a fast RW-ot stb. Aztán utánaolvastam odaát, írták a 8.12-höz a hotfixet, próbáltam, de semmi változás.

Asus k8ne-deluxe az alaplap (3000+ AMD64 a proci), lehet ez a szerencse. A táp csak 400W, lehet ezért nem megy feljebb az AGP szorzó? Egyébként a kártya gyors, de többet tudna. Jóval.

Rövid sztori: _nagyon_ sokáig AMD+ATI párti voltam de az inkompatibilitások, meg a szupport miatt rövid kitérőt tettem egy Gainward 6600GT-re. Úgy döntöttem, nem gépet fejlesztek, hanem visszatérek egy kártya erejéig az Atihoz Rohadtul sajnálom, hogy ugyanaz a szar van most is, mint rége(bbe)n. Legalább Nvidiánál ott van a RivaTuner, az mindenre jó. Persze ATI-val nem megy, és a RaBit sem indul el. Szóval fos.

Ennek ellenére, ha bárki megoldotta ezt a Smartgartos okoskodást, ami fölülírja az én beállításaimat, kérem szóljon. Az a marhaság úgy felhúzott, hogy egyelőre az agp hotfixes 8.12 driver van csak fent, a körítés (CCC) inkább kösz, de nem.
Miért nem engedik nekem eldönteni, hogy fusson a kártya??? Ehh...

Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

(#491) HaaS

HaaS
(PH! addikt)

Annyi történt még, hogy felnyomtam a DDRAM feszejt 2.8V-ra, meg az AGP feszejt 1.7-re, aztán Smartgarttal végigpróbálgattam a 4x, 8x AGP-t, de semmi. Még mindig semmi.

Szóval egyelőre visszakapcsoltam a 10% proci overclockot, meg az AGP frekvenciát megnöveltem, atomstabilan fut így is, kicsit magasabb a GPU hőmérséklete, ennyi. AGP maradt fast RW és szorzó nélkül. (BIOS-ban ezeket nem lehet force-olni.)

Nem értem.

(#492) Steve-0 válasza HaaS (#491) üzenetére

Steve-0
(őstag)

ezzel próbálkoztál már?

[link]

(#493) HaaS válasza Steve-0 (#492) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Már nézem is... köszi.

(#494) HaaS

HaaS
(PH! addikt)

Nos, az biztos, hogy a CCC-t el lehet felejteni, mert a Tray tools gyakorlatilag áttekinthetőbben tudja ugyanazt, amit a CCC, de nem teljes a siker.

Először CCC-vel változtattam az AGP szorzót, újraindítás után ugyanúgy visszált a semmire, aztán leszedtem a CCC-t, gondolván, hogy a kataliszt a túl okos. Sajnos azonban CCC nélkül is visszaáll a 0-ra... azt mondanám így első ránézésre, hogy igazából csak fejlesztett interface, néhány extra szépséggel, opcióval spékelve, de a működése nagyjából ugyanaz, mint a CCC-nek. (Itt is a Smartgartban lehet állítani a szorzót.)
Azért csak kösz a tippet!

Volt már egyáltalán vkinek sikere ezzel a 4x 8x AGP-vel:)?

(#495) Szentes válasza oz82 (#489) üzenetére

Szentes
(kvázi-tag)

Köszönöm, ezt én is tudtam, de nekem kifejezetten, az AGP driver kellett volna.
Az is belinkeltétek, hogy honnan is lehet leszedni, de az úgy csak egyben jön le.
Attila leírta ugyan, hogy a PCI-E drivert hogyan is lehet "átverni", de én mégis az AGP-s verziónak a letöltésére lettem volna kíváncsi, ha egyáltalán lehet még ilyet az ATI oldalán meglelni.

(#496) oz82 válasza Szentes (#495) üzenetére

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

öööööööööö

akkor ez:[link]

erre katty:
2. Catalyst AGP Hotfix - Radeon HD 3000 and Radeon HD 2000 Series AGP products

letöltöd, de nem rakod fel a CCC-t

üdv.

[ Szerkesztve ]

(#497) Jimmike

Jimmike
(kvázi-tag)

Szevasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy egy P4 3,0-hoz, ASUS P4P800SE-hez és 1 giga ramhoz érdemes lenne-e megvenni egy agp-s 3850-es karit (mennének-e vele az újabb játékok?), vagy inkább teljes rendszer csere az ajánlott?

Előre is kösz!

Túl fiatalon születtem, még egy éves sem voltam ...

(#498) Szentes válasza oz82 (#496) üzenetére

Szentes
(kvázi-tag)

Nagyon köszönöm az oldalt és a segítséget, sikerült a kérdésemre pontos segítséget kapnom. Megoldódott a problémám.

(#499) sunci_02 válasza Jimmike (#497) üzenetére

sunci_02
(lelkes újonc)

Teljes rendszer lenne az ideális, de én is mostanában vettem egy Sapphire HD3850 AGP és ledobtam a hajam! Nincs olyan játék amit ne vinne, kivétel GTA IV, Undercover, de ott a procim kicsi. Pl. Cod 5 minden extra-n, és 1680x1050-be 30-40FPS

(#500) Jimmike válasza sunci_02 (#499) üzenetére

Jimmike
(kvázi-tag)

Ramot is vegyek, vagy csak elég a kártya? Karik közül melyiket javaslod?

Túl fiatalon születtem, még egy éves sem voltam ...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.