Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

Extreme? Pro? Az árából ítélve MLC, szóval nem értem ezeket a jelzőket :)
hasonlít a doboza a samu SSDkre. ez nem valami átmatrincázás?

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) lujó55

lujó55
(őstag)

Hát ez a pendrive nagyon jó dolog lesz!
Majd a koliban szórakoznak a srácok vele, letörlik a Józsi diplomamunkáját jelszópróbálkozással :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#3) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ssd ára szépen megy lefelé ,csak így tovább :C

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#4) lee56 válasza zazahoho (#3) üzenetére

lee56
(senior tag)

Naja csak kicsit lassan haladnak az árcsökkentéssel, még ez a 40GB-os se nevezhető valami olcsónak, főleg ha EURóba nézzük a 100at. A másik meg hogy mire ezek igazán olcsók lesznek, 1 játékot nem tudsz majd feltelpíteni mert nem fog ráférni, és aki ssd-t vesz nem a szupermario classic 2010 miatt teszi feltehetőleg :)

No Comment

(#5) Silentfrog válasza zazahoho (#3) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Hát ez az szépen lassan.
Sosem lesz nekem igy ssd a gépemben

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

40GB-os jó minőségű SSD 100 USD-ért...
Alakul a dolog! ;)

(#7) myteve

myteve
(tag)
LOGOUT blog

tetszik az irány.ha lesz valami 60-90 gigás modell, abba beruházok. végre emberibb SSD, ezaz! :)

I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.

(#8) zazahoho válasza lee56 (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Mostanában olvastam,hogy év végére eléri az 1gb/1$ arányt az ssd,de szakértő szerint ez csak 50% kereslet növekedést eredményez,2012 az amikor 1 gb/0.42 cent lesz az ár ,és addigra a piac 40%-át is elérhetik az eladások :K csak mire ez hozzánk elér kicsit mindenki rátesz és ezek a számok hatványozódnak :

Silentfrog: kitartás :DDD ,én is várok még ,mert velocinál ár -érték arányban még nagyon távol van

[ Szerkesztve ]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#9) antikomcsi válasza Angel1981 (#6) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Ja alakul, 40 giga 100 dolcsi. :U Csak pont ennyibe keröl 2 db. 500-as F3-as HDD, és raid 0-ba ott van egy 1 TB-os rendszerpartició. 40 gigára még az op rendszer sem fér fel azzal a pár kedvencnek nevezett játékommal együtt.

Persze, biztos gyorsab az ssd, mint egy összefűzött tömb, de azt is mérlegelni kell, hogy 40 vs 1000 giga ugyanannyiért.

(#10) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a 64GB-os változat lenne 25k körül, én vennék.

(#11) shteer válasza Angel1981 (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha kapható lenne, alakulna

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a pendrive usb3.0-as legalább mert azt nem írja, már jó lenne ha jönnének azok is...

~ Arcana ~

(#13) LordX válasza orbano (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"SandForce vezérlőchipjének köszönhetően"

Tehát nem átcimkézett Samsung.

(#14) lee56 válasza zazahoho (#8) üzenetére

lee56
(senior tag)

Akkor van remény, legalább az, ha már ssd nincs :D de oly messze van az a 2012, és ha tényleg eljő a világvége (mármegint :D ) mégjobban örülhetünk majd az olcsó SSD-knek

No Comment

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.