Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) djtoomi válasza Flashcash (#93) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen az áron talán! megéri, de a cikkben egészen más árakat közölnek, egészen pontosan 220 eurót, ami 270-el számolva 59.400Ft. ;) ;)

MNB szerint 255 az árfolyam, úgy számolva: 56.100 :K

Nightmare: Mindjárt felteszem, letesztelem. :K

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#102) Maestrohun válasza djtoomi (#101) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

170-220 adák meg. Az árak amúgy is ilyenkor tájékoztató jellegűek, kézpénznek csak a boltit kell venni, mert úgyis a Piac határozza meg. Ja és hol 270 az EUR? Nézzél már kicsit utánna... középárfolyamon 255 [link]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#103) killahdrums válasza Flashcash (#93) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

A Sapphire kártyáját nem lehet már valahol előrendelni itthon?

There is no God, just Technology...

(#104) GReddy válasza SystemRoot (#95) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Bocs, nem hiszem.

Van egy vasdarabom. Két darab 5300 Xeon van benne (NYOLC mag) Van benne úgy egy lapátnyi memória, "némi" tárhely. Exchange szervernek rakom összefele. Eszembe sem jut rajta játszani, mert nem arra való! Volt az elődje egy natív négymagos dual Xeon, (saját) az pl a legdurvább Primordia alatt is csak 25%-ra ment fel. Miért? Mert más az erőforrás-osztása, nem játszásra való! Kiszolgálófolyamatok kezelését végzi, példásan. Arra való, hogy legyen egy SQL szervered 10.000 felhasználóval, ott osztogatja szépen a prociidőt, kezelgeti a thread-eket. DOLGOZIK. Bár én is megnézném... :C

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#105) joshua7 válasza Maestrohun (#92) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Ki a franc vagy te, h ilyen stílusban pattogsz itt? Nightmare tudott normálisan válaszolni, szóval inkább stfu!

Semper Fi

(#106) CactuS válasza killahdrums (#23) üzenetére

CactuS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez így szép is, csak nem jó. Elmondom miért: Elhiszem, hogy elég erős hozzá egy proci, csak az a bibi, hogy nem lesz rá normális drivered soha. Tessék megnézni a 2600XTs topikot tele van olyan emberekkel, akik AGP foglalatos 2600at vettek és szívnak, mint a torkosborz. Ez idővel csak rosszabb lesz. Persze jól hangzik, hogy új kártya és még belefér a régi lapba, de nem biztos, hogy jól jársz vele. ( Én anno eszméletlen sokat szenvedtem egy 9100es Atival, megtanultam a leckét)

És mielőtt megkérdezed: Nem nem vagyok milliomos, én is nemrég cseréltem konfigot, és nem egy erőmű, de már PCI-Es, és nem szenvedek a driverekkel ;)

http://www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző

(#107) djtoomi válasza Maestrohun (#102) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

F5 csodákra képes. ;)

Nightmare: És itt hol a rákba van olyan hogy tesztelés? :F

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#108) Nightmare válasza djtoomi (#101) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Addig itt az enyém, sorban, fentről le.

olvasás 7812
írás 7702
más 7579
késlel 54,5
queen 9542
photo 21564
zlib 30824
aes 7078
julia 4570
mandel 2592
sinjulia 7250

Winrar 974

Mondjuk a legalsó...sebesség? :)

[ Szerkesztve ]

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#109) GReddy válasza Nightmare (#99) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

:O :O :O -> De szeretnék ennyi lenni... vagy akár a duplája...

(#110) GReddy válasza Nightmare (#108) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Köcce, nézem.

(#111) djtoomi válasza Nightmare (#108) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol találom ezt a tesztet? :F

érdekes volt látni hogy a procira azt írja bővítésnél hogy socket 478 a megnevezésnél emg socket 775... :DDD

(#112) balintka

balintka
(őstag)

Én is amellett vagyok, h kár már a lowend, kifutott agp-be invesztálni. elég olcsón lehet ddr2-es core2 vagy amd-s rendszerre váltani.

(#113) Maestrohun válasza joshua7 (#105) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak amilyen stílusban te leírtad nightmare-t, de valójában csak te olvastad félre. Ezért kicsit olyan okosdkó volt a "hangvétel". Bocs, ha megsértettelek, nem volt szándékom, de tényleg félreolvastad.

djtoomi: nem lehet hogy az alatt a 4 perc alatt még nem nyomtam, mert nem csak ezért a forumért ülök itt. Egyébként... na jó, no comment.

joshua7: Jah, nem így kellen előadni neked sem, ha már itt vagyunk ezt az én részemről is kérném.

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#114) antikomcsi válasza Maestrohun (#22) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Miért mondod, hogy s939-hez jó? A legtöbb s939 lap pcie persze van néhány agp-s gnóm, de azokat éppen úgy nem értem, mint ezeket az agp-s karikat.

Amennyibe kerül egy ilyen kari annyit egyáltalán nem éri meg socket a, vagy 478 rendszerre költeni. Amennyi az árkülönbség a pcie, és agp lap között, abból pedig szinte vesz az ember egy pcie lapot procival, ha kiegészíti az előző lap, cpu, ram, vga árával, akkor biztos, még ha nem is a leg csúcsabbat, de megkapja.

Ezek az agp-s kiadások, már semmire sem jók, kivéve a lehúzást. Persze még mindíg jók az agp-s rendszerek, régebbi játékokra, irodai, 2d-s, alkalmazásokra. Nekem is agp gép van a melóhelyen, és arra amire használom tökéletes egy 7300gt-vel.

De ezek az új kártyák, inkább játékra valók, és az aki agp-s géppel szeretne új játékokat játszani nagyon el van tévedve.

Nem mindenkinek van olyan gépe, mint a ph-soknak, tehát nem minden agp-s gép megy 4GHz-es p4-el és 4 giga rammal, a legtöbben celeron, duron/sempron, valamilyen athlon xp, vagy p4 van 512, vagy ritkán 1giga rammal. Egy ilyen gépben hiába cseréli le az ember a 9600xt-t, mert csalódni fog.

Nem arról van szó, hogy bárki leírná a ddr1 és/vagy agp rendszert, egyszerűen csak mindennek meg van a maga felhasználási lehetősége és célja.

(#115) killahdrums válasza CactuS (#106) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

Nyugi engem nem érdekel, hogy kinek miből van milyen konfigja. Ha akarnám holnap vennék 500K-ért egy full up-to-date konfigot. ;) De mondom engem ez nem érdekel, nem is értem a többieket ezt minek hozták fel. :)

Megnézem azt a topikot amit írsz, de amúgy nekem ezzel az agp-és 1950PRO-mal semmilyen problémám nem volt pedig megvan már egy ideje, igaz én is csak két játékkal játszom ami a CS:Source meg a WoW, de ezekkel mondom semmi parám nem volt.7
Nem tudom elképzelni, hogy milyen driver parám lehet majd ha veszek egy ilyen 3850-es karit, ami nem jelenti, hogy nem biztos nem lesz csak én nem tapaszatlam eddig. :)

(#116) killahdrums válasza antikomcsi (#114) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

"Nem mindenkinek van olyan gépe, mint a ph-soknak, tehát nem minden agp-s gép megy 4GHz-es p4-el és 4 giga rammal, a legtöbben celeron, duron/sempron, valamilyen athlon xp, vagy p4 van 512, vagy ritkán 1giga rammal. Egy ilyen gépben hiába cseréli le az ember a 9600xt-t, mert csalódni fog."

Ez tök igaz.

(#117) djtoomi válasza killahdrums (#115) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy-két olya driveres probléme, hogy hiába szedsz le legfrisebbb agp-s karihoz való drivert, grafikai megjelnítési hibák elszenk, legutolsó talán jó agp-s driver az 2007 júniusi/júliusi. :U Fateromnak nem rég vettem egy agp-s 2600xt-t mert neki aero kell, meg ki akarja próbálni a test drive unlimitedet, és project torquet, és mindkét játékban olyan grafikai bugok voltak, hogy pl nem látszott a pálya fele vagy valami, meg 5-6fps pt-ben, ilyesmi. Júniusival simán 30fps átlag, és normális kinézet. :U Milyen jó hogy sempronja van... :U Még talán szerencse hogy van hozzá athlon 64. Nem-nem x2, egy olcsó 3700+ sandit kap, és kész...

Kérdésem továbbra is áll Nightmare, itt hol van a cpu teszt? :F

[ Szerkesztve ]

(#118) balintka válasza antikomcsi (#114) üzenetére

balintka
(őstag)

Már 939-ben se volt divat az agp, csak az asrock-szintű taiwani gyártók erőltették a már 3 évvel ezelőtt is elavult agp-t.

Ezekre a sempron, axp, p4 gépekbe is kár ilyet venni, gyengék a procik is, meg általában a ram is kevés bennük, mai játékokra alkalmatlanok.

Ismerősömnek egy P4 3Ghz-es gépe van 1 giga rammal, vettünk egy 7600GS-t bele, tökéletesen elég neki, alig játszik, ez a legtöbb, amit agp-ben megérte megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#119) joshua7 válasza Maestrohun (#113) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Semmi közöd sincs hozzá, mégha félre is néztem, nem neked írtam. Majd az, akinek írtam, leteremthet. De nem te. Pont.

Semper Fi

(#120) balintka válasza killahdrums (#115) üzenetére

balintka
(őstag)

Ati-nál van driver para, ahogy sok helyen olvasni lehet. 2 játékkal nem jön ki, meg ezek régebbi játékok.

(#121) Maestrohun válasza antikomcsi (#114) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Aki a 939 időszak elején vett, annak kevésbé csüng pci-e a deszkán, már nem emléxem, hogy amit én tettem össze anno, azon milyen volt. De a meglátásod, tényleg jó átlagembernek tényleg nincs csúcs gépe, de az nem is játszik olyan módon, a "játékos" társadalom, ergo őket alapból nem érdekli semilyen videókari ami 2600pro/XT /8500GT/ -nél nagyobb lehet.

Joshua7 Ezért fórum a fórum. Akkor Pü. Egyébként igazd lenne... csak, hogy nyílvánossan küldted a dolgot. mindegy... ez azért nem olyan nagy jelentőségű, hogy ezen most vitatkozzunk.

[ Szerkesztve ]

(#122) GReddy válasza djtoomi (#117) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

olvasás 7812 - 6705
írás 7702 - 5260
más 7579 - 5876
késlel 54,5 - 75,2
queen 9542 - 8523
photo 21564 - 22603
zlib 30824 - 26348
aes 7078 - 7418
julia 4570 - 7600
mandel 2592 - 3687
sinjulia 7250 - 5525

csak utánaírtam az E6850 (Vista x64) eredményeit a tiédnek. Érdekes, hogy az E6850 FPU-ban erősebb.. (Szerintem a 3 Ghz alapórajel miatt LEHET. Vagy nem) Vagy jobban sikerült a matematikai co-processzora.

(#123) Nightmare válasza djtoomi (#117) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:W Jaj mán'

Everest elindít, amjd a legeslegaló pont a sebesség. Ott szépen fölülről lefelé megcsinálod. Kb 2 perc.

-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

(#124) Nightmare válasza GReddy (#122) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vista 64 nálam is bejátszik :DDD
Igen, van amiben erősebb, van amiben gyengébb, de ez eddig is így volt, ami ez egyikben jobb, az a másikban kevésbé.

(#125) GReddy válasza Nightmare (#123) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Ez milyen gép is?? :DDD

(#126) Maestrohun válasza balintka (#120) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Erről már én is hallottam valamit, de nem lehet, hogy ez csak régebbi platformon jön ki? Monjuk 478-on, meg socketA-n?

#125 GReddy Arra én is kíváncsi lennék... :B

[ Szerkesztve ]

(#127) GReddy válasza Nightmare (#124) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Nekem a meló miatt élet-halál kérdés a 64 bites cucc. Nem sznobságból van a négy giga mem sem benne. (Nem a f@szt nem! Az enyimé akkor is jobb! ) ;] ;] ;] NO TUNING. Stability, silencity powwaaa.

(#128) balintka válasza GReddy (#122) üzenetére

balintka
(őstag)

olvasás 7812 - 6000
írás 7702 - 4131
más 7579 - 4515
késlel 54,5 - 64,3
queen 9542 - 7695
photo 21564 - 14158
zlib 30824 - 26017
aes 7078 - 5705
julia 4570 - 3724
mandel 2592 - 2105
sinjulia 7250 - 5853

A 2. oszlop az én gépem, 4.20.1170-el tesztelve. minden default, no tuning.

[ Szerkesztve ]

(#129) Nightmare válasza GReddy (#127) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy 4400X2@2.75 Ghz, Asrock am2nf3 alaplap, 2X1 giga 800 mhz kingmax ram, és ugye a Geforce 6200 :D Én szeretem a 64 bites vistát, gyorsabb, mint a 32-es...sztem :) De írtam egy rövid cikket a Logouton erről.

[ Szerkesztve ]

(#130) GReddy válasza Maestrohun (#126) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Be kéne tiplizni melóhelyre, megnézni a Q6600-t. A rendelkezésre álló sávszél elvileg nagyobb. Gyorsabb a memo-kezelés, gyengébb fpu-n. Ez egy OPTERON SZERVER LESZ. :C :C :C

(#131) t72killer válasza djtoomi (#46) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okés, akinek szüksége van rá, az ruházzon be többmagosba, és ha már lapot is vált, 1értelmű a PCIe. Azonkak jön jól egy ilyen kari, akik pl barton 2500@3200-zal, 3GHz+os P4-gyel radeon 9600-at, geforce7600-at hajtanak, játékon kívül más teljesítményigényes dolgot nemigen csinálnak, nekik komoly előrelépés.

Persze, ha kevés a RAM is (ahogy az a 3-4éves gépeknél lenni szokott...), akkor érdemes az egészet cserélni (ld DDR1 vs DDR2 +AGP vs PCIe vga árkülönbségek).

#41: hogy mi mit hajt ki: a HD3850 valahol az x1950PRO és a HD2900XT között leledzik, ezeket szépen kihajtja egy 2GHz-es A64 (=akkor a 3GHz-es P4 is ki fogja). ergo csak játék miatt felesleges erőltetni a csúcsrahúzott c2d-kat..

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#132) killahdrums válasza t72killer (#131) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

Én úgy tudom a 3850 veri a 1950pro-t, vagy nem? :F

(#133) GReddy válasza Nightmare (#129) üzenetére

GReddy
(fanatikus tag)

Nem tudom. Én lassabbnak találom. Nem is kicsit. (MS partnerként van itt egy-két izgis szoftver) NAGYON nem tetszik hogy a vista 32-t hackelni kell, ha nekem 4 giga oder mehr memcsi figyel a gépemben. Basszus, a 32 bit megcímez 16 EXAbyte-ot. (Így tanultuk suliban anno... ) Akkor mi ez a 3584 megás korlát??? Szerintem nem lekváros, hanem szándékos! Egyébként sokkal stabilabbnak találom, kevesebb bug, jó. Tetszik. Game alá nm annyira jó. Ez -az nem megy alatta. Arra meg ott a nagylány gépe. :)

(#134) Aggregátor válasza t72killer (#131) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem teljesen vga limites beállításokkal nekem nem volt elég az X1950Pro-hoz az alapon járó E2160. Kb. 2.4Ghz-es Core2 kell az X1950Pro-hoz.
A 3GHz-s P4 az X1950Pro-hoz sem elég, nemhogy a HD3850-hez.

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#135) t72killer válasza killahdrums (#132) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom, veri, ezért tettem az 1950PRO és a HD2900XT közé :)) a HD2900-nál tuti gyengébb, márpedig a teszt szerint hozzá elég a 4000+x2 proci

#134: jó kérdés, mi van az intel prociknál, tényleg, kb 3.2-3.4GHz-en hozta a prescott azt amit az AMD 2-2.2GHz-en és a core 1.8-2GHz-en

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#136) Nightmare válasza GReddy (#133) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Természetesen rendszerműveletekben gyorsabb a 64 bites Vista. Meghát van 64 bites tömörítő is...:), nem tudom, nekem jobban tetszik, mint a 32-es. Mondjuk biztonságosabb is. 1 játékot próbáltam, az futott is a Need For Speed Underground 1-et :B

(#137) athomi

athomi
(PH! kedvence)

:U Látom egy-két ember a 3.00Ghz-es p4 mellé szeretné betenni. :))

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#138) djtoomi válasza Nightmare (#108) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olvasás 7812 - 6560
írás 7702 - 5543
más 7579 - 5465
késlel 54,5 - 74.8
queen 9542 - 17150
photo 21564 - 27805
zlib 30824 - 61710
aes 7078 - 17450
julia 4570 - 17765
mandel 2592 - 8397
sinjulia 7250 - 14084

WinRar 1873

ramok 800-on mennek, 5-6-6-17-CR2-es időzítésekkel, de neked olyan brutálisan amgasak az írásolvasás eredményeid, hogy az kicsit furcsa... :U Második az enyém. :K
jah és a proci 2400-on van lemérve. 3400-on gondolom más lenne.... :DDD
De azért így is odab@sz.... ;)

32bites XP SP2 viszonylag frissen feltett, nem teleszemetelt. :K

[ Szerkesztve ]

(#139) Eagle16 válasza djtoomi (#138) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

"5-6-6-17-CR2" <--- szerintem ezért lassabb kicsit. 5-5-5-15-ön jobban menne. Szerintem.

Nálam az olvasás 7600 körül van, 5-5-5-15-ön.

[ Szerkesztve ]

---

(#140) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

hmmm
hát az egészhez én csak annyit mondanék ,h pont most lesz gépcsere nálam, épp abból kifolyólag mert vga kéne új de lapom agps, most ezér venni kee új lapot, meg persze most c2d-t és mivel ddr2 kee ezér ramot is... szal ott vok h új gép... és nekem most ott a 2500+os athlon xp, ami sztem nem lenne elég 3850hez, nagyobb procit meg a 3200+ost tudnék belerakni mer régi nforc2őm van...szal hosszabb távon egyértelmű hogy így járok jobban :)

sztem döntse el mindenki maga h mi éri meg neki jobban...

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#141) djtoomi válasza Eagle16 (#139) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De nem megy, akkor már hibáznak, túl felmelegednek gondolom. De időzítéseket nem vágom,azt tudom hogy 2-3-3-12 a legjobb asszem CL3-ban. :B

(#142) Gábor vitéz

Gábor vitéz
(fanatikus tag)

Valaki írta hogy nem érti miért vannak agp-s s939-es deszkák. Azért mert amikor a s939 kijött még nem volt (piacon) a pci-e! Később jöttek csak a pci-e-es lapok és azzal egyidőben az első sli megoldások.

Szép időszak volt ez az amd-nek: övé volt legerősebb x86 proci és csak amd-hez volt sli! Be is írhatják a naptárba mert ha azt nézzük az 'athlon korszak' előtt csak a 486dx4 -el tudták megelőzni az intelt valamikor '95-'96 körül. A gyenge+bugos phenommal pedig ellőtték a puskaport egy jó időre...

Vetkőzz szépen Tündérke! A kívánság az kívánság!... (o)(o) XD

(#143) Nightmare válasza djtoomi (#138) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

No, nekem 20000 forintba került a platformváltás, így úgy gondolom, hogy a Te eredményeidhez képest (ár-érték) az enyémek nem rosszak.A te configod SOKKAL többe kerül, mint az enyém. És itt a lényeg. Nem hasonlítunk össze egy 4 magos,fejlettebb, és jóval drágább archiektúrát, egy régebbi, 2 magos processzorral.
Írás olvasás...tudod HT. ;)

Alaplap 11000, proci 18000, ram 9000. Ennyibe fájt az egész, ebből még persze lejönnek az eladott alkatrészekből visszafolyó pénz.

Egy winrart is csinálj légyszi. :K

(#144) killahdrums válasza t72killer (#135) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

bocsanáta a 2900-at behaluztam 2600-nak, sry :B

(#145) djtoomi válasza Nightmare (#143) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én procit dec 20 előtt/körül vettem, 45-ért, lap anno 25k volt, és akkor d820-al kezdtemm, ramból meg előtte is am2 volt, csak vettem +1gb-t, szóval kb 6k-ba fájt az egész csere, utána proci 45k, ram+20k, vga +72k....
Winrart csináltam amúgy, csak vártam vagy 2 perces futást. :K
De neked nagyon jók a ramértékeid, ki is akadtam, hogy az ovlasás majdnem annyi mint qx9650-nél, cl4-ben... :Y

(#146) Nightmare válasza djtoomi (#145) üzenetére

Nightmare
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lehetne még javtani rajta, de azok már csak számok. :)
A prescott után így is felüdülés... :DDD

(#147) Szpisti

Szpisti
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem csak arról van szó, hogy platformváltáshoz kell új ALAPLAP, CPU, RAM, VGA...
Azt ne felejtse el senki, hogy a AGP-s konfigot el is kell tudni adni...
És mennyiért lehet eladni, amikor akinek egy csöpp esze van az PCI-E konfigot vesz?
Gondolja ezt végig az aki nem érti, hogy miért nem cserél az összes AGP-s vasat...
Ha nincs pénz új konfigra, hanem csak éppen össze tudja kapargatni a lét egy ilyen karira, az azt fogja megvenni...

"Nem lehet minden dáccórájt! - by keresztapám

(#148) Maestrohun válasza djtoomi (#138) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem csodálkozom a memórián. A DDR1 köztudott, hogy nagyon jó, és a DDR2-revaló váltáskor, és most a DDR3-ra való váltáskor is azt számolgatjuk, hogy rosszabbl járunk...az újabb technológiával általában. Ha megfigyljük a tényleges MHz-ek nem is változtak... DDR1 400-as 200MHz-en, a DDR2 800-as is 200MHz-en jár valójában. Az 1066-os DDR2 akkor 266-on jár. Az anno tuningos 500-as DDR-ek 250-en alapon. A különbség valszeg azért a DDR1 felé eshet, mert a működési mechanizmusa egyszerűbb valószínű. Egyébként a többi eredmény szép... Nekem is jól esne egy ilyen teljesítményű gép... De hát látszódik asszem az aláírásomból, hogy a lehetőségeimhez mérten én sem engedhetem meg magamnak. :B

(#149) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk nem tudom hány AGP-s rendszer képes kihajtani egy ilyen vga-t az Asrock hibrid csodáin kívül, de legyen...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#150) djtoomi válasza Maestrohun (#148) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A DDR2 a felén jár, vagyis 400-on, DDR1 meg 200-on. ;)
Hát nekem jól esne már egy Yorkfield... :DDD :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.