Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Taky

Taky
(senior tag)

Pffff...
Szép nagy porszívó... :))

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#2) John_Doe

John_Doe
(fanatikus tag)

Ehh! Szélcsatorna az áramvonalas procihűtők teszteléséhez.

Shal'kek nem'ron!

(#3) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alatta mondjuk egy passzív rendszerrel nem is lenne rossz.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#4) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hihetetlen, hogy milyen elképesztően ronda házakat tudnak tervezni 2008ban..

(#5) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nem hangos?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#6) Pukkancs

Pukkancs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezt ki veszi meg? Valami elvakult hűttés-fanatikus? Én annakidelyén a hűttés miatt vettem egy aeroengine2-t, meg azért, mert jól néz ki, és az még jó, szolid volt az elején lévő 14 cm-es ventivel, de ez már ocsmány, túlzás.

(#7) Jofi81 válasza No-kia (#5) üzenetére

Jofi81
(őstag)

400 RPM-mel valószínűleg nem.

(#8) nike_ válasza No-kia (#5) üzenetére

nike_
(PH! kedvence)

Áá, kicsit se szerintem :DDD

(#9) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Sztem jó ötlet. Bár 400-on biztos lesz hangja, de ha le lehet szabályozni pl. 200-ra (nem áll meg alacsnybb feszültség esetén), akkor még mindig elég jól hűthet.

Amúgy állati ocsmány...

(#6) Pukkancs: A hűtés egy té! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#10) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez ha beindul, a légáramlat felborítja a házat :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) Skizz válasza Stiky (#10) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vagy bedarál mindent, ami épp a szobába tartózkodik...

(#12) For357y

For357y
(fanatikus tag)

Helikopternek indult ház lett belőle :P

"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007

(#13) P.e.t.ya. válasza For357y (#12) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt nem nevezném háznak...lemegy a bányába,feljön a szén ordítva ;] :DDD

(#14) P.e.t.ya. válasza For357y (#12) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

szerk...2szer ment :(

[ Szerkesztve ]

(#15) Stiky válasza Skizz (#11) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Meglehet.
Szabadon mozgó, kistermetű háziállatokkal rendelkezőknek nem ajánlott! ;]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#16) Skizz válasza Stiky (#15) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

zsebcirkáló :DDD

(#17) Gonosz15 válasza Skizz (#16) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Külön jogosítványt és engedélytadnak hozzá :F
Mert a helikopterekhez úgy tudom kell.. :))

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#18) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Előre bocsátom, hogy ezzel a hozzászólással nem teszek hozzá semmi érdemit a topichoz. Csak annyit szeretnék közölni, hogy ez a ház valami kegyetlen ronda. Annyira, hogy ki kellett írnom magamból. :)

(#19) Symbio

Symbio
(senior tag)

Nem elég, hogy ronda, még nem is olcsó :Y 15-20e-ért már házat is lehet venni. Bár a nagy ventisre biztos lesz jelentkező, megalomániások ölni fognak érte :DDD

(#20) Hun'reeth válasza Integra (#4) üzenetére

Hun'reeth
(őstag)

Nem akartam ilyen csúnyán fogalmazni ezért kösz, hogy átvetted a szerepet. ;) :B

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#21) paix

paix
(kvázi-tag)

mikor jelennek majd meg azok a házak, amelyeket a földhöz kell rögzíteni, hogy ne boruljanak fel a légcsavarok miatt? :U

(#22) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A ventit megfordítva kitűnő hűsítőt kapunk a meleg napokra.
A gyártó ezzel megspórolt egy állványos ventit a usereknek.

Ha egy ekkora venti szép borításban rákerül egy MORA2re..

A ház amúgy tényleg bűn ronda, nem is értem a designereket.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#23) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alul és felül is meghajtóhelyek vannak? Tehettek volna rácsos takarólemezt eléjük, hogy pl winyóval telepakolt háznál hűtse őket a helikopter

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#24) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Hajrá moddingosok, Ezekután divatlessz a szobaventillátor a gépben tunying.. 2in1 szoba ÉS gépventi..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#25) kvp777 válasza azbest (#23) üzenetére

kvp777
(kvázi-tag)

Szepnek nem szep, es az elolapi lcd sem igazan szukseges. Viszont egy nagymeretu hutoventillator sokkal jobb, mint 10 kis zajos venti, villogo kek led-ekkel. Ha eleg alacsony fordulatszamra be lehet allitani, akkor sokkal hatekonyabb hutest biztosit, mint az atlagos megoldasok. A merevlemezek meg elvileg oldalrol kellene, hogy levegot kapjanak, tehat nem kell az elolapi szellozoracs. Viszont a tetore rakhattak volna racsot, hogy a meleg levego ott tavozhasson.

(#26) azbest válasza kvp777 (#25) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a külsejével semmi bajom, átlagos visszafogott megjelenésű, csak tettek rá egy helikopteres oldallapot ;)

Az a baj csak, hogy a képek alapján egyáltalán nem úgy alakították ki a házat, hogy hatékony legyen a venti...

[L:http://www.aerocool.com.tw/case/HiTech7_pro/HiTech7_pro_feature.html]

[/L]

Ha magasabb lábon állna, valamint minden irányban lenne lyukacsos szellőzés (alul, felül, a másik oldallapon, hogy az alaplap mögött is szellőzzön, s a meghajtóhelyek előlapján), akkor elég rendesen átszellőztetné a házat... ígymeg nem tűnik sokkal jobbnak mint a gagyi házam.

Panther, mikor javítod ki, hogy sortöréstől ne akadjanak ki a formázó/linkelő kódok?

[ Szerkesztve ]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#27) Face8814 válasza Balika911 (#18) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Csak a Te hozzászólásod miatt bátorodtam fel én is hogy közöljem másokat talán csöppet sem érdeklő véleményemet:
Ez valami bűűűűnnnnnn randa!!!! :Y
Köszönöm a figyelmet.

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#28) tbs

tbs
(PH! addikt)

Nekem tetszik. :B

(#29) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Szerintem ez még halk is lehet.
Ha leszedjük a fordulatot pl 200-ra, vmi ütős passzív cpu + vga +chipset bordával csinálhatunk egy 1 ventis rencert.
(oké, 2, a tápból azért nem berhálnám ki a ventit.)
Nem hiszem, hogy ne szellőztetné át.

(#30) Speed(R) válasza [HUN]Tyson (#29) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Passzív táp is létezik, nem kellene berhelni.

A ventijét meg nem lehet leszabályozni 200ra, mivel 400 60%a csak 240.. ;]
Amúgy minek leszabályozni? Valszeg 400as fordulaton sincs semmi hangja.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#31) [HUN]Tyson válasza Speed(R) (#30) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Oké, legyen 240 :)

Van ebből szebb is:

12dB(A) 400RPM-en! Erre kíváncsi lennék.

[ Szerkesztve ]

(#32) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

há elég csunyácskán néz ki a BIG ventis oldallap nélkül is, azzal meg aztán pláne.
de ez persze szubjektív...

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#33) tupacamaru válasza [HUN]Tyson (#31) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Azért ez mindjárt más. :K

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#34) M107

M107
(senior tag)

Szerintem a lényeg a hűtésen van

Én tutti lecserélném a házam erre szerintem az a lényeg hogy hatásos hűtés legyen és szerintem nem is csúnya de ez egyéni vélemény...

A mostani házam ciftech elől hátul 8 cm ventik felül 8 cm venti 450 w q-tech táp 1 12 cm+egy 6 cm ventivel

nálam a hűtés a lényeg nem az hogy 400 rpm-en pereg nekem 1600 rpm-en is forogna az sem volna hangos 2200 rpmtől kezdődik nálam a hangosság

éjjel töltök és kb összvissz 2220-3250 rpm forulat az összventi teljesítmény engem mégsem zavar alavás közben

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#35) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm. ilyenen agyaltam mar, hogy venni egy hagyomanyos szobaventit, szep nagyot, es azzal epiteni hazat. Azok vegulis egesz lassan is tudnak forogni, szoval problema sem lehetne feltetlen. Bar en istenigazabol elolrol tennem be, vagy egesz kozel az alalaphoz, amit meg fekvo hazakhoz hasonlo modon helyeznek el, ezt meg a tetejere, szivo modon. vagy kurtot kialakitani az alaplap fole, akkor meg hatekonyebb lehetne a legaramlat. Csak a levego bevezetest kell atgondolni alaposan.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#36) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Aerocool-éknál is látom elgurult a bogyó. Nem sok rondább házat láttam eddig. Remélem a ház mellé járnak rögzítő hevederek nehogy a ház önmagát borítsa a tulaj lábára, monitorára. Aki meg azt hiszi hogy ez a konstrukció halk akkor az jobb ha tudja hogy mégsem :) . A 14es ventire is azt mondták hogy halk és hiába kicsi a fordulat akkor is veszett hangja van. Szerintem ennél se lesz másképp tekintve hogy 250cfm-es adattal rendelkezik.

(#37) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

nem tudom emberek, nekem tetszik :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#38) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vicc és förtelem

True Success is Blonde

(#39) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem első ránézésre bejön ez a házikó! De ne kövezzetek meg! :D

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#40) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

A házak annyira nem tetszenek, de ez a venti oldalt nagyon állat :C ( Esetleg külön nem lehet ilyen oldallapot kapni ventistől? :D )

BANZAII

(#41) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gyerekek.... bizonyúristen ezeken a hsz-eken majdnem halálra röhögtem magam! Ha valakinek épp rossz kedve van, akkor javaslom neki, hogy nézzen be ebbe a topikba. :DDD :DDD :DDD

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#42) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Porszűrő nélkül gagyi az egész. De még porszűrővel is bűnronda lenne.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#43) rviktor25

rviktor25
(tag)

ennél olcsóbban jövök ki, ha leszedem az 5k-s házam oldallapját és odaállítom a ventillátort xD
de amúgy most, hogy gondolkozom rajta, lehet meg kéne tennem, mert nem szereti már a gépem a 35 fok külső hőmérsékletet^^

mod: helyesírás :D

[ Szerkesztve ]

Chiwasuu!!!

(#44) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Nagyon pozitiv dolognak találom az a kiejlzöt és azt a pár höérzékelöt amit adnak a házhoz. Ez kéne több házba is. Persze a design nem tetszik. Csak az ára. Egy jobb kialakitásu, más hütési megoldásu(elöl be2-3venti, hátul ki2-3venti, oldalt egy pici max) ház, még 30-40ért is érdekelne. Egyre jobb dolgokat találnak ki a házaknál de az a baj hogy minden házban van 1-2 ien pozitivum a többi negativum miatt meg nem veszem meg. Sok ház pozitivumaibol kéne 1 jo házat gyurni, persze jo áron.
Ha lenne idöm leirnám nekem mi tetszik meg meik házakban,de majd talán máskor. Annyi tuti hogy ebböl a panel meg a höérzékelö(k) kellenének.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#45) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kissé ronda, de legalább relatív olcsó, talán még hatékony is...

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#46) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

rászippantja magát a falra, azt letépi a tapetát :C

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#47) PpenoO

PpenoO
(fanatikus tag)

Lehet, hogy rossz a szemmértékem, de kisgyerek simán bedughatja újját a ventilátor rácsain.
(Miért jutott eszembe, nemtudom... :)) )

Érdekes lehet az a 12db zajszint is. Viszont eltudok képzelni sok olyan környezetet, ahol igenis jól jön ez a nagy ventilátor, zajtól függetlenül. Tesztelni kellene mennyire hátrány a ház zártsága. Szerintem azért nem választották a magsejtes megoldást mert akkor egy igazi porzsákká válna heteken belül.

[ Szerkesztve ]

http://www.nextlevelshit.atw.hu/

(#48) kavicssli válasza Godefroy (#46) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD :C

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#49) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

hát ez nagyon ordenáré... :(

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#50) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó hallani megint az AC-ről:)
Igen, ez a ház valóban bűn ronda, de az AC sajátossága megmaradt(kibeba**ottnagyventi). Nekem volt 3T-m, akkor annak a ventije számított nagynak:D

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.