Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) radírfej válasza GReddy (#80) üzenetére

radírfej
(senior tag)

légyszíves akkor a tapasztalataidat az asszimetrikus crossfire rendszerről belesűríteni egy-két hozzászólásba majd a crossfire topikba, ha lesz időd. kiváncsiak vagyunk.

másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

(#152) feel good

feel good
(fanatikus tag)

Megvan, mit veszek egy év múlva. :)

(#153) Rover623 válasza radírfej (#151) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megfelel?
Igaz hogy nem egy-két sor, de érdekes...;)

primus inter pares

(#154) djtoomi válasza feel good (#152) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahelyett hogy lapot cserélnél fosrockról, illetve HÁZAT vennél(másik topik...)Grat! :K :C

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#155) balintka válasza djtoomi (#154) üzenetére

balintka
(őstag)

fosrock, na ez nagyon tetszik :D :R :C

(#156) Maestrohun válasza djtoomi (#150) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

valós órajele tudtommal 200... az effekítv 800 csak. Csak a egy órajel alatt több adatot visz át. persze az alaplapok nem így jelzik vissza, de lehet visszakeresek egy két régebbi PH-s cikket. De neked is ajánlom figyelmedbe keress utánna, mert erőesen ilyen emlékeim vannak. Anno mikor bejött a DDR 266-os is(133MHz valós, 266MHz effektív órajel), sokkalta lassab volt a SD 133-asnál. Kész kiakadás volt akkor is, emléxem.

Megvan, ajánlom figyelmedbe: [link]

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#157) djtoomi válasza Maestrohun (#156) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Effektív 800, valós 400. ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#158) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát az AGP-nek már sose lesz vége? Mondjuk még PCIos dx10es kártyákat is lehet kapni...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#159) Maestrohun válasza djtoomi (#157) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem inkább olvasd el... Erről nem nyitok vitát, mert ezt már nem lehet szubjektíven vizsgálni.

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#160) radírfej válasza Rover623 (#153) üzenetére

radírfej
(senior tag)

ennyit rólam, pedig olvastam már aginor ezen írását... elkerülte figyelmemet a 3850és 3870 CF...

szóval elsőre jó lesz... :)

(#161) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Huh, na erre én is azt mondom hogy: minek adtak ki? A HD2600xt szép megkoszorúzása volt az AGP-nek, nagyon jól jött szerintem. És 9600pro után végre tudok Oblivionozni 40fps-el, és végre láttam a saját gépemen, hogy néz ki az a HDR. :DD

Ennek az egyetlen előnye az, hogy talán picit utána néznek az AGP támogatottságnak a catalystben (a baj az hogy talán)... Hátha kiadnak valami Catalyst 7.13-at, ami AGP-s :DDD

(#162) feel good válasza djtoomi (#154) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Mi közöd a pénztárcámhoz?

Személykedés nem kell.

[ Módosította: Loretto ]

(#163) Armando_19 válasza djtoomi (#154) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Nem olyan rossz az asrcok. Inkább a 939 AGP-s tulajok örülnek X2 masinával(vagy opteron)
Többihez értelmetlen.

(#164) feel good válasza Armando_19 (#163) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Ez sem kell.

(#165) AND1

AND1
(őstag)

Nem érdekel ki mit gondol, de nekem totál megéri.

Van egy 3200+ (1MB) s754-es Athlon64-em, agp-s lapban. Simán megérne nekem 50K-t és elvagyok a rendszerrel és egy ilyen vga-val még 2 évet.

Egy régi PH-s.

(#166) LaMotta válasza Armando_19 (#163) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Hja, így van.... Várom is a választékot :)) .
Amúgy teljesítményben 20-30%-ban jobb 1950 Pro-nál... Szóval ha valaki ilyet használt és húzva van a kis P4-es rendszere, akár az is elgondolkozhat.. Utolsó mohikán megteremtésére.

(#167) LaMotta válasza AND1 (#165) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

A felfogással egyet értek... És ebben az lesz a jó, hogy a kártya mehet alapon, csak a rendszert kell felhozni hozzá kicsit :)....
Amúgy így van. 2 évig még szerintem is simán jó lesz.

(#168) ]Phobos[ válasza AND1 (#165) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Cserével, bexámítással, és 1 kis ráfizuval simán át tudnál állni ( főleg, ha annyi lex a különbözet PCI-E és AGP között ). De h ne érts félre: 1 nagy UP az AGP-nek :)

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#169) Pyton

Pyton
(fanatikus tag)

Él az AGP, de él a sima PCI is:[link]

Az ilyet szigorúan 266-os L2 nélküli celeronnal szabad hajtani :DDD

A héten be is rendeltem egyet.

(#170) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Aki a jövőben felhagy végleg a pc-vel de addig még szeretne játszani annak korrekt. (laptop/konzol váltás vagy bármi más)

Az meg hogy nem hajtja ki az ilyen proci meg amolyan? Nem mind1 mennyire hajtja ki? Annyi kell hogy a legújabb játék is játszható legyen vele, ameddig nem linkel senki olyan tesztet ahol erős vga mellett kifejezetten a proci miatt akad a játék ésszerű beállítások mellett hiteltelen a fikázás. Az én pcm nagyon gyengének számít már. Ennek ellenére fura mód cod4 simán elment rajta és közel sem minimális beállításokkal. Akkor ha beraknék egy 3850-est (igaz nekem pci félét kéne) akkor a proci limit miatt nem tudnék vele játszani? Hehe. Megérné letesztelni crysist 2 ghz körüli amd64 procival 3850-el és ugyanezt 3ghz-es core2duoval azonos mennyiségű ram mellett, utána mindkét fél okosabb lenne.

(#171) feel good válasza Peat;) (#170) üzenetére

feel good
(fanatikus tag)

Ezek azok a dolgok, amiket a sok kisökör nem képes felmérni, mert a trillió fps-en túl nem látnak.
A fika az folyamatosan ömlik az orrukból, de hogy mire föl?

[ Szerkesztve ]

(#172) GReddy válasza radírfej (#151) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

SEMMI tapasztalat egyelőre. Csak hallottam (Kellytechben is, meg itt is.) hogy SZERINTÜK megy a két (3870-3850) 512-es CF-ben. És nekem ezt látni kell!!! Ha lesz bent a nagykerben feleslegbe (magyarán nem előrendelt) akkor tudok kölcsönbe kapni 3850- 512-t. Vagy ha valaki átugrana eggyel az jól esne.. ;] Kurva kíváncsi vagyok, mert hamarosan nagyot fog esni az ára a 3850-nek..

Ha NEM követed az aprókat: Tegnapelőtt óta vagyok tulajdonosa egy 3870 Sapphire-nek, úgy, hogy még megvan a 8800GTS-em. HA megy, és tényleg lehet, akkor ennek az árából lesz egy asszimetrikus CF rendszerem. ;]

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#173) GReddy válasza Peat;) (#170) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

TEGNAP csináltam egy NVIDIA ATI összehasonlító tesztet, van közte Crysis is. Keresd meg a 8800GTS hirdimet, ott van összesítve.

(#174) lapa

lapa
(PH! kedvence)

nem tudom megállni, hogy ne szóljak bele a néhol igen magasröptűre sikeredett társalgásba, hogy egy kicsit más nézőpontot is bemutassak.

ahogy látom egyesek ezt az egész számtech témakört (jó fogyasztó módjára) úgy kezelik, mintha valami havibérlet lenne és követező hónap elején meg kéne venni a következőt.

a régi alkatrészek gondolom maguktól elpárolognak, majd a kukások elviszik a többi szeméttel jó messzire, ne is lássuk. szerintem ez a szánalom, nem pedig az agp.

arra azért kíváncsi vagyok hányan vették / veszik majd a fáradságot, hogy az eldöglött cuccokat szakszerűen e-hulladéként "ártalmatlanítják".

www.lapanet.hu

(#175) Maestrohun válasza ]Phobos[ (#168) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán ezt akkor lehet majd tényleg reálisan látni, ha végre piacra kerül, és tudni fogjuk, hogy a használt piacon mennyit ér a konfigja, és mennyiért tud újat venni, illetve a meglévőjét átalakítani.

Egyébként szerintem is egy jó darabig el lesz ez a kártya 1,5 évig bizti. Általában mindig az van, hogy megjelennek a szebb grafikájú játékok, kb 2 évig megy ugyanaz a szint aztán megint ugrunk egy nagyot... a mostani szint szerintem nem fog nagyot ugrani a közeljövőben... Bár ha ezzel kapcsolatban van valakinek valami infója, azt megköszönném, ha lehet linkkel együtt. Köszike... ;)

(#176) BobChemistry válasza H.O.D. (#20) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

még a Far Cry esetén is simán :DDD
AA, AF, HDR, Ultra High

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#177) radírfej válasza GReddy (#172) üzenetére

radírfej
(senior tag)

ha már itt tartunk, akkor csak annyit mondanék : HAJRÁ!

plusz, ha már így ajánlottad, még asszimzetrikusabban egy 2600XT-vel nem akarnád megpróbálni akártyát? a vga-t biztosítanám... :)

mod: lapa: nem ártalmatlanítunk, hanem tudatos, környezetre érzékeny vásárlóként az aprót túrjuk, és el is adjuk ami már nem kell!

[ Szerkesztve ]

(#178) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Van már a prohardveren CPU/VGA párválasztó címen egy teszt, vita helyett érdemes belenézni esetleg: [link]

Röviden idézek belőle:
Prey 1680x1050 8xAA/16xAF 8800GTX (nem ismerem ezt a vga-t valami gagyi gondolom)
Athlon 64 X2 2 GHz 10 x 200
62FPS
Core 2 Duo 3,3 GHz 10 x 330
71FPS

Magyarul a játék sebessége ebben a felbontásban kevéssé függ a processzortól.

Persze jóval nagyobb eltérések is vannak más játékoknál de nem jellemző hogy olyan eredményt látnánk hogy egy játék a legkisebb procival 30fps-alatt van és játszhatatlan, és pont a 3,3GHz-es Core 2 Duo-tól lesz játszható modjuk 60FPS-el.

[ Szerkesztve ]

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#179) AND1 válasza ]Phobos[ (#168) üzenetére

AND1
(őstag)

Akkor mond meg, hogy úszom meg a legolcsóbban, hogy váltsak?

s754-es A64 3200+/1Gb 433Mhz DDR/ Abit KV8-max3/ jelenleg egy gef3 van backup-nak, mert a 7600-ot meghalt.

Ahhoz, hogy ebből legyen egy jó rendszerem, az kb 70-80K. No és akkor még nem beszéltem 8800Gt-ről, sőt még 7600ról sem. Lap 20K, CPU 30-40, ram 10-14K.

Előbb írta vki, hogy már látta árlistában bruttó 50 alatt. Tetszik...

Valaki mondja meg nekem, hogy akkor én mitévő legyek?

[ Szerkesztve ]

Egy régi PH-s.

(#180) HERR Z válasza AND1 (#179) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

-Giga ATi 690g-s lapja 15k
-2x 1gb ddr2 10k
-x2 4000-4400+ 12-18k garitól kiszereléstől magtól függően
a te géped ér kb 15-20 között valahol vga nélkül, ergo 20-25k az hogy erősebb alap legyen, vga van benne ha nem játszl úgyse, ha pedig igen akkor ami szimpi

jah és csak a 256mb-os hd3850 lesz olcsóbb az 512-es ára nem változott csak 1k-t

(#181) Peat;) válasza AND1 (#179) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Ha a játék a fontos vegyél x360/ps3-at :P , igaz arra körülményes/nincs warez.

(#182) radírfej válasza AND1 (#179) üzenetére

radírfej
(senior tag)

elad:
s754 a64 3200+ 5k
1gb 433ddr 8k
lap 8k

összesen: 21k

vesz:
kicsi x2 10k
lap asrock xfire esata2 11k új
memó 2gb ddr800 kingmax új 12k

összesen: 33k

azaz 12k-ból váltottál, több ram, jobb proci...

mod: vagy ha kicsit igényesebb vagy akkor HerrZ megoldása... de a lényeg, hogy minimálból tudsz váltani, ha átnézed az aprót, és van türelmed eladni.

[ Szerkesztve ]

(#183) Womb

Womb
(senior tag)

Nah,kiderült már ki pisál messzebbre?

(#184) AND1 válasza HERR Z (#180) üzenetére

AND1
(őstag)

Szeretnék játszani, a 7600-osommal tudtam pl közepes beállításokkal Crysis-ozni 1024-ben. 256MB-s kártya bőven jó, mert 15"-s LCD-m van, ergo 256MB 1024/768-as felbontáshoz tökéletes. Egy s754-es rendszert (lap,cpu,ram) nagyn nehéz eladni, többször probáltam már, sikertelenül)

Egy régi PH-s.

(#185) AND1 válasza radírfej (#182) üzenetére

AND1
(őstag)

Ez mind tök jó, köszönöm hogy bíztattok, én is vágom mi menyit ér, de ki venné meg?

Egy régi PH-s.

(#186) radírfej válasza Womb (#183) üzenetére

radírfej
(senior tag)

aki messziről pisál okosan.

(#187) radírfej válasza AND1 (#185) üzenetére

radírfej
(senior tag)

hát amig nem adod fel a hírdetést, addig ez nem fog kiderülni... ;)

(#188) AND1 válasza radírfej (#182) üzenetére

AND1
(őstag)

Meghírdetem, de kiváncsi leszek ki veszi meg itt PH!-n. :(
Többször hírdettem, de senkinek nem kellett. Mindenestre kössz a bíztatást. Próbálkozom én is. Nem az van, hogy foggal-körömmel ragaszkodom a gépemhez, csak azt tapasztaltam, hogy nem kell senkinek így hát marad ami eddig és húzom mig lehet.

Egy régi PH-s.

(#189) HERR Z válasza AND1 (#184) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a ramot 7k-ért a procit 5k-ért el tudod adni, 4-5k-s áron pedig sztem a lapot is vinnék
jah és mindnek csinálj külön topikot

[ Szerkesztve ]

(#190) AND1 válasza HERR Z (#189) üzenetére

AND1
(őstag)

OK, thx in advance!

Egy régi PH-s.

(#191) Szpisti

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Még mindíg nem értik egyesek, hogy sok AGP-s srácot nem az érdekli, hogy kihajtja a vasa 3850-et vagy se, hanem az, hogy a mostani karijuknál biztosan gyorsabb lesz, és hogy a játékok jobban fognak hasítani... :D
Kit érdekel, hogy kihajtja-e vagy se? Engem nem... :))
A DirectX10 viszont jobban érdekel... Hát még a Dirext10.1... :C

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#192) joi29 válasza Szpisti (#191) üzenetére

joi29
(őstag)

:K

(#193) WD40 válasza Szpisti (#191) üzenetére

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jah, énis örültem, megváltás volt mikor lecseréltem a vga-t. Nekem sem hajtja ki, viszont ezzel tisztában is vagyok :D , de |eeeeeeeekkora| a különbség a régi és a mostani között. Persze ezt ebben a konfigban lecserélni értelmetlen...
A nagy gond, hogy xp-re (még) nincs DX10, Vistával pedig jelentősen lassabb lesz egy "régi" AGP-s gépen. Hiába DX10-es kártya :DD

[ Szerkesztve ]

(#194) GReddy válasza Szpisti (#191) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

De PONT EZ a baj! HA NEM hajtja ki, akkor SEMMIVEL SEM LESZ gyorsabb, mint a 7600Gt.. mert a limit NEM a VGA, hanem a CPU.

Példa, régről:

Volt két gépem: Egy az enyém, új, 2.4 Northwood, 512Ram. Megjött az akkori Ászok Ásza, az Ati Radeon 9700Pro. Vettem mindjárt kettőt belőle (részletre) egyet a sajátomba, egyet a nagylánynak a gépébe. Az a konfig egy P3 Tualatin 1300 volt, 512 Rammal, MX2 - 400-zal. És bizony, az MX2-400 megverte, de nagyon csúnyán a 130.000-es 9700Pro-t!!! NEM TUDTA kihajtani. Csúnya volt, de nagyon, rondább, mint az MX400, és ugyanannyi volt a sebessége, de milliméterre. Azaz CPU limit játszott. Megkapta a gyerek a 2.4@3.0 Ghz Celeront, 512Rammal, egyből hasított a nagyradeon..

Miért?

A Hatásmechanizmus a következő 3D objektumoknál:

A 3D objektum két, egymástól jól elhatárolható részből áll. Térhálós geometria, (ez az adobb objektum élei fekete háttéren, fehér csíkokkal kirajzolva. Biztos láttál már ilyent) ezt teljes egészében a CPU számolja. Mikor kész, akkor elküldi a kiszámolt objektumot a GPU-nak renderelésre. A GPU fogja a geometriai ábrát, és ráfeszíti a kívánt textúrát. Magyarul, ha nincs kihajtva a VGA kari, akkor a GPU addíg malmozik csak, amíg a CPU számolgatja szép komótosan a 3d geometriát. Hiszen kész adatokkal dolgozik, és gyenge CPU-nál NINCS mit rendereljen, nincsenek kész adatok. A CPU meg kerreg, ketyeg, zakatol, mint állat.

Na EZÉRT BAJ ha nincs kihajtva. És ettől tartok én is, hogy semmivel sem lesz gyorsabb a 3.0Ghz Prescott-os gép, mint a mostani 7600Gt.. az sincs (szerintem) kihajtva teljesen...

(#195) DigitXT válasza antikomcsi (#114) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

persze van néhány agp-s gnóm
Miért is "gnóm" pl. az én gépem?:U

aki agp-s géppel szeretne új játékokat játszani nagyon el van tévedve
Képzeld, a Crysist mediumban toltam végig rajta: nem az AGP-n múlt, hogy a végén azért volt röcögés is.;) De ki lehetett vinni, aztán elfelejteni az egészet...:DDD

régebbi játékokra, irodai, 2d-s, alkalmazásokra
Erre a csirke VGA-val szerelt PCI-E-s gépek is képesek.:DDD (Mint pl. egy 7300GT.)
Szóval észre lehetne venni, hogy a csatolófelület önmagában nem sokat jelent.:U

Egyébként ha kérdeznéd: anno egy 9700-asom volt, amikor lap+procit cseréltem (kevés volt az Athlon XP), szűkös volt a költségvetés akkor, és nem is volt értelme lecserélni: maradtam tehát AGP-n, és azóta is megvagyok a gépemmel (bővítgettem, szépítgettem:D). Az eladhatatlanságra (ezt vki más írta) meg annyit, hogy nem mindenki "seftel", és cseréli a komplett gépét kéthavonta.:R Nem feltétlen kell tehát az eladhatóságot fő szempontként kezelni (a számítástechnika sosem volt jó "befektetés"): van egy jó gép, marad (az én igényeimet momentán tökéletesen kielégíti).

De ha mondjuk Crysis-buzi lennék, akkor valszeg belerakhatnék (de nem fogok: a mostani karim megy a nevemhez:DDD) egy 3850-et, mivel ezesetben elég nagy különbséget mutattak a tesztek, viszont a CPU bőven elég, mivel főleg a VGA-t eszi.:K

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#196) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Látom mindenki egymásnak feszült;] Egyébként ugyanez a bajom a 32 bites oprendszerekkel, amíg nem kényszerítik rá a felhasználót, hogy használja a 64 biteset, addig senki nem fogja. Lassan 5 éve van 64 bites asztali processzor mégsem használ senki 64 bites oprendszert, mert mindegyikből van 32 bites. Pedig már tavaly elérkeztünk a korlátaihoz (max. megcímezhető memória)...

(#197) djtoomi válasza feel good (#164) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem kell.

(#198) anulu válasza killahdrums (#6) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

22" wide TFT-n nem a VGA-d lesz keves, hanem a CPU-d mondjuk Shattban vagy raid kornyezetben. nalam 1680x1050, minden csutkan, Shatt 50-60 fps, szet addonozott raid kornyezetben 40-50 (pl Illidannal vagy Hyjalban).

nem a VGA lesz keves oda, hanem a CPU.

btw gep adataimnal. (flame gyuhet, a benne levo cucc minden fillereert megdolgoztam, es a magyar torvenyek szerint adot is fizettem. meglepo, ugye? :D)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#199) Szpisti válasza GReddy (#194) üzenetére

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nyugodt vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha a 4800+ -os socket939-es procim a mostani Gainward 7800GS+ -ommal alapon 4500 pontot teljesített 3DMark06-ban, tuninggal 5500-at, akkor a 3850-el legalább 8000 pontot el fog érni...

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#200) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C naccerű

ilyenkor nekem a Pci-E 2-0 tetszik, pláne, hogy Agp-hez is elég a plusz 1 tápcsati :C
erőltetik itt a fogyasztási láz miatti mizériát, erre tessék

pár év múlva biztosan lesz valami haszna, azt nem vitatom

True Success is Blonde

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.