Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD :C

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remélem nemolyan lesz mint az Intel ssd-je :U

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#3) evone válasza 14adam (#2) üzenetére

evone
(őstag)

Mert az milyen? :F

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#4) KTTech válasza evone (#3) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Gyors :D

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#5) bsh válasza 14adam (#2) üzenetére

bsh
(senior tag)

hát olyan jó biztos nem lesz.

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért jó ezt CF kártyákkal csinálni :F

Wear-leveling megvalósítása :F

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) liksoft válasza Male (#6) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Gondolom nem fogy a CF, és így eladható. Valamint kisebb veszteség gariba cserélni egy CF-et, mint az egész SSD-t. Ja, gari. Mennyi is az? Az egészre, vagy a logikára és a CF-re külön??? :F

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#8) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem követendő példa, csak nem Compact Flash alapon. :DD

Ha nincs wear-leveling akkor havonta kell cserélni benne a kártyákat. :U

(#9) juliabrilke: Az írási sebesség a leggyorsabbnak kb 1/5-1/6-od része lesz (vezérlőtől függ), az olvasás viszont marad. Tippre. :)
szerk: Ja és kapacitás 32 GB. :))

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#9) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

"Nagyon biztonságos" raid módban milyen sebességre képes? :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#10) 14adam válasza evone (#3) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre gondoltam csak :U

De semmi bajom az Intel ssd-ivel,brutálisan gyorsak.Arre kiváncsi vagyok,hogy mit teljesít majd a tesztekben ez

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#11) Abu85 válasza 14adam (#10) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezt javítják ... mondjuk a két SSD szériából két komoly baki, nem mutat túl jól. Na de majd a harmadik sorozat. :D

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#12) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

biztos van akinek ez jól jön, de szerintem semmi értelme. még belekerül a CF vezérlő áramköre, belekerül egy rakat apróság, mondjuk a csatlakozók etc amik egy ssd-ben nincsenek. én ezzel is úgy vagyok, hogy az a biztonságos, és az a jó, ami minél egyszerűbb, hogy minél kevesebb módon tudjon elromlani. wear levelinget meg biztosan kacifántosabban oldja meg, mint egy sima ssd, akkor pedig biztosan alacsonyabb is a hatékonysága. szerintem.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#13) Male válasza liksoft (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor minek gyártanak annyit, hogy ilyenekbe kelljen beletömni? Ugyan azt a flash chipet tokozás meg CF vezérlő nélkül rá lehet tenni egy NYÁK-ra is... olcsóbb úgy SSD-t gyártani.

Gariba meg szerintem nem szedheted ki a CF-eket belőle, hanem az egyben vonatkozik az egészre... persze a szervízben így olcsóbb javítani, csak hát ha ez ilyen sűrűn előfordul, hogy megéri a plusz költséget a gyártásnál, az elég rossz jel :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) evone válasza 14adam (#10) üzenetére

evone
(őstag)

Ez csak egy FW hiba. Amikor elkezdik ujra forgalmazni, semmi bajuk nem lesz.

(#15) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért ezt az adatbiztonságot nem is nagyon értem. Mi értelme ennek a RAID 1-ben mondjuk az rejtély számomra. Nem elég, hogy nincsen wear leaving, de még egy bitet felírok 4-szer is, hogy lehetőleg negyed annyi idő alatt kukázhassam az egészet. Amúgy is nagyjából ugyanolyan mértékben használódnak el a kártyák ilyenkor elvileg. Valószínűleg aki az adatait biztonságban akarja tudni, nem egy ilyen megoldást választ.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#16) P00By válasza liksoft (#7) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Sztem is.
A garancia jó kérdés :F

(#17) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

A lényegről miért nem beszélnek? az árára lennék kíváncsi.

(#18) Geönczy válasza Ari18 (#17) üzenetére

Geönczy
(fanatikus tag)

Nem véletlen nem írnak semmit róla.
De mindenhol így működik ez:
pl: néztem a Wd honlapján a vinyókat. Vakított előttem az Eco green felirat. De azt, hogy mennyivel forog a tányér azt még a részletes specifikációknál se írták. :(((
Jó én tudom, hogy 5400-gyel. Mondjuk ezért Eco green de azért írják ki.
Ilyen a világ, egyértelmű, hogy csak az erősséget fogják reklámozni.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#19) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Hát aki raidbe használja, sajnos számolni kell azzal, hogy nem teljesen biztonságos.
170 MB/másodperces írásnál, lehetett volna egy kicsit gyorsabb is.

(#20) evone válasza -XadAnuX+ (#19) üzenetére

evone
(őstag)

Gratulalok. :) :C :R :C :C :C

Nincs olyan topic itt amibe ne irna be valamelyik hogy...

... lehetett volna gyorsabb is.
... lehetne olcsobb is.
... lehetne nagyobb..
... lehetne tobb usb port.
... lehetne ennel kissebb.
... lehetne szelesebb/vastagabb/magasabb.
... lehetne nagyobb kijelzo
... lehetne nagyobb felbontasu kijelzo
... lehetne rajta dsub
... lehetne rajta optikai meghajto
... lehetne ez meg az.

Mindegyik csak valahogy fikazzunk. :C

[ Szerkesztve ]

(#21) Ari18 válasza evone (#20) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Baj, hogy vannak igények? nem értelek. Mindent el kell fogadni ahogy van? :U
Gratulálok. :C

(#22) evone válasza Ari18 (#21) üzenetére

evone
(őstag)

Az a baj, hogy ezek nem igények, - mert az ilyen commentelok sose fognak ilyet venni -, hanem fikázások. :) Ezekszerint nem tunt fel neked, de itt akarmilyen hir van, valaki mindig beszol valamit. Ha van egy 24" monitor 20 ezer forintert 0.2ms kepfrissitessel akkor...

1. lehetne olcsobb is :U
2. lehetett volna 0.01ms is a kepfrissites :F :W

Ha esetleg meg fullHD felbontasu akkor valamelyik beszol hogy persze a userekre nem is gondol a hulye gonosz gyarto, mert az o geforce 2jen igy nem fog futni a doom4 nativ felbontasban... :)

A masik meg hogy egy NETBOOK kategoriaba tartozo gepnek miert kene 10-11"nal nagyobbnak lenni?

Vagy ez az SSD miert kene hogy gyorsabb legyen irasban? Nem nagyon tudsz mutatni olyat ami ennel gyorsabb...

[ Szerkesztve ]

(#23) Ari18 válasza evone (#22) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak igények és nem felelhet meg, minden termék. mindenkinek Na persze az más amit az
Ati VS nVidia hírek alatt csinálnak egyesek. Van benne valami abban, amit mondasz ez tény. Sokan csak fikázni járnak egyes hírek alá.

(#24) evone válasza Ari18 (#23) üzenetére

evone
(őstag)

Igen, mig ennek az igenynek megfelelnek egyes termekek, de attol nem kell beirni minden termekhez hogy EZ EGY FOS, NEKEM EZ NEM KELL, ÉN EZT FELESLEGESNEK TARTOM. Kurvara felesleges. Nem tetszik, nem érdekel = nem kell commentelni, senki sem kivancsi az ostoba fikazasra.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.