Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) mikesa válasza Mr.Prise (#325) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

Kevés lesz... 2 HDD-vel bizonyos játékoknál instabil lett a rendszerm, kilépegetés és újraindulások lettek belőle.
Minimum 450-es táp, de jobb lenne a fölött.

...már majdnem kész, de csak most kezdtem el... ASUS P5B, E6420 @3.2G, HyperTX2, GEIL ULTRA 2x1GB DDR2, Chieftech 550W 12cm Fan, Zafír 4830

(#352) mikesa válasza labu01wx (#350) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

Minimum 4x-re tudom állítani, nagyon gyatra. Logikus, a fele FPS-t sem érte el így, mivel a csatolófelület átviteli sebessége csökkent!
Nem is értem miért adnak ki a gyártók a kezükből ilyen alaplapokat, mint a tied (AGP 4x, PCI 6x)???

...már majdnem kész, de csak most kezdtem el... ASUS P5B, E6420 @3.2G, HyperTX2, GEIL ULTRA 2x1GB DDR2, Chieftech 550W 12cm Fan, Zafír 4830

(#353) labu01wx válasza mikesa (#352) üzenetére

labu01wx
(tag)

Köszönöm a választ :R
Azt néztem míg a te lapod agp 8x 6,4gb/s addig vannak olyan ASUS lapok amelyek agp 8x 3,2gb/s..... :(((

(#354) gabbbo

gabbbo
(újonc)

Hellosztok
Olvasgattam a fórumban, és néha ellentmondó hozzászólásokat találtam.
Ezért is teszem fel mégegyszer a kérdést: Akkor milyen gép kell a kártya kihajtásához? És körülbelül milyen, egy nagyon jó teljesítmény (80-90%-os kihajtáshoz) eléréséhez?
Gondolom nem túl könnyű meghatározni, de mégis milyen tapasztalatok vannak. Esetleg kinek, milyen konfigurációval, milyen játékot, milyen beállítással sikerült futtatnia?

(#355) gabbbo válasza gabbbo (#354) üzenetére

gabbbo
(újonc)

Látom nem kaptam még választ. Akkor írok magamnak.
teszt
Nem friss, viszont sok embernek segíthet eldönteni, fejlessze-e még a régi gépét.

(#356) mikesa

mikesa
(lelkes újonc)

Kicsit tesztelgettem.....
A kártya 750/1000-re húzva ATT-vel:
Crysis 1440x900 AA:ki, Vsync: be
Textúra: magas
objektumok minősége: magas
Árnyékok minősége: közepes
Fizikai realitás: közepes
Árnyékolás minősége: magas
Térfogati hatások: magas
Játékhatások: közepes
Képi hatások: magas
Részecskék részletessége: közepes
Víz részletessége: közepes
Mozgás elmosódás: magas
20-35 FPS között mozog. ATT-ben beállítottam a felügyeleti grafikonokat, GPU kihasználtsága 90-100%, és ami nagyon érdekes CPU kihasználtsága 70-95%!
3Dmark05-el több tesztet lefuttattam 10-11k közötti pontszámokat kapok.

(#357) mart42

mart42
(újonc)

Sapphire 3850 agp-m olyat csinál, hogy 3dmark közben rendszeresen lefagy, valami advanced.... módnál, meg ha erős játékkal próbálom grafika max-on, akkor is kék halál és azt írja, hogy cseréljek videokártyát. Driver a legújabb, húzva nincs, táp 450-es asus. Segítsen valaki! Vinyókat már áttettem másik tápra, de az sem segített. Mi lehet a baj?

(#358) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Ugyan úgy mint az előttem szóló martnak, nekem is ez a problémám.
3Dmark alatt kifagy a rendszer legyen ez 3dMark 03,05,06, egy kutya.
Sapphire HD 3850-es a karim. Tápom Cooler Master M520 +Barton 3200+ és A7n8x-E Deluxe az alaplapom.
Letöltöttem a hotfix-s driver Agp-skártyákhoz a gyártó honlapjáról és úgy sem megy, omegával sem. Már Win csere is volt plussz alaplapi driver csere. Olyan mintha, nagy megterhelés alatt nem kapna megfelelő feszültséget a kari, ami lehetetlen mert a Táp a 30A megkövetelt áramerősség helyet 50A-t tud.
Egy dolgot nem próbáltam még, ami az agp slot feszültség emelése. Ki próbálom és újból írok. Egyenlőre ennyire jutottam. Jah plussz info, Via Kt890-s 939-s foglalatú alaplapban megy mint atom. Nem fagy ki sehol sem. 03: 27000 pont 05: 8500 pont, 06 4300 pont.
3000+ AMD +2GB ram és az említett Abit lappal.
Szval, sztem alaplap kompatibilitási probléma lesz....

Ha vki netán tudja a megoldás pls írjon.

Köszi

(#359) Rover623 válasza ftibo (#358) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Via Kt890-s 939-s foglalatú alaplapban megy mint atom. Nem fagy ki sehol sem. 03: 27000 pont 05: 8500 pont, 06 4300 pont.
Naná hogy nem...:DDD
Félgőzzel megy...ez kb. a 3650/3670-ek teljesítménye...:DD

[ Szerkesztve ]

primus inter pares

(#360) mikesa válasza Rover623 (#359) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

ja-ja, az csúnyán pihen az a kártya. gondolom nem is megy 50fok fölé... ;]

(#361) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Sajna nem pihen a kártya, mert kb 80-60 fok között szuperál a picike.
Tudom, hogy nincs kihajtva nem is kérkedni szerettem volna vele. Ilyen gép kevés neki, nagyon jól tudom..
Szval a megoldást keresem a problémára és nem felvilágosítást kértem, tisztában vok a kártya erejével...

Szval, ha vki tudja a megoldást, akkor pls írjon a többiek kíméljenek.

(#362) cytec

cytec
(lelkes újonc)

Valaki tudja hogy az ASUS AH3650 SILENT miért nemműkszik rendesen és nemfogad el uj drivert csak azt amit adnak hozzá???????????????????

>>> ???? <<<

(#363) mikesa válasza ftibo (#361) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

ÓVATOSAN adj neki egy kis feszt az AGP-nek, hátha... Lehet inkompatibilis a lappal?
Bios AGP aperture size 64-re (vagy 128) állítsd, annál lejjebb ne menj!

(#364) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Hmm.

Okés megpróbálom, adok neki 1 tized voltot pluszba és meglátjuk.
Mondjuk ez a szaros Asus lap nagyon válogatos szval ki tudja. Az aperture size jelenleg 512 van.Nah megpróbálom és írok.

Köszi a segítséget.

Üdv

(#365) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok hogy lehet a legjobban kihajtani egy HD 3850 et? P4 em van.Eddig szerencsére jók a tapasztalatok vele de kicsit bassza a csőröm hogy 3 x többet tudna a kártya.
Mit tudnátok javasolni akár tuningra akár esetleg másik deszka másik proc?
..csak jövőre tervezek új gépet vagy év vége.Addig meg maradna ez.
Gépem infoba.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

Ha nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)! / Versenyek --> Race 07 Series (PH) http://steamcommunity.com/groups/race07series

(#366) mikesa válasza HartgeH3-2.8 (#365) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

A lapod rendben van. ;)
Memók mennek dual chanellban?
Nézd az aláírásom! 3Dmark05 10000 pontot kapok átlagban.
Olvasd vissza a hozzászólásaimat!

(#367) cytec

cytec
(lelkes újonc)

Valaki tudja hogy az ASUS AH3650 SILENT miért nemműkszik rendesen és nemfogad el uj drivert csak azt amit adnak hozzá???????????????????
3D Mark 06 kiakad! Idegesítő! Léci valakinek ötlete? Szétverem ezt a szaros gépet mostmár! A nagy cégek bekaphatják hogy folyton fejlesztgetnek valamit az ember meg csilliárd milliárdokat kell hogy költsön a gépére!!!! Konfigom: Abit IC7 Intel 3Ghz 2GB Kingmax 400Mhz stb stb.....

>>> ???? <<<

(#368) mikesa válasza cytec (#367) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

valahol olvastam, hogy vmilyen init át kell írni a telepítőben?

(#369) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Nos.

Kipróbáltam a volt emelést és a aperture size változtatását is. Nem jártam sikerrel sajnos. Ugyan úgy nem fut le egy 3Dmark teszt sem :(. Szívás. Ilyen kor mi a tehendő.Vigyem vissza a boltba ahol majd a fejemhez vágják vagy adjam el??
Még egy dolgot nem próbáltam, amit ki fogok, Bratyesznek ua olyan nforce 2 s lapja van mint nekem csak Abit nem Asus. Próba cseresznye. Ki tudja.

Ha volt valakinek ilyen problémája vagy hasonló és megtalálta megoldást pls szóljon. Köszi szépen. Jah HL 2 Lost Coast nál is fagy egy rakéta lövés addig minden ok és ott kifagy:(.

Üdv

(#370) mart42 válasza ftibo (#369) üzenetére

mart42
(újonc)

Én abit nf7s v2.0-val szívok hetek óta, ne is próbáld ugyanaz a hiba. Már bios-t is cseréltem egy csomót, az sem segített, meg a beállítások sem.
Úgy gyanítom, hogy a cooler master 520-as tápod, ami 12V-on 19A-t ad le, még mindíg kevés a kártyának, nemhogy az és asus tápom, ami csak 14A-t. Ki kellene próbálni valami űber nagy táppal. :W

(#371) mikesa

mikesa
(lelkes újonc)

Hát érdekes, én is belecsaptam...
A kártya GPU-ját 70-90%-ban tudtam kihasználni 3.7Ghz-en
Proci meghúzva 3.9-re, ram visszaosztva 5:4-re (így csak 416-on mennek)
Bármilyen 3D alkalmazásnál 1-2perc után VPU recover hibát kapok, még 710/940-es órajelekkel is....

3.7-en ment a kártya 745/999-el....

(#372) vpzozo válasza ftibo (#369) üzenetére

vpzozo
(újonc)

Tedd fel az ATI catalist 8.7-et a8.8 -at nem teszteltem még.
semmi nem indult vagy fagyott.A 3Dmark sem volt futtatható.

(#373) mikesa válasza vpzozo (#372) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

indult az rendesen, de kép fagy, vpu recover ablak beugrik.
onnantól inkább altf4-el kiugrasztottam a játékot

(#374) vpzozo válasza mikesa (#373) üzenetére

vpzozo
(újonc)

a recover is volt nálam, az új catalist megoldott mindent.
Ismerősömnek 2.4 pentiumon nálam E0 prescott 3.0 tökéletes minden
a proci teljesitménye észrevehető azért

(#375) vpzozo válasza mikesa (#373) üzenetére

vpzozo
(újonc)

A fly x-en csalódtam nálam a régi kártyával x850xt jobban futott mind a 2.4 pentium és 3850-esen

(#376) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

A tápom elég mivel 19A az csak a kimeneti 12V-t még hozzá kell adni a 3.3V-ot on kapot 25A értéket úgy kapod a Táp teljes áramerősségét 12V-on. Ami ugye 44A ami bőven elég.
Haveromnak a 420W-s tápon ment mit a barom.

A driver csere semmin sem segített. Egyszerűen az nforce 2 lappal van baja. Sok forumot olvastam ma, angol oldalakon is és ez általános hiba.
Mindig ez van ha veszek vmit ba. Eladtam a jó kis 6600Gt-m:(. De volt egy ember olyan hülye hogy megvette 15e Ft-ért:D, megérte.

Jah plussz infó. Nekem lefutnak a 3Dmartk progik. Levettem a 2500+ s Bartonom sebességét 3200+-ról és tádá megy mint a golyó!!!! Szval nem viseli a tuningot. Emeltem procin voltot cseréltem ramot, emeltem annak a volt-ját de nem segített csak a 166Mhz-s FSB.
Szval suck. Ha 1 azaz 1 MHz feljebb emelem akkor már ki is fagy.

Ilyet még nem láttam, de ezért szép a számítás technika, mindig van benne vmi ismeretlen..

(#377) mart42 válasza ftibo (#376) üzenetére

mart42
(újonc)

Én nem tuningolok semmit, igaz az fsb alapból 200 MHz. Kipróbáltam több moddolt biost, az egyik Mantaray féle tud olyat, hogy
13. Improve 3DMark2001SE & 3D Application stability at high FSB
De ezzel is ugyan az volt.
Ezek szerint a 200 MHz sok neki, ott kell kapirgálni. :(((

(#378) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Igen valószínű, hogy a 200MHZ a ludas.

Viszont, most hogy megjavolt a 3Dmark, nem megy a UT3 és a COD4 bármit is próbálok csinálni nekik. Már teljesen ki vok akadva. Sztem eladom a kártyát és veszek egy 7600Gt-t.
Mondjuk mág Win reinstallt nem csináltam. Ki tudja lehet segítene.
Vistával is sok a gond ezzel a káryával. Vki majd írjon. Köszi szépen.

Üdv. Meek nyomok egy harakirit

(#379) gabbbo

gabbbo
(újonc)

Egy kicsit kezdek félni. Nekem is nForce2-es deszkám van.
Egy Abit NF7, Athlon XP 3200+ (Barton) -al, 2Gb (400MHz) RAM-mal DC-ben. Az volt egy ilyet teszek bele. Tudom, hogy egyáltalán nem hajtaná ki, de nem is ez a fontos.
Mennyire beszélhetünk általános problémárol nforce2 téren?

(#380) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Sziasztok.

Nos leteszteltem a kártyát 4 különböző gépben....
Egy Asus A7N8X- E Deluxe gépben 1,5Gb rammal 3200+ Bartonnal, egy ABIT NF7-S2-s lappal 3200+ proci 2GB rammal, Majd egy Athlon 64 3000+ al 2Gb rammal, és egy 3,4Ghzt-s P4-el 2 Gb rammal.

Minden teszt XP alatt futott. Szval az első kettőben amelyben Nforce 2 alaplap volt nem ment tökéletesen. Tipikusan ua- azokat a hibákat követték el a lapok.

Ezek a hibák voltak: 3200+ on 200-as FSB-vel, minden 3Dmark fagy rajta.166Mhz-n 2500+ elindultak és le is futottak, viszont a játékok UT3-COD4 el sem indultak, HOMM5, Quake 3 ment és a nagy öreg Diablo II is. Ezek 3200+-on sem indultak. Szval amikor a Vga a HDR vagyis a a Shader Model 3-t használja akkor fagy.

Ezek után leteszteltem a Athlon64-el és P4-el. Mindkettőben kitűnően ment. Semmi, de semmi probléma nem volt a kártyával. A játékok pedig Full felbontással mentek mint állat!!! Gyönyörűen!!:(:(:(. Szval nekem ez egy szívás, Mivel két Nforce2-s gép az enyém volt.:(.

Szval most ki hirdetem,hogy. 5 napot használt Sapphire ATI Radeon HD3850 eladó 24e Ft- plussz posta költségért!! Vigyétek ne is lássam!!

qcd@freemail.hu az email címem, és 06702974690 a számom. Bárhova elküldöm utánvétellel!!!

(#381) cytec

cytec
(lelkes újonc)

MIÉRT ÉRZEM ASZT HOGY MAGASRÓL LEVAGYOK SZARVA!!!!!!???? VALAKI BÜFFÖGHETNE VALAMI MEGOLDÁST????

>>> ???? <<<

(#382) lsc válasza cytec (#381) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk Azonnali vga-s kérdések vagy agp-s videokártyák vagy Radeon 3650/70 topicokban szerintem több sikerrel járnál, ez amúgy is 3850 topic .

Az élet kegyetlen .

(#383) predakon válasza mikesa (#371) üzenetére

predakon
(tag)
LOGOUT blog

A konfigom ugyanaz mint a tiéd, leszámítva hogy nekem 2.8as NW procim van.
Így megy 3.7Ghzen, viszont 433 mhz a ram. 1:1 kampo basszo :)
Ma megyek a kariért.

(#384) mikesa válasza cytec (#381) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

Nemkéne egyből ordibálni! Talán, ha egy kicsi kis eszed lenne googlézel...
Sajna csak AGP-s drivert fog elfogadni, amit vagy le tudsz szedni a gyártó honlapjáról vagy "főzöl" magadnak egyet. Főzésnél az eredeti driver .ini fáljaiba kell becopyznod a kártyád típusát.

Pl: http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=2778220

Ps: még jó, hogy a szegény juzeroknak ilyet kell csinálniuk... :(

(#385) mart42 válasza gabbbo (#379) üzenetére

mart42
(újonc)

Ki se próbáld a 3850-et nem fog menni. Nekem is ua a konfigom. Csak akkor megy ha lebutítod a procit ma 170 MHz fsb-vel. Se bios, se driver, se semmi! :K

(#386) Raymond válasza ftibo (#380) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A CoD4-nek csak a demojat probaltam az Athlon XP-s gepemen, de gondolom a full-nal ugyanaz a problema lehet. Elindul a jatek, bejon a menu stb. de amikor elinditod es a lenyegre kerulne a sor akkor kilep. Legalabbis nalam ez vol. A problema a hangrenszerrel van. Probald meg ezt a jatek konyvtaraban levo filet atnevezni .bak vagy valami masra:

C:\Games\CoD4\miles\mssmp3.asi

Persze aszerint hova van telepitve a jatek :) Utana nekem elindult, vegig is lehetett jatszni azt az egy missziot.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#387) gabbbo

gabbbo
(újonc)

Jajj, de sok a rossz hír. :(
Számomra nem tiszta, hogy mi a fő probléma?
Chipset? (nForce2) Lehet, hogy VIA-val megy?
CPU? (AMD Athlon XP 3200+ (Barton)) Esetleg Sempronnal menne?
A VGA gyártók között milyen eltérés lehet? pl. egy Powercolor és egy Sapphire kari felépítése is teljesen más. Ránézésre.

(#388) mikesa válasza vpzozo (#374) üzenetére

mikesa
(lelkes újonc)

Alone in the darkból "lépegetett" ki! :DDD

MINDENKINEK, AKINEK GÁZ VAN A KÁRTYÁVAL!!!

A CCC-t NE rakjátok föl, csak a drivert!!!!!!!!!

Ha húzni akarjátok akkor használjatok ATT-t!!!!

Nálam bevált, most gyorsabban fut így az AITD mint CCC-vel.

Elötte (CCC-vel):
25-30FPS+VPU recover hibák!

Utána (CCC nélkül):
35-60FPS és nincs hiba, kilépegetés.

Ps:Nálam, csak ennél a game-nál volt ilyen progléma, szerintem az a gáz, hogy az ATI hivatalosan nem adott ki ebből a tipusból (HD3850) AGP-s változatot....

(#389) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Gabbo.

Ne vegyél Nforce2-s lapba ilyen karit. Mert nem fog működni. Eskü. Két Nforce2-s gépben próbáltam pont a te konfigodnak megfelelően. Mivel az enyémek is ilyenek. Nem megy, inkompatibilis. Ennyi. Értsd meg. Megveszed utána a boltban nem veszik vissza, mert a kártya náluk menni fog. Szval ott leszel mint én. Kiadtam 24E Ft feleslegesen és még jó kártyám sincs, csak a fejfájás, meg az hogy szabaduljak meg tőle!!
Jah Via-val ment. Havernek KT890-s lapja van abba ment egy 3000+ -s Athlon 64-el,de ezt már fentebb leírtam olvass fentebb és megtudsz mindent.
Üdv.

A COD4-t kifogom próbálni. Köszi az ötletet.

Üdv néktek. A kártya még mindig eladó:D!!

[ Szerkesztve ]

(#390) gabbbo válasza ftibo (#389) üzenetére

gabbbo
(újonc)

Köszönöm, hogy jót akarsz.
(De már annyira elképzeltem a kártyát a gépemben, már ott láttam néha, mint ha a drága kis AGP slotomból Ő lógna ki :)) )
De viccet félretéve még mindíg nem egyértelmű a hiba oka. Amit mikesa írt a (#388) hozzászólásában, az sem segít?
Meg magyarországon ha jól veszem észre a Sapphire a legelterjedtebb. Esetleg HIS kártyás tapasztalatok? Vagy nincs ekkora különbség?
A Via chipsetes dolgot úgy gondoltam, hogy akinek SocketA foglalatú Via chipes gépe van, mert nálad nem csak a chipset a más, hanem a processzor is. (Tényleg csak a hiba okát szeretném kideríteni, mert más jellegűt még nem hallottam.)
Ha semmi sem jó, akkor szerintem figyelni kell a drivereket. Ha jön ki egy, kipróbálni, mert lehet, hogy avval orvosolja a gyártó a problémát.
De szerintem cserélgetni kell a hardvereket össze-vissza, amíg jó nem lesz.

(#391) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Mikesa köszi az infót.

A COD4 elindult sikeresen és fut mint állat.

Gabbo. Te feljebb azt írtad, hogy neked nForce2 -s lapod van 3200+ Barival, én azért írtam, hogy ne vegyél. Via-val, megy már ezt is írtam. Igen általános probléma, még az Amd- Ati honlapján is megtalálható mint hiba. Erre adták, ki a Hotfixes driver javításokat, de sztem vmi nem tökéletes, mert nekem alig indul el program, ha elindul akkor is fagy és nem csak nekem volt ilyen problémám a világ minden tájáról láttam forumokban ua ezt a hiba jelenséget nForce lapoknál. Lehet, hogy később javítani fogják, ki tudja, de a ha jól tudom akkor, elvileg már orvosolták a hibát a hotfixes driverben. So-so lesz vhogy. Más gyártónak is ugyan ez a agp átalakító chip csücsül a kártyáján szval ua azokat a hibákat fogja produkálni.

Ez van. Ha ennyire kell ez a kártya megegyezhetünk eladom neked szívesen. Én úgy is új gépet szeretnék venni. Majd írj üdv.

(#392) bulika25

bulika25
(lelkes újonc)

hello.
én is most akarok új vga-t vásárolni csak nem tudom,hogy érdemes lenne.ebben kéne a segitségetek.a mostani egy gigabyte 7600gs/agp/ezt akarom cserélni Saphire hd3850 vagy his 3850-re.érdemes-e?sok helyen olvastam,hogy a nvidia kártyák jobbak de sajnos agp elég kevés választék van.a mostani konfigom:
alaplap:msi k8tneo2
proci:3800+x2
mem:2gb/400mhz/
táp:400w
elöre is köszi.
hello.

(#393) gabbbo válasza ftibo (#391) üzenetére

gabbbo
(újonc)

Látom nem nagyon sikerült megérteni, vagy értelmezni amit írtam.
Az egy dolog, hogy kétszer is leírtad, hogy megy via chipsetes lapban, de milyen prockó van benne, az a fontos. Amit te írtál, abban Athlon 64. De egy olyan via-s kellene, amibe AthlonXP van. Érteeeeeeem?
A hiba okát szeretném kideríteni. Nem akarok minden áron ilyen lapot, csak volt tervben ez is.
És azt honnan tudod, hogy a Rialto miatt van baj? A kártya teljes felépítés kölünbözik. (pl.: kondik telesen máshol)
szerk.: remélem nem voltam bántó

[ Szerkesztve ]

(#394) ftibo

ftibo
(lelkes újonc)

Szasz Gabbo.

Sajnát kú főből vettem, hogy a Agp chip inkompatiblis az alaplap chip készletével...
Szval. Nem tudom, hogy Via chipes Barton-t fogadó lapban megy e, mert nem próbáltam, én csak azokat írtam le amiket le teszteltem. Szval keress rá a neten vagy mittom én. Én így találtam fel meg,hogy milyen jellemzői hibái vannak kártyának...

Hajrá!

Többet nem tudok segíteni.

(#395) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

szasztok!
HM most leirok egy kisebb tortenetet...remelem elolvassatok..kosz!
Vetem en egy powercolor 3850 es AGP!!! videokarit... a konfigom abit kv8 pro alaplap 3000+ proc 580w tap,es a videokari
megvettem berakom nemmukszik mindenre gondoltam,allandoan befagyott a gep,biosnal befagy...nah mondom ok nemjo viszakuldtem,mire a ceg felhvott hogy jo mert ok leteszteltek es nekik megy,nah mondom de nemjo azert kuldtem visza,es erre bevizsgaltak nagynehezen.KIderult nemjo es adtak elvileg egy ujjat!megjott,berakom...biosnal 10 bol 10 szer kifaagy..hm mondom mizu...felhivom oket nemjo...elvittek,mire utana felhivnak hogy jo....
nah mondom de masiknak is ua volt a hibaja szal nemjo...de nekik jo leteszteltek 3dmark-al.nah mondom kiadtam 30k-t,es azota nemtudtam hasznalni se.viszakuldtek mert hogy jo ezt azota is ittvan az asztalon mert nemjo...irtam nekik egy levelet miben leirtam hogy nagyon csalodtam blabla...es irtam elfogok menni hozzajuk a fogyasztovedelemmel.erre jon a telefon nemakarnak bajt,es kudjem vissza megnezik megegyszer,meg nem irtam egy vviszaszalitas futarral 1300ft,amit mar kb 4 szer kifizetem.kerdeztem oket jegyzokonyv van e az elso hibajarol mivolt vele,nemtudnak semmit,garancialevelet sose kudik csak az elsohoz mellekeltek amit en vissza is kuldtem..
nah de nem akarok regenyt irni!
csak egy kerdesem van!lehet oan hogy nem kompatibilis a gepem a karival?vagy a kari rosz es balfekek bevizsgalni normalisan?nekik elvileg jo...

Üdv:Bandi

(#396) lsc válasza smithbandi (#395) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az az 580-as táp milyen márkájú ? A két tápcsatit rádugtad a kártyára ? /Mondjuk szerintem ahhoz a géphez felesleges volt ez a kártya de a Te dolgod / .

Az élet kegyetlen .

(#397) Speed(R) válasza smithbandi (#395) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azon kívül, hogy a proci brutálgyenge ehhez a karihoz és inkább egy 3650est kérjél ha lehet, én a tápra tippelnék. 580W alapján valami iparihulladék Qtekre tippelek..tévednék? Egy jóféle 400as FSP minden bizonnyal megoldaná a gondot (már ha tényleg nem egy sz4rt próbálnak rádsózni).

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#398) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

haha hat most teleg tevedtetek!
egy hiper 580w os,17000 ert vettem!szal nemaz a gond!de nemtom mi!
De ha engepem lenne rosz amugymeg az elsot nemtalaltak volna hibasnak nem?

(#399) Speed(R) válasza smithbandi (#398) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Haha, de vajon ki tévedett nagyobbat? Én, amikor mellétippeltem, vagy te, amikor kiadtál 17kt azért a tápért..? Megnyugodhatsz, közel sem olyan minőségi darab mint hinnéd, vagy mint a külseje alapján gondolnád ;p 12Von csupán 360Wot tud papíron, simán lehet, hogy ezen hasal el a masina. Továbbá nem mai darab, ha emlékezetem nem csal, 2005 körüli típus, az meg nem ma volt, ugye.
De ha kineveted azt, aki foglalkozik a nyomoroddal, akkor nyílván nincs szükséged tanácsokra, hiszen úgyis tudod mi a gond\megoldás. 'legjobbakat.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#400) smithbandi

smithbandi
(lelkes újonc)

hat ebben neked van igazad!Ezt nemtudtam ien regi tipus,csak mondtak jo fajta!
17k meg...hirtelen ez jutott eszembe.
amugy elvileg siman birja a 580 at,kene legalabis.
De naon kosz hogy irtad mert egy fontos dologra vilagitotad ra a figyelmem!
Csak azt mond meg miert indult el az elozo?miert nem fagyott ki tesztek 3dmark alatt es tesztprogrmok alatt,mikkel a melegedest neztem meg,hogy menyire megy.De elinitotam a cs 1.6 ot azalat meg befagyott...
Es ha a tap rrosz miert derult ki az elozorol hogy nemjo valoban a kari.Es a motaninal is hasonlo a gond!
Magyarul ha envok balfek es nemis a kari rosz,akor miert csereltek ki garanciaba az elozot?
Bocs a kinevetesert!Amugy nemszerettelek volna megbantani!Mar magamon nevetek,hogy jol befurodtem vele!
Amugy aztmondtak egy 450w os tap boven eleg hoza!580 vagy 450 hm....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.