Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) Szpisti válasza Atom_Anti (#250) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

BandiT-nál van a listán. [link] :D
Kérdés, hogy mikorra hozza... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#252) LaMotta válasza Atom_Anti (#250) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Hova aggódsz már ennyire :)...? Ha már ennyire nehezen kibírtad azzal a 7900GS-sel - Te szegény :U - :DDD ..... Menni fog még pár napot/hetet ;)..

(#253) Atom_Anti válasza LaMotta (#252) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen csak eladtam a 7900GS -t mar rogton a hd3850 bejelentesenek elso heteben, mielott leesett volna az ara. Most van egy igen jo gf ti4400 asom :DDD.
De egyaltalan sehol nincs 3850 hd, meg amerikai boltokban sem :(

[ Szerkesztve ]

(#254) LaMotta válasza Atom_Anti (#253) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Így már érthető az aggódás :DD... Hát várom már én is, hogy jöjjön a "megváltás" :)...

(#255) Atom_Anti válasza LaMotta (#254) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Megvaltas" ez jo ;)
9600Xt -d utan pedig egesz biztosan az lesz :DDD

(#256) Atom_Anti válasza diegho (#248) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

“mire elérhető lesz valósan itthon (1-2 hónap) addigra már minden új játék (már most is a legtöbb) több szálat támogatni fogja”

Kivancsi vagyok hany jo jatek fog megjelenni az ido alatt, most meg lehet egy kezemen megtudnam szamolni hany jatek tamogatja a tobb szalat.

“amúgy kisker vagyok és unalmamban tesztelgetni szoktam itt a gépeket”

De jo neked! ocsem :)

“ez a kártya egy nagy parasztvakítás, beetetés annak aki nem ért hozzá”

Ez a kartya nagyon szep dolog az amd-tol, es orulok, hogy gondoltak ram is. A PCI –E volt beetetes 3-5 eve, mikor mondtak, hogy az agp savszelessege mar nem eleg es cserelni kell. Gondolom az elsok kozott valtottal pci-e -re :DDD

“ráadásul a kártya 10-15k-val drágább lesz a pci-e kártyánál”

Mondjuk 5-8K –val lesz dragabb.

“egyértelműen nem éri meg ez a kártya”

Egy bartonosnak telleg nem eri meg, akinek meg jobb van annak nagyon jol johet :K

[ Szerkesztve ]

(#257) gézu válasza Atom_Anti (#256) üzenetére

gézu
(őstag)

"Egy bartonosnak telleg nem eri meg, akinek meg jobb van annak nagyon jol johet"

Látod, ezt nem akarod megérteni. A történet nem arról a szűk rétegről szól, akiknek ütős agp-s rendszerük van és ki tudják használni még egy rövid ideig a kártyát, hanem azokról, akiknek egy celeron/sempron dübörög a gépükben és azt hiszik, hogy ezzel a karival ismét jók lesznek egy ideig...és mekkora csalódás lesz, amikor a "felújított" gépen ugyanúgy szaggatni fog a krízis, mint most.

[ Szerkesztve ]

“Commutare necesse est!”

(#258) joi29 válasza gézu (#257) üzenetére

joi29
(őstag)

-A celeron/sempron tulajok nem fognak ilyet venni,mert a PH-n jól kioktatjuk őket
eme választás buktatóirol.

aláirás\ a ferrari oldalán milyen matrica is diszeleg...

[ Szerkesztve ]

(#259) balintka válasza Atom_Anti (#256) üzenetére

balintka
(őstag)

Nem a PCI-E a beetetés, mert annak van jövője. Hanem a 3850 agp az. Lássunk már tisztán. az agp kártya az nem beetetés? A több éve használt, jövőbiztos pci-e az az :D háááát... szelektíven látod a dolgokat. Lehet úszni az árral szemben agp-vel, de nem a végtelenségig.

én szvsz maradtam volna a 7900gs-nél. az is elég lett volna még 1 évig.

[ Szerkesztve ]

(#260) diegho válasza Atom_Anti (#256) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jójó vedd is meg, neked pont jó lesz :D amd meg röhögni fog a markába hogy megint beetetett valakit. nem is tudom mi szánalmasabb... az amd azzal, hogy újabb beetetést végez akárcsak a 2600xt-vel, vagy az aki elhiszi, hogy a sz@ros netburst architektúra ki tud szolgálni 100%-ig egy új középkategóriás kártyát :U

(#261) balintka válasza diegho (#260) üzenetére

balintka
(őstag)

Egyetértek.

(#262) Tüzi válasza balintka (#259) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindig, mindenből a legújabbat megvenni, mert azt sugallja az agymosó média. Ez az igazi beetetés, nem az, hogy valaki marad a régi rendszernél. Bár elismerem, hogy nem nagyon van értelme ilyen teljesítményű kariba beruházni, egy olyan rendszerbe.
Nekem is olyan gépem van, amilyen, de hogy most nem fogok venni több mint 40ezerért (alaphang) csak C2D procit, hozzá egy normális alaplap megint 25-30, mellé a videókari 50, mellé az új ram megint lenne van 20, valszeg új táp is kellene, ház mindenképpen, vinyóm az van, szóval nekem erre nincs 130-150ezrem. Alaphangon még mindig. Gagyi alaplapot meg nem fogok venni, celeron procit még úgy sem, mert az megint pénzbukta, mint ahogy az egész számítógépfejlesztés az. Főleg itthon.
Nekem még 2-3 évig simán jó lesz a jelenlegi konfigom, főleg arra, amire kell. Legfeljebb majd beújítok valami komolyabb videót a jelenlegi 7600gs helyett, de ez sem biztos, mert tök jól elvisz mindent.

Amúgy pedig pontosan, hogy a PCI-E a beetetés, amit mindenki meg is evett szépen, mert az miatt kellett teljesen új konfigot venned.

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#263) LaMotta válasza Tüzi (#262) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

"Amúgy pedig pontosan, hogy a PCI-E a beetetés, amit mindenki meg is evett szépen, mert az miatt kellett teljesen új konfigot venned."

Ott a pötty... :C

(#264) diegho válasza Tüzi (#262) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért beetetés a pci-e mikor egy vga csere alkalmával a használt szarokat ingyen le tudod cserélni újakra az agp/pci-e vga árkülönbözetből? inkább gondolkoznál egy kicsit ahelyett hogy olyanba okoskodsz amihez semmi közöd... :U nézd már meg mennyi pénzért lehet eladni a régi szaros hugyos agp-s konfigokat és nézd meg mennyibe kerül egy E2140 + giga P31 DS3L + 2giga 800-as ram kombó újonnan 3 év garral. pont ez a lényeg hogy a sok buta képes az új gyorsabb gép árából régi szaros agp-s rendszert venni / azt fejleszteni, mikor semmibe vagy aprópénzbe kerülne a gyorsabb rendszerre csere amire 3 év garancia is van. hihetetlen, hogy mindig van 5-10 elmaradott aki ezt szajkózza, hogy hú de felesleges volt a pci-e váltás, ezzel mit akartok bizonyítani? azt hogy nem olcsóbb előállítani a pci-e kártyákat jelenleg? vagy azt hogy kevesebb teljesítmény leadására képes a pci-e foglalat mint az agp? vagy azt hogy agp-vel megvalósítható a többkártyás rendszer? komolyan nem értem ezt a pár okoskodó egyént...

(#265) Atom_Anti válasza gézu (#257) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen csak nezz egy kicsit lejjebb, ahol nem csak a sempron/celeron parost fikazzak, hanem meg az en csucskat P4 rendszeremet is.
Hangsulyozom engem nem erdekel az fps ~30 folott, 22 utan ugy se latom a kulonbseget, de viszont a beallithato grafikai extrakat nagyon is latni.
Ezert kell hd 3850 AGP, es nem erdekel, ha nincs kihajtva 100% -ban a videokartya.

(#266) Tüzi válasza diegho (#264) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mint elmaradott, csak azt szajkózóm, hogy nem kell mindig a csengettyűt hordozó vezérürü után menni :)

Többkártyás rendszer. Azaz :C Nem tudom ki ette meg jobban a marketing maszlagot. Te, vagy az, aki a régi rendszerét nem tudja, nem akarja lecserélni, és inkább ramot vesz, vagy 20-30ezerért videókártyát.
E2140et meg vegyen akinek hat anyja van, E4600 alatt szóba sem jöhetne, hogy új gépet vegyek, alaplapnak meg AB9pro a minimum, de egy IP35Pro-val is kiegyeznék. Ezzel az a baj, hogy bőven 50ezer felett van IPvel 70 körül, és még nem vettem (megint) ramot, meg videókártyát. Meg házat.

Neked lehet, hogy 50-60-80-100ezer nem pénz, nekem pedig igen.

Abban egyetértek, hogy a topikcímben jelzett kártya nem kapna elég adatot egy egymagos procitól, de én még úgy érzem, hogy bőven ráérek 1-2 év múlva venni egy négymagos Core-t. Főleg, ha majd a winamp is kihasználja, optimalizálják rá a NWN1-et, a Spellforce-ot, és a Richard Burns Rallyt. Ha nem, akkor valami olyan game sorozatot kell kihozniuk, amivel meggyőznek, hogy álljak át, mert a jelenlegi felhozatalban nincs olyan, ami miatt új gépet vennék :)

Egy szónak is ezer a jelentése, én nem fogok a Krízisért (10óra "játék"idő) új gépet venni.
Amire meg kell, arra az enyém jelenleg bőven jó, ha meg akarom, akkor még mindig tuningolhatom egy pöttyet. Öreg prescott, nem vén prescott :)

Azt viszont aláírom, hogy akinek a mostani gépe 4-5-6-7+éves, és új gépet akar venni, annak a Core-os archiektúra az ésszerű választás. De ez szerintem mindenkinek egyértelmű :)

A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

(#267) Tüzi válasza Atom_Anti (#265) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

25fpstől látod folyamatosan mozgónak.
A lényeg azon van, hogy milyen a mozgás minősége. Minnél több az fps, annál inkább folyamatosnak látod a mozgást.
Nem mindegy, hogy 30ból esik 20at, vagy 80ból 50-et. Nagyon nem mindegy :)

Az új grafika pedig sokszor bugos, megéri várni a fejlesztéssel fél-egy évet...

(#268) .:T.H:.

.:T.H:.
(fanatikus tag)

látom sokan csak a saját vélemyényüket szajkózzák, nem néznek utána a dolgoknak hogy ki mit használ és mennyien használják..
Kicsit gondolkodhatna pár ember mielőtt elhamarkodott véleményt mond.
ÉS hogy milyen gépekkel rendelkezik egy játékokkal foglalkozó ember és milyen videókártyát használ? Tessék itt az egyik legösszefogóbb lista a valós életből: [link]
Itt meg lehet nézni hogy átlagban mennyien használnak quad procit, agp- v. pc-e kártyát, most komolyan mondom, itt flame-eltek hogy így-megúgy, de akkor koppan a dolog amikor például elolvassa az ember hogy hány százalék, mennyi gamer-ből használ pl egymagos procit.

Ja, hogy itt a jövő mert kopogtat a Wolfdale, meg a DQ6,DDR3 és a dx10.1?
Kicsikét gondolkozzunk emberek..
Akinek nem inge ne vegye magára & NO FLAME!

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#269) Tüzi válasza .:T.H:. (#268) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes a táblázat.

Ha meg jól írod, akkor amint jön a következő sorozat, megint lehet ramot cserélni? jippííí... Néztem ezt a DQ6-ot, (ha jól értelmeztem) gigabyte alaplapnál 24tűs táp lesz? Akkor Mindekinél? Az fain, akkor tényleg vehetek új tápot (is) :D

Tény, akkor már inkább ilyenbe ruháznék be.

Na, én kiszálltam :)

(#270) diegho válasza Tüzi (#266) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudod megvettem stepping alapján a 14k-s e2140-et és úgy alaphangon 3400-at vígan megy, de aki 4600-as vesz az hogy is mondjam... buta mint a föld :D vesz egy m0 steppinges e2140-80hoz képest tuningolhatatlan, viszont majd kétszer drágább procit... hajrá. egyéb okos megjegyzés processzor témában? :U

és szerinted nincs értelme a többkártyás rendszernek? van aki ki tud adni 150k-t egy 24" LCD-re, van aki még ennél is többet... 1920x1200ban hogy játszana már bármilyen új játékkal egy egy kártyás rendszerrel? szűrők nélkül talán, de nem hiszem hogy valaki azért venne 500k-s gépet mert szűrők nélkül akar játszani, de ez már egy 20" LCD esetén is igaz, oda már kevés egy 8800gt minden szűrővel.

ne magadból indulj ki, hogy neked elég egy mag, nekem már maga a win desktop is borzalmasan tetü egy egymagossal, mi az, hogy ha kódolok egy videót, vagy csinálok bármit akkor hagyhatom a gépet mert 100%-ra lefogja... köszönöm ebből nem kérek többet és mivel aprópénzbe <10k került a csere akkor miért használnék egy már 4 éve elavult gépet?

mondjuk nekem olyan mindegy ki mit vesz... egy a lényeg... nálam vegye, onnantól nem érdekel, hogy megfogadja a tanácsomat vagy nem ;)

(#271) balintka válasza Tüzi (#262) üzenetére

balintka
(őstag)

Na ja. Amikor új CPU foglalatok jönnek ki akkor érdekes senki nem emeli fel a szavát. Meg a számtalan új memóriára se. Ugyanmár. Minden fejlődök. Az AGP technológia ennyire volt jó. pont.

Másik: persze, hogy a konfigod egészben kéne cserélni, de én se cserélnék a helyedben, ez még nem elavult annyira. Én tudtam még X2-t venni a 939-es lapomba, ram-ot szintúgy. A pci-e miatt még sokáig bővíthető a gépem. Az őszi proci-ram-vga csere ( 3200+-ról 4200 X2-re, 1gb geilről 2 gb corsair-re, 6600GT-ről 8600GT-re) kb 45000-be fájt, de ebben bent volt még egy táp csere is. El tudtam adni a régi alkatrészeket. dvd-írót is így fél áron cseréltem.

[ Szerkesztve ]

(#272) diegho válasza .:T.H:. (#268) üzenetére

diegho
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy cég kimutatása... ezzel mire szeretnél rávilágítani? hogy még mindig sok szegény ember játszik 1.6-al? ez tény.

(#273) balintka válasza diegho (#270) üzenetére

balintka
(őstag)

Az egy mag vs két mag gyorsulás valóban számottevő. Egy maggal még az XP is lassú, főleg, ha vmi prociigényes dolog megy. manapság baromság mást venni, mint 2magos procit.

(#274) .:T.H:. válasza Tüzi (#269) üzenetére

(fanatikus tag)

Várjál, én pont az ellenkezőjét mondom, mint hogy a jövőre gondoljunk. Én aláírom hogy csodálatos ez a mai technika, de a dx10 meg a quad nagyon szép és jó dolog, de ha hiszi vki vagy sem rengeteg ember régi gépet használ mert a mai világban, a mai mo.-i gazdasági helyzetben, nehéz megtenni hogy haladjon az ember folyamatosan a technikával.
Szerintem rengeteg ember akinek számítógépe van azok közül rengeteg a diák, akit nem tudnak a szülei megszponzorálni vadiúj géppel, esetleg olyan munkásember mint én, mert nekem akárhogyan is nézem jönnek a számlák, fizetni kell a kocsiba benzint, enni is kell, nade a munkatársakkal hetente egyszer legurítunk közösen pár sört, 2havonta színházba viszem az asszonyt és még rengeteg dologról nem beszéltem ami hozzátartozik a mindennapi élethez.

Úgyhogy én azt mondom: ha megtehetném, akkor én is nagy lcd tv-n és vmi qx procival, 8800as kártyával hiper-szuper gyors géppel hasítanám a vinyó szektorait. De mivel vannak más dolgok is az életben, így erről le kell mondani.

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#275) .:T.H:. válasza diegho (#272) üzenetére

(fanatikus tag)

Ha egy kicsit jobban szétnéztél azon a szép linken akkor láthattad hogy 200egynéhány játék van a támogatott listában az ismertebb játékokból. Lehet hogy nem éri el az x-fire 900valamennyi játékát de azért ez is vmi. És ez nem a cs1.6-ról szól ez a lista kéremszépen
Én akkor találkoztam evvel a listával legelőször mikor a HL2-vel játszottam először és megkérdezte a gép hogy megengedném-e hogy megnézze a gépemet és kimutatást írjon róla. Gondolom azért jó sok embernek megfordult a gépében pl a HL2..

De látom te sokkal tájékozottabb vagy mint én mert ez a link amitt feljebb raktam ki csak 1millió ember gépéről csinált kimutatást, akkor légyszíves mutass egy nagyobb volumenűt.. Hogy miért? mert én így hasraütésszerűen nem mondanám hogy az agp a temetőben van már régóta. Mert nincs, rengeteg ember használja. Hogy miért az az ő dolguk, biztos van rá vmi okuk.

(#276) Tüzi válasza diegho (#270) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esküszöm, ha összeraksz nekem egy C2D gépet, olyat, amilyet én szeretnék, akkor megkapod az enyémet. Ez sem szar ;)
Nekem nincs pénzem 150ezres LCD-re, meg félmilliós gépre, ugyanúgy, ahogy sok embernek nincs.
Én csak azért, hogy új vga-t tehessek a gépbe +20 fps-ért, nem fogok venni alaplapot, procit, ramot, házat, tápot. Meg új procihűtőt. Ennyi.
Én értem amit mondasz, hogy hosszabb távon gondolkodva sokkal rentábilisebb egy core gépre beruházni, ezzel egyet is értek, meg azzal is, hogy egy Duron nem fogja kihajtani ezt a videót. De szerintem egy olyan 3.2-3.4-re meghúzott HT-s P4 egy 865-ös lapban kihajtaná olyan 80-90%ban.

Azért megnézném egy számolási tesztben a procidat, meg egy meghúzott C2D-t. Nem hiszem, hogy a nagy pénzharácsoló kapitalista Intel 14ezerért olyan procit dobna a piacra, ami vetekszik egy 3-4-5ször drágábbal.

Mindenesetre érdekes ez a kari. Kipróbálnám mit tudna a gépemben :)

(#277) Tüzi válasza .:T.H:. (#274) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ott a pötty

(#278) djtoomi válasza Tüzi (#276) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem szólok bele másba, de multkor dighoval emgnéztük, és az E2140 3ghz-en, kb ugynúgy teljesített mindenben min a 3ghz-re húzott e6750-em, mondjuk most megnézném quadal, de az más tészta, szóval a 14k-s 2 magos core 2, ugyanolyan gyors mint az 50k-s e6850, azonos órajelen.... ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#279) Tüzi válasza djtoomi (#278) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor nem szóltam :B

Bár a bizniszt akkor sem látom benne. Bár a tuning még akkor is ottmarad.

[ Szerkesztve ]

(#280) Atom_Anti válasza LaMotta (#263) üzenetére

Atom_Anti
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Erre en elobb ravilagitottam a 256. hozzaszolasban :P

[ Szerkesztve ]

(#281) LaMotta válasza Atom_Anti (#280) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

:U
Ott is volt akkor egy pötty :D....
:P

(#282) Bundás22 válasza Tüzi (#276) üzenetére

Bundás22
(őstag)

itt a jövő
szvsz ha 80magos gép lesz a két/négy magos gép nagyon gagyi lesz ;)
hány gigaflopsot tud egy 3ghz-es C2D? szvsz értelmetlen ezen veszekedni nincs olyan hogy "über-bivaly félmillás" gép, 3-4 év múlva veszélyes hulladék lesz ígyis úgyis
bátyám elvan a 2,6 os celeronjával +9600XT 2X256 ddr1 400 és nem lassú, a F1 challenge-et nyomja neten ahhoz elég +net+film;) :R

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#283) shteer válasza Bundás22 (#282) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

te érted is azt amről hadoválsz? :U

nincs olyan hogy "über-bivaly félmillás" gép - olyan nincs valóban... de olyan h über-bivaly 2millás gép az igen :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#284) Bundás22 válasza shteer (#283) üzenetére

Bundás22
(őstag)

jó létezik de baromi gyorsan elavul, és nemsokára ócskavas lesz, pláne ha kijön az eggyel újabb vagy a még annál is újabb generáció, akkor mélyrepülésbe fog az értéke és vissza nem jön ;)
jó és mit ér a majd extrém 5ghz-es négymagosod 2000mhzes DDR3mal és 88ultrával triple SLI felvértezve a 80magos új intel ellen? semmit :(
nekem tetszik ez a 80 magos, biztos lesz mad 160 magos is :P

[ Szerkesztve ]

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#285) shteer válasza Bundás22 (#284) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K de akkor is van, mert pillanatnyilag az a legjobbak egyike. ha 3 hónap múlva új generáció, akkor már nem ez igaz, de mivel azt valaki a jelenlegi piaci helyzethez igazítva veszi - nem azt nézi h 1 év múlva mennyit fog érni - aki ennyiért vesz gépet azt nem érdekli... ;) hardverben szinte semminek sem jön :O

azért a retail 80 magosról még korai beszélni - ha megnézel egy intel ütemtervet akkor nyoma sincs benne, pedig az nekik olyan mint a szentírás
majd ha a hadiiparból kihal a 80mag, akkor örülj ;)

ráadásul ez egy demo, nem alkalmas asztali gépbe ebben a formában

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#286) PAWI

PAWI
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Tanácsért fordulok hozzátok! Megláttam ezt a kártyát, és megtetszett. De betévedtem ide, és elbizonytalanodtam kissé.
A probléma a következő: Adott a gépem, amit szándékozok lecserélni, csak most átépíteni akarok itthon, ezért igencsak másra kell a a pénz. Tehát még 2 évig (kb.) ez lesz.
A Gépem: Msi K7n2, Barton 3200+, 2gb kingmax ram,380gb hdd.
Ja a Videókártya: Gainward 6600gt 256mb.
Ezt szeretném lecserélni, és nem gépet cserélni a fenti ok miatt.
Első nekifutásra használtan néztem 7900gs-t, elég drága, de teljesítménye két,-háromszorosa az enyémnek.
Most meg ittvan ez a kari.
Tehát az én konfigomhoz melyiket válasszam?
Vagy maradjak a réginél? Csak hát már most is gyengus.
Ja és a 7900 nem sokkal olcsobb használtan, mint ez ujonnan( azért egy jópár ezressel olcsóbb).
Vélemény?

Előre is köszi!

(#287) LaMotta válasza PAWI (#286) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Ha kétszeres gyorsulást akarsz a mostaninál: 7600GT
3-szoros gyorsulás: 7900GS vagy ATI 1950 Pro
Utóbbiak pont párban jók a rendszereddel.

HD 3850..... Az már túlszárnyalja ezeket is... Kb. downgradelni kéne, hogy ne legyen feleslegesen, gyári alapállapotban """"túlhajtva"""" a rendszer általi kihasználatlansága miatt :).

(#288) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

szerintetek egy radeon 9000 (vagy 9100, nemtom pontosan) helyére (2400+ XP proci, 1 giga ram) milyen vga passzolna maximum?
gondolom a 3850 nem nagyon :DDD

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#289) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Senkinek se tűnt fel, hogy arról vitáztok, hogy aki nem gazdag mert tanuló, vagy csak simán nem tudja lecserélni a régi egymagos/agp rendszerét, miközben ez a kari 50k :Y

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#290) LaMotta válasza BobChemistry (#288) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Szerintem 7600GT vagy Radeon X1650 Pro.

(#291) LaMotta válasza Psych0 (#289) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

De, valszeg feltűnt, azért húztak zipzárt a szájukra és mindenki jól viselkedik. Ugye?

(#292) PAWI

PAWI
(lelkes újonc)

Én NEM akarom lecserélni, én majd szeretnék magamnak újat, összerakni, ezt meg odaakarom majd adni az öcsémnek. Ezért akarok bele egy jobb videókártyát, mert megmarad ez is.
Szóval 3850 felesleges? Akkor maradok egy 7900gs-nél.

(#293) Psych0 válasza LaMotta (#291) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

:F

[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#294) LaMotta válasza Psych0 (#293) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Bocs, nem Rád értettem :U. Csak jött Loretto, aztán kissé jól megmoderált 1-2 embert, azóta normálisabb a hangvétel.
Nincs itt veszekedés.... Csak van, aki szeret okoskodni olyanban, amihez "nincs köze", csak tök jó írkálni fórumban, mert az olyan jó...
Monda el a véleményét, hogy ő mit tennne... De ha fikáz, akkor sajt magát csesztesse. Ha valaki úgy dönt, hogy vesz egy ilyen kártyát, az annak a döntése.
A tanácsot mindenki szívesen veszi, azért vagyunk itt. Csak vannak, akik ezt nem fogják fel..

Bocs a nagy OFF-ért.

(#295) balintka válasza BobChemistry (#288) üzenetére

balintka
(őstag)

7600GT.

(#296) LaMotta válasza PAWI (#292) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Jajjjjj :DD..
Vágom én.... Miért mondanánk mást, ha a gép nem a Tiéd lesz, hanem öcsédé :)?
Akkor is ugyanazt javasoljuk.
:R

(#297) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

köszönöm, akkor 7600 GT lesz :D

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#298) PAWI

PAWI
(lelkes újonc)

Nekem meg a 7900gs.
Vagy 1950xt? Lehet ez már túl jó a gépembe?
3850 biztos nem.

(#299) LaMotta válasza PAWI (#298) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Szinte ugyanolyan mindkettő... Azt vedd, amelyiket a legjobb árban adják.

[ Szerkesztve ]

(#300) Ivan15 válasza balintka (#155) üzenetére

Ivan15
(senior tag)
LOGOUT blog

Arschloch-nak is hivják :)

"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.