Aki nem bírja kivárni a gyári 2.1-es frissítést az kipróbálhatja mit sikerült összehoznom így első neki futásra 
[ Szerkesztve ]
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Aki nem bírja kivárni a gyári 2.1-es frissítést az kipróbálhatja mit sikerült összehoznom így első neki futásra 
[ Szerkesztve ]

ezt simán: ACER_LiquidE_0.004.01_EMEA_GEN1_c7bb413071049bb1d38783e7abe68bb5.bin nemlehet használni? kell a 'főzött rész' (superboot root) stb
Az egy gyári kiadású Béta rom lehet használni de azért vannak a főzött romok, hogy az esetleges hiányosságokat pótolják illetve a felesleget kiszedni belőle. Ha csak a gyári romot teszed fel akkor nem kell semmi sem hozzá de ahhoz, hogy korlátozások nélkül tudd használni ahhoz nem árt rootolni.
Itt kérdezem, mert látom te értesz hozzá 
Olyan elképzelhető a jövőben (mondjuk inkább Nexusra, vagy akár a desire-n) hogy a Sense UI-ból csak átvenni elemeket? Amire gondolok: Maradjon a teljes gyári 2.1 csak a szövegkijelölés, naptár, email program, billentyűzet legyen átemelve (Desire esetén meghagyva)?
[ Szerkesztve ]
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Van valakinek, vagy látott valaki már Piros színű változatot? Ha igen, akkor nagyon csajos?
Ha minden összejön, akkor holnap rendelek egyet magamnak is, ha nem, akkor marad az LG Gw620.
A fél délutánom elment a topic átolvasására, videonézésekre.
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
A sense felülettel az a baj, hogy nagyon egymásra épül benne minden. Tehát nem nagyon lehet belőle kieemlni részeket a függöségek miatt. Persze ez nem zárja ki, hogy egyes programok menni fognak másik készülékeken.
Az a baj, hogy a gyári 2.1 nekem sokkal jobban tetszik, mint a Sense. Viszont a felsorolt dolgok nagyon hiányoznának...
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Ahoj!
Próbálta már valaki, hogy hogy viselkedik a Liquid 1.6-os és 2.1-es szoftveren:
1) Egy szűz Xvid videóval AVI konténerben (sejtem, hogy nem támogatja), ill.
2) Xvid videóval MP4 konténerben, AAC hanggal (a Milestone így vígan lejátszik mindent).
A teszthez szükséges átalakítást (videósáv átmásolása új konténerbe, esetleg a hang átkódolása) az Avidemux-szal pár perc alatt meg lehet csinálni egy teljes film esetében is.
Ha valaki kísérletező kedvű, de nem tudja merről menjen neki, leírhatom privátban a módszert részletesebben.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
zenét szokott rajta vki hallgatni? ma vittem el elöször kondiba de vmi irtózatos alapzaja van. (pauseval jól hallható)
Próbáltam meridiannal, meg az alapból rajta lévő nemoval.
másik bajom, hogy a kocsiban lévő btvel szakadozik.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Sziasztok!
Aksi gondokra lehet megoldás, 14,95 $ +szállítási költségért lehet ebayen 2 Ah-s aksit szerezni S100-hoz.....
egy próbát lehet megér, vagy vett már ilyet valaki?
üdv.
Acer S100-4GB TF card-Klipsch Image S4
én kocsis töltővel végülis megoldottam az aksi problémákat.
látom cx500ad van, nálad nincs komoly alapzaj zenelejátszásnál? (pauset nyomsz zenelejátszás közben ott tisztán hallod)
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

hát, valóban, kicsit zajos. Pause-nál kb. 2 sec után lekapcsolja a kimenetet, ez tisztán hallható. Igazóból akkor zavaró, ha nem hallgatsz semmit->
, vagy ha nagyon halkan hallgatod, mondjuk a legkisebb fokozaton, ott elég zavaró. Egyébként ha a füles potit lehúzom kb. a felére, és a teló szoftveres hangerejét húzom fel, akkor teljesen kifogástalan, csak hát ugye nem minden fülesen van poti....
Acer S100-4GB TF card-Klipsch Image S4

Én vezetékes fülest használok, és napi szinten hallgatok zenét alapzajt még nem tapasztaltam, bár nem vagyok olyan rettenetesen kekec ilyen dolgokban, nem flac-on nőttem fel. Egy hangszínszabályozós lejátszó viszont elkellene nagyon, de az meg tudomásom szerint nincs

Először is köszi a rom-ot!
Ma felpakoltam szépen és nagyon tetszik. Sajnos az viszont tény, hogy a gyári 1.6 sebessége egy kicsit elkényeztetett és azután néhol picit lassúnak tűnik. Mondjuk tudom, hogy ez elsősorban a bétás alap hibája.
Szóval remélem megmaradsz legalább egy rövid ideig az Android, netán az s100 mellett,mert azzal mi csak jól járunk! 
Annyira tetszik az S100 és az android is, hogy egy darabig nem tervezem a váltást 

Akkor csak egy apróság: a boot képernyőt nem lehet változtatni? Ettől a villogós Ubuntutol majdnem epilepsziás rohamot kaptam
Most már nekem sem tetszik
de akkor jó pofának tünt. Nem tudom, hogy így utólag hogyan lehetne megváltoztatni de biztosan meglehet.

A fekete liquid tulajokhoz lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire gázosan gyűjti az ujjlenyomatokat?
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
akkor nem az én készülékem hibás.... 
vendingo: Nekem fekete van, fényezett lakk nagyon durván gyüjti lehetjobban jársz a fehérrel.

A karcok, sérülések is jobban látszódnak?
Igazából fehéret szeretnék én is, csak 80-ért tudnék egy 3 hetes feketét gyári garival.

A fehérrel ilyen szempontból jól járnál. Azon szinte semmi sem látszik meg.

Ja tudom én is, csak hát -10ezer a fekete 
Nagyon vacilálok. grrrrr
Senki nem akar kísérletezni? 
Break Driven Development
(#874) darthsmoke válasza uselessgumi (#860) üzenetére

Hali!
Nekem ilyen 2000 mAh-s aksim van, és tanúsíthatom, hogy javul a telefon készenléti ideje.
Az eddigi 1 nap helyett már másfél napig is elmegy... 
De komolyan, teljesen jó, de még így sem húzza nagyon sokáig. Mondjuk sztereó Bluetooth-on keresztül hallgatok több órán át zenét vele, úgyhogy lehet, hogy az is megviseli...
Üdv: Gábor
(The Joker)

Ez utángyártott nem?
Amúgy a liquidE miben fog különbözni a mostanitól?

Kizárólag csak annyiban, hogy az már 2.1-es androiddal fog jönni
http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

LiquidE-ből az "E" gondolom az Eclair-t takarhatja.
[ Szerkesztve ]
SGS II

Hogyan tudom megcsinálni, hogy 1000mhz-en menjen a gép, illetve a névjegyeket hogyan tudom rávarázsolni a nokia n85-öm ről?
Sőt. Mit kéne először csinálnom, mielőtt bármit is rátelepítenék? Frissítsem valamivel, vagy hogy álljak neki androidozni?
Nem sok lövésem van hozzá, még androidos gépet se láttam élőbe.
Ha valaki segítene a kezdeti lépésekbe itt a fórumon, esetleg msn-en, azt megköszönném. Holnap hozza a futár a gépet, és szeretnék képbe kerülni 
üdv

Szépen sorjában:
Első lépésként kell legyen egy gmail fiókod. És legyen mobilneted.
A kontaktok legegyszerűbb átviteli módja: [link]
Nem kell rögtön frissíteni/hackelni, ez nem winmo vagy symbian. Minden adja magát.
Ha valami nem tetszik, akkor egy kattintás a marketre, beírod mi kell és válogatsz az appok között. Vagy olvasgasd ezt a topikot is: [link]
Ha még így sem megy, akkor konkrét kérdésre tudunk válaszolni.
1000Mhz ,mi a francnak, amikor így is rohadt gyors?
Az egyetlen amit nyersz vele, hogy hamarabb merül! Cserébe bukod a garanciát. Ráadsául egyik főzött rom sem olyan gyors vagy stabil még mint a gyári 1.6
Inkább ülj egy kicsit a seggeden, mert nemsokára jön rá a hivatalos 2.1 frissítés.
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Köszi a választ.
Ezért kérdezek előbb, még mielőtt neki esek, és szét szoftverezem.
Symbiánnál megszoktam, hogy ahogy a kezembe került egyből szoftvereztem.
Gmail-t azt csinálok, aztán áttöltöm a telszámokat, 200mb-os mobilnetem van, meg otthon wifi.
Akkor hagyom a gyári mhz-en.
Remélem nem leszek teljesen eltévedve az angol nyelvezete miatt, sokszor még a magyar tucat telcsiken se igazodok ki, most meg egyből váltok táccsos ismeretlen oprendszeres acer gépre. Létezik magyar leírás hozzájuk?
[ Szerkesztve ]

Nem kell nagy nyelvtudás hozzá, minden adja magát.
Magyar leírást passzolom. A honlapon semmi nincs róla. Az enyém meg Amerikai-Ázsiai régióba szánt db, így nem volt hozzá hun leírás.

Szia,
kitettem Neked a Speedshoptól kapott magyar nyelvű leírást. Ha már a telefonom nem vetted meg... 
Acer Liquid magyar dokumentáció
[ Szerkesztve ]
Nexus S összes tartozékkal, 16 hó garanciával eladó: http://goo.gl/y7wSu

Köszi, és megvettem volna, ha fehéred lenne 
Amúgy próbáltam a névjegyekkel előre dolgozni, de rámentem, hogy a névjegyek másolása memóriakártyára, és X darabot átmásol, majd kiírta, hogy 147 névjegy nincs átmásolva. Mi a fene lehet a gond?
Maradok inkább annál, hogy 250-esével átmásolom sim-el.

No problemo...
Én az alábbi programmal raktam át a kontaktjaim:
GO Contact Sync
Nexus S összes tartozékkal, 16 hó garanciával eladó: http://goo.gl/y7wSu

Ismét köszi 
Most csináltam egy gmail fiókot, nehogy a telefonnyomkodástól vegyem el a drága időt 

Megjött a telefon, de lövésem sincs az egészhez :S
Első fél órába csak anyáztam, meg most is... a sim névjegyzéket se bírom elővarázsolni...
Ha esetleg valaki msn-en keresztül tudna egy kicsit segíteni, azt nagyon megköszönném, mert jóformán azt se tudom mi micsoda.
pl a memóriakártya tartalmát hol találom?
[ Szerkesztve ]

Tudtommal csak importálni tudod a simről a kontaktokat:
Contacts - Menü gomb(3 vízszintes csíkos, jobb alsó) - Import Contacts(Bal alsó ikon, van egy sim kártya szimbólum is benne.)
Memóriakártyát csak file kezelővel (marketen ingyenes pl.: Astro) látod teljesen, vagy számítógépre dugva külső meghajtóként tudod még mókolni
[ Szerkesztve ]
A memóriakártyához fel kell tenned egy fájlkezelőt (ajánlom az ASTRO-t), addig nincs mivel hozzáférni a könyvtárszerkezethez. A galéria és a zenelejátszó persze beindexeli a cuccaidat rajta.
Ahh elkéstem, cseles dolog a szerkesztés 
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Köszi mindenkinek a segítséget

Sikerült egyik fórumos (davevp) segítségével gatyába rázni a telefont.
Nagyon tuti az egész, bár még van mit tanulnom.
Eddigi tapasztalataim alapján nagyon profi a készülék, és az android rendszer. Már most több dolgot telepítettem rá, mint az összes nokiámra együttvéve.
A marketnak köszönhetően teljesen testre tudom szabni, bár nem gondoltam volna, hogy alapból ilyen buta az android.
Pár alapvető dolgot igazán beletehettek volna.
Ami nagyon nem tetszett, hogy a fólia ami rajta van gyárilag le kell venni, és utólag kell feltenni a rendeset, amit jóformán lehetetlenség rávarázsolni. Pl nekem mindenhol jó, csak felül 1mm-t elcsúsztam, és az alja nem fekszik fel rendesen :S

Az a mobilnet annyira fontos? Engem mindig körülvesz valami wifi, én teljesen fölösnek érzem. Van amihez külön az kell? És van olyan alapfunkció ami nem működik egy androidon ha nincs semmilyen netre csatlakoztatva?
[ Szerkesztve ]
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Mire gondolsz, hogy buta? Véleményem szerint meg pont fordítva van egy nagyon okos rendszer igaz alapból nekem is hiányzik 1-2 alkalmazás (File kezelő, Task manager) de egy pillanat alatt rá lehet varázsolni a többi része pedig tökéletesen teszi a dolgát. 

A net az alap. Net hozzáférés nélkül felesleges android készüléket venni.
Wi-Fi-vel is meg lehet oldani, ha minden kötél szakad, de szvsz messze praktikusabb a mobilnet. Én max külföldön látom értelmét a wifi-nek a mobilnet helyett.
És kicsit furcsálom, ha valakinek van pénze egy majd 100E Ft-os készülékre, de nincs havi 2-3E Ft-ja egy adat csomagra...
[ Szerkesztve ]
Természetesen tökéletesen működik a WiFi nettel is a liquid és igazából semmi hátrányod nincsen ha nem használsz mobil netet. Nyilván az olyan programok amiknek kell az online kapcsolat csak akkor fognak működni ha van valamilyen net elérésed de az mindegy, hogy wifi vagy mobil net. De hidd el, hogy teljesen más érzés amikor mindig online vagy és nem generál nagy adatforgalmat ha nem youtubozol vagy töltesz le képeket de pl a Gtalk tök jó, hogy állandóan fent vagy az alap dolgokról nem is beszélve mint az email, hírek, időjárás.

Nekem olyan kiváltságos előfizetésem van, hogy szinte ingyen telefonálok, és küldök sms-t. Annyi a hátránya, hogy nem lehet rá új készüléket venni, és nem lehet mobilnetet köttetni. Szóval csak azért, hogy frissítse a twitteremet a telefon, nem fogom feladni ezt a kiváltságot.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Tudom, hogy rá lehet telepíteni, csak nem számítottam arra, hogy egy jóformán nyers rendszert kapok készhez, amivel kínlódtam, hogy megnyissam a memóriakártyát, mire utólag kiderült, hogy kell leszednem egy file kezelőt, és sok pici apróság, amit szerintem gyárilag is bele lehetne építeni a telefonba.
Ettől függetlenül nagyon jó 

Én két hónapja használom mobilnet nélkül, igaz otthon és a meló helyen is van wifi, sőt még a kedvenc kocsmámban is, szóval nekem tökéletesen megfelel így. Van otthon, egy sajnos elég drága net előfizetésem, nem fogok csak a telefonom miatt kötni egy másikat. Ha legalább olyan szinten lenne az egész mobilnet, hogy lehessen kényelmesen használni otthon is, akkor nem gondolkodnék rajta egy percet sem, de lassú, adatforgalom korlátos, stb. Persze biztos nagyon jó, hogy állandóan online vagy, de még hál' istennek soha nem volt nagyobb problémám abból, hogy az időjárás progi +/- 1-2 fokot mutatott, csak azért, mert fél napja frissítettem. Persze az is jópofa, hogy ha jön egy e-mail, akkor csilingel, stb, és egyből látom,hogy vki írt, de akkor, amikor nem otthon vagy melóban vagyok, 90%, hogy úgysem kezdenék el x oldalas maileket olvasgatni vagy msnezni bevásárlás közben, vagy éppen vmelyik bárban. De ha mégis vmi fontos üzenetet küldenék, akkor ott a nem is tdom mennyi ingyen sms-em, amit ráadásul az is megkap egyből, akinek nincs adott esetben 100e forintos telefonja.
Nyilván jó ha pl vársz vkit és késik, akkor simán netezhetsz, stb, de nekem ez még 3000 ft-ot sem ér meg.
[ Szerkesztve ]

Ez azt hiszem csak hozzáállás kérdése. Nem vagyok biztos benne, hogy feltétlenül jó lenne, ha a gyártó feltétlenül rám erőltetne olyan programokat, amik pl nekem teljesen idegesítőek logikátlanok. Így magam választhatom meg , hogy milyen programot használhatok. Mondjuk az is igaz, hogy pl a bluetooth fájlküldés hiánya teljesen érthetetlen számomra is, alap esetben.
Legjobb meg az lenne, ha tudnék programozni és magamnak írhatnám az app-okat