a BlackX elég durván néz ki 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

a BlackX elég durván néz ki 

Rossz a link a "fekete házát" szövegnél, "dl/cnt/" nem kellene bele.
Okostelefon (ZTE Blade) tartozékok, zsebmérlegek, kábel teszterek, egerek, kütyük és még sok apróság! -> http://picasaweb.google.com/sefteles/
Mi értelme is van annak, hogy a Kingston minden évben kihozza a DT sorozat száz új tagját, ugyanolyan, vagy még rosszabb technikai paraméterekkel, mint az előzőek (írási-olvasási sebesség), különböző kinézettel...? 
Ez tényleg egy jó kérdés, nekem is eszembe jutott már. 5MB/s írásnál, rossz vicc... Ettől függetlenül ár/érték arányban szerintem a Kingston pendrive kínálata a legjobb.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

nekem egy sima Kingstone pendrive-om van, már azt se tudom mennyi volt de aprópénz ... és hibátlanul működik ! Kingstone memória kari van a telómban is, az is egész gyors 

Kingston ár/érték arányban nagyon jó,az hogy minden évben más modellek alatt ugyanaz a termék jön ki az azért van,mert a marketing osztálynak is meg kell élnie 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
A Kingston megbízható gyártó (azt hiszem a leányvállalata a Kingmax?) Eddig nem volt vele bajom
másra nem váltakén
1 et megöltem de az fizikálisan halt meg ![;]](/dl/s/v1.gif)

A Kingston pendrive-ok sebessége tényleg elkeserítő, sajnos tapasztalatból beszélek. 

BlacX 5G. Kezdenek normalizálódni az árak....
Kár,hogy egyszerre csak 1 drive-ot fogad.
...de ez nem magyarázat arra, hogy miért lassulnak az újabb és újabb verziók... találnak még valamit, amit ki lehet spórolni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

a végén már csak a dobozta adják oda , és minden ki lesz belőle spórolva szó szerint minden ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Sharkoon egy abszolúte vállalható darab. Csak semmi csicsa! 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Egy olyat keresek, mint ez a Sharkoon, csak legyen rajta Firewire. (Machez kell...)
Tudtok ilyet? (ami működik is persze...
)
/.?