8cm-s 1800-n 2 db. Na az már tud hangot csiholni. Sokkal bártabban raknék oda két 12-est 800-1000 rpm körül.
Family Guy Online - Closed Beta
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
8cm-s 1800-n 2 db. Na az már tud hangot csiholni. Sokkal bártabban raknék oda két 12-est 800-1000 rpm körül.
Family Guy Online - Closed Beta

Jó megoldás! Azért az tarthatatlan volt, hogy a gyári hűtők csak 90 fokig hűtöttek...
Szép darab, az biztos.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Azért az árcédulára kíváncsi lennék.
Amúgy tényleg szép.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Mi ez a hókuszpókusz

Ez egy Alpenföhn Peter hűtő. Vagy tévedek?
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

Nézd meg jobban, sok különbség van!
A nikkel jobb hővezető, mint a réz? Akkor miértnem árulnak full nikkel hűtőket drágábban? Még ezüstöt sem árulnak, pedig biztos lenne olyan sznob, aki megvenné. 
Alpenföhn -> Európa
Deepcool -> USA
Én így tudom.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

+1
Remélem, hasonló megoldások gyári kártyákon is feltűnnek majd.

Nem látok különbséget akárhogy meresztgetem a szemem.Egyedül csak az érintkező felületen,de az sem számottevő.
Szerintem legtöbbet a ph-s tagok költöznek mert mindenki akkor hagyja el a gari papírt.

A képet megnézem a nyákon lévő GPU és a GPU hütőn lévő talp helyzetét,csak nekem tűnik fel ,hogy hogyan is teszem rá?Mert szerintem ez így lelóg a végén,az elején meg kimarad egy jó pár centi 
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
nem, a nikkellel csak beborítják, mert a réz önmagában oxidálódhat.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Szerintem is megszólalásig hasonlít rá, igaz Péternek másak a lamellái.
MZperX75: fordítva tették mellé. Hogy miért ne kérdezd. 
[ Szerkesztve ]
TRON addict

Ennyi? RAM hutes? Tap hutes?
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
Szép nagy emberes egy hűtő.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

A lamellái is tök egyformák.

Pont, hogy még a lamellák sem különböznek. A legalső képet megnézed, azon 1-1ben ugyanúgy néz ki.
[ Szerkesztve ]

Tényleg, jogos. 
Ezek szerint Alpenföhn eladta a licenszjogát Peternek.
jerry311: VRM hűtés engem is érdekelne. Kicsit megtévesztő a szöveg, de szerintem egy csendes ventilátor nem hűti le a VRM-eket.
[ Szerkesztve ]
TRON addict
szerintem nagy valószínűséggel egy mezei sünkészlet fogja hűteni, amit pasztával kell odatapasztani. pedig jobb lenne egy csavaros rögzítésű készlet.

35 fok különbség a gyárihoz képest nagyon korrekt teljesítmény.
0630/353-03-29

Mindig ez jut nekem is eszembe. 4870-re ezért nem mertem lecserélni a ref. hűtést.
twitter: MatrixfanLive
Nem értem miért csinálják. Ha patinásodik a vörösréz, az általában (beltérben) max a mattosodásig jut el, nem fog 10 év alatt sem bezöldülni. Ha meg valaki figyel rá, és nem tapicskolja össze puszta kézzel, nagyon sokáig gyönyörű szép marad.
Sami Koivikko - Sapphire
hát, márpedig vannak, akik összetapicskolják
amúgy szerintem jobban néz ki a nikkelezés ezüstös színe, mint a réz sárgája. 
Szép ez a hűtő, de az elnevezése már a kínaiakat is pironkodásra késztetné. 
Aeolus Gamer Storm Dracula..
Most komolyan, milyen 12 éves pistikéknek szánják ezt ilyen névvel? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

Félelmetes ez a hűtés, van benne anyag az biztos.
"Legen...Wait for it...Dary"
Grillrács. 
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Kár, hogy fejjel lefelé van a házban. ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict
Fordítsd meg a házat ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

meg kell fordítani a házat 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Sohasem értettem,ha ezek a hütök annyira jók,akkor a gyártók miért használják a referenciahütést,ami nem valami jó.

"Felépítése egy kilapított, dupla tornyos processzorhűtőre eMlékeztet" 
De miert forditva tettek oda a bordat a kepen 
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

Tényleg tökugyanolyan, mint a Peter bocsi! 
Amúgy meg igazatok van, hogy tiszta hülyeség, hogy lefele néznek ezek a hűtők. Anno a zalman csinált ilyet: [link]
Na ilyesmire vágyom hatalmas bordákkal, és félméteres vastagságú hőcsövekkel! 

Ezt ugye te sem gondolod komolyan
, szerinted ennek mennyi lesz az ara? A gyari hutes is uj likvid kamrat alkalmaz, ami "megfelelo" a hutesre. Ha ilyen meretes bordaval arulnak defaultbol maris tobbe kerulne az ajanlott $550-nel. Majd jonnek a tuningos, extrahutos megoldasok, nem keves felar elleneben.
EVERYTHiNG THAT HAS A BEGiNNiNG HAS AN END..

AZért mert nem rakható bele minden házba ilyen nagy hűtőbordával.
4-es CrossfireX pedig elképzelhetetlen lenne 3-4 slotos hűtéssel. 
TRON addict

Én ilyesmi passzív hűtés rásegítőn már agyaltam. Ha olyan karid van ami nyáklapján több furat van akkor egész egyszerűen a hátára terítesz egy megfelelő méretű gap-padot és arra felfogatod a könnyű alu bordázatot amit előtte a megfelelő helyeken ki furkáltál. Nem tudom mennyire lenne hatásos. Sajnos mos is olyan karim van amin kevés a lyuk,a nyáklapot meg nem egészséges furkálni

Nemazért, de az 1 hőcsöves szarra se volt jó.
Nekem a 2 csöves volt a régi xt5900-on, de arra is kellett mellé valami venti, mert passzívban semmire se jók ezek.
Komoly cucc, hasonló az Alpenföhn Peterhez.

Rá lehet azokat hekkelni.
Semper fi!
Viszont a króm hővezetése sz@r. Legalább ezüstel vonnák be. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sami Koivikko - Sapphire
akkor már egyből egy portallal nem? ami átküldi egy naptalan galaxis egy jéghideg bolygójára a meleget, nem? 
Hmmm.... érdekes gondolat. Lécci a elmélet képletét ha lehet. 
Sami Koivikko - Sapphire
persze, hogy aztán szabadalmaztasd és megszedd magad belőle.
olcsó trükk. 
Milyen szabadalom? Leigázom a bolygót! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sami Koivikko - Sapphire
pardon, gondolhattam volna. 
Na jó. Beveszlek a buliba. Melyik földrészt akarod uralni? 
Sami Koivikko - Sapphire

Miért tarthatatlan? A GPU hosszú évekig simán elviseli ezt a hőmérsékletet.
Si vis pacem, para bellum.

Ha akarsz rendesen tuningolni, vagy zavar a hangosabb hűtő akkor megéri cserélni a ref-et.
Élettartam szempontjából is számít valamennyit, de amire elpusztulnak ezek a kártyák ref hűtéssel, a tudásuk is elhanyagolható lesz.
"Legen...Wait for it...Dary"

Élettartam szempontjából valóban számít, de nem biztos, hogy jó értelemben. A maximális élettartamot minden a tervezett üzemhőmérsékleten éri el. Bármelyik irányba térsz el az élettartam csökkenni fog. A túlhűtés ugyan úgy káros, mint a túlmelegedés.
A túlhűtés csak - fokokra érvényes nem? Nem tudom elképzelni, hogy azzal ártanék a chipnek, hogy 90 fok helyett 60-on járatom.

Eszköze válogatja. Mechanikus alkatrészek sokkal kevésbé viselik. De a félvezetőknek sem mindegy. Ráadásul mi alapján határozod meg, hogy neki mi a negatív hőmérséklet? A Celsius skála a víz olvadás és forráspontja alapján van definiálva. A félvezetőkben meg nem sok víz van, szóval nem is kötheted ugyan azokhoz a határértékekhez.
Általában szobahőmérsékletet javasolnak termékeknek, ebből indultam ki, hogy amíg ekörül van (tehát +ban) addig nem árthat a dolog.
Meg ugye AMD-nél van olyan egyes szériákban, hogy minél alacsonyabb a hőmérséklete annál magasabb órajelre képes, már ebből kiindulva a pozitív hatását látom a hőmérséklet csökkentésnek.
[ Szerkesztve ]