Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) vendingo

vendingo
(senior tag)

Olyan kérdésem lenne, hogy nektek Jól veszi a wifit?
Az enyém harmat gyenge. Egy fal választ el a router-től, és 1-es a wifi jel erőssége, néha felmegy 2-re. Kb 10-15 méteres távolságba tudja csak fogni :S
Az N85-öm az a router 50 méteres körzetébe is simán fogta a jelet.
A másik gondom meg az lenne, hogy ahányszor belépek a taskilllerbe mindig látom, hogy a háttérbe fut a kamera, pedig nem használom.

[ Szerkesztve ]

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#902) verser233 válasza vendingo (#901) üzenetére

verser233
(senior tag)

Nálam teljesen jó.

Én most attól vagyok kicsit kiakadva, hogy nincs egy tényleg normális Facebook alkalmazás a marketben, mert vagy sz.ar, vagy nem enged belépni. pff

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#903) vendingo válasza verser233 (#902) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Mit takar az a teljesen jó? Kb mekkora távolság?

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#904) anzo válasza vendingo (#903) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem az itthoni routert mindig látja sőt én a 6-ikon lakom és a földszinten lévő haver routeréhez is simán csatlakozom. Nem azt mondom, hogy atom stabil ilyen távolságból de működik. Pedig panel rengeteg. :K

(#905) vendingo válasza anzo (#904) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Engem egy 20 centis téglafal, és 1.5 méter választ el a routertől , és 1-es 2-es között ugrál a jelerősség. Akkor most mit csináljak? Gariztassam be az 1 napos telefont?

(#906) verser233 válasza vendingo (#903) üzenetére

verser233
(senior tag)

Én még a kert végében is be tudom fogni vele a netünket, anno e71-el ez nem ment

(#907) vendingo válasza verser233 (#906) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Nekem nem megy, az n85 nekem is fogta rendesen a jelet.

(#908) Dare2Live válasza vendingo (#905) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Acernél a gariztatás fölöttébb problémás dolog....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#909) verser233 válasza vendingo (#907) üzenetére

verser233
(senior tag)

Az a baj, hogy szerintem ilyennel hiába viszed vissza, nagy valószínűséggel megnézik, nekik ott helyben ugye jó lesz, aztán azt mondják, hogy ez ilyen :F De ha tudod nélkülözni egy pár napig (mert ezt tuti bevizsgálják) akkor megér esetleg egy próbát

(#910) vendingo válasza verser233 (#909) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Még tesztelgetem, várok 2.1-ig, aztán ha akkor is ilyen marad, akkor viszem szervizbe.

Van arra mód, hogy a telefon névjegyzékét a számítógépen tudjam szerkeszteni?

(#911) verser233 válasza vendingo (#910) üzenetére

verser233
(senior tag)

Én gmail fiókommal szinkronizálom (számomra ez a legpraktikusabb és leggyorsabb megoldás is), ott lehet szerkeszteni. Azt hiszem van valami Acer Sync(PC-re) nevű programocska hozzá, de nem tudom, hogy lehet-e szerkeszteni, hogy őszinte legyek, még nem próbáltam, nincs rá szükségem.

(#912) vendingo válasza verser233 (#911) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Nekem nagy szükségem lenne rá, mert a nokiámról még nem került át minden névjegy, és amik átkerültek, azokat meg megsokszorozta. van olyan név, ahol korábban 2-3 szám volt, most 10-15 szám :S

(#913) Dare2Live válasza vendingo (#912) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nálam is csinált hasonló hülyeséget, ajánlott számítógépen gmailen javítani úgy sokkal gyorsabb.

Nálam mostanában vzseg memoria miatt egyre gyakrabban belassul a készülék, pl a dialer/call log lassan jön elő. Nagyon kéne a készüléknek egy hivatalos 2.1 amibő Anzo kidobálta a fölösleges dolgokat.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#914) vendingo válasza Dare2Live (#913) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Nekem a 8 gigás memkari izzasztja meg néha. A képeknél videóknál szokott gondolkodni.

(#915) anzo válasza Dare2Live (#913) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Az biztos, hogy ennek a kiszivárgott 2.1-nek a sebessége meg sem közelítí az 1.6-ot de ennek ellenére még mindig jobban tetszik.
Egy kis tuning:
Kapcsold ki az animationt : Settings/Sound&Display/Animation/No Animations
Telepítsd fel ez a kis progit MemorySettings
Egy kis levegőhöz jut a Liquid addig ameddig nem lesz újabb 2.1-es változat addig kihúzzuk vele :D

(#916) Dare2Live válasza anzo (#915) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kösz, eddig gari miatt nem rootoltam a telót apk telepítéshez ha jól tudom kell.... btw romodból lesz új verzsön 2héten belűl? :DDD (ha vszeg igen megvárom)

(#917) Biro_Peti válasza vendingo (#910) üzenetére

Biro_Peti
(kvázi-tag)

Régóta olvasom a topicot, de most csak azért regeltem, hogy segítsek neked!

Ne várj vele, ha a vásárlástól számított 3 napon belül hibásodik meg a telefon, akkor azonnali csere van!

Te pedig rendelted, ha jól láttam, és így 8 napig elállhatsz a vásárlástól. Ez azt jelenti, hogy visszaviszed és megmondod, hogy mégsem kell, hiába csomagoltad ki, és helyezted üzembe, kötelesek visszaadni a készülék árát. És jelzem, hogy ez egyoldalú döntés, tehát nem kell hozzá az eladó beleegyezése. Semmiképpen ne hagyd lerázni magad, segítek, ha kell.

(#918) vendingo

vendingo
(senior tag)

Biro_Peti: Köszi a tanácsot.

A névjegyeket sikerült csv-be alakítani a nokiából, azt betallóztam a gmail-re, onnan meg át az acer-re :)

(#919) raulicio válasza anzo (#900) üzenetére

raulicio
(tag)

Nem igazán értem, hogy ezen mit nem értesz...
De akkor nagy vonalakban leírom, amit valószínűleg te is tudsz:
* Nagy és szép kijelző
* Erős processzor
* Ezekből következik, hogy normálisan, gyorsan lehet vele netezni *wifin
* Szintén ezekből következik, hogy normálisan lehet divixet lejátszani és még élvezhető is.
* Az android egy gyors és eléggé felhasználó barát rendszer, ami a mindennapokban is nagyon kényelmes
* Kismillió alkalmazás szerezhető be, egy részük hasznos is, egy részük unalom ellen kiváló
* Használható gps
* És mindezt sikerült belerakni egy olyan házba, ami méretét tekintve, nekem tökéletes, és nem mellesleg még tetszik is.

- És igen totálisan hidegen hagy, hogy ha éppen fél órát nem frissül a twitterem, vagyis bocs, még twitterem sincs...
Ha vmit kihagytam volna, akkor elnézést.

(#920) verser233 válasza Biro_Peti (#917) üzenetére

verser233
(senior tag)

;)

[ Szerkesztve ]

(#921) anzo válasza Dare2Live (#916) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom mikor lesz új rom de lehet megvárom vele a gyári kiadást és azt optimalizálom egy picit.
Az apk telepítéséhez nem rootolni a telefont csak a külső forrást engedélyezni.
Settings/Applications/Unkown Sources ezt jelöld be és akkor nem csak a markatből tudsz programokat telepíteni. Persze vannak olyan alkalmazások amelyekhez kell a root de általában így tudsz telepíteni.

(#922) raulicio válasza vendingo (#914) üzenetére

raulicio
(tag)

Nekem egy noname 8GB-s kártya van benne, de nem vetem észre lassulást. Anno az elvileg nagyon gyors LG Arena viszont szenvedett vele.

(#923) vendingo

vendingo
(senior tag)

Lenne pár kérdésem.
Miért van az, hogy ahányszor belépek a Taskillerbe, mindig látom, hogy megy a fényképező, pedig egyáltalán nem használom.
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy csak bizonyos dolgok használhassák a mobilnetet, mert tudja a fene miért, elég jól termeli a megabájtokat, és csak 200mb-os mobilnetem van.

(#924) Dare2Live válasza vendingo (#923) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

próbáld ki az anzo által linkelt progit.

amúgy én is elégedetlen vagyok a memoriamenedzseléssel, soha nem használt progik futnak autoamtice.... kéne nagyon a 2.1 és leginkább annak egy tweakelt változata.

(#925) vendingo válasza Dare2Live (#924) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Valami olyan progiról nem tudsz, ami jelzi, hogy milyen appok használják éppen a netet?

(#926) Dare2Live válasza vendingo (#925) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

quick system settings kiirja ipt/helyet abból kb kikövetkeztethető ezaz.

de ne izgulj, rakj fel vmit ami számolja a havi cell adatforgalmat. Így ha már 150mb fele jársz akkor tudni fogod, hogy kevesebbet kell netezni, nem lehet 3Gn youtubozni.

és okosan kell csinálni. progi letöltéseket WiFivel csinálod, youtubozni szintén wifivel, torrent megint wifivel, zeneletöltés csak wifivel. Ez így 0 adatforgalom.
mail... alig eszik. 3Gn netezést meg szvsz Opera Minivel kell tolni. (Amit 2nap megszokni de utána nem akarsz se a beépítettel se a dolphinnel netelni többé.)
Ha ezeket a dolgokat betartod hó végén nem valószínű, hogy 100mb fölé ugrasz. Ez így elég jó nem?

[ Szerkesztve ]

(#927) tibi666 válasza Dare2Live (#926) üzenetére

tibi666
(senior tag)

opera mini tudja ezeket a pitch to zoom és egyéb multitouch funkciókat?

[ Szerkesztve ]

(#928) vendingo válasza Dare2Live (#926) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Raktam fel olyat, ami számolja az adatforgalmat, és jelez, ha elérem a beállított limitet, meg tettem fel egy olyat is, ami le is tiltja a hálózatot, szóval nem tudom túllépni (NetSentry).
Nézem a network monitort, ami számolja a forgalmat, és látom, hogy valami(k) folyamatossan igénylik a kapcsolatot, mert szinte minden másodpercbe látom, hogy 0.10-1-3 kb/s-ot használnak, csak nem tudom, hogy mik.
Torrentezős progit már kerestem, de nem nagyon találtam, vagy csak nem értek a használatukhoz.
Operat használok, de a dolphin is nagyon bejön. Nekem jobban tetszik a dolphine kezelhetősége, pedig az n85-ömön is mindig opara volt.

[ Szerkesztve ]

(#929) Balu972 válasza darthsmoke (#494) üzenetére

Balu972
(tag)

Szia,

Tudnál segíteni? Azon gondolkodom, hogy frissísem-e a rom-ot.

Javul valami tőle?

Ill. Te meg tudtad menteni a programokat, vagy a kontaktjaidat? A leírás szerint törli.
De ha a kontaktok a sim kártyára vannak írva, akkor talán nem bántja.

Parázok ettől a frissítéstől egy kicsit.

köszönöm :R
Balázs

Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

(#930) vendingo válasza Balu972 (#929) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Az eddig feltelepített appjaidat, meg mindent letudsz backupolni, amihez tudsz leszedni backup progit a marketről. A névjegyzéket meg tudod szinkronizálni a gmail fiókoddal. Én pl a simkártyáról le is töröltem minden számom, a gmail-ből bármikor előtudod hozni, akár ott szerkesztheted is őket.

(#931) Balu972 válasza vendingo (#930) üzenetére

Balu972
(tag)

Köszönöm!

és a backupolt progik rendben működnek az új os-el?

Valahol nem tudtok egy leírást, hogy mi frissül ezzel az os-el?

Gratzie :R

(#932) anzo válasza Balu972 (#931) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Rakd fel és meglátod, hogy milyen hidd el, hogy sokkal használhatóbb lesz az acered :) Nem hiába várjuk már a hivatalos frissítést.

(#933) Balu972 válasza anzo (#932) üzenetére

Balu972
(tag)

De hiszen ez a hivatalos, nem?

Nekem az android update találta meg az acer oldalán március 15-én.

Nem erre várunk?

(#934) anzo válasza Balu972 (#933) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Dobj egy linket légyszíves de nem tartom valószínűnek, hogy ez már a 2.1-es lenne.

[ Szerkesztve ]

(#935) Dare2Live válasza tibi666 (#927) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem 1.6al s100 se tudja. Anélkül is a legjobb böngésző. (N900 böngészője után de az ugye nem Android)

(#936) vendingo

vendingo
(senior tag)

Holnap este megcsinálom a romfrissítést, de lehet hogy még ma, hátha megjavul a wifi vétel.
Nektek minden rendbe volt a 2 gigás memkarival, amit hozzá adtak?
Én neki adtam apukámnak, hogy használja, mert nekem van 8-as, beraktam a telcsijébe, és csak 128-as, pedig 2gb van ráírva. Az is furcsa volt, hogy amikor beraktam a szűz memkarit, volt rajta 34 mega adat, de nem néztem meg, hogy mi, csak leformatáltam. :S

(#937) raulicio válasza Balu972 (#931) üzenetére

raulicio
(tag)

Ha pl a mybackup nevű programot használod, akkor azzal le tudsz mindent menteni a memóriakártyára. Kontaktokat, smseket, call historyt, még a telefon beállításokat is. Aztán a rom frissítés után szépen visszapakolhatod vele őket. Nagyon egyszerű. Mondjuk az appok mentése, nem olyan nagy szám, mert kb ott annyit csinál, hogy a telepítőfájlokat elmenti, aztán ha vissza akarod rakni őket, akkor sorban installálja mindet, de legalább nem kell egyesével újra beszerezni a programokat.

(#938) raulicio válasza anzo (#915) üzenetére

raulicio
(tag)

Visszatettem most a 2.1-et, de csak az alap beta romot (a te verzióddal az volt a bajom, hogy állandóan force close-olt minden, de lehet, hogy én csesztem el vmit). Ezen a memory settings progin kell valamit állítgatni? Csak mert van ott 6 db csúszka, de nincs odaírva, hogy azok mit csinálnak. vagy csak hagyni kell, hogy fusson a háttérben default beállításokkal és annyi?

(#939) raulicio válasza vendingo (#936) üzenetére

raulicio
(tag)

Én ki sem vettem a csomagból, de majd megnézem otthon.

(#940) vendingo válasza raulicio (#939) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Légyszi legközelebb több hsz. helyett inkább használd a szerkesztésgombot.

(#941) anzo válasza raulicio (#938) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen egyenlőre én sem használom azt a romot van még rajt csiszolgatni való. :B
Hagyhatod defaulton és fusson a háttérben. Azokkal a csúszkákkal tudod felosztani a rendelkezésre álló memória mennyiséget. De ha nem tudod mit állítasz akkor inkább hagyd az alap beállításokon.

(#942) Dare2Live válasza raulicio (#938) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de melyik 2.1et raktad rá???

(#943) vendingo

vendingo
(senior tag)

Pls help. Kicsomagoltam az usb drivert, de csak az x86-os mappából engedett telepíteni,. Felraktam, rádugtam a telcsit, de semmi extrát nem veszek észre. Mit csináljak?

Közbe megoldottam, és már megy a frissítés :D

[ Szerkesztve ]

(#944) vendingo

vendingo
(senior tag)

Van egy feket lakat ikonú backup app. Messziről kerüljétek!
Lement mindent, de vissza már nem állítja! Hibás

(#945) Balu972 válasza anzo (#934) üzenetére

Balu972
(tag)

[link]

ez az, valami acer 2.0, de nem találtam hozzá leírást

(#946) vendingo

vendingo
(senior tag)

A frissítés után se lett jobb a wifi.
Bementem abba a szobába, ahol a router van, és a routertől fél méterre volt csak maximum vétel, 1 méterre már 1-2 között ugrál :S
Holnap hívom a boltot, hogyan tudjuk minél hamarabb lezavarni a problémám.
Elvileg 3 napon belül vagyok.
Ha küldöm vissza, hogyan tudom lenullázni a telefont, hogy eltűnjenek a dolgaim a telcsiről?

(#947) Tomifromspac válasza VD (#894) üzenetére

Tomifromspac
(lelkes újonc)

Nekem úgy van megoldva, hogy mobilnetem van alapból, itthon meg vár egy wifi router. Úgyhogy ha hazaérek lekapcsolja a 3G-t és átáll a wifi-re.

http://androlib.blog.hu

(#948) Tomifromspac válasza vendingo (#946) üzenetére

Tomifromspac
(lelkes újonc)

reseteld, a userman-ban benne van, hogy hogy kell, nekem most nincs lelkierőm kikeresni

http://androlib.blog.hu

(#949) Karma válasza Balu972 (#945) üzenetére

LOGOUT blog

Csak a teljesség kedvéért: ez a verziószám ellenére egy 1.6-os ROM.
Talán a legnépszerűbb?

Break Driven Development

(#950) raulicio válasza vendingo (#940) üzenetére

raulicio
(tag)

Nem tudom miért kell mindenbe belekötni...

Több hozzászólást írtam, több ember, több különböző írására. A logika és a könnyű átláthatóság is megkívánja a külön hsz-okat. Majd ha vmit szerkeszteni kell, akkor szerkesztek. Arról már nem is beszélve, hogy azt is csak kb 5 percig lehet.

De azért örülök, hogy ennyire figyelsz! :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.