A Studio LX-et dugnám.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
A Studio LX-et dugnám.

Soha jobbat...

De tényleg... 
NapiHDD.hu ![;]](/dl/s/v1.gif)

jehhh 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

LOL. 
Szépek vagytok... 
Amúgy a WD tényleg jó. De a Mini SSD is jónak ígérkezik... csak nagyon nem éri meg megvenni az ára miatt, egy sima netbook-ba szvsz. 
Hirdetéseim : http://href.hu/x/b7yq
Lassan olyan kicsik lesznek az SSD-k, hogy telefonba is ezt kell dugni, nem a microSD-t.

Ezek a Sandisk mini-diszkek tetszenek, sztem jó irányban haladnak, de örülnék kisebb kapacitású, akár alacsonyabb sebességű, olcsóbb változatnak is, laptopba vagy mini asztali gépbe boot disknek.
(#9) Razermazer

Ezt a studio lx-et csak és kifejezetten Machez használhatom vagy le lehet formázni ntfs-re is? működne így is mert a firewire-t végre kihasználhatnám.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

A Toshiba ronda, a WD meg drága mostanában... valami más?
www.xbox360szerviz.hu

de válogatós vagy
,nekem jöhetne mindkettő 
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Az NTFS-t is támogatja, ez a Maces cucc csak marketing. 
Nem rossz a WD. Sőt. Csakhát dráááááááága... 
Mi a helyzet az SSD megbízhatóságával? Le vagyok maradva... Nem az volt, hogy javult az üzemidő és a megbízhatóság, de még mindig nem az igazi? Mégiscsak hozzák kifelé az új meghajtókat...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Annyiféle van már ezekből a külső vinyókból hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, így nyugodtan lehetek válogatós.
Egy előnye azért van ennek a két tipusnak, legalább saját gyártású vinyók vannak benne, nem pedig csak matricázás az egész mint mondjuk az LG.
www.xbox360szerviz.hu
De miért szedték ki a Studi sorozatból az E-SATA-t?
Az 500GB-osomon még volt FW800&E-Sata&USB2 is. Ezáltal 2 út maradt csak aki gyors adatátvitelt akar az Macet használ mivel azon van általában FW800, aki meg PC-t annak marad a kicsit lassucska és butácska USB2, hogy miért nem fért bele ebbe az árba egy USB3 is?
PC fronton esetleg megoldás egy PCIexpresses FW800 kártya beszerzése. Nekem olyan van és marha gyors. 
8800GT-m nem jöhetett volna létre ha nincs: Antos :-)))
Western Digital My Book
Mekkora jó ötlet az a kijelző, több HDD-n is jöhetne ilyen kijelző, legalább annyi, hogy mennyi hely van még rajta 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-