Annyit hozzátennék, hogy a letölthető változat mindenki számára elérhető itt Magyarországon is, upgrade is lehetséges.
Just keep the order!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Annyit hozzátennék, hogy a letölthető változat mindenki számára elérhető itt Magyarországon is, upgrade is lehetséges.
Just keep the order!

Ez az "emberfelismerő-válogató" funkció érdekes!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Igen, igen. Ha ez működik a gyakorlatban is...
Na meg hátha lesz utána online verzió belőle... Vannak rá alternatívák most is, csak nem használható... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Ilyen van az iphotoban is, de azert nem 100%-os a dolog ;)

Upgrade után megmondom, hogy működik e. 
Just keep the order!

Kipróbáltam. Csak odáig jutottam, hogy kijelöli az arcokat a képeken és alá tudok írni mondjuk egy nevet. Vagy én nem találom a lényeget, vagy csak ennyi a nagy trükk, hogy bekeretezi az arcokat én meg feliratozzam?
Ha így van, akkor ez jó nagy hülyeség.
Kíváncsi vagyok, hogy én néztem el valamit, vagy tényleg csak ennyi.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Eléggé benézheted, ugyanis nem csak ennyiből ál!
Sőt az Adobe PhotoShop az egyik legjobb és leg tág körűbb fotó program, amivel valaha találkoztam. Tudom ajánlani az Adobe PhotoShop CS4-et (készítettek hozzá oktató videót is)
Én nagyon szeretem ezt a progit 
Gondolom az arcfelismerő funkcióra gondolt, nem az egész Elementsre 
Break Driven Development

Később - elegendő kép feliratozása után - képes felismerni ugyanazt a személyt egy másik fotón is. Amúgy van még mit fejleszteni ezen a funkción.
Just keep the order!

Ez vajh magyarul is letezik? Anyameknak nem lenne rossz de ok nem tudnak angolul egy mukkot sem...
[kozben megneztem, nincs madzsar]
[ Szerkesztve ]
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20120528: Kenti hétvége sok fotóval]